Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ιστορία των ιπποδρομιών στην Ελλάδα

Εκ των αρχαιοτέρων αθλημάτων στην Ελλάδα, οι ιπποδρομίες, αναπτύχθηκαν στα Αρχαία χρόνια και συνεχίζονται μέχρι και στις ημέρες μας, επιδεχόμενες μικρές αλλαγές και προσαρμοζόμενες στις συνθήκες της κάθε εποχής! Από τους αγώνες της Κλασσικής Αθήνας τον 5ο αιώνα π.Χ., μέχρι τον Ιππόδρομο του Μαρκοπούλου Αττικής στον 21ο αιώνα, παραμένει ένα άθλημα/σπορ, με φανατικούς φίλους!

Αν επιδιώξουμε να προσεγγίσουμε την ιστορία των ιπποδρομιών στην Ελλάδα, ως οργανωμένο άθλημα/σπορ, με τη σημερινή του μορφή, θα πρέπει να ανατρέξουμε στα μέσα με τέλη του 19ου αιώνα. Ήταν η εποχή, που οι Άγγλοι ευγενείς είχαν αναπτύξει το άθλημα των ιπποδρομιών ως «αριστοκρατικό», μία «μόδα» που ακολούθησαν οι περισσότερες ανώτερες τάξεις στις ευρωπαϊκές χώρες και κατά συνέπεια και η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, οι πρώτες οργανωμένες προσπάθειες για διεξαγωγή ιπποδρομιών στη χώρα μας πραγματοποιήθηκαν πίσω στα τέλη του 19ου με αρχές του 20ου αιώνα. Ο πρώτος καταγεγραμμένος ιππικός όμιλος μάλιστα υπήρξε η «Ιππική Εταιρεία της Ελλάδας» με έτος ίδρυσης το 1882 και δραστηριότητα μέσα στο 1883 και το 1884 με τις παρθενικές του ιπποδρομιακές διοργανώσεις να διεξάγονται στον μέχρι πρότινος εθνικό μας ιππόδρομο στο Δέλτα του Φαλήρου Αττικής.

Ο επόμενος μεγάλος ιππικός όμιλος ιδρύθηκε στα 1900, με ονομασία «Φίλιππος Κοινωνία εν Ελλάδι» με άλλους να ακολουθούν, συνεχίζοντας τις προσπάθειες διοργάνωσης ιππικών αγώνων. Το Φάληρο και ο Ποδονίφτης, αποτελούσαν τους κύριους τόπους διεξαγωγής ιππικών εκδηλώσεων και συνευρέσεων με τη βασιλική οικογένεια να δίνει αρκετά συχνά το παρόν και να προσδίδει μία διαφορετική αίγλη στις ιπποδρομίες, που στις πρώτες δύο δεκαετίες του 20ου αιώνα ήδη γνώριζαν μεγάλη ανταπόκριση.

Ήταν μάλιστα το 1924, όταν άρχισαν να μπαίνουν τα «θεμέλια» της δημιουργίας και σωστής προετοιμασίας του φορέα των ιπποδρομιών. Ο βαλτότοπος της περιοχής του Φαλήρου δέχθηκε τις βασικές εργασίες (περίφραξη του χώρου, διαμόρφωση του στίβου στη τεράστια αλάνα, ανέγερση της μεγάλης εξέδρας πρώτης θέσης, μποξ για τα άλογα, σελωτήριο, ζυγιστήριο και διάφοροι βοηθητικοί χώροι, απαραίτητοι ια διεξαγωγή ιπποδρομιών), ενώ παράλληλα δημιουργήθηκε η πρώτη σχολή αναβατών με την επωνυμία «Σχολή Ιππασίας» σε εγκαταστάσεις που νοικιάστηκαν από τη Προνομιούχο Εταιρεία Ιπποδρομιών στη περιοχή του θησείου.

Πρώτη ημέρα διεξαγωγής ιπποδρομιών στο φαληρικό ιππόδρομο, καταγράφεται η 20η Απριλίου 1925.

Η ελληνική ιπποπαραγωγή, στηρίχτηκε αρχικά στο δυναμικό ενός ρουμανικού ιπποφορβείου, που μεταφέρθηκε στη περιοχή της Λαζαρίνας, ενώ ακολούθησε η αγορά του γνωστού ιπποφορβείου «Σλέσιγκερ».

