Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National

Τα βλέμματα των Βρετανών φίλων του ιπποδρόμου και όχι μόνο, είναι κάθε χρόνο στραμμένα στη κωμόπολη του Aintree (λίγο έξω απο το Liverpool) όπου μέσα σε 1 τριήμερο στις πρώτες ημέρες του Απριλίου διεξάγεται το διάσημο φεστιβάλ ιπποδρομίας Grand National. Το ιστορικό αυτό τουρνουά λαμβάνει χώρο κάθε χρόνο και προσφέρει μερικές απο τις πιο συγκλονιστικές κούρσες εδώ και 175 χρόνια!

Ένα από τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά φεστιβάλ παγκοσμίως, το Grand National, προσελκύει κάθε χρόνο περισσότερους από 154 χιλιάδες θεατές στο τριήμερο διεξαγωγής του, που περιλαμβάνει το Grand Opening Day (1η ημέρα), το Ladies’s Day (2η ημέρα) και το Grand National Day (3η ημέρα), ενώ το ποσό των 975,000 λιρών (κάτι λιγότερο από 800,000€!) αποτελεί το μεγαλύτερο σε αντίστοιχο ιπποδρομιακό φεστιβάλ στην Ευρώπη!

Το 2013 αποτέλεσε το 167ο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Grand National τα τελευταία 175 χρόνια, έχοντας διακοπεί μόνο στους δύο παγκόσμιους πολέμους (1916-18 & 1941-45), ενώ ο τελικός του 1993 θεωρήθηκε άκυρος και δεν υπήρξε νικητής.

Επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ ιπποδρομιών: www.aintree.co.uk

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Αλλαγές στη χρηματοδότηση των αγγλικών ιπποδρομιών ζητά ο πρώην υπουργός Αθλητισμού

Ο πρώην υπουργός Αθλητισμού του Ηνωμένου Βασιλείου, Matt Hancock, ζήτησε από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε αλλαγές, όσον αφορά στη χρηματοδότηση των αγγλικών ιπποδρομιών από τα έσοδα του στοιχήματος. Ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη για την αποτελεσματικότερη ενίσχυση των ιπποδρομιών, μέσω αυξημένης χρηματοδότησης.

Νέα προσφορά για τις εικονικές ιπποδρομίες ανακοίνωσε η Novibet

Και αυτή την εβδομάδα, τα μέλη της Novibet μπορούν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους στις εικονικές ιπποδρομίες και να συμμετέχουν σε μία προσφορά που μπορεί να τους αποφέρει κάποιες γενναιόδωρες ανταμοιβές. Η νέα προσφορά διαρκεί έως την Παρασκευή 24 Απριλίου και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια διπλή ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο και κάποιες περιστροφές χωρίς ρίσκο σε επιλεγμένα φρουτάκια.

 Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες.

 

Η BetVictor νικητής του Cheltenham, σύμφωνα με την Oddschecker

Η Οddschecker, η δημοφιλής ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων του online στοιχήματος ανακοίνωσε και φέτος την εταιρεία στοιχήματος που ανακηρύχθηκε νικητής του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham. H νικήτρια εταιρεία προέκυψε από τους επισκέπτες που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, επισκέπτες που προήλθαν από την ιστοσελίδα της Oddschecker.

 Σύμφωνα με την Oddschecker, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα που δέχθηκε τις περισσότερες επισκέψεις κατά τη διάρκεια του Cheltenham, μέσω της δικής της ιστοσελίδας, ήταν η BetVictor.

 

Ανεξάρτητες φύλου είναι οι επιδόσεις των τζόκεϊ σύμφωνα με έρευνα

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Liverpool στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει ότι οι επιδόσεις ενός τζόκεϊ δεν εξαρτώνται από το φύλο του και πως οι γυναίκες τζόκεϊ είναι το ίδιο ικανές με τους άνδρες συναδέλφους τους. Η συγκεκριμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διδακτορικού στη βιομηχανία ιπποδρομιών, χρηματοδοτήθηκε από την BHA (British Horseracing Authority), το HBLB (Horserace Betting Levy Board) και το Racing Foundation και αξιοποιεί στατιστικά στοιχεία των τελευταίων 14 ετών.

