Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Προειδοποιήσεις για μείωση εσόδων στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αρμόδιοι των αγγλικών ιπποδρομιών εξακολουθούν να προειδοποιούν την αγγλική κυβέρνηση για τα σχέδιά της να μειώσει σημαντικά τα ανώτατα ποσά στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα που βρίσκονται στα πρακτορεία στοιχήματος ανά το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με φορείς όπως η BHA (British Horseracing Association), μια μεγάλη μείωση στα ποσά στοιχηματισμού θα φέρει και σημαντική μείωση στα έσοδα των ιπποδρομιών.

 Οι αγγλικές ιπποδρομίες, άλλωστε, βασίζονται σε μεγάλο βαθμό από τα έσοδα των φόρων στις στοιχηματικές εταιρείες. Αυτό σημαίνει ότι θέλουν περισσότερα και όχι λιγότερα έσοδα για τις νόμιμες εταιρείες, προκειμένου να εξακολουθήσουν να λαμβάνουν φόρους και να παραμείνουν βιώσιμες.

 

“Σημαντικές επιπτώσεις στις ιπποδρομίες”

 Την αγγλική κυβέρνηση, η οποία προσανατολίζεται ακόμη και στο να μειώσει το ανώτατο ποσό στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα από τις 100 λίρες στις 2 λίρες, προειδοποιεί για μια ακόμη φορά η BHA, μέσω του CEO της, Nick Rust. Σύμφωνα με τον Rust, η μείωση θα επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις στις ιπποδρομίες. Το άθλημα, άλλωστε, απολαμβάνει τα τελευταία χρόνια μια μεγάλη ανάπτυξη, η οποία είναι φανερή και σε αγωνιστικό επίπεδο. Αλλά αυτή η ανάπτυξη οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στα αυξημένα κέρδη από τη φορολογία των στοιχηματικών εταιρειών. Στην περίπτωση που τα έσοδα (επομένως και η φορολογία) μειωθούν δραστικά, τα οικονομικά πλεονεκτήματα των ιπποδρομιών θα αφανιστούν, σύμφωνα με τον Rust.

 Με τον CEO της BHA συμφωνούν και πολλές διοργανώτριες Αρχές των αγγλικών ιπποδρομιών, όπως η Arena Racing Company. Σύμφωνα με τον CEO της, Martin Cruddace, οι συνέπειες της μείωσης για τις ιπποδρομίες θα είναι καταστροφικές.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Betbright: Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές ιπποδρομίες μετ’ εμποδίων

Το σημερινό πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών περιλαμβάνει και αρκετές κούρσες μετ΄ εμποδίων, σε ιπποδρόμια όπως αυτά των Clonmel, Wetherby και Taunton. Οι συγκεκριμένες κούρσες κρύβουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, ενώ συνοδεύονται και από μια συμφέρουσα προσφορά στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betbright.

Nέα χορηγία προς τις ιπποδρομίες από τη Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 ανακοίνωσε μία ακόμη χορηγία της προς τις βρετανικές ιπποδρομίες, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη βοήθειά της και την παρουσία της στο άθλημα. Η νέα χορηγία αφορά στο ιπποδρόμιο του Hereford και η εταιρεία του online στοιχήματος θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό του Hereford Open Raceday, το οποίο διεξάγεται στις 6 Οκτωβρίου.

 

Αυξήθηκε το ανώτατο όριο θεατών στις ιρλανδικές ιπποδρομίες

Οι ιρλανδικές ιπποδρομίες διεξάγονται τις τελευταίες εβδομάδες με περιορισμένο αριθμό θεατών (προηγουμένως διεξάγονταν κεκλεισμένων των θυρών), εξαιτίας των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά οι υπεύθυνοι των ιπποδρομίων ενημερώθηκαν ότι μπορούν πλέον να αυξήσουν τη μέγιστη χωρητικότητά τους.

