Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Οι αγωνιστικές ημέρες του Craven Meeting: Craven Stakes Day

H τρίτη ημέρα του φεστιβάλ ιπποδρομιών Craven Meeting είναι και η δημοφιλέστερη μιας διοργάνωσης που ούτως ή άλλως συγκεντρώνει εκατομμύρια βλέμματα, λόγω του ότι αποτελεί την έναρξη της σεζόν των επίπεδων κουρσών των αγγλικών ιπποδρομιών. Μετά την επέκταση του φεστιβάλ σε τρεις ημέρες, οι δημοφιλέστερες κούρσες πλέον διεξάγονται τη συγκεκριμένη ημέρα, κορυφώνοντας το αγωνιστικό ενδιαφέρον.

 Φυσικά, η σημαντικότερη από αυτές είναι το Craven Stakes, η οποία έχει αποτελέσει στο παρελθόν το ντεμπούτο πολλών αγώνων που ξεχώρισαν στις αγγλικές, αλλά και παγκόσμιες ιπποδρομίες, όπως τα Toormore και Toronado.

 

Η τρίτη ημέρα του φεστιβάλ ιπποδρομιών Craven Meeting

 Η τρίτη ημέρα του Craven Meeting, λοιπόν, ολοκληρώνει την έναρξη της σεζόν των επίπεδων κουρσών και συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, χάρη στο Craven Stakes. Η αγωνιστική δράση, όμως, δεν περιορίζεται στην κορυφαία κούρσα της ημέρας. Οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν συνολικά εφτά κούρσες κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και να συμμετάσχουν σε παράλληλες εκδηλώσεις.

 

Το πρόγραμμα ιπποδρομιών της ημέρας

 Η τρίτη ημέρα του φεστιβάλ Craven Meeting έχει εφτά κούρσες στο πρόγραμμά της, με όλες να παρουσιάζουν μικρότερο ή μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αν και το Craven Stakes είναι η κορυφαία ιπποδρομία της ημέρας, δεν είναι και αυτή που κλείνει το αγωνιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ. Οι κούρσες, άλλωστε, ξεκινούν στις 15:50 και τελειώνουν στις 19:20 (ώρες Ελλάδας).

 

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα ιπποδρομιών της ημέρας έχει ως εξής:

15:50: The bet365.com Handicap Stakes 

16:25: The bet365 Handicap Stakes

17:00: The Connaught Access Flooring Abernant Stakes

17:35: The bet365 Craven Stakes

18:10: The Rossdales Fillies' Maiden Stakes

18:45: The bet365 EBF Maiden Stakes

19:20: The Close Brothers Premium Finance 40th Anniversary Handicap Stakes

 

Διαβάστε περισσότερα για την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ (Community Racing Day)

Διαβάστε περισσότερα για τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ (Day Two)

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Καταθέσεις και μέσω Moneysafe στη Netbet

Η Netbet είναι ξανά σε θέση να δεχθεί τα χρήματα που καταθέτουν οι Έλληνες παίχτες στους λογαριασμούς τους, χάρη στη νέα μέθοδο που υποστηρίζει. Πρόκειται για την προπληρωμένη κάρτα Moneysafe, μέσω της οποίας οι Έλληνες λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να ξεκινήσουν ξανά τις καταθέσεις στον λογαριασμό τους στη Netbet, παρά τις κλειστές τράπεζες και τα capital controls.

 

Νέα χορηγία της Coral προς τις αγγλικές ιπποδρομίες

Η εταιρεία στοιχήματος Coral έχει στενές σχέσεις με τις αγγλικές ιπποδρομίες και, όπως φαίνεται, αυτές θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο, χάρη στη νέα συμφωνία που υπέγραψαν οι υπεύθυνοι με το ιπποδρόμιο του Doncaster. Η νέα συμφωνία θέλει την Coral να αναλαμβάνει το ρόλο του χορηγού του φεστιβάλ ιπποδρομιών St. Leger για τα επόμενα τρία χρόνια.

