Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Scottish Grand National

To Scottish Grand National αποτελεί το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο φεστιβάλ ιπποδρομιών στη Σκωτία και συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους καλύτερους αναβάτες, τα ικανότερα άλογα και χιλιάδες θεατών. Ο αγώνας που διεξάγεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης είναι μετ’ εμποδίων και αναγκάζει τα άλογα να κουβαλούν βάρη, ενώ έχει μήκος 6.538 μέτρων σε αριστερόστροφη πίστα. Οι νικητές του αγώνα, τέλος, μοιράζονται το έπαθλο των 200.000 λιρών Αγγλίας.

 

Το Grand National της Σκωτίας διεξάγεται κάθε χρόνο στα μέσα του Απριλίου, στο ιπποδρόμιο του Ayr. Ωστόσο, δεν ξεκίνησε από εκεί. Από το 1858, όταν και καθιερώθηκε ως West Of Scotland Grand National, διεξαγόταν στο ιπποδρόμιο του Renfrewshire. Έπειτα, το 1867 μετακόμισε στο ιπποδρόμιο του Bogside. To 1966, τέλος, ένα χρόνο αφού έκλεισε το ιπποδρόμιο του Bogside, μετακόμισε στο Ayr, όπου φιλοξενείται έως και σήμερα.

 

Η σημερινή μορφή του φεστιβάλ, από την άλλη, υιοθετήθηκε το 1880, όταν και μετονομάστηκε σε Scottish Grand National. Τα σημερινά εμπόδια στην κούρσα είναι 27 (παλιότερα ήταν 32) και η διάρκεια του φεστιβάλ είναι δύο ημέρες.

 

Κατά τη διάρκεια αυτών, οι συμμετέχοντες διεκδικούν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 200.000 λιρών. Οι προηγούμενες διοργανώσεις, μάλιστα, δεν κατόρθωσαν μόνο να ανταμείψουν τους καλύτερους των ιπποδρομιών, αλλά και να δημιουργήσουν μια σημαντική κληρονομιά, με θρυλικούς αναβάτες να κερδίζουν σημαντικές νίκες. Ανάμεσα σε αυτούς, ξεχωρίζει ο Τσάρλι Κάνινγκχαμ, ο οποίος συγκέντρωσε τέσσερις νίκες, πριν το φεστιβάλ μετακομίσει στο Ayr, και ο Μαρκ Ντουάιρ, με τρεις νίκες κατά την περίοδο διεξαγωγής του Grand National στο Ayr. Διάσημα άλογα που σάρωσαν στο φεστιβάλ, από την άλλη, είναι τα Couvrefeu II, Southern Hero και Queen's Taste.

 

Τέλος, το φετινό Scottish Grand National διοργανώνεται στις 17-18 Απριλίου 2015, με μεγάλο χορηγό τη στοιχηματική εταιρεία Coral.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Με νέα αισθητική η στοιχηματική ιστοσελίδα της Bet365

Η στοιχηματική ιστοσελίδα της Bet365 υποβλήθηκε σε μια μικρή, αλλά ουσιαστική ανανέωση, και τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα έχουν πλέον τη δυνατότητα να αναζητούν στοιχηματικές ευκαιρίες σε ένα περιβάλλον ακόμη πιο λιτό και μίνιμαλ.

Στοιχήματα και μέσω φωνητικών εντολών στη Unibet

Η Unibet αποτελεί μία από τις ιστοσελίδες στοιχήματος που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, μέσω υπολογιστή ή μέσω κινητού. Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι οι επιλογές αυτές είναι πολλές, οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να εντοπίσουν πολύ εύκολα την κούρσα που τους ενδιαφέρει.