Οι αγωνιστικές ημέρες του Royal Ascot: Day 1

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot είναι ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ανά τον κόσμο, όχι μόνο επειδή διαθέτει στο πρόγραμμά του μία από τις σημαντικότερες ιπποδρομίες της χρονιάς (το Gold Cup), αλλά και επειδή αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα στο Ηνωμένο Βασίλειο!

 Άλλωστε, το φεστιβάλ δεν επισκέπτονται κάθε χρόνο μόνο περισσότεροι από 300.000 επισκέπτες, αλλά και η βασιλική οικογένεια, στην οποία οφείλεται και η ύπαρξή του!

Αυξήθηκαν τα έσοδα του σουηδικού ιπποδρομιακού στοιχήματος κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021

Η ATG (AB Trav och Galopp), η εταιρεία που διατηρεί το μονοπώλιο του επίγειου στοιχήματος στις ιπποδρομίες στη Σουηδία, ανακοίνωσε πως τα έσοδά της από το στοίχημα αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2021. Η αύξηση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ιπποδρομιακό στοίχημα, το οποίο ευθύνεται για τη συντριπτική πλειοψηφία των εσόδων της ATG.

Νέα χορηγία προς τις ιπποδρομίες από τη Ladbrokes

Η Ladbrokes ενισχύει ακόμη περισσότερο τη θέση της στις ιρλανδικές ιπποδρομίες, ανακοινώνοντας μία ακόμη χορηγία προς το άθλημα. Πρόκειται για τη νέα χορηγία προς το Leinster National, τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη κούρσα που διεξάγεται σε ετήσια βάση στο ιπποδρόμιο του Naas. Συγκεκριμένα, το ανταλλακτήριο της Ladbrokes θα είναι ο επίσημος χορηγός της κούρσας, η οποία θα ονομάζεται πλέον Download the Ladbrokes Exchange App Leinster National!

 

Μια σημαντική κούρσα

Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στις αγγλικές ιπποδρομίες η Betbright

Η Betbright δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε μία από τις κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών. Η νέα της προσφορά αφορά στην κούρσα των 20:50 στο Roscommon και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 Τη συγκεκριμένη προσφορά θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, εξαιτίας του ότι το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

 

Απόλυτα κερδοφόρο για τους bookmakers το φετινό Cheltneham

Πριν μερικές ημέρες, ολοκληρώθηκε ένα ακόμη φεστιβάλ του Cheltenham, το οποίο είχε, για μια ακόμη χρονιά, απ’ όλα: θέαμα, συγκινήσεις, ανατροπές και κέρδη! Στην τελευταία κατηγορία, όμως, οι bookmakers που κάλυψαν στοιχηματικά τις κούρσες του μεγάλου φεστιβάλ είναι περισσότερο ικανοποιημένοι από τους περισσότερους παίχτες, καθώς εξασφάλισαν άφθονα κέρδη, χωρίς μάλιστα να αναγκαστούν να πληρώσουν μεγάλα ποσά στους νικητές!

 

Το καλύτερο φεστιβάλ των τελευταίων ετών

Νέα χορηγία της Matchbook στις ιπποδρομίες

Η Matchbook, ένα από τα δημοφιλέστερα ανταλλακτήρια στοιχήματος στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες. Η νέα χορηγία ενισχύει ακόμη περισσότερο την παρουσία της Matchbook στον χώρο και αφορά σε μια σειρά αγώνων που θα διεξαχθούν υπό την επίβλεψη του Jockey Club.

 

Νέα εμφάνιση στην ιστοσελίδα της Betsonic

Αν και η Betsonic δε συγκαταλέγεται στις εταιρίες στοιχημάτων εκείνες που καλύπτουν πραγματικές ιπποδρομίες από την Αγγλία, την Ιρλανδία, τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο, πολλοί λάτρεις των ιπποδρομιών την επισκέπτονται, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με τα στοιχήματά τους στις εικονικές ιπποδρομίες. Η ιστοσελίδα, άλλωστε, φιλοξενεί καθημερινά δεκάδες εικονικές κούρσες.