Με τη λήξη του μεγάλου πολέμου, ο ελληνικός ιππόδρομος ένιωσε έρημος και λεηλατημένος. Τα άλογα είχαν κλαπεί από Γερμανούς και Ιταλούς, ενώ ο μεγάλος στάβλος του ιπποφορβείου της Λαζαρίνας κυριολεκτικά λεηλατήθηκε μέσα σε ελάχιστες ημέρες. Η ιπποδρομιακή αρχή, δηλαδή η «Προνομιούχος Εταιρεία», προσπάθησε μέσα από τα ερείπια να αναδιοργανώσει τον ιππόδρομο και μέχρι τα μέσα του 1951, τα κατάφερε.

Η δεκαετία του ’50, υπήρξε η λαμπρότερη στη μέχρι τότε ιστορία του Ιπποδρόμου, με τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της κοσμικής Αθήνας να λαμβάνουν χώρα στον χώρο του Φαλήρου! Η νυχτερινή Αθήνα δε νοούσε διασκέδαση, αν το γλέντι δε δινόταν εκεί!

Η μεγάλη ώθηση των ιπποδρομιών προέκυψε στην αρχή της δεκαετίας του ’60, όπου δύο φορές την εβδομάδα (Τετάρτη και Σάββατο) δημιουργούταν πλούσιο πρόγραμμα και πλήθος Αθηναίων και Πειραιωτών κατέκλυζε τις εξέδρες του Ιπποδρόμου στο Φάληρο.

Το 1968, ιδρύθηκε ο Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ) και αναλαμβάνει τη λειτουργία του ιπποδρόμου και τη διαχείριση του αμοιβαίου στοιχήματος, για λογαριασμού του ελληνικού κράτους.

Οι διοικήσεις που ορίζονται από τη κυβέρνηση προσπαθούν να βοηθήσουν τις ιπποδρομίες και ως τα τέλη της δεκαετίας του ’80 και ύστερα, έγιναν πολλά και σημαντικά βήματα (δημιουργία πάντοκ, εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, νέα μποξ, επέκταση εξεδρών, κ.α.).

Με την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 από την Αθήνα, αποφασίζεται η μεταφορά του Ιπποδρόμου από το Φάληρο στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας. Αυτή πραγματοποιείται τον Οκτώβριο του 2003, όπου έως και σήμερα, διεξάγονται οι ιπποδρομίες και τα διάφορα ιππικά events. 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Πάνω από 220 εκατομμύρια ευρώ ενδέχεται να χάσουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA προχώρησε σε προβλέψεις σχετικά με τις οικονομικές ζημίες που θα αντιμετωπίσουν οι αγγλικές ιπποδρομίες, εξαιτίας της διακοπής που έχουν επιβάλλει τα περιοριστικά μέτρα για την εξάπλωση της πανδημίας και το σύνολο των χρημάτων που θα χαθούν υπολογίζεται στα 220 εκατομμύρια ευρώ, στην περίπτωση που οι περιορισμοί συνεχιστούν έως τον Ιούλιο. Όπως είναι φυσικό, μια τόσο μεγάλη διακοπή θα επηρεάσει σημαντικά την οικονομική βιωσιμότητα του αθλήματος, αφού οι προβλέψεις είναι αρκετά απαισιόδοξες.

 

Οι υπολογισμοί για τις ζημίες στις αγγλικές ιπποδρομίες

Bonus επαναφόρτισης έως 100 ευρώ στη Betrally

H νέα σεζόν ξεκινά δυναμικά στην εταιρία στοιχήματος Betrally, με ένα πλήθος σημαντικών διοργανώσεων να ξεκινά και να υπόσχεται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους τοποθετούν σε αγώνες κάθε είδους τα στοιχήματά τους. Oι λάτρεις των ιπποδρομιών, βέβαια, μπορούν να αγνοήσουν κάθε μεγάλη ή μικρή διοργάνωση των υπολοίπων αθλημάτων και να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες της Betrally, διεκδικώντας κέρδη με στοιχήματα σε δεκάδες αγώνες καθημερινά.

