Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ξεκίνησε η νέα σεζόν των ελληνικών ιπποδρομιών

Η θερινή διακοπή της σεζόν των ελληνικών ιπποδρομιών ολοκληρώθηκε πρόσφατα και η αγωνιστική δράση επέστρεψε στο ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου. Οι κορυφαίοι αναβάτες, τα αγαπημένα άλογα και οι θεατές βρίσκονται ξανά στο ιπποδρόμιο και συμμετέχουν ή απολαμβάνουν τις ιπποδρομίες της νέας σεζόν.

 Η αρχή έγινε πριν μερικές ημέρες, με την πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση της σεζόν. Από το απόγευμα της 21ης Αυγούστου, οι ελληνικές ιπποδρομίες επέστρεψαν ξανά στο κανονικό τους πρόγραμμα.

 

Η επιστροφή των ελληνικών ιπποδρομιών

 Η νέα σεζόν ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα, 21 Αυγούστου, με τη διεξαγωγή της 29ης ιπποδρομιακής συγκέντρωσης της φετινής χρονιάς. Οι αφίξεις από την Ελλάδα και όχι μόνο ήταν δυνατές και οι θεατές βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν την πρώτη σειρά ιπποδρομιών της νέας σεζόν.

 Όπως είναι φυσικό, το πρόγραμμα της φετινής σεζόν θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και οι λάτρεις του αθλήματος θα είναι ξανά σε θέση να παρακολουθούν τις κούρσες, αλλά και να στοιχηματίζουν σε αυτές.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Επιπλέον θέσεις σε επιλεγμένα πλασέ πληρώνει η Paddy Power

Και σήμερα, η Paddy Power έχει ενεργοποιήσει μια προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Μέσω αυτής της προσφοράς, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ σε επιλεγμένες ιπποδρομίες του σημερινού προγράμματος θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού θα εξασφαλίσουν κάποια κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις, αλλά σε μία από τις επόμενες (έως και στην πέμπτη, σε κάποιες περιπτώσεις!).

Στις 15 Ιουνίου επιστρέφουν οι ιπποδρομίες της Ουαλίας

Η BHA (British Horseracing Authority), αρμόδια και για τις ιπποδρομίες που διεξάγονται στην Ουαλία, αποφάσισε να επαναφέρει τις κούρσες της χώρας από τις 15 Ιουνίου. Η BHA και οι αρμόδιοι των ουαλικών ιπποδρομιών ήρθαν σε συμφωνία και αποφάσισαν ότι τα μέσα του μήνα είναι η καλύτερη ημερομηνία για να ξεκινήσουν σταδιακά να διεξάγονται ξανά οι ιπποδρομίες.

Novibet: Κέρδη και ανταμοιβές φέρνουν τα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες

Μια ακόμη νέα προσφορά της Novibet μοιράζει σήμερα ανταμοιβές σε όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν στα εικονικά αθλήματα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν, φυσικά, και όσοι στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες και οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια διπλή ανταμοιβή, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα. Άλλωστε, δεν έχει καν σημασία το αν τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν κερδίσουν ή χάσουν, αφού θα αποφέρουν μια ανταμοιβή και στις δύο περιπτώσεις.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς

Ανησυχία στις αγγλικές ιπποδρομίες λόγω Brexit

Οι εξελίξεις στον τομέα του Brexit δεν είναι θετικές τις τελευταίες ημέρες, αφού το σχέδιο της πρωθυπουργού Theresa May απορρίφθηκε από τους βουλευτές και πλέον το διαζύγιο με την Ε.Ε. χωρίς συμφωνία φαντάζει αρκετά πιθανό. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μάλιστα, θα επηρεάσει σημαντικά και τις αγγλικές ιπποδρομίες, καθώς θα δημιουργήσει πρόβλημα στη μετακίνηση και την εκτροφή των αλόγων που συμμετέχουν σε αυτές.