 

William Hill: Επιστροφή χρημάτων όλον τον Δεκέμβριο στις ιπποδρομίες

Μπορεί ο Δεκέμβριος να μην περιλαμβάνει τον ίδιο αριθμό ιπποδρομιών και φεστιβάλ με άλλους, ζεστότερους μήνες, αλλά η αγωνιστική δράση για τους λάτρεις του αθλήματος είναι άφθονη. Επιπλέον, οι κούρσες που διεξάγονται κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου προσφέρονται για στοιχηματισμό και υπόσχονται διαφορετικές ευκαιρίες.

 

Πλασέ μειωμένου ρίσκου στην στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes

Τα πλασέ στοιχήματα που τοποθετούν οι παίχτες στις ιπποδρομίες υπόσχονται μεν λιγότερα κέρδη στους νικητές, αλλά μειώνουν σημαντικά το ρίσκο στοιχηματισμού και για αυτό είναι τόσο δημοφιλή. Τα συγκεκριμένα στοιχήματα, μάλιστα, αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία σήμερα στη Ladbrokes, καθώς συμμετέχουν σε μια νέα προσφορά που υπόσχεται να μειώσει ακόμη περισσότερο το ρίσκο των παιχτών.

Νέο Stoiximan Mission με ανταμοιβές στις εικονικές ιπποδρομίες

Τα μέλη του Stoiximan που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες μπορούν να αναλάβουν και αυτή την εβδομάδα μια αποστολή, η οποία θα τους ανοίξει το δρόμο σε ανταμοιβές που θα μπορέσουν έπειτα να εκμεταλλευτούν, για να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Το νέο Stoiximan Mission έχει ήδη ενεργοποιηθεί και ισχύει έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

 Χάρη σε αυτό, οι παίχτες που θα εκπληρώσουν την αποστολή, απλά στοιχηματίζοντας στις εικονικές κούρσες, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν πλούσιες ανταμοιβές.

 

Η διαδικασία που απαιτεί η προσφορά

Ενισχύεται η συνεργασία της SIS με τις ιπποδρομίες της Ουρουγουάης

Η SIS, μία από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής ζωντανών εικόνων από τις ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, συνεργάζεται και με τις ιπποδρομίες της Ουρουγουάης. Αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι οι ιστοσελίδες στοιχήματος που συνεργάζονται μαζί της να είναι σε θέση να προσφέρουν στοιχήματα και live streaming στις κούρσες του Hipodromo Nacional de Maroñas.

Χορηγός του Welsh Champion Hurdle η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes αποτελεί το νέο χορηγό της ιπποδρομίας Welsh Champion Hurdle, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 21 Οκτωβρίου. Η συγκεκριμένη ιπποδρομία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα… ραντεβού για τις ουαλικές ιπποδρομίες από το 2011, όταν αναβίωσε, και διεξάγεται κάθε χρόνο στο ιπποδρόμιο Ffols Las.

 

Η νέα συμφωνία χορηγίας της Ladbrokes

Αναβάθμισε τις υπηρεσίες live streaming των ιπποδρομιών η SIS

H SIS αποτελεί την κορυφαία ίσως εταιρεία διανομής στατιστικών και εικόνων στον τομέα των ιπποδρομιών και η τελευταία συνεργασία της αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει στις στοιχηματικές ιστοσελίδες και στους υπόλοιπους συνεργάτες της. Η SIS ανακοίνωσε ότι αναβαθμίζει τις υπηρεσίες live streaming που προσφέρει στις ιπποδρομίες, χάρη στη νέα συνεργασία της με την εταιρεία Phenix.

 Η νέα συνεργασία έχει ιδιαίτερη σημασία, αν λάβουμε υπόψη μας ότι η Phenix έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με εταιρείες κολοσσούς, όπως οι Disney, Oracle και NFL.

