Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

«Το ποδόσφαιρο έχει το Γουέμπλει. Το τένις έχει το Γουίμπλεντον. Οι ιπποδρομίες με εμπόδια έχουν το Τσέλτεναμ!». Αυτό είναι το μότο των διοργανωτών του Φεστιβάλ Ιπποδρομιών του Τσέλτεναμ, και όχι άδικα, καθώς ο παλμός της αγγλικής πόλης κάθε χρόνο χτυπά γύρω από τα άλογα, τους αναβάτες, το θέαμα και τις συγκινήσεις που προσφέρει αυτό το εντυπωσιακό αθλητικό «αξιοθέατο» στο προάστιο χωριό του Πρέστμπερι!

Το περίφημο τετραήμερο Φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham, διεξάγεται κάθε χρόνο τον Μάρτιο και αποτελεί μέρος του National Hunt racing, με αξιοζήλευτο χρηματικό έπαθλο, το δεύτερο μεγαλύτερο στη Μεγάλη Βρετανία μετά το Grand National!

Τα καλύτερα βρετανικά και ιρλανδικά άλογα συναντιούνται στο ιπποδρόμιο του Cheltenham για τέσσερις ημέρες δράσης και συγκίνησης, προσελκύοντας χιλιάδες θεατές κάθε χρόνο, ενώ το ύψος των στοιχημάτων που ποντάρονται φτάνουν σε εκατομμύρια λίρες (και ευρώ, χάρη στο online στοίχημα)! Χαρακτηριστικό παράδειγμα του ...παροξυσμού που προκαλεί το Φεστιβάλ του Cheltenham είναι οι ...στεντόρειες ιαχές των θεατών στο άκουσμα της εκκίνησης. Υπάρχει δε και η γνωστή φράση «Cheltenham roar» («Η ιαχή του Cheltenham»)!

 

Η ιστορία του Φεστιβάλ του Cheltenham

Η ημερομηνία εκκίνησης του Φεστιβάλ θεωρείται το 1860, ενώ το 1902 εγκαταστάθηκε μόνιμα στη περιοχή του Prestbury Park.

Έως το 2005, το Φεστιβάλ ολοκληρωνόταν σε τρεις ημέρες, πριν προστεθεί και μία τέταρτη, όπου διεξάγεται πλέον εδώ και οκτώ χρόνια το Gold Cup. Συνολικά στο τετραήμερο του Φεστιβάλ διεξάγονται 28 μεγάλες κούρσες, όπως οι Queen Mother Champion Chase, Supreme Novices' Hurdle, World Hurdle και το πασίγνωστο Gold Cup.

Κορυφαίος αναβάτης (τζόκεϊ) αναδεικνύεται αυτός με τις περισσότερες νίκες κατά τη διάρκεια του τετραημέρου Φεστιβάλ, με τον Ράμπι Γουόλς να κερδίζει και το 2016 τον τίτλο, για δέκατη φορά τα τελευταία 13 χρόνια!

 

Οι ημέρες του Cheltenham Festival

Κάθε χρόνο, το φεστιβάλ του Cheltenham διαρκεί τέσσερις ημέρες στα μέσα Μαρτίου. Φέτος λαμβάνει χώρα από τις 14 έως τις 17 Μαρτίου. Οι τέσσερις ημέρες είναι οι: 

Champion Day (1η ημέρα του φεστιβάλ)

Ladies Day (2η ημέρα του φεστιβάλ)

St. Patrick’s Day (3η ημέρα του φεστιβάλ) και

Gold Cup Day (4η ημέρα του φεστιβάλ).

