Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Τί τύπους στοιχημάτων προσφέρει ο ΟΔΙΕ

Ο παίκτης, ο οποίος θα επιλέξει να ποντάρει σε ιπποδρομίες που βρίσκονται στο πρόγραμμα του ΟΔΙΕ (Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος Α.Ε), έχει στη διάθεσή του όλα τα γνωστά ιπποδρομιακά στοιχήματα. Αναλυτικά, λοιπόν, μπορεί να επιλέξει τα κάτωθι:

  • Γκανιάν

Το ιπποδρομιακό στοίχημα Γκανιάν αφορά το νικητή της ιπποδρομίας και θα επαληθευτεί μόνο αν το άλογο, στο οποίο θα ποντάρει ο παίκτης, τερματίσει πρώτο.

  • Πλασέ

Το δελτίο, το οποίο περιέχει ειδικό στοίχημα πλασέ, στέφεται με επιτυχία, αν ο ίππος που έχει επιλεχθεί έρθει πρώτος ή δεύτερος στην τελική κατάταξη της ιπποδρομίας.

  • Δίδυμο

Το συγκεκριμένο στοίχημα αφορά τα δύο πρώτα άλογα της κούρσας ανεξαρτήτως σειράς. Έτσι, λοιπόν, εάν ένας παίκτης για παράδειγμα παίξει δίδυμο “3 – 5”, τότε το στοίχημά του θα είναι επιτυχημένο, εφόσον τερματίσει το “3” πρώτο και το “5” δεύτερο ή το αντίστροφο. Για να διατίθεται το εν λόγω στοίχημα σε έναν ιπποδρομιακό αγώνα, θα πρέπει να λαμβάνουν μέρος τουλάχιστον πέντε ίπποι.

  • Φόρκαστ

Το Φόρκαστ αφορά επίσης τα δύο πρώτα άλογα μίας κούρσας, αλλά με τη σωστή σειρά. Δηλαδή όταν κάποιος επιλέξει να στοιχηματίσει στο φόρκαστ “3 – 5”, τότε το δελτίο θα στεφθεί με επιτυχία, μόνο αν το “3” έρθει πρώτο και το “5” δεύτερο. Ομοίως και για το εν λόγω στοίχημα, θα πρέπει να διαγωνίζονται τουλάχιστον πέντε άλογα.

  • Τρικάστ

Το ιπποδρομιακό στοίχημα τρικάστ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αυτό που προτιμούν οι περισσότεροι παίκτες στην Ελλάδα. Αφορά τα άλογα που θα βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις της κούρσας με τη σωστή σειρά τερματισμού. Αν για παράδειγμα ο παίκτης παίξει τρικάστ “1 – 2 – 3”, τότε θα κερδίσει μόνο αν το “1” έρθει πρώτο, το “2” δεύτερο και το “3” τρίτο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το δελτίο είναι χαμένο. Για να διατίθεται το εν λόγω στοίχημα σε μία κούρσα, θα πρέπει να παίρνουν μέρος τουλάχιστον έξι άλογα.

  • Τρίο

Στο συγκεκριμένο τύπο στοιχήματος ο παίκτης καλείται να προβλέψει τους τρεις πρώτους ίππους της ιπποδρομίας, αλλά χωρίς συγκεκριμένη σειρά. Έτσι, λοιπόν, παίζοντας κανείς τρίο “1 – 2 – 3” μπορεί να κερδίσει, αν τα συγκεκριμένα άλογα καταλάβουν τις τρεις πρώτες θέσεις, ανεξαρτήτως σειράς.

  • Τετραπλό

Το ιπποδρομιακό στοίχημα τετραπλό δεν είναι τίποτα άλλο από τα τέσσερα άλογα, τα οποία θα βρίσκονται στις αντίστοιχες πρώτες θέσεις της ιπποδρομίας με τη σωστή σειρά. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο στοίχημα, το οποίο, όμως, μοιράζει και τα περισσότερα χρήματα. Όταν κάποιος επιλέξει να παίξει τετραπλό “1 – 2 – 3 – 4” σε μία ιπποδρομιακή κούρσα, τότε το δελτίο θα κερδίσει, μόνο αν το “1” τερματίσει στην πρώτη θέση, το “2” στη δεύτερη, το “3” στην τρίτη και το “4” στην τέταρτη. Για να διατίθεται τετραπλό στοίχημα σε μία κούρσα, θα πρέπει να παίρνουν μέρος τουλάχιστον επτά ίπποι.