 

Ανταμοιβές για τα σημερινά στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες μοιράζει η Novibet

Η Novibet ανακοίνωσε μία ακόμη προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν και καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της θα μπορέσουν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη με τις προβλέψεις τους, αλλά και μία ανταμοιβή.

 Η ανταμοιβή των νικητών θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο και θα τη δικαιούνται όλοι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, άσχετα με το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς

Και αμερικανικές ιπποδρομίες καλύπτει πλέον το αγγλικό Tote

Το Tote, το αγγλικό αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα, κατάφερε να επεκτείνει σημαντικά το εύρος κάλυψης ιπποδρομιών ανά τον κόσμο, χάρη σε μια νέα συνεργασία. Συγκεκριμένα, το Tote κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία με την εταιρεία 1/ST Content και πλέον θα παρέχει υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος και για τις αμερικανικές ιπποδρομίες.

 Η κάλυψη των αμερικανικών ιπποδρομιών, μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει και οι Άγγλοι παίχτες είναι πλέον σε θέση να στοιχηματίζουν στις αμερικανικές ιπποδρομίες και μέσω του Tote,

 

Δωρεάν στοιχήματα στους παίχτες με τα μεγαλύτερα κέρδη

Κάθε μέλος της στοιχηματικής εταιρίας 888 που στοιχηματίζει στις ιπποδρομίες έχει στο μυαλό του τα κέρδη και τα χρήματα που μπορεί να εξασφαλίσει, χάρη στις σωστές του προβλέψεις. Πλέον, όμως, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, τα κέρδη από τα στοιχήματα μπορούν να φέρουν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο!

 

Στοίχημα και στις ιπποδρομίες προσφέρει πλέον η Novibet

Η Novibet αποτελεί μία από τις στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα και προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στα μέλη της. Παράλληλα, φυσικά, προσφέρει και μια μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων σε αρκετά αθλήματα. Από αυτά τα αθλήματα, όμως, έλειπαν έως πρόσφατα οι ιπποδρομίες, οι οποίες ήταν διαθέσιμες αποκλειστικά μέσω των virtual sports.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cambridgeshire Meeting

Η αρχή του φθινοπώρου στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα για τους απλούς κατοίκους, αλλά για το φίλιππο κοινό σημαίνει ένα και μόνο πράγμα: την έναρξη του Autumn Double! Το Autumn Double αποτελείται από δύο ιπποδρομίες και σημαίνει την κορύφωση της φθινοπωρινής σεζόν. Η πρώτη από αυτές δεν είναι άλλη από το Cambridgeshire Handicap, ενώ η δεύτερη το Cesarewitch Ηandicap. Το πρώτο διεξάγεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ Cambridgeshire Meeting και το δεύτερο στο πλαίσιο του Future Champions Festival.

 

Νέα υπηρεσία cash out στη BetFred

Η στοιχηματική ετιαρία BetFred λάνσαρε μια νέα υπηρεσία στην ιστοσελίδα της, η οποία απευθύνεται στα μέλη της εκείνα που στοιχηματίζουν σε συγκεκριμένα αθλήματα. Ανάμεσα στα μέλη αυτά, βέβαια, είναι και οι λάτρεις των ιπποδρομιών, οι οποίοι μπορούν πλέον να κλείνουν πρόωρα τα στοιχήματά τους και να εισπράττουν κέρδη πριν διευθετηθούν.

 

Novibet: Αποζημιώσεις για τα χαμένα mobile στοιχήματα στις ιπποδρομίες

Mια νέα προσφορά της Novibet υπόσχεται να αποζημιώσει όσα μέλη της τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα μέσω του mobile app, αν αυτό χάσει. Η προσφορά είναι διαθέσιμη και για όσους στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες και ουσιαστικά υπόσχεται να τους επιτρέψει να τοποθετήσουν το πρώτο mobile στοίχημα χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Δωρεάν live στοίχημα στο Derby από την Paddy Power