 

Η επίσημη σελίδα του φεστιβάλ: www.cheltenham.co.uk

Το ιπποδρόμιο του Cheltenham μετά τη διεξαγωγή του φεστιβάλ του 2014 ξεκίνησε ριζική ανανέωση όλων των χώρων και οι εργασίες ολοκληρώθηκαν το 2016. Μπορείτε να δείτε τα σχέδια του νέου racecourse στο βίντεο που ακολουθεί:

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Novibet: Κέρδη και ανταμοιβές από τα σημερινά παρολί στις ιπποδρομίες

Τα μέλη της Novibet μπορούν να τοποθετήσουν πολλά και διαφορετικά στοιχήματα στις ιπποδρομίες της ημέρας και, όπως είναι φυσικό, οι πιο αισιόδοξοι μπορούν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε ένα παρολί και να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη. Χάρη στη σημερινή προσφορά της Novibet, μάλιστα, τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί μπορούν να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα χάσουν ή θα κερδίσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Betbright: Καθημερινή μείωση ρίσκου στις ιπποδρομίες

Τα μέλη της Betbright που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες (ιδιαίτερα στις αγγλικές) έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει κάθε πρόβλεψή τους. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται να δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού σε όσους παίχτες προβλέπουν λάθος και χάνουν υπό προϋποθέσεις, στις ιπποδρομίες των επόμενων ημερών.

 Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, ισχύει και σήμερα, στην ιπποδρομία που διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του Goodwood στις 15:50.

 

Πανέτοιμες για το ιπποδρομιακό φεστιβάλ Grand National οι στοιχηματικές εταιρείες

Οι στοιχηματικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πανέτοιμες για την έναρξη του φετινού ιπποδρομιακού φεστιβάλ Grand National και ελπίζουν ότι θα είναι το ίδιο δημοφιλές με το Cheltenham, αλλά πιο επικερδές για τους ίδιους. Άλλωστε, ενώ ο τζίρος του Cheltenham ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, μια σειρά από απροσδόκητα αποτελέσματα δεν επέτρεψε στις στοιχηματικές να εξασφαλίσουν ανάλογα κέρδη.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Craven Meeting

To Craven Meeting, εκτός από το να προσφέρει συγκινήσεις στους λάτρεις των ιπποδρομιών, αποτελεί και το γεγονός εκείνο που σημαίνει την έναρξη της σεζόν των επίπεδων, flat αγώνων στο ιπποδρόμιο του Newmarket. Διεξάγεται κάθε χρόνο στα μέσα Απριλίου και έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλές ανάμεσα στους φιλίππους Άγγλους.

Χορηγός του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Down Royal η εταιρία στοιχήμάτων Ladbrokes

Η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes συνεχίζει να στηρίζει τις αγγλικές ιπποδρομίες με νέες χορηγίες και πρόσφατα ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια συνεργασία, με το ιπποδρόμιο του Down Royal. Η Ladbrokes θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό μιας κούρσας του μεγαλύτερου φεστιβάλ του ιπποδρομίου, το οποίο διεξάγεται στις 1-2 Νοεμβρίου.

Επιπλέον νικητήριες θέσεις στο Royal Ascot από τη BetFair

H εταιρεία στοιχημάτων BetFair ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε μία από τις κούρσες του φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο Royal Hunt Cup και μπορεί να μειώσει σημαντικά το ρίσκο, αφού υπόσχεται να πληρώσει έως και 7 θέσεις στα πλασέ στοιχήματα!

Betfair: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Cheltenham

Στις 14-17 Μαρτίου διεξάγεται το κορυφαίο φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, το φεστιβάλ του Cheltenham. Όπως είναι φυσικό, ένα πλήθος στοιχηματικών ιστοσελίδων, όπως η Betfair, προσφέρουν την ευκαιρία στοιχηματισμού σε όλες τις κούρσες του φεστιβάλ. Πολλές από αυτές, μάλιστα, έχουν ανακοινώσει εδώ και ημέρες τις πρώτες αποδόσεις και οι παίχτες που έχουν ήδη στοιχηματίσει, ή θα συνεχίσουν να στοιχηματίζουν πριν την έναρξή του, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις υψηλότερες τιμές.

Στοιχήματα και μέσω φωνητικών εντολών στη Unibet

Η Unibet αποτελεί μία από τις ιστοσελίδες στοιχήματος που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, μέσω υπολογιστή ή μέσω κινητού. Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι οι επιλογές αυτές είναι πολλές, οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να εντοπίσουν πολύ εύκολα την κούρσα που τους ενδιαφέρει.

 

To υψηλότερο παρολί κερδίζει στην Intertops!