 

Γιγαντώνεται το δίκτυο αμοιβαίου στοιχήματος στη Δανία

Το ιπποδρομιακό αμοιβαίο στοίχημα στη Δανία αναμένεται να γιγαντωθεί τους επόμενους μήνες, αφού μια νέα συνεργασία, ανάμεσα στην Sportech και στην Dasnke Spil, θα επεκτείνει τις δυνατότητες που έχουν οι Δανοί στον συγκεκριμένο τομέα στοιχηματισμού. Το αμοιβαίο στοίχημα, άλλωστε, θα επεκταθεί σε περισσότερα από 600 νέα σημεία μέσα στο 2021 και οι παίχτες του στοιχήματος θα μπορούν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους στις ιπποδρομίες πιο εύκολα.

Δωρεάν στοίχημα στις ιπποδρομίες από τη Boylesports

Αυτές τις ημέρες διεξάγονται ιπποδρομίες σε δύο σημαντικά καλοκαιρινά φεστιβάλ: στο Galway και στο Goodwood. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, στοιχηματικές εταιρίες που διατηρούν παράδοση στο στοίχημα στις ιπποδρομίες, όπως η Boylesports, ανακοινώνουν αυτές τις ημέρες σχετικές προσφορές, ή για το κάθε φεστιβάλ ξεχωριστά ή συνδυαστικές.

 

Tέλος το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα για τους επισκέπτες της Σουηδίας

Η ATG (ABTravochGalopp), η εταιρεία που έχει αναλάβει αποκλειστικά τη διεξαγωγή ιπποδρομιών και αμοιβαίου στοιχήματος στη Σουηδία, ανακοίνωσε πως θα πάψει να δέχεται στοιχήματα από παίχτες που δεν είναι Σουηδοί. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες της Σουηδίας δε θα είναι πια σε θέση να επισκεφτούν ένα ιπποδρόμιο και ένα στοιχηματικό πρακτορείο της ATG και να τοποθετήσουν στοιχήματα στις κούρσες.

Μειώνει το ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes

Η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε καθημερινή βάση με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες. Η καθιερωμένη προσφορά της, άλλωστε, επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν κάποια κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις, αλλά και σε κάποια από τις επόμενες.

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στις ιπποδρομίες από τη Novibet

Τα μέλη της Novibet μπορούν να στοιχηματίζουν καθημερινά στις κορυφαίες αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες και να διεκδικούν κέρδη, τοποθετώντας είτε μονά είτε παρολί στοιχήματα. Όσοι επιλέξουν τα δεύτερα μπορούν σήμερα να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή, παράλληλα με κέρδη, χάρη στη νέα προσφορά της Novibet.

 Η νέα προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί σε οποιοδήποτε άθλημα, με αποτέλεσμα να μπορούν να την εκμεταλλευτούν και όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες.

 

Συνεχίζονται παρά τα έκτακτα μέτρα οι αγγλικές ιπποδρομίες

Η αγγλική κυβέρνηση αποφάσισε να επιβάλει ένα νέο lockdown (μόλις μερικές εβδομάδες μετά τη λήξη του προηγούμενου) σε ένα μεγάλο κομμάτι της χώρας, εξαιτίας του γεγονότος ότι τα κρούσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αυξηθεί, ενώ παράλληλα εντοπίστηκε ένα νέο στέλεχος του κορωνοϊού. Το νέο lockdown κλείνει ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία στο Λονδίνο, στη Σκωτία και στο ανατολικό και νοτιοανατολικό κομμάτι της χώρας.

Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η Paddy Power

H ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power υπόσχεται και σήμερα να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες, αυξάνοντας τις νικητήριες θέσεις στα πλασέ στοιχήματα. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι θα πληρώσουν 4 νικητήριες θέσεις στα πλασέ που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες.

 Αναλυτικότερα, η Paddy Power υπόσχεται να πληρώσει τέσσερις νικητήριες θέσεις στις εξής σημερινές ιπποδρομίες: σε αυτή των 18:20 στο Newcastle και σε αυτή των 22:00 στο Windsor.