Επιστροφή χρημάτων στο φεστιβάλ Cheltenham από την Paddy Power

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών ετοιμάζονται για ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χρονιάς: το Cheltenham, το οποίο διεξάγεται φέτος στις 14-17 Μαρτίου. Παράλληλα, φυσικά, ετοιμάζονται και οι ιστοσελίδες του στοιχήματος, οι οποίες όχι μόνο έχουν ήδη ανακοινώσει τις πρώτες αποδόσεις, αλλά υπόσχονται και προσφορές για όσους στοιχηματίσουν στις κούρσες του φεστιβάλ.

 

Καθημερινή επιστροφή χαμένων χρημάτων

Πώς θα επηρεάσει το Brexit τις αγγλικές ιπποδρομίες;

Το ενδεχόμενο ενός Brexit, χωρίς να προηγηθεί κάποια σχετική συμφωνία, θα επηρεάσει αρνητικά τις αγγλικές ιπποδρομίες, σύμφωνα με τον Ross Hamilton, διευθυντή εταιρικών υποθέσεων της BHA (British Horseracing Association), ο οποίος μίλησε πρόσφατα στο BBC Radio 5. Ο Hamilton τόνισε ότι, στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί Brexit, χωρίς να προβλεφθεί πρώτα μια συμφωνία για την ελεύθερη μετακίνηση προς και από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι αγγλικές ιπποδρομίες θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα.

Οδηγίες για τη διεθνή μετακίνηση ίππων εξέδωσε το Ηνωμένο Βασίλειο

Αν και οι πολιτικοί του Ηνωμένου Βασιλείου επιθυμούν την αποχώρηση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση βάσει συγκεκριμένης συμφωνίας, εξετάζουν και προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο, ακόμη και για άτακτο Brexit χωρίς συμφωνία. Για τον σκοπό αυτό, το υπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας εξέδωσε κάποιες οδηγίες για τη μετακίνηση των ίππων ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και χώρες της Ε.Ε., σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια σχετική συμφωνία.

Νέα ιστοσελίδα από τη Betshop

H Betshop προχώρησε σε επανασχεδιασμό και αισθητική ανανέωση της ιστοσελίδας του στοιχήματος που διατηρεί και προσφέρει πλέον ένα πιο σύγχρονο, πρακτικό και όμορφο περιβάλλον στα μέλη της. Οι νέες αυτές αλλαγές, μάλιστα, ενδιαφέρουν και τους λάτρεις των ιπποδρομιών, παρά το γεγονός ότι η Betshop δεν καλύπτει τις σημαντικές κούρσες που διεξάγονται ανά τον κόσμο.

 

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο σε δύο σημερινές αγγλικές ιπποδρομίες

H εταιρεία στοιχημάτων παρακολουθεί στενά και τις σημερινές αγγλικές ιπποδρομίες και τις καλύπτει στοιχηματικά, ενώ παράλληλα δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες κούρσες με μειωμένο ρίσκο. Η σημερινή διπλή προσφορά της Paddy Power υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε δύο σημερινές επιλεγμένες ιπποδρομίες και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες με ανταμοιβές στη Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet προσφέρει αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, όχι μόνο στις πραγματικές, αλλά και στις εικονικές. Και σήμερα, οι τελευταίες μπορούν να αποφέρουν κέρδη, αλλά και μία ανταμοιβή, σε όσους εκμεταλλευτούν τη σχετική προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες.

 Η νέα προσφορά ισχύει μόνο για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σήμερα και οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους.

 

Ρεκόρ τζίρου στο αμοιβαίο στοίχημα για το φεστιβάλ ιπποδρομιών Saudi Cup

Το Saudi Cup, το φεστιβάλ ιπποδρομιών που έχει χαρακτηριστεί ως το πολυτιμότερο στον κόσμο, εξαιτίας των τεράστιων χρηματικών επάθλων που μοιράζει στους νικητές, κατάφερε να καταρρίψει ένα ακόμα ρεκόρ πριν μερικές ημέρες. Το φεστιβάλ του 2023 συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο τζίρο στο αμοιβαίο στοίχημα και πλέον αποτελεί και τον πιο επικερδή στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Νέο πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στην 10Bet

Τα μέλη της 10Bet έχουν αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες και η νέα προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας θα τους βοηθήσει να χρησιμοποιήσουν περισσότερα χρήματα (επομένως να διεκδικήσουν και περισσότερα κέρδη), χωρίς να ρισκάρουν χρήματα που ήδη διαθέτουν στον λογαριασμό τους.

 Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους πραγματοποιήσουν την επόμενή τους κατάθεση μέσα στον Μάιο, καθώς θα ενισχύσει κάθε τέτοια κατάθεση με ένα πριμ 50%.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Στοίχημα και στις ιπποδρομίες από τη Betsafe

Η Betsafe ξεκίνησε να προσφέρει υπηρεσίες και στον τομέα στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, όπως ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία Betsson! Δεκάδες στοιχήματα στις σημαντικότερες ιπποδρομίες κάθε ημέρας θα προστεθούν στα ήδη χιλιάδες που προσφέρει η Betsafe στα υπόλοιπα αθλήματα που καλύπτει.

 

Προϊόν κορυφαίας συνεργασίας

O Stoiximan μοιράζει ανταμοιβές σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στις virtual ιπποδρομίες

Για μια ακόμη εβδομάδα, τα μέλη του Stoiximan έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές, απλά στοιχηματίζοντας στις virtual ιπποδρομίες. Η νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες που θα αναλάβουν το νέο Stoiximan Mission και έπειτα το εκπληρώσουν, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες.

 Οι παίχτες που θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν μια τριπλή ανταμοιβή, η οποία θα τους βοηθήσει να αυξήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Δωρεάν είσοδος για τις στοιχηματικές στα ιπποδρόμια της ARC

Οι αγγλικές ιπποδρομίες θα βρεθούν σύντομα ένα βήμα πιο κοντά στην κανονικότητα, αφού η αγγλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει (για πρώτη φορά από το Μάρτιο) την είσοδο των θεατών στα ιπποδρόμια που βρίσκονται σε μη επιδημιολογικά μη επιβαρυμένες περιοχές. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι θα μπορέσουν να επιστρέψουν στην ενεργή δράση και οι στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται εντός των εγκαταστάσεων των ιπποδρομίων.

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού στο King George VI Chase

Στις 26 Δεκεμβρίου, διεξάγεται μία από τις σημαντικότερες ιπποδρομίες της χρονιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο και η Paddy Power δε θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη και να μην προσφέρει, όχι μόνο ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και ευκαιρίες για διεκδίκηση κερδών με μειωμένο ρίσκο. Η ιπποδρομία αυτή είναι το King George VI Chase, το οποίο διεξάγεται την Τετάρτη στις 17:05 στο Kempton και σε αυτή η Paddy Power υπόσχεται να αποζημιώσει κάποια χαμένα στοιχήματα υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Paddy Power: Δύο προσφορές στις σημερινές ιπποδρομίες

Το σημερινό πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι γεμάτο και η Paddy Power εκμεταλλεύεται την περίσταση, για να ανακοινώσει κάποιες προσφορές για τα μέλη της, ικανές να μειώσουν σημαντικά το ρίσκο. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε μια επιστροφή χαμένων χρημάτων και την πληρωμή επιπλέον θέσεων και επιλεγμένες ιπποδρομίες.

 

Νέες μέθοδοι κατάθεσης στην Sportingbet

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν πλέον τη δυνατότητα όχι μόνο να στοιχηματίσουν στις κούρσες της επιλογής τους (πραγματικές ή εικονικές) μέσω της ιστοσελίδας στοιχημάτων Sportingbet, αλλά και να προχωρήσουν σε καταθέσεις χρημάτων χωρίς περιορισμούς στους λογαριασμούς τους, ακόμη κι όσο οι ελληνικές τράπεζες παραμένουν κλειστές και τα capital controls βρίσκονται σε ισχύ.

 

Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ του Grand National από την Paddy Power

Η Paddy Power προετοιμάζεται για το επερχόμενο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Grand National και ήδη ανακοίνωσε την πρώτη της προσφορά για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στις κούρσες του. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά στην κούρσα που διεξάγεται το Σάββατο 14 Απριλίου, στις 19:15, στο πλαίσιο του φεστιβάλ.