Η Intertops ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν σε μηνιαία βάση και όσοι τοποθετούν παρολί στοιχήματα στις ιπποδρομίες. Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να ανταμείβει κάθε μήνα με το ποσό των 500 ευρώ τον παίχτη που θα έχει τοποθετήσει το παρολί με την υψηλότερη συνολική απόδοση.

 

Μειώνει το ρίσκο των πλασέ στις σημερινές αγγλικές ιπποδρομίες η Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes ενεργοποίησε και σήμερα μια από τις δημοφιλέστερες προσφορές της στον τομέα των ιπποδρομιών – τη σχεδόν καθημερινή προσφορά που επιτρέπει στα μέλη της να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα μειωμένου ρίσκου. Η εν λόγω προσφορά ισχύει και σήμερα σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες και υπόσχεται το εξής απλό: να πληρώσει ως νικητήριες περισσότερες θέσεις στα πλασέ στοιχήματα που θα πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο μέσω κινητού στις ιπποδρομίες μοιράζει η Betbright

Τα μέλη της Betbright που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μέσω του κινητού τους έχουν αυτές τις ημέρες τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Η νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις ιπποδρομίες μέσω του ειδικού app για το κινητό. Και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Από ανταμοιβές συνοδεύονται τα σημερινά στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες της Novibet

H προσφορά της Novibet που ανταμείβει όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες επέστρεψε και σήμερα οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη και ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες που διεξάγονται στην ιστοσελίδα της.

Οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν μια διπλή ανταμοιβή, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα και ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

Συμφωνούν με την αναβολή των αγγλικών ιπποδρομιών οι στοιχηματικές εταιρίες

Η BHA (British Racing Authority) αποφάσισε πριν μερικές ημέρες να αναστείλει τη λειτουργία των αγγλικών ιπποδρομιών έως τουλάχιστον στις 13 Φεβρουαρίου, λόγω των κρουσμάτων της γρίπης των ιπποειδών, που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στο πρόγραμμα του αθλήματος, αν συνεχιστούν. Στο πλευρό της αρμόδιας Αρχής, μάλιστα, βρίσκονται και οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος.

Περισσότερες νικητήριες θέσεις στα πλασέ της στοιχηματικής ιστοσελίδας Ladbrokes

Για μια ακόμη ημέρα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν πλασέ στις αγγλικές ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη σημερινή της προσφορά. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι θα πληρώσουν περισσότερες νικητήριες θέσεις στα πλασέ, μέσω της νέας τους προσφοράς.

Πριμ στις εικονικές ιπποδρομίες μοιράζει ο Stoiximan

Τα μέλη του Stoiximan έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν και την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να διεκδικήσουν ένα πριμ, που θα τους επιτρέψει έπειτα να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο στις εικονικές κούρσες της επιλογής τους. Η νέα προσφορά μοιράζει στους παίχτες ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού, αρκεί να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση.

Στα 50 ευρώ το bonus καλωσορίσματος στη BetVictor

Η εταιρία στοιχημάτων BetVictor ανακοίνωσε ένα νέο bonus καλωσορίσματος για τα νέα μέλη της, το οποίο πλέον αγγίζει τα 50 ευρώ (σε αντίθεση με το προηγούμενο που δεν ξεπερνούσε τα 25). Πρόκειται για ένα bonus που δικαιούνται όσοι ανοίξουν νέο λογαριασμό στη BetVictor, προχωρήσουν στην πρώτη τους κατάθεση και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

 

Αδύνατες οι καταθέσεις στις ιστοσελίδες του στοιχήματος

Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στις online εταιρίες στοιχημάτων του εξωτερικού δε θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν συναλλαγές, όσο οι ελληνικές τράπεζες παραμένουν κλειστές. Τα νέα δεδομένα στην ελληνική πραγματικότητα και τα έκτακτα μέτρα που οδήγησαν στο προσωρινό κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών δεν επιτρέπουν ούτε την εντολή για τραπεζικά εμβάσματα ούτε τη χρήση εναλλακτικών μεθόδων για συναλλαγές με το εξωτερικό.