Επένδυση στο αμοιβαίο στοίχημα πραγματοποίησε η ARC

H αγγλική ARC (Arena Racing Company) προχώρησε σε μια σημαντική επένδυση, αγοράζοντας ένα μεγάλο μετοχικό πακέτο της εταιρείας i-neda, η οποία προσφέρει τεχνολογικές λύσεις σε μια σειρά από εταιρείες αμοιβαίου στοιχήματος στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στην Ασία. Αναλυτικότερα, η ARC απέκτησε το 45% του μετοχικού πακέτου της i-neda και πλέον αποτελεί τον μεγαλύτερο μέτοχο, μαζί με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Dermot Desmond.

 

Ποια είναι η εταιρεία i-neda;

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών πληρώνει η εταιρία στοιχήματος Paddy Power

Η Paddy Power δίνει και σήμερα στα μέλη της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στις αγγλικές ιπποδρομίες με μειωμένο ρίσκο, αφού ανακοίνωσε μια νέα προσφορά. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα στις επιλεγμένες ιπποδρομίες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους τερματίσει στην τρίτη θέση.

 Η σημερινή προσφορά ισχύει σε επιλεγμένες ιπποδρομίες του σημερινού προγράμματος, όπως αυτές των Worcester και Redcliffe.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Οι εικονικές ιπποδρομίες της Inspired στην πλατφόρμα της SIS

Η εταιρεία διανομής δεδομένων και εικόνων ιπποδρομιών SIS προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με την Inspired Gaming και πλέον προσφέρει δυνατότητες στοιχηματισμού και στις πραγματικές και στις εικονικές ιπποδρομίες. Η SIS μεταδίδει ζωντανά και προσφέρει στοιχήματα σε πραγματικές ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, σε συνεργασία με στοιχηματικές ιστοσελίδες που έχουν αποκτήσει την πλατφόρμα της, και πλέον προσφέρει και εικονικές κούρσες, με την κορυφαία ποιότητα της Inspired Gaming.

 

Χιλιάδες ιπποδρομίες ολόκληρο το 24ωρο

Έρχεται ο νέος νόμος για το online στοίχημα

Η αντίστροφη μέτρηση για την ισχύ του νέου νόμου που θα ρυθμίζει την αγορά online στοιχήματος στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει, αφού το ελληνικό Κοινοβούλιο υπερψήφισε το Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο που περιλαμβάνει και το νομοσχέδιο περί στοιχήματος. Από τη στιγμή που θα τεθεί κι επίσημα σε ισχύ, ο νόμος θα επηρεάσει και το online στοίχημα στις ιπποδρομίες (πραγματικές και εικονικές) και θα βάλει τέλος στο σημερινό προσωρινό καθεστώς.

 

Οι αλλαγές που θα φέρει ο νέος νόμος

Χορηγός του Summer Sprint η Skybet

Η Skybet προχώρησε σε συμφωνία με την ARC (Arena Racing Company) και το ιπποδρόμιο του Royal Windsor και θα αποτελέσει τον χορηγό του νέου φεστιβάλ ιπποδρομιών Summer Sprint. Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ, το οποίο αποτελείται από 10 κούρσες (διεξάγονται σε περιοδικά διαστήματα, με τον τελικό να πραγματοποιείται τον Αύγουστο), με έπαθλο από 10.000 έως 75.000 λίρες, το οποίο θα φέρει το όνομα της Skybet.

 

Ενδιαφέρον από κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες για τις ιπποδρομίες της Σαουδικής Αραβίας

Πριν μερικές ημέρες, η SIS, μία από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής στατιστικών και εικόνων στον χώρο των ιπποδρομιών, ανακοίνωσε ότι προσθέτει στο πρόγραμμά της και τις ιπποδρομίες της Σαουδικής Αραβίας. Η νέα συμφωνία της SIS της επιτρέπει να μεταδίδει ζωντανά τις κούρσες του φεστιβάλ ιπποδρομιών Saudi Cup, γνωστό και ως το πλουσιότερο φεστιβάλ, εξαιτίας των τεράστιων χρηματικών επάθλων που μοιράζει.