 Χάρη στην προσφορά, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, καθώς θα έχουν κέρδη να διεκδικήσουν, ακόμη κι αν το πλασέ που θα τοποθετήσουν δεν κερδίσει με τον… παραδοσιακό τρόπο.

Paddy Power: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στις σημερινές ιπποδρομίες

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power ξεχωρίζει καθημερινά μια σειρά ιπποδρομιών, στην οποία επιτρέπει στα μέλη της να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, υποσχόμενη επιστροφή των χρημάτων τους, σε περίπτωση που χάσουν. Έτσι και σήμερα, υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων σε όλες τις ιπποδρομίες που θα πραγματοποιηθούν στο Worcester.

 

Σε συμφωνία κατέληξαν Tote και Britbet στις αγγλικές ιπποδρομίες

Τους τελευταίους μήνες, το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται σε περίοδο… εμφυλίου πολέμου, καθώς οι δύο εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες στον συγκεκριμένο τομέα, το Tote και η Britbet, βρίσκονται στα μαχαίρια, διεκδικώντας το μεγαλύτερο δυνατό μερίδιο. Η περίοδος του εμφυλίου, όμως, φαίνεται πως λήγει (ή έστω αναβάλλεται), καθώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία συνεργασίας για τα επόμενα εφτά χρόνια.

Σε νέο περιβάλλον το στοίχημα στις ιπποδρομίες της Coral

Η Coral προχώρησε πριν μερικές ημέρες σε πλήρη ανανέωση της στοιχηματικής της ιστοσελίδας και τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες από τον υπολογιστή τους μπορούν πλέον να κινούνται σε ένα υπερσύγχρονο και όμορφο περιβάλλον, που θυμίζει περισσότερο πλατφόρμα στοιχηματισμού σε κινητό παρά σε υπολογιστή. Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, χρησιμοποίησαν ως βάση την πλατφόρμα του mobile στοιχήματος και την εξέλιξαν, σε εμφάνιση, αλλά και σε τεχνολογική υπεροχή.

Τις αραβικές ιπποδρομίες εξαγόρασε η Arena Racing Company στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Arena Racing Company (ARC), η μεγαλύτερη διοργανώτρια ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, μόλις αύξησε σημαντικά τον αριθμό των γεγονότων για τα οποία είναι υπεύθυνη, εξαγοράζοντας την εταιρεία Arabian Racing Organisation. Η συγκεκριμένη είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των αραβικών ιπποδρομιών στη χώρα και πλέον θα λειτουργεί υπό τη διαχείριση της ARC.

Προσφορά στις τοπικές κοινότητες από τις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες έδειξαν για μια ακόμη φορά πρόσφατα το κοινωνικό τους πρόσωπο, διοργανώνοντας τη Racing Together Community Day και ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, περισσότεροι από 250 εργαζόμενοι στις αγγλικές ιπποδρομίες βοήθησαν εθελοντικά το φιλανθρωπικό έργο δεκάδων φορέων.

 Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει σε περισσότερους από 50 οργανισμούς των αγγλικών ιπποδρομιών και πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, ενισχύοντας το έργο τοπικών φιλανθρωπικών οργανισμών.

 

Το κοινωνικό πρόσωπο των αγγλικών ιπποδρομιών

Αποχωρούν από τα αγγλικά και ιρλανδικά ιπποδρόμια οι Ladbrokes και Coral

Οι στοιχηματικές εταιρείες Ladbrokes και Coral ανακοίνωσαν ότι θα αποχωρήσουν από τα ιπποδρόμια της Αγγλίας και της Ιρλανδίας, εξαιτίας της απόφαση της ιδιοκτήτριας εταιρείας GVC Holdings. Οι δύο εταιρείες δραστηριοποιούνται έντονα στον τομέα του επίγειου στοιχηματισμού και διατηρούν συνολικά 106 περίπτερα στοιχηματισμού σε δεκάδες ιπποδρόμια ανά την Αγγλία και την Ιρλανδία. Τα περίπτερα αυτά, όμως, θα κλείσουν σύντομα και θα πουληθούν στην εταιρεία Sid Hooper.