 

Υποτιμούνται στις στοιχηματικές αποδόσεις οι γυναίκες τζόκεϊ

Μία νέα έρευνα για τις αγγλικές ιπποδρομίες φανερώνει ότι οι γυναίκες τζόκεϊ είναι υποτιμημένες σε σχέση με τους άντρες, όσον αφορά στον υπολογισμό των αποδόσεων. Η νέα έρευνα πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Women In Racing, σε συνεργασία με το Racing Foundation, και εξέτασε την τιμολόγηση των αποδόσεων σε περισσότερες από 1,6 εκατομμύρια ιπποδρομίες των τελευταίων 18 ετών.

 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, σε πολλές περιπτώσεις, η νίκη μιας γυναίκας τζόκεϊ τιμολογείται με υψηλότερες αποδόσεις, παρόλο που έχει τις ίδιες πιθανότητες νίκης με έναν άνδρα.

 

Ενισχύει την ακεραιότητα των αγγλικών ιπποδρομιών η BHA

Η αρχή διεξαγωγής ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BHA (British Horseracing Authority) ανακοίνωσε μια νέα πρωτοβουλία, η οποία αναμένεται να ενισχύσει την ακεραιότητα των αγγλικών ιπποδρομιών και τον στοιχηματισμό σε αυτές. Πρόκειται για τη δημιουργία μιας νέας θέσης, αυτής του επικεφαλής της Εξασφάλισης Ακεραιότητας, την οποία ανέλαβε ήδη ο Chris Watts.

 

Ο ρόλος του νέου επικεφαλής

Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Entain και Arena Racing Company

Η εταιρεία στοιχημάτων Entain προχώρησε σε μια συμφωνία σταθμό με την Arena Racing Company, μέσω της οποίας αποκτά το δικαίωμα να διαχειρίζεται και να διανέμει ένα πλήθος δεδομένων, στατιστικών και εικόνων των αγγλικών ιπποδρομιών. Η συμφωνία αφορά στις ιπποδρομίες που διεξάγονται στα ιπποδρόμια της Arena Racing Company και δίνει στην Entain δικαίωμα εκμετάλλευσης των δεδομένων και των εικόνων τους, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Titanbet: Ένα δωρεάν στοίχημα για κάθε 10 μέσω κινητού

Οι ιπποδρομίες αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στην Titanbet και τα μέλη της ιστοσελίδας  στοιχήματος έχουν δεκάδες ευκαιρίες καθημερινά, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους. Οι παίχτες που χρησιμοποιούν το κινητό τους, μάλιστα, έχουν πλέον την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Αύξηση ρεκόρ στα χρηματικά έπαθλα των ιπποδρομιών του Hong Kong

Η διοργανώτρια Αρχή των ιπποδρομιών που διεξάγονται στο Hong Kong ανακοίνωσε πως τα χρηματικά έπαθλα των νικητών στη σεζόν 2020-2021 θα αυξηθούν, ώστε οι κούρσες να γίνουν πιο ανταγωνιστικές. Η αύξηση που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, μάλιστα, σημαίνει ότι τα χρηματικά έπαθλα της σεζόν ξεπερνούν κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

 Συγκεκριμένα, θα μοιραστούν συνολικά 160 εκατομμύρια ευρώ στους νικητές των ιπποδρομιών του Hong Kong, τα περισσότερα που έχουν δοθεί ποτέ στις ιπποδρομίες της αυτόνομης επαρχίας.

 

Νέες υπηρεσίες στο live streaming των ιπποδρομιών θα προσφέρει η BetFair

H BetFair προχώρησε στην ανανέωση και επέκταση της συνεργασίας της με την Spotlight Sports Group και ετοιμάζεται να προσφέρει μια νέα σειρά υπηρεσιών που θα σχετίζονται με τις live streaming μεταδόσεις των αγγλικών ιπποδρομιών. Χάρη στην επέκταση της συμφωνίας, η BetFair δε θα μεταδίδει μόνο τις κούρσες και αναλύσεις των ειδικών πριν την έναρξή τους, αλλά και τις αντιδράσεις τους μετά το τέλος κάθε ιπποδρομίας.

