Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μακροχρόνια στοιχήματα σε κορυφαία ιπποδρομιακά γεγονότα προσφέρει η Bet365

H εταιρία στοιχημάτων Bet365 αποτελεί μία από τις ελάχιστες νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος που προσφέρουν υπηρεσίες ιπποδρομιακού στοιχήματος στην ελληνική αγορά και, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό που δημιουργείται, προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών σε διεθνή γεγονότα. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν καθημερινά στις κορυφαίες ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, ενώ παράλληλα έχουν και μια ακόμα πιο ιδιαίτερη επιλογή.

 Συγκεκριμένα, η Bet365 προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετούν και μακροχρόνια στοιχήματα στις ιπποδρομίες. Όσοι προτιμήσουν τα μακροχρόνια στοιχήματα της Bet365 θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν σε κορυφαία φεστιβάλ ιπποδρομιών των επόμενων μηνών.

 

Οι επιλογές μακροχρόνιων στοιχημάτων της Bet365

 Η Bet365 προσφέρει μια σειρά από μακροχρόνια στοιχήματα στις ιπποδρομίες, τα οποία χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε μελλοντικές ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου, σε ιπποδρομίες από τον υπόλοιπο κόσμο ή σε κορυφαία φεστιβάλ ιπποδρομιών.

 Οι παραπάνω κατηγορίες προσφέρουν πολλές επιλογές. Για παράδειγμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τώρα να στοιχηματίσουν στους νικητές του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham, του Derby, του Dubai World Cup και του Kentucky Derby. Παράλληλα, μπορούν να επιλέξουν ειδικά στοιχήματα στο antepost, όπως για παράδειγμα το να κερδίσει ένα άλογο το Triple Crown των ΗΠΑ για το 2022.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Νέα μέθοδος καταθέσεων στην Sportingbet

Η Sportingbet δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να τοποθετούν στοιχήματα και στις virtual ιπποδρομίες και οι παίχτες δεν έχουν παρά να χρησιμοποιούν χρήματα από τον λογαριασμό τους, προκειμένου να τοποθετούν προβλέψεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Όσο για τα χρήματα αυτά, μπορούν να τροφοδοτούν τον λογαριασμό τους με μια μεγάλη γκάμα εναλλακτικών μεθόδων.

Σε… χειμερία νάρκη λόγω κορωναϊού η SIS

H SIS αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρείες διανομής στατιστικών και εικόνων στον τομέα των ιπποδρομιών, αφού συνεργάζεται με τα κορυφαία ιπποδρόμια ανά τον κόσμο (από τις ΗΠΑ έως την Αυστραλία και από την Αγγλία έως τη Νότια Αφρική) και τις πιο γνωστές στοιχηματικές ιστοσελίδες, στις οποίες προσφέρει τις υπηρεσίες της – μεταξύ άλλων και τη μεγαλύτερη κάλυψη σε ζωντανές μεταδόσεις ιπποδρομιών στον κόσμο.

BetFred, Coral και Ladbrokes: Επέκταση στις κινεζικές ιπποδρομίες

Τρεις από τις δημοφιλέστερες εταιρείες στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BetFred, η Coral και η Labrokes, επεκτείνουν ακόμη περισσότερο τη δράση τους στον τομέα των ιπποδρομιών, προσφέροντας τη δυνατότητα στοιχηματισμού και στις ιπποδρομίες της Κίνας. Συγκεκριμένα, τα μέλη των τριών ιστοσελίδων που διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και στις ιπποδρομίες του Χονγκ Κονγκ.

 

Στη Βουλή ο νέος Κώδικας Ιπποδρομιών της ΦΕΕ

Μετά τις αντιδράσεις και τις σκληρές απαντήσεις που προκάλεσε ο νέος Κώδικας Ιπποδρομιών της ΦΕΕ (Φίλιππος Ένωση Ελλάδος), από πλευράς του ΟΠΑΠ, της Ιπποδρομίες Α.Ε. και τις ΕΙΔΙΕ (Ένωση Ιδιοκτητών Δρομώνων Ίππων), το θέμα έφτασε και στη Βουλή, μέσω ερώτησης που κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

William Hill: Παρολί με μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες

Όσοι στοιχηματίζουν μέσω της William Hill στις ιπποδρομίες έχουν πλέον την ευκαιρία να τοποθετούν παρολί με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία. Πρόκειται για μια προσφορά που ασφαλίζει τα παρολί, με αποτέλεσμα όσοι τοποθετούν κάποιο και χάνουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, να μη χάνουν ουσιαστικά τα χρήματά τους.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Ενισχύει τις αποδόσεις στις ιπποδρομίες η William Hill

Η William Hill δίνει στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες από το κινητό την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερα χρήματα, χάρη στη νέα υπηρεσία Bet Boost. H νέα υπηρεσία τους δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσουν την απόδοση του σημείου που έχουν επιλέξει, σε οποιαδήποτε ιπποδρομία και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά.

