Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες: Σύνθετο Δίδυμο

Κάθε παίχτης που στοιχηματίζει στις ιπποδρομίες, είτε σε αυτές που είναι διαθέσιμες στο αμοιβαίο στοίχημα του ΟΠΑΠ (ελληνικές, γαλλικές και άλλες) είτε σε αυτές που διατίθενται online (κούρσες από όλον τον κόσμο), έχει στη διάθεσή του πολλές επιλογές. Οι παίχτες που θέλουν να τοποθετήσουν ένα στοίχημα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικές αγορές, οι οποίες τους επιτρέπουν να επιλέξουν ακριβώς την ισορροπία ανάμεσα σε ρίσκο και τα επιθυμητά κέρδη.

 Κάποιες στοιχηματικές αγορές και τύποι προβλέψεων, για παράδειγμα, υπόσχονται υψηλά κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα κέρδη αυτά, όμως, συνοδεύονται και από υψηλό ρίσκο. Για παράδειγμα, το να στοιχηματίσεις στο τρικάστ μιας ιπποδρομίας μπορεί να αποφέρει μεγάλα κέρδη, αλλά συνοδεύεται και από μεγάλο ρίσκο. Αντίστοιχα, κάποια στοιχήματα, όπως το δίδυμο, συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο, αλλά και τα κέρδη είναι μικρότερα.

 Κάποια άλλα στοιχήματα, όμως, βρίσκονται κάπου στο ενδιάμεσο και σκοπός τους είναι να ισορροπήσουν το ρίσκο με τα πιθανά κέρδη. Ένα τέτοιο στοίχημα είναι το σύνθετο δίδυμο, ένα συνδυαστικό στοίχημα των ιπποδρομιών που ζητά ουσιαστικά τέσσερις σωστές προβλέψεις από έναν παίχτη. Οι συγκεκριμένες προβλέψεις, όμως, συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο.

 Αυτό που έχει κάνει ουσιαστικά κάποιος που τοποθετεί ένα σύνθετο δίδυμο, άλλωστε, είναι να τοποθετεί δύο δίδυμα σε δυο συνεχόμενες ιπποδρομίες. Το δίδυμο είναι εκείνο το στοίχημα που καλεί τον παίχτη να προβλέψει τα άλογα που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις μιας ιπποδρομίας, ανεξαρτήτως της μεταξύ τους σειράς. Το σύνθετο, από την άλλη, του ζητά να πραγματοποιήσει μια πρόβλεψη για δύο συνεχόμενες ιπποδρομίες.

 Ο παίχτης που θα τοποθετήσει ένα σύνθετο δίδυμο, λοιπόν, θα πρέπει να προβλέψει τα δύο πρώτα άλογα δύο συνεχομένων ιπποδρομιών, ανεξάρτητα από τη μεταξύ τους σειρά. Και με ένα τέτοιο στοίχημα, ναι μεν έχει να αντιμετωπίσει λιγότερο ρίσκο από κάποια άλλα στοιχήματα, αλλά παράλληλα μπορεί να διεκδικήσει και περισσότερα κέρδη.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Αποκλειστικός χορηγός του φεστιβάλ ιπποδρομιών Goodwood η Unibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet προχώρησε σε μια νέα συμφωνία χορηγίας με το ιπποδρόμιο Goodwood και θα αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος και αποκλειστικό ονομαστικό χορηγό του επερχόμενου φεστιβάλ ιπποδρομιών Goodwood. Η νέα συμφωνία, μάλιστα, έχει διάρκεια τριών ετών και θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση της Unibet στις αγγλικές ιπποδρομίες.

Πρωτοφανή εμπειρία στο Scottish Grand National πρόσφερε η Coral

H στοιχηματική εταιρεία Coral έχει κάθε χρόνο έντονη παρουσία στο Scottish Grand National, αλλά φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της, προσφέροντας μια πρωτοφανή εμπειρία στους επισκέπτες. Η εταιρεία συνεργάστηκε με την εταιρεία Jockey Cam, προκειμένου να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε κάποιους τυχερούς επισκέπτες.

Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των ιπποδρομιών προσφέρει η Paddy Power

Τα μέλη της Paddy Power έχουν και σήμερα την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα στις αγγλικές και ευρωπαϊκές ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν κέρδη με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμούν. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου, όπως τα πλασέ, θα έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν ακόμη περισσότερο το ρίσκο που συνοδεύει τις επιλογές τους, μέσω μιας νέας προσφοράς.

Νέες επιλογές στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες από την Bet365

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Bet365 προσφέρει εδώ και πολύ καιρό τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε μια μεγάλη γκάμα ιπποδρομιών ανά τον κόσμο και τα μέλη της είναι σε θέση να τοποθετούν προβλέψεις σε δημοφιλείς αγορές, μα και σε πιο ιδιαίτερες πτυχές των κουρσών. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει να συνδυάσουν τη συνηθισμένη αγορά του each way με μια ασυνήθιστη δυνατότητα, που επιτρέπει στους παίχτες να φέρουν το στοίχημα ακριβώς στα μέτρα τους.

Σε αυξήσεις των χρηματικών επάθλων στις αγγλικές ιπποδρομίες προχωρά η BHA

Η BHA (British Horseracing Authority) ανακοίνωσε τα σχέδιά της για τη σταδιακή αύξηση των χρημάτων στις αγγλικές ιπποδρομίες, προκειμένου τα ποσά να επανέλθουν ξανά στα ύψη πριν την έλευση της πανδημίας. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι η αρχή θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με τις ιπποδρομίες των μεσαίων και μικρών κατηγοριών.

Πώς και πού μπορώ να παίξω στοίχημα στον ΟΔΙΕ

Οι ιπποδρομίες στην Ελλάδα είναι γνωστές από την αρχαιότητα, αλλά η επαγγελματική τους μορφή εμφανίστηκε στις αρχές του 19ου αιώνα. Το 1968 ιδρύθηκε ο Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ), ο οποίος θα αναλάμβανε την πλήρη λειτουργία του ιπποδρομίου, αλλά και τη διεξαγωγή ιπποδρομιακού στοιχήματος για λογαριασμό του ελληνικού κράτους.

Προειδοποιήσεις για μείωση εσόδων στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αρμόδιοι των αγγλικών ιπποδρομιών εξακολουθούν να προειδοποιούν την αγγλική κυβέρνηση για τα σχέδιά της να μειώσει σημαντικά τα ανώτατα ποσά στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα που βρίσκονται στα πρακτορεία στοιχήματος ανά το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με φορείς όπως η BHA (British Horseracing Association), μια μεγάλη μείωση στα ποσά στοιχηματισμού θα φέρει και σημαντική μείωση στα έσοδα των ιπποδρομιών.

Χάος προκάλεσαν τα ακυρωμένα στοιχήματα του Cheltenham στη BetFair

Η BetFair είχε να αντιμετωπίσει πριν μερικές ημέρες ένα πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα, το οποίο αφαίρεσε άδικα χρήματα από τους λογαριασμούς των μελών της και τους άφησε χωρίς χρήματα κατά τη διάρκεια μιας από τις πλέον πλούσιες σε αγωνιστική δράση εβδομάδες. Το τεχνικό πρόβλημα, το οποίο εμφανίστηκε λίγες ημέρες πριν την έναρξη του ιπποδρομιακού φεστιβάλ Cheltenham, οφείλεται μάλιστα στα ίδια τα στοιχήματα που τοποθέτησαν κάποιοι παίχτες στις κούρσες του.

Σε φιλανθρωπίες θα καταλήξουν τα έσοδα των στοιχηματικών από το εικονικό Grand National

Πριν μερικές ημέρες, η ITV Racing, σε συνεργασία με την BHA, ανακοίνωσαν ότι θα διοργανώσουν ένα εικονικό φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, στη θέση του πραγματικού, που ακυρώθηκε, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωναϊό. Το φετινό Grand National θα διεξαχθεί στις 4 Απριλίου, με την τεχνολογία των εικονικών ιπποδρομιών, βασιζόμενο στα πραγματικά στατιστικά των αλόγων που θα συμμετείχαν. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμο για στοιχηματισμό στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες στοιχήματος ανά τον κόσμο.