24ωρη επικοινωνία προσφέρει το Pame Stoixima

To Pame Stoixima, η ιστοσελίδα στοιχήματος του ΟΠΑΠ, προσφέρει πολλές και διαφορετικές επιλογές στον τομέα των virtual ιπποδρομιών και τα μέλη του μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα σε εικονικές κούρσες καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Η δυνατότητα αυτή, όμως, απαιτεί και μεγαλύτερες δυνατότητες υποστήριξης, οι οποίες παρέχονται κατά κύριο λόγο από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Κατατέθηκε η τροπολογία για το ιπποδρομιακό στοίχημα στη Βουλή

Η τροπολογία αλλαγής της σύμβασης παραχώρησης του ιπποδρομιακού στοιχήματος κατατέθηκε στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί άμεσα, προκειμένου να βρεθεί μια λύση στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και μήνες τις ελληνικές ιπποδρομίες. Η εν λόγω τροπολογία αποτελείται από τρεις σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που διοργανώνει τις ελληνικές ιπποδρομίες η Ιπποδρομίες Α.Ε..

 

Οι αλλαγές που φέρνει η τροπολογία

Θύμα του κορωναϊού και οι ιρλανδικές ιπποδρομίες

Πριν μερικές ημέρες, οι υπεύθυνοι των ιρλανδικών ιπποδρομιών πήραν την απόφαση να συνεχίσουν κανονικά τη διεξαγωγή των κουρσών, απλά με κάποιους περιορισμούς που θα εγγυώνται την ασφάλειά τους, όπως η διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών, η κατάργηση των διπλών συναντήσεων και η διεξαγωγή τους με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό.

Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών από τη Ladbrokes

Για μια ακόμη ημέρα, οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με διαφορετικούς τρόπους στις σημερινές κούρσες που διεξάγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και για μια ακόμη ημέρα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Εγγυήσεις για την ελεύθερη μεταφορά ίππων εξασφάλισε το Ηνωμένο Βασίλειο

Το τέλος της διορίας για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση πλησιάζει και οι ιθύνοντες των ιπποδρομιών μπορούν πια να ησυχάσουν ξανά, αφού επετεύχθη μια νέα συμφωνία για την ελεύθερη μεταφορά ίππων προς και από τη χώρα. Το Ηνωμένο Βασίλειο εξασφάλισε την ιδιότητα τρίτης χώρας, ως προς τη μεταφορά ίππων για τις ιπποδρομίες και πλέον δεν υπάρχουν φόβοι για την απαγόρευση της μεταφοράς τους σε χώρες της Ε.Ε.

 

Η νέα συμφωνία για τις αγγλικές ιπποδρομίες

Αυστηρότερες ποινές για παράνομο στοιχηματισμό στις αυστραλιανές ιπποδρομίες

Ένας νέος νόμος προβλέπει αυστηρότερες ποινές για όσους εμπλέκονται με τις αυστραλιανές ιπποδρομίες και συλλαμβάνονται να τοποθετούν στοιχήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού που δεν διαθέτουν την απαραίτητη άδεια. Σύμφωνα με ένα νέο νόμο της αρμόδιας Αρχής, της Racing Australia, κάθε εμπλεκόμενος που θα συλλαμβάνεται να τοποθετεί παράνομα στοιχήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού θα έχει να αντιμετωπίσει, όχι μόνο τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, αλλά και κατάσχεση του κινητού ή του υπολογιστή, μέσω του οποίου τοποθέτησε το στοίχημα.

Σε αναδιάρθρωση των ιπποδρομιών προχωρά η Νέα Ζηλανδία

Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας αποφάσισε να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του συνόλου της βιομηχανίας των ιπποδρομιών, με σκοπό να βάλει τέλος στη συνεχιζόμενη πτωτική πορεία του αθλήματος. Οι δύο τομείς που θα δεχθούν τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι αυτοί της διοίκησης του αθλήματος, αλλά και των εσόδων των ιπποδρομιών από τα στοιχήματα που προσφέρουν οι εταιρείες του εξωτερικού.

 Οι αλλαγές θα οριστικοποιηθούν μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ τον Ιούλιο του 2019.