 

Ίδιες επιδόσεις για άνδρες και γυναίκες

Η Titanbet νέα χορηγός του Lingfield Park

H Titanbet συνεχίζει να δραστηριοποιείται έντονα στον χώρο των ιπποδρομιών, προχωρώντας σε μία ακόμη σημαντική χορηγία. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε τη χορηγία προς το ιπποδρόμιο του Lingfield Park, γνωστού από σημαντικά φεστιβάλ, όπως αυτό του Winter Derby.

 

Aυξήθηκαν τα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Γαλλία

Μια νέα έρευνα, η οποία στηρίζεται στα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική ρυθμιστική Αρχή της αγοράς στοιχήματος, η ANJ (l’Autorité Nationale des Jeux), δείχνει ότι το 2020 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το ιπποδρομιακό στοίχημα στη Γαλλία. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, άλλωστε, σημειώθηκε μια μεγάλη αύξηση στον τζίρο και στα έσοδα του γαλλικού ιπποδρομιακού στοιχήματος, με αποτέλεσμα να καταρριφθούν παλιότερα ρεκόρ.

Συμφωνούν με την αναβολή των αγγλικών ιπποδρομιών οι στοιχηματικές εταιρίες

Η BHA (British Racing Authority) αποφάσισε πριν μερικές ημέρες να αναστείλει τη λειτουργία των αγγλικών ιπποδρομιών έως τουλάχιστον στις 13 Φεβρουαρίου, λόγω των κρουσμάτων της γρίπης των ιπποειδών, που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στο πρόγραμμα του αθλήματος, αν συνεχιστούν. Στο πλευρό της αρμόδιας Αρχής, μάλιστα, βρίσκονται και οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος.

BetFred, Coral και Ladbrokes: Επέκταση στις κινεζικές ιπποδρομίες

Τρεις από τις δημοφιλέστερες εταιρείες στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BetFred, η Coral και η Labrokes, επεκτείνουν ακόμη περισσότερο τη δράση τους στον τομέα των ιπποδρομιών, προσφέροντας τη δυνατότητα στοιχηματισμού και στις ιπποδρομίες της Κίνας. Συγκεκριμένα, τα μέλη των τριών ιστοσελίδων που διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και στις ιπποδρομίες του Χονγκ Κονγκ.

 

Νέα υπηρεσία cash out στη BetFred

Η στοιχηματική ετιαρία BetFred λάνσαρε μια νέα υπηρεσία στην ιστοσελίδα της, η οποία απευθύνεται στα μέλη της εκείνα που στοιχηματίζουν σε συγκεκριμένα αθλήματα. Ανάμεσα στα μέλη αυτά, βέβαια, είναι και οι λάτρεις των ιπποδρομιών, οι οποίοι μπορούν πλέον να κλείνουν πρόωρα τα στοιχήματά τους και να εισπράττουν κέρδη πριν διευθετηθούν.

 

Νέα υπηρεσία στις ιπποδρομίες από τη Netbet

Η Netbet ανακοίνωσε το λανσάρισμα κάποιων νέων προσφορών και υπηρεσιών, από τη στιγμή που αποφάσισε να ανανεώσει την στοιχηματική ιστοσελίδα της, και μία από αυτές μπορούν να την εκμεταλλευτούν και οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες.

 Η νέα αυτή υπηρεσία ονομάζεται Add2Bet και είναι διαθέσιμη και στις ιπποδρομίες που καλύπτει η Netbet, αρκεί να πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις. Και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες μπορούν να επεξεργαστούν ανοιχτά στοιχήματα και να προσθέσουν νέες επιλογές.