Επαναφέρει τις καταθέσεις μέσω καρτών η Novibet

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Novibet, οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που διαθέτουν τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες γίνονται και πάλι δεκτές, επιτρέποντάς τους να επαναφορτίσουν τους λογαριασμούς τους και να συνεχίσουν τα στοιχήματά τους.

 

Προσφορά για τις σημερινές ιπποδρομίες του Glorious Goodwood από την William Hill

Η William Hill ανακοινώνει σε καθημερινή βάση προσφορές για τις κορυφαίες αγγλικές ιπποδρομίες και οι σημερινές κούρσες του φεστιβάλ Glorious Goodwood δε θα μπορούσαν παρά να συνοδεύονται από μια τέτοια προσφορά. Η William Hill, άλλωστε, ανακοίνωσε ότι θα αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές ιπποδρομίες του φεστιβάλ και χάσουν, επειδή το άλογο της επιλογής τους θα έχει τερματίσει, όχι στην πρώτη, αλλά στη δεύτερη θέση.

Ισπανία: Αυξήθηκαν κατά 200% τα online στοιχήματα στις ιπποδρομίες!

Πρόσφατα, η Ισπανία ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς του online στοιχήματος και τα γενικότερα αποτελέσματα δεν εξέπληξαν σχεδόν κανέναν, αφού για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε η αναμενόμενη ανάπτυξη της αγοράς. Τα online στοιχήματα στη χώρα αυξάνονται χρόνο με το χρόνο και φέτος ήταν υπεύθυνα για το 55,5% των συνολικών εσόδων της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών, τα οποία άγγιξαν τα 560 εκατομμύρια μέσα στο 2017.

Χορηγία προς το φεστιβάλ ιπποδρομιών Goodwood ανακοίνωσε η Coral

Η εταιρεία στοιχημάτων Coral ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες, η οποία μάλιστα αφορά σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα φεστιβάλ του ετήσιου προγράμματος. Πρόκειται για το φεστιβάλ Goodwood, στο οποίο η Coral θα αποτελεί τον επίσημο χορηγό στον τομέα του στοιχήματος σταθερών αποδόσεων.

Ιπποδρόμιο Ayr

Ιπποδρόμιο AyrΤο συγκεκριμένο ιπποδρόμιο βρίσκεται στην πόλη Ayr της Σκωτίας και αποτελεί μία από τις διασημότερες και ταυτόχρονα καλύτερες πίστες αγώνων της χώρας. Εκτός από ιπποδρομίες, στον εν λόγω χώρο φιλοξενούνται διάφορες εκδηλώσεις, όπως συνέδρια, γάμοι, ενώ παρέχονται στους παρευρισκόμενους όλες οι απαραίτητες ανέσεις, γεγονός που μετατρέπει την επίσκεψή τους σε μία μοναδική εμπειρία.

Μία επιπλέον θέση στο Grand National πληρώνει η Boylesports

Στις 9 Απριλίου ξεκινά το Grand National στο ιπποδρόμιο του Aintree. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Αγγλία και αυτό δε γίνεται αντιληπτό μόνον από τις χιλιάδες θεατών που συρρέουν για να το παρακολουθήσουν, αλλά και από τις χιλιάδες παιχτών του στοιχήματος που διεκδικούν κέρδη, στοιχηματίζοντας στις κούρσες τους.