  • Σύνθετο

Το συγκεκριμένο στοίχημα έχει να κάνει με δύο συνεχόμενες ιπποδρομίες. Ο παίκτης καλείται να προβλέψει το άλογο που θα τερματίσει πρώτο στη μία, καθώς και αυτό που θα τερματίσει πρώτο στη δεύτερη. Για παράδειγμα, αν παίξει κάποιος σύνθετο “2 – 3”, τότε το “2” θα πρέπει να κερδίσει την πρώτη κούρσα και το “3” να έρθει πρώτο στην τελική κατάταξη της δεύτερης.

  • Σύνθετο δίδυμο

Το εν λόγω στοίχημα αφορά, επίσης, δύο συνεχόμενες κούρσες. Μπορεί, λοιπόν, κάποιος να ποντάρει σε συνδυασμό διδύμων, δύο διαφορετικών συνεχόμενων ιπποδρομιών. Αν λόγου χάριν παίξει κάποιος σύνθετο δίδυμο “2 – 3 # 4 - 5”, τότε το στοίχημά του θα είναι κερδισμένο, αν στην πρώτη τα άλογα “2” και ”3” καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις ανεξαρτήτως σειράς, ενώ στη δεύτερη στις αντίστοιχες θέσεις θα βρίσκονται το “4” και το ”5” και πάλι ανεξαρτήτως σειράς.

  • Σύνθετο φόρκαστ

Το σύνθετο φόρκαστ αφορά επίσης δύο διαφορετικές συνεχόμενες ιπποδρομίες. Στόχος του παίκτη είναι να επιλέξει σωστά, όχι μόνο τα άλογα που θα βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις, αλλά και την ακριβή τους σειρά. Με άλλα λόγια, παίζοντας κάποιος σύνθετο φόρκαστ “2 – 3 # 4 – 5”, τότε ο μόνος τρόπος να κερδίσει είναι στην μεν πρώτη κούρσα να κερδίσει το “2” και το “3” να έρθει δεύτερο, ενώ στην επόμενη να τερματίσει πρώτο το “4” και στη δεύτερη θέση να είναι το “5”.

  • Σκορ Γκανιάν 4

Το συγκεκριμένο στοίχημα αφορά τους νικητές τεσσάρων διαφορετικών ιπποδρομιών. Συνήθως ξεκινάει από την 5η κούρσα και τελειώνει στην 8η (εξαρτάται από τον αριθμό των ιπποδρομιών που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα). Ο παίκτης πρέπει να βρει τους νικητές στις συγκεκριμένες κούρσες και το δελτίο θα στεφθεί με επιτυχία, μόνο αν έχουν προβλεφθεί σωστά τα άλογα που θα τερματίσουν πρώτα και στις τέσσερις ιπποδρομίες.

  • Σκορ Γκανιάν 6

Το σκορ γκανιάν 6 δεν είναι τίποτα άλλο από τους νικητές έξι διαφορετικών συνεχόμενων ιπποδρομιών. Τις περισσότερες φορές ξεκινά από τη 2η ιπποδρομία και ολοκληρώνεται στην 7η. Ομοίως και εδώ, ο παίκτης πρέπει να προβλέψει σωστά τους ίππους που θεωρεί πως θα επικρατήσουν και στις έξι κούρσες. Με άλλα λόγια, αν ένα άλογο που έχει επιλέξει να έρθει πρώτο σε μία κούρσα, δεν τα καταφέρει, τότε το δελτίο είναι χαμένο. 

  • Σκορ Γκανιάν 9

Ο παίκτης πρέπει να μαντέψει σωστά τους νικητές εννέα συνεχόμενων ιπποδρομιών, οι οποίες καθορίζονται κάθε φορά από τους υπευθύνους του ΟΔΙΕ. Φυσικά, σε περίπτωση που μία πρόβλεψή του δεν επαληθευτεί, τότε αυτόματα το δελτίο του είναι χαμένο. 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Νέος τάπητας παντός καιρού στο ιπποδρόμιο του Gosforth Park

Οι υπεύθυνοι του ιπποδρομίου του Gosforth Park ολοκλήρωσαν την εγκατάσταση και τις δοκιμές του ολοκαίνουργιου τάπητα παντός καιρού που έστρωσαν στην πίστα. Την ολοκλήρωση της διαδικασίας τοποθέτησης ακολούθησαν οι απαραίτητες δοκιμές, κατά τη διάρκεια των οποίων έτρεξαν στο νέο τάπητα 40 άλογα.