H Paddy Power ετοιμάζεται για το Epsom Derby και έχει ανακοινώσει ένα πλήθος ευκαιριών στοιχηματισμού, αλλά και προσφορές για όσους επιλέξουν ένα από τα άλογα των ιπποδρομιών, για να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Ανανεώνεται το στοίχημα στις ιπποδρομίες που προσφέρει η Unibet

H στοιχηματική εταιρεία Unibet προχώρησε σε μια νέα συνεργασία, η οποία αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο που προσφέρει στοιχήματα στις ιπποδρομίες. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν τη νέα συνεργασία με την εταιρεία The BetMakers και θα είναι σύντομα σε θέση να προσθέσει νέες ιπποδρομίες και νέες δυνατότητες στην στοιχηματική πλατφόρμα της.

Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες ιπποδρομίες η Ladbrokes

Η Ladbrokes ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες. Πρόκειται για μια προσφορά που μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στα πλασέ που θα τοποθετήσουν οι παίχτες, αφού υπόσχεται να πληρώσει περισσότερες νικητήριες θέσεις.

 Με άλλα λόγια, οι νικητές των πλασέ θα είναι περισσότεροι και τα χαμένα χρήματα λιγότερα, χάρη στην προσφορά της Ladbrokes, που ισχύει σε δύο επιλεγμένες σημερινές κούρσες: αυτή των 17:50 στο Chepstow και αυτή των 19:15 στο Kempton.

 

Ενισχυμένα κέρδη στις ιπποδρομίες υπόσχεται η William Hill

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill διαθέτει μια μεγάλη παράδοση στις ιπποδρομίες, όχι μόνο στον τομέα της στοιχηματικής κάλυψης, αλλά και στον τομέα της ανακοίνωσης προσφορών που μπορούν να ενισχύσουν τα κέρδη των μελών της. Μια τέτοια προσφορά επιστρέφει στη William Hill και υπόσχεται ενίσχυση των κερδών σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, εφόσον το άλογο που θα επιλέξουν οι παίχτες κερδίσει με μεγάλη διαφορά.

Στοίχημα σε ιπποδρομίες

Πληροφορίες για ιπποδρομιες και όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε στοίχημα στις καλύτερες στοιχηματικες εταιριες για ιπποδρομιες.

Η σελίδα μας παρέχει πληροφορίες για τους κύριους τύπους ιπποδρομιακού στοιχήματος, καθώς και για τα σημαντικότερα ιπποδρόμια και ιπποδρομιακά φεστιβάλ ανά τον κόσμο.

Tίτλοι τέλους για την ιστοσελίδα στοιχήματος Stan James

Η Stan James, η αγγλική ιστοσελίδα στοιχήματος που στο παρελθόν αποδείχθηκε εξαιρετικά δημοφιλής σε όσους παίχτες στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, έκλεισε τις πύλες της, μετά από απόφαση της ιδιοκτήτριας εταιρείας. Η Kindred αποφάσισε να μεταφέρει όλα τα μέλη της Stan James στην εταιρεία στοιχήματος Unibet (δικής της ιδιοκτησίας) και να βάλει λουκέτο στην ιστορική στοιχηματική ιστοσελίδα.

Αλλαγή φρουράς στο ιπποδρομιακό στοίχημα της Νότιας Αφρικής

Η εταιρεία στοιχημάτων 4Racing αναλαμβάνει στο εξής τη διεξαγωγή του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Νότια Αφρική, μετά την αποχώρηση της Phumelela. Η εταιρεία εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια ρυθμιστική Αρχή και πλέον είναι η μόνη που έχει το δικαίωμα να προσφέρει αμοιβαίο στοίχημα στις ιπποδρομίες της Νότιας Αφρικής.

 Η 4Racing, μάλιστα, αναλαμβάνει, όχι μόνο τη διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, αλλά και τη λειτουργία της Highveld Racing, της διοργανώτριας εταιρείας διεξαγωγής ιπποδρομιών της Νότιας Αφρικής.

 

Νέα απο το διαδίκτυο