 

Χορηγός του Irish Gold Cup η ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power

H ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power ενίσχυσε την παρουσία της στις ιρλανδικές ιπποδρομίες, αφού πρόσφατα ανακοίνωσε μια νέα χορηγία της, αυτή τη φορά προς την κορυφαία κούρσα Irish Gold Cup, που διεξάγεται κάθε χρόνο στο ιπποδρόμιο του Leopardstown.

 Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ιπποδρομίες του φεστιβάλ Dublin Racing, αλλά και του ιρλανδικού προγράμματος ιπποδρομιών. Το φετινό Irish Gold Cup είναι προγραμματισμένο για τις 2 Φεβρουαρίου.

 

Νέα μέθοδος καταθέσεων στη Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 προχώρησε σε μια νέα συνεργασία, η οποία επιτρέπει στα μέλη της να πραγματοποιούν καταθέσεις στους λογαριασμούς τους χωρίς περιορισμούς, ακόμη και όσο τα capital controls παραμένουν σε πλήρη ισχύ. Η νέα αυτή συνεργασία αφορά στη Viva και το e-wallet της, το οποίο επιτρέπει στους λάτρεις των ιπποδρομιών να προχωρούν με ευκολία και χωρίς περιορισμούς σε νέες καταθέσεις, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στις ιπποδρομίες της επιλογής τους.

Ανακοινώθηκαν επίσημα οι αλλαγές στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η ΒHA (British Horseracing Authority), η διοργανώτρια των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε και επίσημα τους νέους κανονισμούς που εξέταζαν τους προηγούμενους μήνες οι υπεύθυνοι και αφορούν στο μαστίγιο που χρησιμοποιούν οι τζόκεϊ, προκειμένου να κινητοποιήσουν τα άλογά τους. Οι νέοι κανονισμοί, τελικά, δεν αναγκάζουν τους τζόκεϊ να χρησιμοποιούν το μαστίγιο με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά μειώνουν τη συχνότητα χρήσης του.

To υψηλότερο παρολί κερδίζει στην Intertops!

Η Intertops ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν σε μηνιαία βάση και όσοι τοποθετούν παρολί στοιχήματα στις ιπποδρομίες. Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να ανταμείβει κάθε μήνα με το ποσό των 500 ευρώ τον παίχτη που θα έχει τοποθετήσει το παρολί με την υψηλότερη συνολική απόδοση.

 

Ενισχυμένα κέρδη στα παρολί των ιπποδρομιών από την 10Bet

Η 10Bet δίνει στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί (συνδυάζοντας τις επιλογές τους) και να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερα κέρδη, χάρη σε μια προσφορά που υπόσχεται ενίσχυσή τους μέσω πριμοδότησης. Η εν λόγω προσφορά ισχύει εδώ και καιρό στην στοιχηματική ιστοσελίδα, αλλά κάποιοι νέοι όροι της την κάνουν ακόμη πιο εύκολη για να την εκμεταλλευτούν οι λάτρεις των ιπποδρομιών.

 

Ενισχυμένα κέρδη με μικρότερα παρολί

Συνεχίζονται παρά το lockdown οι αγγλικές ιπποδρομίες

Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται για μια ακόμη φορά σε καθεστώς lockdown (το αυστηρότερο από τον Μάρτιο του 2020) και οι περισσότερες επιχειρήσεις και δραστηριότητες έχουν μπει στον “πάγο”. Ωστόσο, αυτό δε συμβαίνει με τις αγγλικές ιπποδρομίες, οι οποίες επιτρέπεται να συνεχίσουν κανονικά και τις επόμενες εβδομάδες.

 Όταν λέμε κανονικά, βέβαια, εννοούμε κανονικά με τα νέα δεδομένα. Άλλωστε, οι ιπποδρομίες των επόμενων εβδομάδων θα συνεχίσουν να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών και με την παρουσία μόνο του απαραίτητου προσωπικού.