 

Μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες προσφέρει η Paddy Power

Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power που στοιχηματίζουν σε επιλεγμένες ιπποδρομίες μπορούν και σήμερα να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της. Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στη σημερινή ιπποδρομία των 16:40 στο Doncaster και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

Betbright: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στις ιπποδρομίες

Η Betbright καλύπτει καθημερινά ένα πλήθος ιπποδρομιών που διεξάγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος επιτρέπει στα μέλη της να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να επιστρέψει τα χαμένα χρήματα, αν το άλογο στο οποίο στοιχημάτισαν τερματίσει δεύτερο.

 

Κλειστό ιπποδρόμιο στη Σικελία, λόγω σχέσεων με τη μαφία!

Οι Αρχές της Σικελίας αποφάσισαν το κλείσιμο του ιπποδρομίου Argentino de Palermo στη Σικελία, καθώς εντόπισαν παράνομες πράξεις και σχέσεις με τη μαφία της περιοχής. Η αστυνομία προχώρησε σε 25 συλλήψεις για παράνομο στοιχηματισμό και χειραγώγηση των ιπποδρομιών, ενώ αποφάσισε το κλείσιμο του ιπποδρομίου, έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση.

 

Διείσδυση της μαφίας στο ιπποδρόμιο

Σε αλλαγή στρατηγικής ανάγκασε τις εταιρίες στοιχήματος ο Frankie Dettori!

Oι εκπληκτικές επιδόσεις του Frankie Dettori στο Royal Ascot ανάγκασαν πολλές εταιρίες στοιχήματος να πληρώσουν τεράστια κέρδη στους παίχτες του στοιχήματος που εμπιστεύθηκαν τον Ιταλό τζόκεϊ, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει τέσσερις νίκες σε έξι κούρσες! Όπως φαίνεται, λοιπόν, πλέον ο Ιταλός αποτελεί φόβητρο για πολλές στοιχηματικές, οι οποίες αναγκάζονται να αλλάξουν την στρατηγική τους, προκειμένου να αποφύγουν παρόμοιες πανωλεθρίες!

Ακόμη περισσότερο μειώνει το ρίσκο των πλασέ επιλεγμένων ιπποδρομιών η Paddy Power

Τα πλασέ στοιχήματα έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να μειώνουν το ρίσκο στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, αφού θα ανταμείψουν με (έστω μειωμένα) κέρδη τους παίχτες, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη, αλλά στη δεύτερη θέση. Χάρη σε κάποιες προσφορές, όμως, όπως η σημερινή της Paddy Power, το ρίσκο των πλασέ μειώνεται ακόμη περισσότερο.

Χορηγός των αυστραλιανών ιπποδρομιών θέλει να γίνει η Unibet

Η Unibet αποτελεί μία από τις λίγες διεθνείς εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Αυστραλία και προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες της χώρας. Πλέον, όμως, οι υπεύθυνοι επιθυμούν να εμπλακούν ενεργά και στον τομέα των χορηγιών προς τις ιπποδρομίες της χώρας και ήδη έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την πρώτη συνεργασία τους.

 Αναλυτικότερα, η Unibet ενδιαφέρεται να αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό της ιπποδρομίας Golden Eagle, στην περιφέρεια New South Wales της Αυστραλίας.

 

Πριμ επαναφόρτισης στις ιπποδρομίες από την 10Bet

Η στοιχηματική εταιρεία 10Bet δίνει και αυτό το μήνα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο στις ιπποδρομίες, αρκεί να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της και να εξασφαλίσουν το πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού που υπόσχεται. Το εν λόγω πριμ θα έχει ύψος 50% επί του ποσού κατάθεσης (έως ένα συγκεκριμένο ποσό) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στοιχηματισμό σε οποιαδήποτε από τις ιπποδρομίες που καλύπτει η 10Bet.

