Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Gold Cup Celebration

To φεστιβάλ Gold Cup Celebration αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού του βρετανικού φιλίππου κοινού και αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να παρακολουθήσουν κούρσες επίπεδου εδάφους και μετ' εμποδίων. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο, στα τέλη Απριλίου, στο ιπποδρόμιο Sandown Park, το οποίο βρίσκεται στα προάστια του Λονδίνου και στο πλαίσιό του διεξάγονται τέσσερις κούρσες.

Η σημαντικότερη εξ αυτών είναι το Gold Cup (γνωστό και ως Bet365 Gold Cup), μια κούρσα μετ' εμποδίων, στην οποία συμμετέχουν άλογα ηλικίας πέντε ετών και άνω. Η κούρσα έχει μήκος 5.934 μέτρα και πρόκειται για κούρσα handicap, γεγονός που σημαίνει πως οι συμμετέχοντες κουβαλούν και βάρη, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τα εμπόδια που συναντούν οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της κούρσας, τέλος, είναι 24.

Το Gold Cup διεξάγεται κάθε χρόνο στην Αγγλία, από το 1957. Τη χρονιά εκείνη, η διοργάνωση αποτέλεσε χορηγία της Whitbread Brewers - αποτέλεσε, μάλιστα, την πρώτη εμπορική χορηγία σε αθλητικό γεγονός στην Αγγλία. Επρόκειτο για πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της εταιρείας, του Συνταγματάρχη Bill Whitbread, ο οποίος όχι μόνο αποτελούσε φανατικό υποστηρικτή των ιπποδρομιών, αλλά και συμμετέχοντα σε δύο Grand National. Η συγκεκριμένη χορηγία, μάλιστα, διήρκεσε έως και το 2001!

Αργότερα, το Gold Cup είχε ως χορηγούς του το τηλεοπτικό κανάλι At The Races (το 2002 και το 2003) και οι στοιχηματικές εταιρείες BetFred (από το 2004 έως 2007) και Bet365 (από το 2008 έως σήμερα). Αποτελεί, άλλωστε, τη δημοφιλέστερη κούρσα στο πλαίσιο του φεστιβάλ Gold Cup Celebration - αλλά όχι και τη μοναδική. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν άλλες τρεις κούρσες: τις Celebration Chase, Gordon Richards Stakes και Sandown Mile. H πρώτη έχει μήκος 3.219 μέτρων και διαθέτει 13 εμπόδια, η δεύτερη έχει μήκος 2.018 μέτρων και είναι επίπεδη και η τρίτη μήκος 1.622 μέτρων και είναι επίσης επίπεδη.

Η πλούσια ιστορία του Gold Cup Celebration, τέλος, είναι γεμάτη από θρυλικά άλογα και διάσημους jockeys, οι οποίοι έχουν αφιερωμένα προς τιμήν τους ολόκληρα κεφάλαια. Τα άλογα με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της διοργάνωσης είναι τα Larbawn, Diamond Edge, Topsham Bay και Ad Hoc, με δύο νίκες το καθένα, ενώ ο Ron Barry είναι ο πλέον πολυνίκης jockey, με τρεις νίκες στο ενεργητικό του.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Μειώθηκαν τα έσοδα του στοιχήματος από τις ιπποδρομίες της Νέας Ζηλανδίας

Η εταιρεία στοιχημάτων Tab NZ, που διατηρεί το μονοπώλιο του στοιχήματος στις ιπποδρομίες της Νέας Ζηλανδίας, ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του Ιουλίου, τα οποία δείχνουν μείωση στα έσοδά της. Η μείωση αυτή αντικατοπτρίζει και το μειωμένο ενδιαφέρον για το ιπποδρομιακό στοίχημα, κατά τη διάρκεια του Ιουλίου.

 Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, πάντως, η μείωση αυτή οφείλεται σε μια σειρά παραγόντων, με κάποιους από αυτούς να είναι προσωρινοί. Με άλλα λόγια, είναι περισσότερο αισιόδοξοι για το μέλλον.

 

Kαι ιπποδρομίες από Αυστραλία και Ασία στο Tote της BetFred

H στοιχηματική εταιρεία BetFred διατηρεί ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην αγγλική αγορά στοιχήματος στις ιπποδρομίες, αφού αποτελεί ιδιοκτήτρια του Tote, του αποκλειστικού φορέα διεξαγωγής αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Tote της BetFred, μάλιστα, προσφέρει πλέον ακόμη περισσότερες επιλογές, αφού επεκτείνεται και σε κούρσες που διεξάγονται στην Αυστραλία και σε χώρες της Ασίας!