 

Και καταθέσεις μέσω Viva Wallet στη Betrebels

Το Viva Wallet έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα χιλιάδων Ελλήνων παιχτών του στοιχήματος και τα μέλη της Betrebels δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Οι λάτρεις των ιπποδρομιών, μάλιστα, μπορούν πλέον να καταθέτουν χρήματα στον λογαριασμό τους στην ιστοσελίδα, μέσω του Viva Wallet, και έπειτα να τα στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Νέα πνοή στο αγγλικό αμοιβαίο στοίχημα δίνουν οι ιπποδρομίες του Hong Kong

Τα έσοδα του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν μειωθεί σε τεράστιο βαθμό από την ημέρα που σταμάτησαν να διεξάγονται οι αγγλικές ιπποδρομίες, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας. Παρά το γεγονός ότι το Tote προσφέρεται και online, οι παίχτες δεν έχουν σε τι να στοιχηματίσουν.

Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στις αγγλικές ιπποδρομίες η Paddy Power

H εταιρία στοιχήματος Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες και υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα, αν καλυφθούν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Η νέα προσφορά ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στη σημερινή ιπποδρομία των 16:25 στο Newmarket.

 Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην επιλεγμένη ιπποδρομία θα δικαιούνται μια αποζημίωση, αν χάσουν και στην πρώτη θέση τερματίσει το άλογο Daahyeh.

 

Πρέσβης της στοιχηματικής εταιρείας Betsafe ο Sam Twiston-Davies

Η στοιχηματική εταιρεία Betsafe πρόσθεσε ένα ακόμη μεγάλο ταλέντο του αθλητισμού στις τάξεις των πρεσβευτών της, υπογράφοντας μια νέα συμφωνία με τον ανερχόμενο (και ήδη ιδιαίτερα επιτυχημένο) τζόκεϊ των αγγλικών ιπποδρομιών Sam Twiston-Davies. Ο Sam Twiston-Davies θα συμμετάσχει σε προωθητικές καμπάνιες της εταιρείας στοιχήματος και θα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους των αγγλικών ιπποδρομιών στον κόσμο του στοιχήματος.

 

Ποιος είναι ο Sam Twiston-Davies;

Good Morning Cheltenham θα λέει μέσω νέας εκπομπής η Paddy Power

H Paddy Power συνεχίζει να ενισχύει τη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει σε όσους στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες και πρόσφατα ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα της επιτρέψει να λανσάρει μια νέα ενημερωτική εκπομπή, με τον τίτλο Good Morning Cheltenham. Η νέα εκπομπή θα περιλαμβάνει αναλύσεις για τις κούρσες του επερχόμενου φεστιβάλ ιπποδρομιών και θα είναι διαθέσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο, είτε αποτελεί μέλος της Paddy Power είτε όχι.

10Bet: Προσφορές πριν την έναρξη του Cheltenham

Η 10Bet φροντίζει να κορυφώσει το ενδιαφέρον των μελών της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, ήδη πριν ξεκινήσει ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της χρονιάς: το Cheltenham. Ανακοίνωσε, λοιπόν, δύο προσφορές πριν την έναρξη του φεστιβάλ (την Τρίτη 15 Μαρτίου), οι οποίες μπορούν να αποφέρουν είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο στους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, πριν την πρώτη ημέρα του.

 

Αποζημιώνει τον δεύτερο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες η William Hill

Για μια ακόμη ημέρα, η William Hill δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες, μέσω μιας συμφέρουσας προσφοράς. Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν, επειδή το άλογο της επιλογής τους δεν τερμάτισε στην πρώτη, αλλά στη δεύτερη θέση.

 Η νέα προσφορά της William Hill ισχύει για επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες και σε αυτή θα συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα, τα οποία θα πληρούν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η Ladbrokes

Και σήμερα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες ιπποδρομίες μέσω της Ladbrokes θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Το ρίσκο στοιχηματισμού μειώνεται χάρη στην σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας, η οποία υπόσχεται να πληρώσει επιπλέον θέσεις στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες.

Νέο τρόπο πληρωμών υποστηρίζει η Winmasters

H Winmasters δεν προσφέρει μόνο πολλές επιλογές στις ιπποδρομίες (πραγματικές και εικονικές), αλλά και μια μεγάλη γκάμα επιλογών για όσα μέλη της ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν καταθέσεις ή αναλήψεις χρημάτων. Οι επιλογές αυτές, μάλιστα, αυξήθηκαν ακόμα περισσότερο, χάρη στην προσθήκη του PayPal στη λίστα με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμών.