 

Μετά το πέρας των δοκιμών, η BHA (British Horserace Authority) ενέκρινε το νέο τάπητα κα έδωσε το πράσινο φως για τη διεξαγωγή ιπποδρομιών. Η τοποθέτηση του νέου τάπητα, μάλιστα, ολοκληρώθηκε εγκαίρως για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ All-Weather Raceday, στις 17 Μαΐου.

 

Και εικονικές ιπποδρομίες στην Betsafe

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν πλέον τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε κούρσες και μέσω της εταιρίας στοιχήματος Betsafe. Αν και δεν πρόκειται για πραγματικές κούρσες, αλλά για εικονικές, οι παίχτες μπορούν να ζήσουν παρόμοιες συγκινήσεις και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Νέο πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στην 10Bet

Τα μέλη της 10Bet έχουν αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες και η νέα προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας θα τους βοηθήσει να χρησιμοποιήσουν περισσότερα χρήματα (επομένως να διεκδικήσουν και περισσότερα κέρδη), χωρίς να ρισκάρουν χρήματα που ήδη διαθέτουν στον λογαριασμό τους.

 Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους πραγματοποιήσουν την επόμενή τους κατάθεση μέσα στον Μάιο, καθώς θα ενισχύσει κάθε τέτοια κατάθεση με ένα πριμ 50%.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Ο πρώτος τζόκεϊ ρομπότ στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham!

Στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham βρίσκονται αυτές τις ημέρες χιλιάδες επισκέπτες και δεκάδες άλογα και τζόκεϊ. Την Παρασκευή, όμως, την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, θα βρεθεί στο Cheltenham και ένας ξεχωριστός επισκέπτης: ο πρώτος τζόκεϊ ρομπότ στον κόσμο!

 Ο ρομποτικός τζόκεϊ παρουσιάστηκε από την στοιχηματική εταιρεία Betbright και θα επισκεφτεί το φεστιβάλ του Cheltenham την Παρασκευή, όπου θα επιδείξει τις ικανότητές του και θα επικοινωνήσει με το κοινό!

 

William Hill: “Mullins και Walsh θα κυριαρχήσουν στο Cheltenham”

Λίγες ημέρες μετά την άφιξη της νέας χρονιάς, η William Hill προετοιμάζεται για την αγωνιστική δράση του 2016 και δε διστάζει ακόμη και να προβλέψει τα αποτελέσματα για το φεστιβάλ του Cheltenham, ανακοινώνοντας και τις σχετικές αποδόσεις.

 

Το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ θρηνούν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες συγκαταλέγονται σε εκείνους τους θεσμούς του Ηνωμένου Βασιλείου που θρηνούν για το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ και οι υπεύθυνοι απέστειλαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη βασιλική οικογένεια, μα και σε ολόκληρο το έθνος. Έλλωστε, η σχέση της Βασίλισσας με τις ιπποδρομίες ήταν παραδοσιακά στενή, καθώς η Ελισάβετ θεωρείται η μεγαλύτερη και πλέον επιδραστική υποστηρίκτριά τους.

Επιπλέον θέσεις στα σημερινά πλασέ από την εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes

Το σημερινό πρόγραμμα ιπποδρομιών στην Αγγλία είναι πλούσιο σήμερα και οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν δεκάδες στοιχήματα και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, με λιγότερο ή περισσότερο ρίσκο. Παράλληλα, τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο.

Νέα πρακτορεία της William Hill σε αγγλικά ιπποδρόμια

Η εταιρεία στοιχηματισμού William Hill προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με την εταιρεία Arena Racing Company (ARC), ιδιοκτήτρια αρκετών ιπποδρομίων στην Αγγλία, χάρη στην οποία θα είναι σε θέση να δραστηριοποιηθεί μέσω πρακτορείων της σε ακόμη περισσότερα ιπποδρόμια. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η στοιχηματική εταιρεία θα αποκτήσει νέα πρακτορεία εντός των εγκαταστάσεων σε έξι από τα ιπποδρόμια της ARC.