 

Η απόφαση της GVC για πώληση των στοιχηματικών περιπτέρων

Προειδοποιεί για την εξάπλωση της γρίπης των ιπποειδών η Ιπποδρομίες Α.Ε.

Αν και δεν έχει υπάρξει υποψία εξάπλωσης της γρίπης των ιπποειδών στην Ελλάδα, η Ιπποδρομίες Α.Ε. εξέδωσε μια σχετική ανακοίνωση (με αφορμή περιστατικά που εντοπίστηκαν στην Ευρώπη) και καλεί όλους τους επαγγελματίες των ιπποδρομιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Betshop: Bonus στις καταθέσεις μέσω Paysafe

H  στοιχηματική εταιρία Betshop υπόσχεται ένα νέο bonus σε κάθε μέλος της που θα προχωρήσει σε νέα κατάθεση στον λογαριασμό του, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της κάρτας Paysafe, προκειμένου να στοιχηματίσει χρήματα στις εικονικές ιπποδρομίες. Πρόκειται για μια προσφορά που αφορά σε όσους παίχτες χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά την υπηρεσία My Paysafecard, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

 

Επιστρέφει με πλούσια έπαθλα ο διαγωνισμός Betshop Bomb

Η Betshop προσφέρει στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη και στις εικονικές ιπποδρομίες και σε πολλές περιπτώσεις, ακόμη και όσοι στοιχηματίζουν μόνο στα virtual sports έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και προσφορές που τους μοιράζουν πλούσια έπαθλα. Μια τέτοια ευκαιρία θα έχουν όσοι στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες και αυτή την Παρασκευή, 12 Ιουνίου, χάρη στην επιστροφή του διαγωνισμού Betshop Bomb.

Επιστροφή χαμένων χρημάτων στις ιπποδρομίες από την Paddy Power

H εταιρία στοιχήματος Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σήμερα στις ιπποδρομίες και συγκεκριμένα στην κούρσα 888Sports Stakes που πραγματοποιείται στις 16:10 (ώρα Ελλάδας) στο ιπποδρόμιο του York. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χρημάτων, η οποία μπορεί να επιστρέψει στους παίχτες που προχώρησαν σε λάθος πρόβλεψη έως και 50 ευρώ.

 

Βίντεο για το φεστιβάλ Cheltenham ετοιμάζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Coral

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Coral ετοιμάζεται για το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham και έχει ήδη προχωρήσει σε μια συνεργασία με την Spotlight Sports Group, από την οποία θα προκύψει μια σειρά από σύντομα βίντεο για τα μέλη της. Συγκεκριμένα, η Coral θα δημιουργήσει πέντε σύντομα βίντεο, με σκοπό να προετοιμάσει τους παίχτες του στοιχήματος για το Cheltenham, στα οποία θα πρωταγωνιστούν οι πρεσβευτές της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

Tεράστιο το στοιχηματικό ενδιαφέρον για το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham απέδειξε για μια ακόμα χρονιά ότι μπορεί να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στοιχηματικό ρεκόρ, αφού σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, αυξήθηκε ο αριθμός των στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν στις κούρσες του. Τα στοιχεία προέρχονται από την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού OpenBet, η οποία προμηθεύει με την ηλεκτρονική πλατφόρμα της κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες, όπως οι William Hill, Ladbrokes, Coral, Paddy Power, SkyBet και Betfair.

Για άλλα 4 χρόνια χορηγός του Irish Grand National η Boylesports

Η εταιρεία Boylesports ανακοίνωσε την επέκταση της χορηγίας της προς την ιπποδρομία Irish Grand National για τα επόμενα 4 χρόνια. Η Boylesports είναι εδώ και αρκετά χρόνια (από το 2014) χορηγός μιας από τις κορυφαίες ιπποδρομίες της Ιρλανδίας και αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία της με το ιπποδρόμιο του Fairyhouse, εν όψει και της μεγάλης επετείου της κούρσας.

 Άλλωστε, το Irish Grand National κλείνει φέτος 150 χρόνια και η επίσημη χορηγός της ιπποδρομίας, η Boylesports, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία για τα μέλη της, αλλά και τους επισκέπτες.

 

Νέα απο το διαδίκτυο