 

Τρόπος εξασφάλισης του πριμ

Προσπάθειες για την επιστροφή των ιδιοκτητών στις αγγλικές ιπποδρομίες κάνει η BHA

Η BHA (British Horseracing Authority) βρίσκεται εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών, προκειμένου να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για την επιστροφή των αγγλικών ιπποδρομιών στην κανονικότητα, μόλις τεθούν σε ισχύ τα χαλαρότερα μέτρα της αγγλικής κυβέρνησης. Ένα από τα στοιχήματα που καλούνται να κερδίσουν οι αρμόδιοι είναι και η επιστροφή των ιδιοκτητών των αλόγων στα ιπποδρόμια.

Τιμές Black Friday σε επιλεγμένες ιπποδρομίες της William Hill

Η σημερινή ημέρα (Black Friday) είναι γνωστή για τις προσφορές που πραγματοποιούν τα καταστήματα, τα οποία μειώνουν σημαντικά τις τιμές τους. Στην περίπτωση της στοιχηματικής ιστοσελίδας William Hill, όμως, οι τιμές όχι μόνο δε μειώνονται, αλλά αυξάνονται, στο πλάισιο της προσφοράς που ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια της Black Friday!

Χορηγός του Welsh Champion Hurdle η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes αποτελεί το νέο χορηγό της ιπποδρομίας Welsh Champion Hurdle, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 21 Οκτωβρίου. Η συγκεκριμένη ιπποδρομία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα… ραντεβού για τις ουαλικές ιπποδρομίες από το 2011, όταν αναβίωσε, και διεξάγεται κάθε χρόνο στο ιπποδρόμιο Ffols Las.

 

Η νέα συμφωνία χορηγίας της Ladbrokes

Επιπλέον θέσεις στις σημερινές κούρσες του Punchestown από την Paddy Power

To φεστιβάλ του Punchestown συνεχίζεται και σήμερα και οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να στοιχηματίσουν σε μια σειρά κουρσών και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Βέβαια, το ύψος των κερδών εξαρτάται και από το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να πάρουν, με αποτέλεσμα πολλοί να επιλέγουν τα αουτσάιντερ κάθε ιπποδρομίας, ώστε να εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα.

Προειδοποίηση για το Brexit προς τις αγγλικές ιπποδρομίες

Ο φορέας που δημιουργήθηκε για τη δημιουργία προϋποθέσεων για τη μετάβαση των αγγλικών ιπποδρομιών στη μετά-Brexit εποχή (Thoroughbred Industries Brexit Steering Group) εξέδωσε μια προειδοποίηση για τους φορείς των ιπποδρομιών και συστήνει να προετοιμαστούν κατάλληλα για το ενδεχόμενο ενός Brexit χωρίς συμφωνία. Σύμφωνα με την προειδοποίηση, η πολιτική κατάσταση και το μέλλον του Brexit παραμένουν απρόβλεπτα και οι αρμόδιοι θα πρέπει να προετοιμαστούν για το χειρότερο σενάριο.

 

Νέα χορηγία της Titanbet στις ιπποδρομίες

Η Titanbet συνεχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της στις ιπποδρομίες, επεκτείνοντας σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα χορηγιών της προς το άθλημα. Η νέα συμφωνία χορηγίας που έκλεισε η εταιρεία του online στοιχήματος τη φέρνει στη θέση του επίσημου χορηγού του φεστιβάλ October Finale, το οποίο διεξάγεται αυτό το Σάββατο (10 Οκτωβρίου) στο ιπποδρόμιο του York.

 

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ οι live streaming μεταδόσεις του φετινού Cheltenham

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham ήταν ένα από τα πιο ιδιαίτερα στην ιστορία του θεσμού, καθώς για πρώτη φορά διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία σήμαιναν ότι το ιπποδρόμιο του Cheltenham δε μπορούσε να υποδεχθεί θεατές, ενώ τα κλειστά πρακτορεία στοιχήματος σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο ότι οι παίχτες δε μπορούσαν να τοποθετήσουν επίγεια στοιχήματα ή να παρακολουθήσουν τις κούρσες στις οθόνες των πρακτορείων.