Ανανεωμένο το mobile app της Betsson

To mobile app της Betsson επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετούν τα στοιχήματά τους μέσω του κινητού τους και, όπως και η ιστοσελίδα που εμφανίζεται στον υπολογιστή, δεν προσφέρει μεν στοιχηματικές επιλογές στις ιπποδρομίες, αλλά καλύπτει το κενό, χάρη στις virtual ιπποδρομίες. Οι παίχτες που στοιχηματίζουν σε αυτές μπορούν πλέον να απολαύσουν τη στοιχηματική δράση σε ένα ανανεωμένο mobile app, το οποίο προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες.

Ισπανία: Αυξήθηκαν κατά 200% τα online στοιχήματα στις ιπποδρομίες!

Πρόσφατα, η Ισπανία ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς του online στοιχήματος και τα γενικότερα αποτελέσματα δεν εξέπληξαν σχεδόν κανέναν, αφού για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε η αναμενόμενη ανάπτυξη της αγοράς. Τα online στοιχήματα στη χώρα αυξάνονται χρόνο με το χρόνο και φέτος ήταν υπεύθυνα για το 55,5% των συνολικών εσόδων της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών, τα οποία άγγιξαν τα 560 εκατομμύρια μέσα στο 2017.

Αυξημένα τα έσοδα του γαλλικού αμοιβαίου στοιχήματος

Η εταιρεία PMU (Pari-Mutuel Urbain), η οποία διατηρεί το μονοπώλιο στο ιπποδρομιακό αμοιβαίο στοίχημα στη Γαλλία, ανακοίνωσε αυξημένα έσοδα για το τρίτο τρίμηνο του 2019. Ωστόσο, ο τομέας του αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες ήταν ο μόνος που παρουσίασε αύξηση, αφού οι υπόλοιπες δραστηριότητες της εταιρείας (στοίχημα σταθερών αποδόσεων σε άλλα αθλήματα, πόκερ κτλ.) σημείωσαν μικρή μείωση των εσόδων.

 

Αυξημένα τα έσοδα στο γαλλικό αμοιβαίο στοίχημα

Οι αγωνιστικές ημέρες του Royal Ascot: Day 1

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot είναι ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ανά τον κόσμο, όχι μόνο επειδή διαθέτει στο πρόγραμμά του μία από τις σημαντικότερες ιπποδρομίες της χρονιάς (το Gold Cup), αλλά και επειδή αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα στο Ηνωμένο Βασίλειο!

 Άλλωστε, το φεστιβάλ δεν επισκέπτονται κάθε χρόνο μόνο περισσότεροι από 300.000 επισκέπτες, αλλά και η βασιλική οικογένεια, στην οποία οφείλεται και η ύπαρξή του!

Προειδοποιεί για την εξάπλωση της γρίπης των ιπποειδών η Ιπποδρομίες Α.Ε.

Αν και δεν έχει υπάρξει υποψία εξάπλωσης της γρίπης των ιπποειδών στην Ελλάδα, η Ιπποδρομίες Α.Ε. εξέδωσε μια σχετική ανακοίνωση (με αφορμή περιστατικά που εντοπίστηκαν στην Ευρώπη) και καλεί όλους τους επαγγελματίες των ιπποδρομιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Μειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες από την Paddy Power

Μια ακόμη προσφορά της Paddy Power δίνει την ευκαιρία στα μέλη της να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες. Η νέα προσφορά αφορά σε μια επιλεγμένη ιπποδρομία του Σαββάτου και συγκεκριμένα σε αυτή που διεξάγεται στις 15:50 στο Ascot.

Υπό νέα ιδιοκτησία ένα από τα ιπποδρόμια του Churchill Downs

Η ιδιοκτήτρια του Churchill Downs, ενός από τα πιο γνωστά ιπποδρόμια στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο, ανακοίνωσε πως πούλησε ένα από τα ιπποδρόμιά της στην ομάδα αμερικανικού ποδοσφαίρου Chicago Bears. Πρόκειται για το ιπποδρόμιο του Arlington Heights, το οποίο περνά στα χέρια της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι η παρουσία του στις αμερικανικές ιπποδρομίες θα φτάσει σύντομα στο τέλος της.