Ανταλλακτήριο στο New Jersey θα λανσάρει η ΒetFair

Το αμερικανικό τμήμα της στοιχηματικής εταιρίας ΒetFair (το οποίο ανήκει πλέον στον συγχωνευμένο κολοσσό της Paddy Power Betfair) ετοιμάζεται να λανσάρει ένα ανταλλακτήριο στοιχημάτων στην αγορά του New Jersey στις ΗΠΑ. Το ανταλλακτήριο στοιχημάτων θα λειτουργήσει στο ιπποδρόμιο του Monmouth Park και σε αυτό θα έχουν πρόσβαση μόνον όσοι στοιχηματίζουν στο New Jersey (όπου το στοίχημα είναι νόμιμο).

 

Νέα πνοή στο αγγλικό αμοιβαίο στοίχημα δίνουν οι ιπποδρομίες του Hong Kong

Τα έσοδα του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν μειωθεί σε τεράστιο βαθμό από την ημέρα που σταμάτησαν να διεξάγονται οι αγγλικές ιπποδρομίες, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας. Παρά το γεγονός ότι το Tote προσφέρεται και online, οι παίχτες δεν έχουν σε τι να στοιχηματίσουν.

Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Grand National από την Paddy Power

Πιθανότατα, οι περισσότεροι λάτρεις των ιπποδρομιών δεν έχουν ακόμη συνέλθει από τις συγκινήσεις και τις ανατροπές του φεστιβάλ του Cheltenham, αλλά καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί μπορεί η περίοδος του Cheltenham να τελείωσε, αλλά ξεκινά η περίοδος του Grand National!

Ισπανία: Αυξήθηκαν κατά 200% τα online στοιχήματα στις ιπποδρομίες!

Πρόσφατα, η Ισπανία ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς του online στοιχήματος και τα γενικότερα αποτελέσματα δεν εξέπληξαν σχεδόν κανέναν, αφού για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε η αναμενόμενη ανάπτυξη της αγοράς. Τα online στοιχήματα στη χώρα αυξάνονται χρόνο με το χρόνο και φέτος ήταν υπεύθυνα για το 55,5% των συνολικών εσόδων της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών, τα οποία άγγιξαν τα 560 εκατομμύρια μέσα στο 2017.

Άκρως επιτυχημένη η σεζόν 2019-2020 για τις ιπποδρομίες του Hong Kong

Παρά την εξάπλωση της πανδημίας και τα αυστηρά μέτρα που αναγκάστηκαν να λάβουν οι υπεύθυνοι, το Hong Kong Jockey Club ανακοίνωσε ότι η σεζόν του 2019-2020 αποτέλεσε μια από τις πιο επιτυχημένες και κερδοφόρες στην ιστορία του! Η συγκεκριμένη σεζόν δεν κατάφερε να εξασφαλίσει όσα κέρδη εξασφάλισε η προηγούμενη, αλλά παραμένει η τρίτη καλύτερη στην ιστορία του Hong Kong Jockey Club, χάρη στα τεράστια κέρδη που απέφερε.

Nέο bonus κατάθεσης στη Betshop

Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Betshop που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες μπορούν να μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους και, παράλληλα, να εκμεταλλεύονται κατά καιρούς κάποιες προσφορές, που χρησιμεύουν στο να αυξήσουν το υπόλοιπο των χρημάτων που διατηρούν. Οι προσφορές αυτές αφορούν συνήθως σε bonus επαναφόρτισης, το οποίο οι παίχτες μπορούν να εξασφαλίσουν και να χρησιμοποιήσουν, ώστε να στοιχηματίζουν χρήματα χωρίς ρίσκο.

 

Μειωμένα έσοδα από τις στοιχηματικές αναμένουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Το HBLB (Horserace Betting Levy Board), το ταμείο που εισπράττει τις υποχρεωτικές εισφορές όσων στοιχηματικών προσφέρουν υπηρεσίες στις αγγλικές ιπποδρομίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε πως αναμένει μειωμένα έσοδα για το 2020, εξαιτίας των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η πανδημία. Οι υπεύθυνοι χαρακτήρισαν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2021 χαοτική για τις αγγλικές ιπποδρομίες, εξαιτίας των σημαντικών προβλημάτων που προέκυψαν.

Νέα απο το διαδίκτυο