 

Bet Boost στις ιπποδρομίες της William Hill

Κορυφαία εταιρεία στοιχήματος στις ιπποδρομίες αναδείχθηκε η Kindred

Η Kindred, ιδιοκτήτρια της Unibet και άλλων κορυφαίων στοιχηματικών ιστοσελίδων ανά τον κόσμο, δε θα μπορούσε να φύγει με άδεια χέρια από τα φετινά EGR Awards, τα οποία είναι γνωστά και ως τα Όσκαρ του στοιχήματος. Η εταιρεία στοιχήματος βραβεύτηκε για τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα του στοιχήματος στις ιπποδρομίες και αναδείχθηκε ως η κορυφαία στη συγκεκριμένη κατηγορία.

2.708 ιστοσελίδες περιλαμβάνει η νέα μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π.

H E.E.E.Π. δημοσίευσε την 24η αναθεωρημένη μαύρη λίστα, η οποία περιλαμβάνει τις ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών (και αρκετές που προσφέρουν στοίχημα στις ιπποδρομίες) που δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια στην Ελλάδα. Οι ιστοσελίδες που προστέθηκαν στη μαύρη λίστα έχουν ήδη μπλοκαριστεί και πλέον δεν είναι προσβάσιμες από τους Έλληνες παίχτες.

 Είναι, μάλιστα, σημαντικό το γεγονός ότι η νέα αναθεωρημένη λίστα δημοσιεύεται λίγες μόλις ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της 23ης, καθώς και το ότι οι νέες προσθήκες είναι περισσότερες από ποτέ.

 

Supreme Novices’ Hurdle: Πληρωμές 50.00 στα νέα μέλη της Betbright!

H κούρσα του Supreme Novices’ Hurdle που θα διεξαχθεί (όπως κάθε χρόνο) στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Cheltenham αφορά στους πρωτάρηδες των ιπποδρομιών. Για το λόγο αυτό, είναι απόλυτα φυσικό και οι πρωτάρηδες στην ιστοσελίδα της Betbright να δικαιούνται μια μοναδική προσφορά που μπορεί να αυξήσει τα κέρδη από τα στοιχήματα στη συγκεκριμένη κούρσα.

 

Αυξάνει τις οικονομικές παροχές προς τις αγγλικές ιπποδρομίες η HBLB

H HBLB (Horserace Betting Levy Board), η βασικότερη υπεύθυνη για την χρηματοδότηση των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τις οικονομικές παροχές της προς το άθλημα, κατά τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2021.

Μειωμένο ρίσκο στο Lingfield υπόσχεται η εταιρία στοιχήματος Betbright

Η εταιρία στοιχήματος Betbright υπόσχεται σήμερα να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες και συγκεκριμένα σε μία από τις αγγλικές ιπποδρομίες του σημερινού προγράμματος. Πρόκειται για την κούρσα των 16:50 που διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του Lingfield, στην οποία τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας μπορούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο.

Αυξήθηκε το ανώτατο όριο θεατών στις ιρλανδικές ιπποδρομίες

Οι ιρλανδικές ιπποδρομίες διεξάγονται τις τελευταίες εβδομάδες με περιορισμένο αριθμό θεατών (προηγουμένως διεξάγονταν κεκλεισμένων των θυρών), εξαιτίας των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά οι υπεύθυνοι των ιπποδρομίων ενημερώθηκαν ότι μπορούν πλέον να αυξήσουν τη μέγιστη χωρητικότητά τους.

ΗΠΑ: Νομοσχέδιο κατά του ντόπινγκ στις ιπποδρομίες

Το πρόσφατο σκάνδαλο ντόπινγκ που ταλάνισε τις αμερικανικές ιπποδρομίες (μεταξύ άλλων, κατηγορείται και ο εκπαιδευτής του Maximum Security, του αλόγου που κέρδισε φέτος το Dubai World Cup) ανάγκασε τους αρμοδίους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και ήδη παρουσιάστηκε ένας νέος νόμος για την καταπολέμηση των φαινομένων ντόπινγκ στις κούρσες.

Διατηρεί το μονοπώλιο στο ιπποδρομιακό στοίχημα η νορβηγική Norsk Rikstoto

Η νορβηγική κυβέρνηση αποφάσισε να διατηρήσει το μονοπώλιο στο ιπποδρομιακό στοίχημα που διατηρεί η κρατική Norsk Rikstoto, ακόμη και μετά τη λήξη της αρχικής συμφωνίας, το 2021. Η Norsk Rikstoto προσφέρει υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες και αποτελεί τη μόνη εταιρεία που μπορεί να δραστηριοποιηθεί στον συγκεκριμένο τομέα. Ωστόσο, οι αρμόδιοι εξέταζαν τον τελευταίο καιρό το μονοπώλιο να μεταφερθεί στην εταιρεία Norsk Tipping, η οποία διεξάγει λοταρίες και άλλα τυχερά παιχνίδια.