 Άλλωστε, οι Bears αναζητούν ένα χώρο για τη δημιουργία του νέου σταδίου τους, το οποίο σημαίνει ότι το ιπποδρόμιο θα αντικατασταθεί από ένα νέο γήπεδο αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Ενισχύει την ακεραιότητα των αγγλικών ιπποδρομιών η BHA

Η αρχή διεξαγωγής ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BHA (British Horseracing Authority) ανακοίνωσε μια νέα πρωτοβουλία, η οποία αναμένεται να ενισχύσει την ακεραιότητα των αγγλικών ιπποδρομιών και τον στοιχηματισμό σε αυτές. Πρόκειται για τη δημιουργία μιας νέας θέσης, αυτής του επικεφαλής της Εξασφάλισης Ακεραιότητας, την οποία ανέλαβε ήδη ο Chris Watts.

 

Ο ρόλος του νέου επικεφαλής

Κατακόρυφη αύξηση στα live στοιχήματα των ιπποδρομιών στο ανταλλακτήριο της BetFair

Η BetFair έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα κάποια στοιχεία για τις επιδόσεις του ανταλλακτηρίου της στον τομέα του ιπποδρομιακού στοιχήματος και, σύμφωνα με αυτά, τα live στοιχήματα είναι εκείνα που έχουν παρουσιάζει μεγάλη άνοδο. Τα στοιχεία της BetFair δείχνουν μεν μια συνολική πτώση στο ιπποδρομιακό στοίχημα, αλλά και μια παράλληλη άνοδο στον αριθμό των παιχτών που προτιμούν να στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια μιας κούρσας.

Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες από την 888

Η στοιχηματική εταιρία 888 βάζει τέλος σε έναν από τους μεγαλύτερους εφιάλτες των παιχτών που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, υποσχόμενη επιστροφή χρημάτων, κάθε φορά που ένα αουτσάιντερ καταφέρνει να κερδίσει στην ιπποδρομία που συμμετέχει, στέλνοντας όλες τις προβλέψεις και τα στοιχήματα στον κουβά!

 

Τις 1.000 χορηγίες στις αγγλικές ιπποδρομίες έφτασε η Unibet

Η Unibet βρέθηκε στο πλευρό των αγγλικών ιπποδρομιών από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται νόμιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω χορηγιών σε κούρσες και φεστιβάλ. Αρκετά χρόνια μετά, η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε ότι άγγιξε τις 1.000 χορηγίες προς τις αγγλικές ιπποδρομίες.

Ανταμοιβές στα παρολί στις σημερινές ιπποδρομίες μοιράζει η BetFair

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων BetFair ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σήμερα στις ιπποδρομίες που καλύπτονται στοιχηματικά. Οι παίχτες που θα δηλώσουν συμμετοχή στη νέα προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις σημερινές κούρσες και, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της BetFair

Ανταμοιβές στις εικονικές ιπποδρομίες της Novibet

Η Novibet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν, όχι όσοι στοιχηματίζουν στις πραγματικές, αλλά στις εικονικές ιπποδρομίες. Η νέα προσφορά ζητά από τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές εικονικές κούρσες και υπόσχεται να τους ανταμείψει με μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Glorious Goodwood

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, οι λάτρεις των ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο αψηφούν τον ήλιο και τη ζέστη και συγκεντρώνονται στο ιπποδρόμιο του Goodwood, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά ένα από τα συναρπαστικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών: το Glorious Goodwood.

 

Tα drones βλάπτουν σοβαρά τον live στοιχηματισμό στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες και το στοίχημα σε αυτές αντιμετωπίζουν τον τελευταίο καιρό μια νέα “απειλή”, εξαιτίας της τάσης να εμφανίζονται drones στα ιπποδρόμια και να παρακολουθούν τις κούρσες. Τα drones αυτά είναι μεν ακίνδυνα τις περισσότερες φορές, ως προς τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών, αλλά δημιουργούν τεράστια προβλήματα στον στοιχηματισμό σε αυτές.

Oι αγγλικές ιπποδομίες ζωντανά στο Βέλγιο, μέσω της Ladbrokes

To βελγικό τμήμα της Ladbrokes κατέληξε σε μια νέα συμφωνία με την ARC (Arena Racing Company), η οποία θα της επιτρέπει στο εξής να μεταδίδει ζωντανά τις αγγλικές ιπποδρομίες στο Βέλγιο. Χάρη στη νέα συμφωνία και στις υπηρεσίες που θα προσφέρει η Ladbrokes, οι Βέλγοι θα μπορούν να επισκέπτονται ένα από τα νόμιμα πρακτορεία στοιχήματος και να παρακολουθούν ζωντανά τις αγγλικές ιπποδρομίες.