 

Kentucky Derby Online Betting: Νέος οδηγός για τον στοιχηματισμό στο κορυφαίο φεστιβάλ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει (με καθυστέρηση μερικών μηνών) το Kentucky Derby, το σημαντικότερο ιπποδρομιακό φεστιβάλ των ΗΠΑ, και οι λάτρεις των ιπποδρομιών θα αναγκαστούν να ζήσουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, εξαιτίας των περιορισμών που προκαλεί η πανδημία.

Αυξάνονται ξανά τα χρηματικά έπαθλα των αγγλικών ιπποδρομιών

Η British Horseracing Authority (BHA), η διοργανώτρια Αρχή των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε για μια ακόμα σεζόν αύξηση των χρηματικών επάθλων που θα μοιράζονται οι νικητές κάθε κούρσας. Η νέα αύξηση αφορά στις ιπποδρομίες της μεσαίας και της ανώτερης κατηγορίας και έχει ύψος έως και 50.000 λιρών στις δημοφιλέστερες ιπποδρομίες.

 Χάρη στη νέα αύξηση, η οποία είναι δυνατή χάρη στις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις των ιπποδρομιών, οι κούρσες αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικές, αφού οι αγωνιζόμενοι θα έχουν ακόμα μεγαλύτερα κίνητρα να κερδίσουν.

 

Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betbright

Η εταιρεία στοιχήματος Betbright ανακοίνωσε μια προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν σήμερα να στοιχηματίσουν σε μια επιλεγμένη αγγλική ιπποδρομία: την κούρσα των 18:20 στο Listowel. Η συγκεκριμένη προσφορά μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού, καθώς υπόσχεται να αποζημιώσει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 Αναλυτικότερα, η προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους στοιχηματίσουν σε ένα άλογο της επιλεγμένης κούρσας και το δουν να τερματίζει στη δεύτερη, αντί της πρώτης θέσης.

 

Στοίχημα σε ιπποδρομίες

Πληροφορίες για ιπποδρομιες και όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε στοίχημα στις καλύτερες στοιχηματικες εταιριες για ιπποδρομιες.

Η σελίδα μας παρέχει πληροφορίες για τους κύριους τύπους ιπποδρομιακού στοιχήματος, καθώς και για τα σημαντικότερα ιπποδρόμια και ιπποδρομιακά φεστιβάλ ανά τον κόσμο.

Μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα ιπποδρομιών της SIS

H SIS, η εταιρεία που ευθύνεται για ένα μεγάλο ποσοστό της στοιχηματικής κάλυψης και των ζωντανών μεταδόσεων ιπποδρομιών από όλον τον κόσμο σε ιστοσελίδες στοιχήματος, ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία, η οποία θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα ιπποδρομιών της. Πρόκειται για μια συμφωνία με την ισπανική εταιρεία Codere, η οποία θα προσθέσει στο πρόγραμμα της SIS σχεδόν 4.000 ιπποδρομίες από τη Λατινική Αμερική!

Πώς και πού μπορώ να παίξω στοίχημα στον ΟΔΙΕ

Οι ιπποδρομίες στην Ελλάδα είναι γνωστές από την αρχαιότητα, αλλά η επαγγελματική τους μορφή εμφανίστηκε στις αρχές του 19ου αιώνα. Το 1968 ιδρύθηκε ο Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ), ο οποίος θα αναλάμβανε την πλήρη λειτουργία του ιπποδρομίου, αλλά και τη διεξαγωγή ιπποδρομιακού στοιχήματος για λογαριασμό του ελληνικού κράτους.

Στις 24 Απριλίου οι υπογραφές για το στοίχημα στις ιπποδρομίες

Σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο έχει αναλάβει την πραγματοποίηση των ιδιωτικοποιήσεων για λογαριασμό του ελληνικού Δημοσίου, η σύμβαση της παραχώρησης των δικαιωμάτων αποκλειστικής διεξαγωγής του στοιχήματος προς τον ΟΠΑΠ θα υπογραφεί στις 24 Απριλίου.