Ανανέωσε την ιστοσελίδα της η εταιρεία στοιχήματος Netbet

Τα μέλη της Netbet έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν και στις ιπποδρομίες ανά τον κόσμο και πλέον μπορούν να επιλέγουν και να τοποθετούν τα στοιχήματά τους (αλλά και να εκμεταλλεύονται τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας) σε ένα ανανεωμένο και υπερσύγχρονο περιβάλλον. Η Netbet, εξάλλου, αποφάσισε να προχωρήσει σε αισθητική ανανέωση της ιστοσελίδας της και, φυσικά, δεν έμεινε εκεί, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες της και προσθέτοντας νέες.

 

Νέα εμφάνιση και βελτιωμένες υπηρεσίες

Έκθεση για τη βιωσιμότητα και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα ετοιμάζουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αρμόδιοι φορείς των αγγλικών ιπποδρομιών ζήτησαν την παρουσίαση μιας έκθεσης, η οποία θα παρουσιάζει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους, προκειμένου να είναι σε θέση να προγραμματίσουν το μέλλον του αθλήματος. Η έκθεση αναμένεται να περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το αποτύπωμα που έχουν στο περιβάλλον και στη βιωσιμότητα του αθλήματος οι ισχύουσες πρακτικές διεξαγωγής των κουρσών, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης και της ανατροφής των ίππων και άλλες.

Κέρδη και πριμ φέρνουν οι virtual ιπποδρομίες της Interwetten

H Interwetten διατηρεί στην ιστοσελίδα της μια ικανοποιητική γκάμα με virtual sports, τα οποία προσφέρουν στους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και στις virtual ιπποδρομίες, μέσω δύο παραλλαγών: το Instant Horses και το Virtual Horses. Και τα δύο αυτά παιχνίδια συμμετέχουν στη νέα προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή.

Αποζημιώνει τη δεύτερη θέση στις ιπποδρομίες της Αγγλίας η William Hill

Η William Hill επιφυλάσσει και σήμερα μια νέα προσφορά στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες και υπόσχεται να μειώσει σε μεγάλο βαθμό το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες κούρσες. Σύμφωνα με τα όσα υπόσχεται η σημερινή προσφορά, άλλωστε, όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες ιπποδρομίες και δουν το άλογό τους να τερματίζει στη δεύτερη θέση, αντί για την πρώτη, θα μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση για τα χαμένα χρήματά τους.

 Η προσφορά ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στις σημερινές κούρσες των Hamilton και Chepstow.

 

Ταξιδεύουν στις ΗΠΑ οι σουηδικές ιπποδρομίες!

Οι κάτοικοι των ΗΠΑ που μπορούν να στοιχηματίζουν νόμιμα μπορούν πλέον να παρακολουθούν και να προβλέπουν τα αποτελέσματα των σουηδικών ιπποδρομιών, χάρη σε μια νέα συμφωνία που ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή της Σουηδίας. Συγκεκριμένα, η ATG προχώρησε σε συμφωνία με την Paddy Power BetFair US (τη θυγατρική της στοιχηματικής εταιρείας, που δραστηριοποιείται νόμιμα στις ΗΠΑ), προκειμένου να προσφέρει προς στοιχηματισμό τις σουηδικές ιπποδρομίες, αλλά και να τις προβάλλει ζωντανά στην τηλεόραση.

To υψηλότερο παρολί κερδίζει στην Intertops!

Η Intertops ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν σε μηνιαία βάση και όσοι τοποθετούν παρολί στοιχήματα στις ιπποδρομίες. Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να ανταμείβει κάθε μήνα με το ποσό των 500 ευρώ τον παίχτη που θα έχει τοποθετήσει το παρολί με την υψηλότερη συνολική απόδοση.

 

Sportingbet: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Cheltenham

Η Sportingbet αποτελεί μία από τις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος που προσφέρουν τη δυνατότητα στοιχηματισμού και στις ιπποδρομίες, γεγονός που σημαίνει πως δε θα μπορούσε να λείψει από το φετινό φεστιβάλ του Cheltenham, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη! Η Sportingbet καλύπτει στο σύνολό τους τις κούρσες της φετινής διοργάνωσης και έχει ήδη ανακοινώσει και μια σχετική προσφορά για όσους αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σε αυτές. Πρόκειται για μια προσφορά που επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες.