 Το PayPal είναι ένα δημοφιλέστατο ηλεκτρονικό πορτοφόλι, το οποίο υπόσχεται να πραγματοποιήσει καταθέσεις και αναλήψεις και στη Winmasters, με ασφάλεια, ευκολία και αμεσότητα.

 

Αρνητικά τα έως τώρα αποτελέσματα του Cheltenham για τις εταιρείες στοιχήματος

Κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια των μεγαλύτερων φεστιβάλ ιπποδρομιών, όπως το Cheltenham που διεξάγεται αυτές τις ημέρες, το μεγάλο άγχος των στοιχηματικών εταιρειών είναι το αν θα κερδίσουν τα φαβορί (τα άλογα εκείνα που έχουν συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο όγκο στοιχημάτων). Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, άλλωστε, οι εταιρείες στοιχήματος ζημιώνονται, καθώς καλούνται να πληρώσουν πολλά κέρδη.

Oι νέες προτάσεις για το μέλλον της ελληνικής αγοράς online στοιχήματος

Το υπουργείο Οικονομικών είχε αναθέσει πριν μερικούς μήνες στην εταιρεία Grant Thornton την εκπόνηση μιας μελέτης, σχετικά με το μοντέλο αδειοδότησης που θα πρέπει να ακολουθήσει, όταν συνταχθεί ο νέος νόμος για το online στοίχημα στην Ελλάδα. Η μελέτη ολοκληρώθηκε και οι προτάσεις που παραδόθηκαν στους αρμόδιους από την Grant Thornton περιλαμβάνονται σε ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα Παραπολιτικά.

Παραμένει χορηγός του Summer Sprint η Sky Bet

H στοιχηματική εταιρεία Sky Bet ανακοίνωσε πως θα παραμείνει χορηγός του φεστιβάλ ιπποδρομιών Summer Sprint για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το εν λόγω φεστιβάλ διεξάγεται κατά τη διάρκεια των τρεχόντων μηνών και ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Αύγουστο, με τη Sky Bet να εξακολουθεί να αποτελεί χορηγό του.

 

Το φετινό Summer Sprint

Nέο σύστημα επίβλεψης στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η αρμόδια Αρχή για τις ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου, η BHA (British Horseracing Authority), χρησιμοποιεί πλέον ένα νέο σύστημα που τη βοηθά να συγκρίνει τις αποδόσεις που ανακοινώνει κάθε ιστοσελίδα και bookmaker του χώρου και να εντοπίζει ύποπτα μοτίβα στοιχηματισμού. Με τον τρόπο αυτό, οι υπεύθυνοι ευελπιστούν να επιβλέπουν πιο αποτελεσματικά και εύκολα τις ιπποδρομίες και τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε αυτές.

 

BetFred: Δωρεάν στοίχημα στις εικονικές ιπποδρομίες

Η εταιρία στοιχημάτων BetFred χαρίζει στα μέλη της που θα τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα στις εικονικές ιπποδρομίες μέσω του κινητού τους ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας έως και 25 ευρώ. Πρόκειται για ένα στοίχημα που θα εξασφαλίσουν όσοι παίχτες κατεβάσουν και εγκαταστήσουν στο κινητό τους το νέο app της εταιρείας, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε διαφορετικά εικονικά αθλήματα.

 

BetFred, Coral και Ladbrokes: Επέκταση στις κινεζικές ιπποδρομίες

Τρεις από τις δημοφιλέστερες εταιρείες στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BetFred, η Coral και η Labrokes, επεκτείνουν ακόμη περισσότερο τη δράση τους στον τομέα των ιπποδρομιών, προσφέροντας τη δυνατότητα στοιχηματισμού και στις ιπποδρομίες της Κίνας. Συγκεκριμένα, τα μέλη των τριών ιστοσελίδων που διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και στις ιπποδρομίες του Χονγκ Κονγκ.

 

Νέα απο το διαδίκτυο