Σε νέους τομείς επεκτείνονται οι αγγλικές ιπποδρομίες

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή για τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BHA (British Horseracing Authority), ανακοίνωσε πως επεκτείνει τις επιχειρήσεις της σε ένα νέο τομέα που μόλις δημιούργησε. Πρόκειται για τον τομέα στρατηγικής και αλλαγών, ο οποίος θα έχει ως σκοπό να δημιουργήσει ένα νέο τρόπο λειτουργίας της Αρχής, περισσότερο βιώσιμο και σύγχρονο.

Ενημέρωση για τις ιπποδρομίες της Ν. Αφρικής προσφέρει η Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 καλύπτει στοιχηματικά τις κορυφαίες ιπποδρομίες της Νότιας Αφρικής και πλέον προσφέρει μία ακόμη υπερπολύτιμη υπηρεσία στα μέλη της, σε συνεργασία με την εφημερίδα Racing Post. Τα μέλη της Bet365 από Αγγλία και Ιρλανδία θα μπορούν πλέον να διαβάζουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις ιπποδρομίες της Νότιας Αφρικής και να επιλέγουν τα στοιχήματά τους με περισσότερη σιγουριά.

Betbright: Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες μετ΄ εμποδίων

Αν και οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος έχουν αυτές τις ημέρες στραμμένα τα βλέμματά τους στο ποδόσφαιρο, στην Αγγλία διεξάγονται αρκετές ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες. Ανάμεσά τους, μάλιστα, κατέχουν περίοπτη θέση οι σημερινές ιπποδρομίες μετ’ εμποδίων, οι οποίες δεν υπόσχονται μόνο μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στα μέλη της Betbright, αλλά και κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Novibet: Κέρδη και ανταμοιβές από τα σημερινά παρολί στις ιπποδρομίες

Τα μέλη της Novibet μπορούν να τοποθετήσουν πολλά και διαφορετικά στοιχήματα στις ιπποδρομίες της ημέρας και, όπως είναι φυσικό, οι πιο αισιόδοξοι μπορούν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε ένα παρολί και να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη. Χάρη στη σημερινή προσφορά της Novibet, μάλιστα, τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί μπορούν να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα χάσουν ή θα κερδίσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Nέο bonus κατάθεσης στη Betshop

Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Betshop που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες μπορούν να μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους και, παράλληλα, να εκμεταλλεύονται κατά καιρούς κάποιες προσφορές, που χρησιμεύουν στο να αυξήσουν το υπόλοιπο των χρημάτων που διατηρούν. Οι προσφορές αυτές αφορούν συνήθως σε bonus επαναφόρτισης, το οποίο οι παίχτες μπορούν να εξασφαλίσουν και να χρησιμοποιήσουν, ώστε να στοιχηματίζουν χρήματα χωρίς ρίσκο.

 

Πρώτη σε επισκέψεις η Sportingbet κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Grand National

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες και οι ιστοσελίδες στοιχήματος κάνουν ταμείο, υπολογίζοντας κέρδη και απώλειες. Στον τομέα των εντυπώσεων, πάντως, η νικήτρια εταιρεία στοιχήματος φαίνεται πως ήταν η Sportingbet, η οποία δέχθηκε τις περισσότερες επισκέψεις κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Συνεχίζει ως χορηγός του Gold Cup η εταιρεία στοιχημάτων BetVictor

Η εταιρεία στοιχημάτων BetVictor ανανέωσε τη συμφωνία της με το ιπποδρόμιο του Cheltenham και θα παραμείνει χορηγός της ιπποδρομίας Gold Cup για τα επόμενα τρία χρόνια. Αναλυτικότερα, η BetVictor θα παραμείνει χορηγός του Gold Cup, το οποίο διεξάγεται κάθε Νοέμβριο, στο φεστιβάλ Gold Cup Celebration, έως το 2021.

 

Η νέα χορηγία της BetVictor προς το ιπποδρόμιο του Cheltenham

Νέα απο το διαδίκτυο