 

Τα οφέλη της νέας συμφωνίας

Σε έρευνα για τη διάσειση συμμετέχουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA (British Horseracing Authority), η διοργανώτρια Αρχή των αγγλικών ιπποδρομιών κάλεσε όλους τους επαγγελματίες τζόκεϊ της χώρας να συμμετάσχουν σε μια νέα έρευνα, η οποία επικεντρώνεται στις επιπτώσεις των διασείσεων στην υγεία των αθλητών. Οι αρμόδιοι ζητούν από τους επαγγελματίες τζόκεϊ να συνδράμουν στην έρευνα, προκειμένου να γίνουν γνωστές περισσότερες πτυχές του συγκεκριμένου προβλήματος.

Τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ άγγιξαν οι στοιχηματικές δωρεές μέσω του Britannia Stakes

Πριν μερικές εβδομάδες, μια ομάδα στοιχηματικών εταιρειών του Ηνωμένου Βασιλείου είχε ανακοινώσει ότι θα δωρίσει όλα τα κέρδη της από τα στοιχήματα στην ιπποδρομία Britannia Stakes σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένη, καθώς συγκεντρώθηκε το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Νόμιμες στην Ελλάδα οι εικονικές ιπποδρομίες της GoldenRace

Η GoldenRace, μία από τις πλέον ανερχόμενες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού στον τομέα των virtual sports, εξασφάλισε μία από τις άδειες νόμιμης λειτουργίας στην ελληνική αγορά και πολύ σύντομα θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που θα λάβουν το πράσινο φως από την Ε.Ε.Ε.Π.. Η άδεια της GoldenRace θα της επιτρέψει να προσφέρει, μεταξύ άλλων, και τις δημοφιλείς εικονικές ιπποδρομίες της στην Ελλάδα.

Ψήφος εμπιστοσύνης από την αγγλική κυβέρνηση στην BHA

Φορείς της πολιτικής και των ιπποδρομιών στην Αγγλία έθεσαν το θέμα αφαίρεσης των υπηρεσιών πρόνοιας των αλόγων από την BHA (British Horseracing Authority), τη διοργανώτρια των ιπποδρομιών στη χώρα, ωστόσο, η κυβέρνηση φρόντισε να κλείσει το θέμα, τονίζοντας την εμπιστοσύνη της στην αρμόδια Αρχή.

 Το θέμα προέκυψε μετά από μια ηλεκτρονική λίστα υπογραφών που συγκέντρωσε περισσότερους από 105.000 υποστηρικτές. Ωστόσο, η κυβέρνηση έκλεισε το θέμα στην σχετική συνεδρίαση, εκφράζοντας τη στήριξή της προς την BHA.

 

Διατηρεί τις ευθύνες πρόνοιας η BHA

Στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες: Each Way

O στοιχηματισμός στις ιπποδρομίες μπορεί να αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε κάθε παίχτη που αποφασίζει να ρισκάρει τα χρήματά του, προχωρώντας σε προβλέψεις για μία ή περισσότερες κούρσες, μέσω μιας ιστοσελίδας online στοιχήματος. Κάθε στοίχημα, μάλιστα, μπορεί να του αποφέρει διαφορετικά κέρδη, καθώς συνοδεύεται και από διαφορετικό ρίσκο.

 

Μετρητά και στοιχήματα μοιράζει προς τιμήν του Cheltenham η Paddy Power

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power ανακοίνωσε μια εκπληκτική νέα προσφορά για τα μέλη της, προς τιμήν της αυριανής έναρξης του κορυφαίου αγγλικού φεστιβάλ ιπποδρομιών: του Cheltenham. Η συγκεκριμένη προσφορά θα μοιράσει χιλιάδες στοιχήματα χωρίς ρίσκο στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας, αλλά και ένα έπαθλο μετρητών σε έναν υπερτυχερό παίχτη.

Νέα απο το διαδίκτυο