 

Nέο πρεσβευτή για το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot εξασφάλισε η William Hill

Η στοιχηματική ιστοσελίδα William Hill έχει έντονη παρουσία στον τομέα των αγγλικών ιπποδρομιών και η νέα της κίνηση αναμένεται να της δώσει ένα ακόμα πλεονέκτημα για ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ ιπποδρομιών της χρονιάς: το Royal Ascot, το οποίο διεξάγεται σε μερικές ημέρες.

Στα χέρια της Inspired Entertainment και το φετινό Virtual Grand National

Οι διοργανωτές του Virtual Grand National, της εικονικής ιπποδρομίας που έχει σκοπό να κινητοποιήσει το φίλιππο κοινό, εν όψει του κορυφαίου φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, θα διεξαχθεί και φέτος και τη διεξαγωγή του θα αναλάβει στον τεχνικό τομέα η Inspired Gaming. Πρόκειται για την έκτη συνεχόμενη φορά που η εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού θα αναλάβει τη διεξαγωγή του εικονικού φεστιβάλ.

Νέα σημαντική συμφωνία πέτυχε η SIS στις ιπποδρομίες

Η εταιρεία στατιστικών και ζωντανών μεταδόσεων SIS έχει κατορθώσει να αφήσει το δικό της στίγμα στον τομέα των ιπποδρομιών, καθώς μεταξύ άλλων έχει αναλάβει πρωτοβουλίες και για τη συνεργασία διαφορετικών διοργανωτριών ιπποδρομιών ανά τον κόσμο. Πρόσφατα, πέτυχε άλλη μία τέτοια συνεργασία, η οποία θα φέρει το φεστιβάλ ιπποδρομιών Saudi Cup στο αμοιβαίο στοίχημα του Hong Kong Jockey Club (HKJC).

Οι αγωνιστικές ημέρες του Royal Ascot: Day 2

Κάθε χρόνο τον Ιούνιο, οι αγγλικές ιπποδρομίες γιορτάζουν την ύπαρξη του μεγαλύτερου σε διάρκεια και ενός από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στη χώρα. Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot δεν είναι μόνο γνωστό για τη σημαντικότερη κούρσα του, το Gold Cup, αλλά και για πολλά ακόμη, που το καθιστούν ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την παρουσία και μελών της βασιλικής οικογένειας!

Boylesports: Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες μετ’ εμποδίων

H Boylesports καλύπτει στο σύνολό τους τις ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας και προσφέρει αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες στα μέλη της. Παράλληλα, καλύπτει και τις κούρσες μετ’ εμποδίων, ειδικά όσες διεξάγονται στο πλαίσιο του National Hunt. Και οι παίχτες που θα στοιχηματίζουν πλέον σε αυτές τις ιπποδρομίες θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους με μειωμένο ρίσκο.

 

Ιστορία των ιπποδρομιών στην Ελλάδα

Εκ των αρχαιοτέρων αθλημάτων στην Ελλάδα, οι ιπποδρομίες, αναπτύχθηκαν στα Αρχαία χρόνια και συνεχίζονται μέχρι και στις ημέρες μας, επιδεχόμενες μικρές αλλαγές και προσαρμοζόμενες στις συνθήκες της κάθε εποχής! Από τους αγώνες της Κλασσικής Αθήνας τον 5ο αιώνα π.Χ., μέχρι τον Ιππόδρομο του Μαρκοπούλου Αττικής στον 21ο αιώνα, παραμένει ένα άθλημα/σπορ, με φανατικούς φίλους!

Αυξάνει τις οικονομικές παροχές προς τις αγγλικές ιπποδρομίες η HBLB

H HBLB (Horserace Betting Levy Board), η βασικότερη υπεύθυνη για την χρηματοδότηση των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τις οικονομικές παροχές της προς το άθλημα, κατά τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2021.