 

Bonus επαναφόρτισης έως και 50 ευρώ από τη Betrally

Μπορεί η Betrally να μην καλύπτει τον στοιχηματισμό στις πραγματικές ιπποδρομίες που διεξάγονται ανά τον κόσμο, αλλά διατηρεί μια σελίδα με εικονικές ιπποδρομίες, όπου οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα ποσά και να διεκδικήσουν αντίστοιχα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, μπορούν να έρθουν χωρίς ρίσκο, σε όσους παίχτες εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της ιστοσελίδας του στοιχήματος.

 

Πλησιάζει η επιστροφή των θεατών στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες διεξάγονται τους τελευταίους μήνες κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία θεατών, αφού κάθε προηγούμενη (δοκιμαστική) προσπάθεια να επιστρέψουν οι θεατές στα ιπποδρόμια σκόνταψε στην εθνική αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας. Όπως φαίνεται, όμως, τα ιπποδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορέσουν σύντομα να υποδεχθούν ξανά επισκέπτες, χάρη στο σχέδιο επανεκκίνησης της οικονομίας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Αλλάζουν τα δεδομένα των χορηγιών στην Αγγλία

Τη δυνατότητα να σπονσοράρουν έναν και μοναδικό jockey στις ιπποδρομίες έχουν πλέον οι εταιρείες του online στοιχήματος, μετά από συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση Επαγγελματιών Jockey (Professional Jockeys Association – PJA) και την Αρχή Βρετανικών Ιπποδρομιών (British Horseracing Authority – BHA). Οι δύο φορείς κατέληξαν σε συμφωνία που χαλαρώνει τους αυστηρούς κανόνες των χορηγιών στις αγγλικές ιπποδρομίες, με αποτέλεσμα το τοπίο να αλλάζει σημαντικά.

Διάσημοι Jockeys στην Αγγλία

Οι ιπποδρομίες αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα δημοφιλέστερα και πλέον γνωστά αθλήματα στην Αγγλία. Η παρακολούθηση, λοιπόν, αγώνων μεταξύ ίππων αποτελεί μία αγαπημένη συνήθεια για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Τα περισσότερα ιπποδρόμια είναι πλήρως εξοπλισμένα και εκσυγχρονισμένα και παρέχουν στον επισκέπτη ουκ ολίγες ανέσεις. Επίσης, στην Αγγλία παρατηρείται το φαινόμενο, τα προσφερόμενα χρηματικά έπαθλα να είναι από τα μεγαλύτερα που θα συναντήσει κανείς σε αγώνες ιπποδρομιών παγκοσμίως.

Ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες μοιράζει στα μέλη της ο Stoiximan

Ο Stoiximan ανακοίνωσε μια νέα αποστολή για τα μέλη του που στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες και υπόσχεται να τους ανταμείψει με πλούσια δώρα, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και να εκπληρώσουν την αποστολή. Οι παίχτες μπορούν να κερδίσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο και περιστροφές σε επιλεγμένα φρουτάκια, μεταξύ άλλων, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες.

 

Οι λεπτομέρειες του Stoiximan Mission

Μειωμένο ρίσκο σε μια επιλεγμένη σημερινή ιπποδρομία υπόσχεται η William Hill

Και σήμερα, το πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι πλούσιο και οι παίχτες έχουν άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Ωστόσο, για τους παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στη William Hill μία ιπποδρομία καταφέρνει να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες, καθώς τα στοιχήματα σε αυτή θα συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο. Πρόκειται για την ιπποδρομία των 19:10 στο Kempton, στην οποία ισχύει η σημερινή προσφορά της William Hill.

Δύο έξτρα θέσεις στα πλασέ πληρώνει η εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes

H εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes ανακοινώνει συχνά νέες προσφορές για τις αγγλικές ιπποδρομίες και μία από αυτές φροντίζει να μειώσει σημαντικά το ρίσκο των πλασέ στοιχημάτων. Πρόκειται για μια προσφορά που πληρώνει ως νικητήριες έξτρα θέσεις στα πλασέ, με αποτέλεσμα οι παίχτες που έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα να έχουν περισσότερες πιθανότητες νίκης.