 

Ενισχύεται η παρουσία της William Hill στα ιπποδρόμια

Ξεφορτώνεται τα ιπποδρομιακά πρακτορεία της η William Hill

Η William Hill ανακοίνωσε την πώληση των επίγειων στοιχηματικών πρακτορείων που φιλοξενούνται στα αγγλικά ιπποδρόμια, με αποτέλεσμα την φυσική της αποχώρηση από το άθλημα των ιπποδρομιών. Βέβαια, η στοιχηματική εταιρεία εξακολουθεί να διατηρεί τις χορηγίες και τις συνεργασίες της με φορείς και γεγονότα των ιπποδρομιών, καθώς και τη στοιχηματική τους κάλυψη στα υπόλοιπα πρακτορεία της και στην στοιχηματική ιστοσελίδα της. Ωστόσο, η φυσική της παρουσία στα ιπποδρόμια αποτελεί πλέον παρελθόν.

Επιστροφή των χαμένων χρημάτων στα παρολί της William Hill

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που στοιχηματίζουν στη William Hill και τοποθετούν παρολί έχουν πλέον τη δυνατότητα να προχωρούν σε προβλέψεις με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην επέκταση της υπάρχουσας προσφοράς επιστροφής χρημάτων της ιστοσελίδας στοιχημάτων. Η συγκεκριμένη προσφορά ίσχυε μέχρι πρότινος αποκλειστικά για αγώνες ποδοσφαίρου ή γκολφ, αλλά πλέον έχει επεκταθεί και στις ιπποδρομίες.

 

Tεράστιο το στοιχηματικό ενδιαφέρον για το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham απέδειξε για μια ακόμα χρονιά ότι μπορεί να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στοιχηματικό ρεκόρ, αφού σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, αυξήθηκε ο αριθμός των στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν στις κούρσες του. Τα στοιχεία προέρχονται από την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού OpenBet, η οποία προμηθεύει με την ηλεκτρονική πλατφόρμα της κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες, όπως οι William Hill, Ladbrokes, Coral, Paddy Power, SkyBet και Betfair.

Tα πλάνα της για το δάνειο στήριξης που έλαβε ανακοίνωσε η HBLB

Η HBLB (Horse Betting Levy Board), ο ανεξάρτητος οργανισμός που ενισχύει οικονομικά τις αγγλικές ιπποδρομίες, ανακοίνωσε πώς σκοπεύει να ξοδέψει τα χρήματα που εξασφάλισε από το δάνειο στήριξης. Το συγκεκριμένο δάνειο είναι κρατικό και δόθηκε από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασίλειου, προκειμένου να μπορέσουν οι ιπποδρομίες να ορθοποδήσουν ξανά, μετά τα οικονομικά προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία.

Paddy Power: Αποζημίωση για τα άλογα που επηρεάστηκαν από τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς

Το πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι αρκετά πλούσιο κατά την εορταστική περίοδο και πολλοί λάτρεις του αθλήματος και παίχτες του στοιχήματος περιμένουν πώς και πώς τις κούρσες των επόμενων ημερών. Ωστόσο, οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί που επέβαλε η αγγλική κυβέρνηση αναγκάζουν πολλά άλογα να χάσουν τις κούρσες, σε περιπτώσεις που θα ταξίδευαν από την Ιρλανδία στο Ηνωμένο Βασίλειο ή αντίστροφα.

Ανταμοιβές για τα παρολί στις ιπποδρομίες από τη Novibet

Μια νέα προσφορά της Novibet είναι διαθέσιμη για όλα τα μέλη της και μπορούν να την εκμεταλλευτούν και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές ιπποδρομίες. Η νέα προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο και όσοι καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Σεξιστική… προσφορά από τη William Hill;

Το αυστραλιανό τμήμα της William Hill δέχθηκε την οργή χιλιάδων παιχτών του στοιχήματος, εξαιτίας μιας νέας προσφοράς που ανακοίνωσε και κρίθηκε σεξιστική! Η νέα προσφορά αφορούσε στο διήμερο φεστιβάλ ιπποδρομιών Melbourne Cup και καλούσε τους παίχτες να συστήσουν τη William Hill σε φίλους και γνωστούς τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα σχετικό πριμ. Σύμφωνα με το κείμενο που συνόδευε την προσφορά, όμως, για να πάρουν το πριμ, οι φίλοι και γνωστοί θα έπρεπε να είναι αποκλειστικά άντρες!