Ιπποδρόμιο Arlington Park

Ιπποδρόμιο Arlington ParkΤο ιπποδρόμιο Arlington Park βρίσκεται στο Ιλινόις και συγκεκριμένα στην περιοχή Arlington του Σικάγο. Είναι μία από τις δημοφιλέστερες πίστες του κόσμου και μία από τις ομορφότερες της Αμερικής, ενώ είναι το πρώτο ιπποδρόμιο, στο οποίο διοργανώθηκε κούρσα με έπαθλο ένα εκατομμύριο δολάρια.

Νέες υπηρεσίες στο ιπποδρομιακό στοίχημα ετοιμάζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα την βοηθήσει να προσφέρει νέες και βελτιωμένες υπηρεσίες στον τομέα του ιπποδρομιακού στοιχήματος, αρχικά στην αγγλική αγορά και έπειτα πιθανότατα και στην ελληνική. Η Novibet θα συνεργαστεί με την AllSported, την πάροχο στοιχηματικών υπηρεσιών στο στοίχημα που προέκυψε από τη συνεργασία των Racing Post, TXODDS και Banach Technologies, και θα προσθέσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα της στην ιστοσελίδα της.

Νέο Stoiximan Mission με ανταμοιβές στις εικονικές ιπποδρομίες

Τα μέλη του Stoiximan που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες μπορούν να αναλάβουν και αυτή την εβδομάδα μια αποστολή, η οποία θα τους ανοίξει το δρόμο σε ανταμοιβές που θα μπορέσουν έπειτα να εκμεταλλευτούν, για να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Το νέο Stoiximan Mission έχει ήδη ενεργοποιηθεί και ισχύει έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

 Χάρη σε αυτό, οι παίχτες που θα εκπληρώσουν την αποστολή, απλά στοιχηματίζοντας στις εικονικές κούρσες, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν πλούσιες ανταμοιβές.

 

Η διαδικασία που απαιτεί η προσφορά

Nέο χορηγό εξασφάλισε το χειμερινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Το ιπποδρόμιο του Cheltenham, το οποίο διοργανώνει ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου, ανακοίνωσε πως προχώρησε σε μια νέα και ιδιαίτερα σημαντική συμφωνία χορηγίας. Αναλυτικότερα, η εφημερίδα Racing Post θα αποτελεί τον φετινό μεγάλο χορηγό του χειμερινού φεστιβάλ του Cheltenham.

Tο φεστιβάλ ιπποδρομιών Winter Derby

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Winter Derby αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεξάγεται κάθε χρόνο (στα τέλη Μαρτίου) στο ιπποδρόμιο του Lingfield Park, κοντά στο Surrey της νοτιοανατολικής Αγγλίας.

Betbright: Mειωμένο ρίσκο σε σημερινή ιπποδρομία του Nottingham

H εταιρεία στοιχημάτων Betbright επέλεξε και σήμερα μια αγγλική ιπποδρομία, προκειμένου να θέσει σε ισχύ μια συμφέρουσα προσφορά, που μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού όσων επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτή. Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και δουν το άλογο της επιλογής τους να μην τερματίζει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

 Αναλυτικότερα, η προσφορά ισχύει για τη σημερινή ιπποδρομία των 17:35 στο Nottingham και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Επανέρχονται στη δράση τα ιπποδρόμια της Αργεντινής

Η περιφέρεια του Buenos Aires στην Αργεντινή είναι αυτή που φιλοξενεί την συντριπτική πλειοψηφία ιπποδρομίων στη χώρα, αλλά σχεδόν όλα παραμένουν κλειστά, εξαιτίας του lockdown που ισχύει για την πανδημία. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι πολύ σύντομα τα ιπποδρόμια του Buenos Aires θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, αν και θα λειτουργούν κάτω από αυστηρούς περιορισμούς.

Νέα απο το διαδίκτυο