 Η συγκεκριμένη προσφορά ενεργοποιήθηκε και σήμερα και πληρώνει δύο έξτρα θέσεις στα πλασέ που θα τοποθετήσουν τα μέλη της Ladbrokes σε δύο επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες.

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για το νέο νόμο online στοιχήματος

Το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών κήρυξε την έναρξη της περιόδου δημόσιας διαβούλευσης για το νέο σχέδιο νόμου που θα ρυθμίσει την αγορά στοιχήματος. Οι διαδικασίες έχουν καθυστερήσει (θα ξεκινούσαν πριν το 2018), αλλά ήδη πολλές εταιρείες στοιχήματος του εξωτερικού έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στη διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης και για την διεκδίκηση μιας άδειας.

 Το νέο σχέδιο νόμου φιλοδοξεί να ρυθμίσει στο έπακρο την ελληνική αγορά online στοιχήματος, κάτι που δε συμβαίνει σήμερα, που ισχύει ακόμη το προσωρινό καθεστώς.

 

Αυξήθηκαν τα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Νέα Ζηλανδία

Η TAB NZ, η εταιρεία που έχει αναλάβει το μονοπώλιο του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Νέα Ζηλανδία, ανακοίνωσε ότι τα έσοδά της σημείωσαν αύξηση κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τα νέα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι τα έσοδα από το ιπποδρομιακό στοίχημα αυξήθηκαν κατά 18,2%.

 Η αύξηση είναι ιδιαίτερα σημαντική, αν λάβουμε υπόψη ότι ένα κομμάτι των στοιχηματικών πρακτορείων της TAB NZ παρέμεινε κλειστό, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων.

 

Ενισχύονται τα μηνύματα υπεύθυνου στοιχηματισμού στο γαλλικό ιπποδρομιακό στοίχημα

Η εταιρεία Pari-Mutuel Urbain (PMU), που προσφέρει αποκλειστικές υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες της Γαλλίας, ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόθεσή της να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την καμπάνια της που επικεντρώνεται στον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Σύμφωνα με την PMU, οι συνεργάτες της, αλλά και οι κορυφαίοι πρεσβευτές της, όπως ο Antoine Griezmann, θα αξιοποιούν στο εξής νέο περιεχόμενο στον συγκεκριμένο τομέα, ώστε να ενημερώνουν και να ευαισθητοποιούν αποτελεσματικότερα για τους κινδύνους εθισμού στον τζόγο.

Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Cheltenham από τη BetFred

Οι ημέρες έως την έναρξη ενός από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών της Αγγλίας, του Cheltenham είναι ακόμη αρκετές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι λάτρεις των ιπποδρομιών δε μπορούν από τώρα να κινούνται στους ρυθμούς του. Άλλωστε, αρκετές στοιχηματικές εταιρίες έχουν ξεκινήσει να ανακοινώνουν τις πρώτες αποδόσεις, αλλά και να προχωρούν σε νέες προσφορές, αποκλειστικά για το κορυφαίο φεστιβάλ.

 

Έσοδα ρεκόρ για τις ιπποδρομίες του Hong Kong

To Hong Kong Jockey Club ανακοίνωσε έσοδα ρεκόρ για την περίοδο 2016-2017, κέρδη που ενισχύθηκαν σημαντικά από τα στοιχήματα που δέχθηκε για τις ιπποδρομίες του. Η αύξηση των στοιχημάτων τον τελευταίο χρόνο ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα η διοργανώτρια Αρχή να ενισχύσει σημαντικά τα έσοδά της.

 Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως τα έσοδά τους άγγιξαν τα 117 δις δολάρια Hong Kong (περίπου 13 δις ευρώ), παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 10,7% σε σχέση με την περασμένη χρονιά.

 

Άκρως επιτυχημένη σεζόν

Νέα απο το διαδίκτυο