 

Αβλεψία, παρανόηση ή σεξισμός;

Σταθερός παραμένει ο φόρος για τις ιπποδρομίες στην Ιρλανδία

Αν και η αγορά στοιχήματος της Ιρλανδίας είχε προετοιμαστεί για αύξηση της φορολογίας που καλούνται να πληρώνουν οι στοιχηματικές εταιρείες για την ενίσχυση των ιπποδρομιών, ο αρμόδιος υπουργός υποχώρησε υπό το βάρος πιέσεων και ανακοίνωσε ότι το θέμα θα εξεταστεί ξανά τον επόμενο χρόνο.

Νέα συμφωνία με τις αγγλικές ιπποδρομίες για την Flutter Entertainment

H Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια στοιχηματικών ιστοσελίδων όπως οι Paddy Power και BetFair, ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία με τις διοργανώτριες Αρχές των αγγλικών ιπποδρομιών, με σκοπό να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τα προϊόντα που προσφέρει στους παίχτες του στοιχήματος. Αναλυτικότερα, η Flutter προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με τις Arena Racing Company (ARC), The Racing Partnership (TRP) και At The Races (ATR).

 

Οι λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας της Flutter Entertainment

Mειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού σε τρεις ιπποδρομίες η Ladbrokes

Όπως κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes μπορούν να στοιχηματίσουν σε μια σειρά από αγγλικές ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Όπως και άλλες ημέρες, μάλιστα, έτσι και σήμερα, κάποιοι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες.

Υπόσχεση κορυφαίων και ενισχυμένων αποδόσεων από τη Ladbrokes

Η Ladbrokes είναι γνωστή για κάποιες από τις κορυφαίες αποδόσεις που ανακοινώνει στις αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες, με αποτέλεσμα τα μέλη της που στοιχηματίζουν σε αυτές να εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή αξία για τα στοιχήματά τους. Ακόμη και σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως, παρατηρούνται φαινόμενα, κατά το οποία ένας παίχτης στοιχηματίζει νωρίς σε μία ιπποδρομία και διαπιστώνει αργότερα ότι η τιμή εκκίνησης (SP) για το άλογο της επιλογής του έχει αυξηθεί.

Διάσημα άλογα ιπποδρομιών στην Αγγλία

Ένα από τα σπορ που αναμφισβήτητα μετράει πολλούς οπαδούς στην Αγγλία, είναι αυτό των ιπποδρομιών. Οι αγώνες μεταξύ αλόγων συναρπάζουν τα πλήθη και όχι μόνο προσφέρουν μοναδικό θέαμα αλλά και την ευκαιρία να βάλουν στοίχημα στις ιπποδρομίες είτε στο ιπποδρόμιο αν έχουν την τύχη να παρακολουθούν τις κούρσες από κοντά, είτε από την τηλεόραση σε κάποιο κατάστημα γνωστών στοιχηματικών εταιριών ή από την οθόνη του υπολογιστή τους μέσω της live κονσόλας κάποιας στοιχηματικής εταιρίας.

Aυξήθηκαν τα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Γαλλία

Μια νέα έρευνα, η οποία στηρίζεται στα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική ρυθμιστική Αρχή της αγοράς στοιχήματος, η ANJ (l’Autorité Nationale des Jeux), δείχνει ότι το 2020 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το ιπποδρομιακό στοίχημα στη Γαλλία. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, άλλωστε, σημειώθηκε μια μεγάλη αύξηση στον τζίρο και στα έσοδα του γαλλικού ιπποδρομιακού στοιχήματος, με αποτέλεσμα να καταρριφθούν παλιότερα ρεκόρ.

Πανέτοιμες για το ιπποδρομιακό φεστιβάλ Grand National οι στοιχηματικές εταιρείες

Οι στοιχηματικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πανέτοιμες για την έναρξη του φετινού ιπποδρομιακού φεστιβάλ Grand National και ελπίζουν ότι θα είναι το ίδιο δημοφιλές με το Cheltenham, αλλά πιο επικερδές για τους ίδιους. Άλλωστε, ενώ ο τζίρος του Cheltenham ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, μια σειρά από απροσδόκητα αποτελέσματα δεν επέτρεψε στις στοιχηματικές να εξασφαλίσουν ανάλογα κέρδη.