Ενισχύεται η αξία των σημερινών στοιχημάτων στις virtual ιπποδρομίες της Novibet

Η Novibet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της και τους δίνει την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις virtual ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή. Χάρη στην προσφορά, η αξία των στοιχημάτων στις εικονικές κούρσες ενισχύεται, αφού θα μπορούν να αποφέρουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αρκεί να καλυφθούν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να περιμένουν να διευθετηθούν. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα τους αποφέρουν την ανταμοιβή της προσφοράς.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Epsom Derby

H λέξη derby στις ιπποδρομίες έχει τεράστια βαρύτητα, αφού συνοδεύει τις δημοφιλέστερες κούρσες στον κόσμο, όπως αυτή του Kentucky, αλλά και εκείνη του Epsom. Η τελευταία, μάλιστα, αποτελεί το πρώτο Derby και τον λόγο που όλες οι υπόλοιπες δανείστηκαν το συγκεκριμένο όνομα. Αποτελεί, άλλωστε, μια από τις πλουσιότερες κούρσες στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω του υψηλού χρηματικού βραβείου, καθώς και μία από τις πέντε κλασικές της χώρας. Τέλος, αποτελεί και το δεύτερο σκέλος του Triple Crown.

 

Χορηγία φιλανθρωπικής οργάνωσης εξασφάλισε το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham ανακοίνωσε μια νέα χορηγία για τις φετινές κούρσες του, καθώς προχώρησε σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική οργάνωση WellChild. Η εν λόγω οργάνωση είναι γνωστή για τη στήριξη οικογενειών με σοβαρά άρρωστα παιδιά και θα αποτελεί χορηγό και ολόκληρου του φεστιβάλ, αλλά και της κορυφαίας ιπποδρομίας Gold Cup.

Αυξάνει το έπαθλο του Irish National η Boylesports

H στοιχηματική εταιρία Boylesports, επίσημη χορηγός ενός από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών της Ιρλανδίας, του Irish National, ανακοίνωσε πως θα αυξήσει το 2017 το ποσό που θα μοιραστεί στους νικητές των κουρσών. Η εταιρεία του online στοιχήματος ανανέωσε πρόσφατα την χορηγία της προς το φεστιβάλ ιπποδρομιών και ανακοίνωσε πως θα αυξήσει το ποσό για τη διοργάνωση του 2017 στα 500.000 ευρώ.

 

Ενισχύεται η επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Fonbet

Τα μέλη της Fonbet που στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες μπορεί να χρειαστούν ανά πάσα στιγμή κάποια απάντηση σε απορία τους ή λύση σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός λειτουργίας του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

 Η επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, μάλιστα, έχει ενισχυθεί στην Fonbet και οι παίχτες μπορούν να επικοινωνούν με τρεις διαφορετικούς τρόπους, με όλους να υποστηρίζουν την ελληνική γλώσσα.

 

Η επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες του Royal Ascot

Αυτές τις ημέρες, που στην Αγγλία διεξάγεται ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ιπποδρομιών, το Royal Ascot, η Paddy Power έχει φροντίσει να ανακοινώσει μια σειρά από προσφορές, οι οποίες υπόσχονται κατά κύριο λόγο να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες κούρσες. Σήμερα, η επιλεγμένη κούρσα είναι αυτή των 17:40 που διεξάγεται στο πλαίσιο του Royal Ascot.

Ξεπέρασε και πάλι τις προσδοκίες το ιπποδρομιακό στοίχημα στη Νέα Ζηλανδία

Η TAB NZ, που έχει αναλάβει το μονοπώλιο του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Ζηλανδία, ανακοίνωσε για μια ακόμη φορά ότι ξεπέρασε τους στόχους και τα προσδοκώμενα έσοδα, κατά τη διάρκεια του Απριλίου. Πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο μήνα που τα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Νέα Ζηλανδία ξεπερνούν τις προσδοκίες, μετά τον Μάρτιο. Τα έσοδα του Απριλίου, μάλιστα, ήταν αρκετά περισσότερα από τα αντίστοιχα του Μαρτίου!

Εξελίξεις στη φορολογία των στοιχηματικών εταιρειών στις αγγλικές ιπποδρομίες

Το αρμόδιο υπουργείο του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο προτάσεων για την διαμόρφωση του σημερινού καθεστώτος φορολογίας για όσες στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν στοίχημα στις αγγλικές ιπποδρομίες. Η αλλαγή του καθεστώτος θεωρείται από πολλούς αναγκαία, προκειμένου να παραμείνουν λειτουργικές οι ιπποδρομίες της χώρας.

Εμπειρία virtual reality σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζει η Coral

H Coral είναι γνωστή σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο για τη στενή της σχέση με τις ιπποδρομίες και η νέα της πρωτοβουλία σχεδιάζει να προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία στο φίλιππο κοινό σε ολόκληρη τη χώρα, χάρη στη βοήθεια που προσφέρει η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας (virtual reality).

Νέα απο το διαδίκτυο