Χορηγός των αγγλικών ιπποδρομιών το ανταλλακτήριο της Matchbook

H Matchbook, ιδιοκτήτρια ενός από τα δημοφιλέστερα online ανταλλακτήρια στοιχημάτων στον κόσμο, ανακοίνωσε μια νέα χορηγία της προς τις αγγλικές ιπποδρομίες. Πρόκειται για μια τριετή συμφωνία χορηγίας προς το ιπποδρόμιο του Limerick, η οποία περιλαμβάνει και μια από τις σημαντικότερες κούρσες του χριστουγεννιάτικου φεστιβάλ ιπποδρομιών Christmas Racing Festival.

Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ του Chepstow υπόσχεται η Paddy Power

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power επικεντρώνεται σήμερα σε μια σειρά από αγγλικές ιπποδρομίες που διεξάγονται στο Chepstow και ανακοίνωσε μια νέα προσφορά που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο που συνοδεύει τα πλασέ στοιχήματα των μελών της. Χάρη στη νέα προσφορά, οι παίχτες θα εισπράξουν κέρδη σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, ακόμη κι αν το άλογό τους δεν τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις.

Αναβάθμισε τις υπηρεσίες live streaming των ιπποδρομιών η SIS

H SIS αποτελεί την κορυφαία ίσως εταιρεία διανομής στατιστικών και εικόνων στον τομέα των ιπποδρομιών και η τελευταία συνεργασία της αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει στις στοιχηματικές ιστοσελίδες και στους υπόλοιπους συνεργάτες της. Η SIS ανακοίνωσε ότι αναβαθμίζει τις υπηρεσίες live streaming που προσφέρει στις ιπποδρομίες, χάρη στη νέα συνεργασία της με την εταιρεία Phenix.

 Η νέα συνεργασία έχει ιδιαίτερη σημασία, αν λάβουμε υπόψη μας ότι η Phenix έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με εταιρείες κολοσσούς, όπως οι Disney, Oracle και NFL.

 

Ανταμοιβές στα παρολί στις σημερινές ιπποδρομίες μοιράζει η BetFair

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων BetFair ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σήμερα στις ιπποδρομίες που καλύπτονται στοιχηματικά. Οι παίχτες που θα δηλώσουν συμμετοχή στη νέα προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις σημερινές κούρσες και, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της BetFair

Bonus της 10Bet για το Royal Ascot

Ένα από τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά φεστιβάλ του Ηνωμένου Βασιλείου, το Royal Ascot, ξεκινά στις 16 Ιουνίου στο ιπποδρόμιο του Ascot και, έως τις 20 Ιουνίου που θα ολοκληρωθεί, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη από τις προβλέψεις τους, οι οποίες θα συνοδεύονται από μικρότερο ή μεγαλύτερο ρίσκο.

 

Έξι θανάτους αλόγων στο Cheltenham ερευνά η BHA

Η αρμόδια Αρχή διεξαγωγής ιπποδρομιών της Αγγλίας, η BHA, ανακοίνωσε ότι θα ερευνήσει τις συνθήκες θανάτου έξι αλόγων που συμμετείχαν στο πρόσφατο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, έξι άλογα τραυματίστηκαν θανάσιμα και οι αρμόδιοι δήλωσαν αποφασισμένοι να ερευνήσουν τις συνθήκες, ώστε να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

 

Έξι μελανά σημεία στο φετινό φεστιβάλ του Cheltenham

Ενισχύθηκε σημαντικά η τηλεοπτική κάλυψη του Royal Ascot

To Royal Ascot ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες και ακόμα περισσότεροι λάτρεις των ιπποδρομιών από όλον τον κόσμο κατάφεραν να το παρακολουθήσουν στους τηλεοπτικούς δέκτες τους, χάρη στις συμφωνίες δικαιωμάτων και τηλεοπτικών μεταδόσεων που πέτυχαν οι υπεύθυνοι. Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, οι κούρσες του φετινού φεστιβάλ ιπποδρομιών μεταδόθηκαν σε περισσότερες χώρες από ποτέ.

Επιστρέφει με πλούσια έπαθλα ο διαγωνισμός Betshop Bomb

Η Betshop προσφέρει στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη και στις εικονικές ιπποδρομίες και σε πολλές περιπτώσεις, ακόμη και όσοι στοιχηματίζουν μόνο στα virtual sports έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και προσφορές που τους μοιράζουν πλούσια έπαθλα. Μια τέτοια ευκαιρία θα έχουν όσοι στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες και αυτή την Παρασκευή, 12 Ιουνίου, χάρη στην επιστροφή του διαγωνισμού Betshop Bomb.

Νέα απο το διαδίκτυο