 Οι νέες επιλογές για τους παίχτες του Tote οφείλονται στη συνεργασία που σύναψε η BetFred με την αυστραλιανή εταιρεία TopBetta.

 

Ανταμείβει τα στοιχήματα στις ιπποδρομίες η Novibet

Κάθε ημέρα που η Novibet προσφέρει στοιχήματα στις ιπποδρομίες που εξακολουθούν να διοργανώνονται ανά τον κόσμο, τα μέλη της μπορούν να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Χάρη σε μια νέας προσφορά, μάλιστα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις ιπποδρομίες των επόμενων ημερών θα εξασφαλίσουν και μια ανταμοιβή, αρκεί να καλύψουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις.

Πλησιάζει η επιστροφή των θεατών στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες διεξάγονται τους τελευταίους μήνες κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία θεατών, αφού κάθε προηγούμενη (δοκιμαστική) προσπάθεια να επιστρέψουν οι θεατές στα ιπποδρόμια σκόνταψε στην εθνική αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας. Όπως φαίνεται, όμως, τα ιπποδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορέσουν σύντομα να υποδεχθούν ξανά επισκέπτες, χάρη στο σχέδιο επανεκκίνησης της οικονομίας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Bonus για το Breeder’s Cup από τη BetOnline

Η BetOnline φροντίζει να προκαλέσει ενθουσιασμό στα μέλη της για το Breeder’s Cup, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ιπποδρομιών που λαμβάνουν χώρα στην Αμερική, το οποίο ξεκινά σήμερα, 30 Οκτωβρίου. Το φετινό Breeder’s Cup, μάλιστα, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, χάρη στο γεγονός ότι θα αποτελέσει την τελευταία εμφάνιση του American Pharaoh, του αλόγου που έχει σαρώσει τις νίκες τους τελευταίους μήνες.

 

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Punchestown

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Punchestown αποτελεί το τελικό και σημαντικότερο φεστιβάλ του National Hunt των ιρλανδικών ιπποδρομιών. Είναι τόσο μεγάλη η σημασία του που πολλοί αναφέρονται σε αυτό ως το “ιρλανδικό Cheltenham”. Άλλωστε, το φεστιβάλ του Punchestown είναι εξίσου σημαντικό, ενώ σε αυτό συμμετέχουν και άλογα που έχουν ήδη συμμετάσχει στο φεστιβάλ του Cheltenham. Επιπλέον, πολλές από τις κούρσες του έχουν βασιστεί στις αντίστοιχες του Cheltenham.

Paddy Power: Αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένες ιπποδρομίες

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power έπεσε με τα μούτρα στο πνεύμα προσφορών που επικρατεί σήμερα στις ΗΠΑ (σήμερα, οι Αμερικανοί γιορτάζουν την Black Friday, κατά την οποία τα καταστήματα προχωρούν σε τεράστιες προσφορές) και θα ανακοινώνει καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας προσφορές για κάθε μέλος της που στοιχηματίζει στις ιπποδρομίες και αλλού.

 

10Bet: Προσφορές πριν την έναρξη του Cheltenham

Η 10Bet φροντίζει να κορυφώσει το ενδιαφέρον των μελών της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, ήδη πριν ξεκινήσει ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της χρονιάς: το Cheltenham. Ανακοίνωσε, λοιπόν, δύο προσφορές πριν την έναρξη του φεστιβάλ (την Τρίτη 15 Μαρτίου), οι οποίες μπορούν να αποφέρουν είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο στους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, πριν την πρώτη ημέρα του.

 

Έπαθλα ρεκόρ θα μοιράσει φέτος το Hong Kong Jockey Club

To Hong Kong Jockey Club, η διοργανώτρια Αρχή των ιπποδρομιών στην ομώνυμη ανεξάρτητη επαρχία της Κίνας, ανακοίνωσε ότι τα φετινά έπαθλα των νικητών των ιπποδρομιών θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν μια σημαντική αύξηση του συνολικού ποσού των επάθλων που θα μοιράσουν στους νικητές των κουρσών της σεζόν 2022-2023.

Οι αγωνιστικές ημέρες του Grand National: Ladies Day

To Grand National δεν αποτελέι μόνο ένα από τα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, αλλά και μία από τις μεγαλύτερες γιορτές, συνυφασμένη με τη διασκέδαση και το στιλ. Πρόκειται για μια διοργάνωση που διεξάγεται εδώ και περισσότερα από 175 χρόνια και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ραντεβού των Άγγλων (αλλά και φίλιππων από όλον τον κόσμο) που προτιμούν τις κούρσες μετ’ εμποδίων.

Πλασέ μειωμένου ρίσκου στις αγγλικές ιπποδρομίες από τη Ladbrokes

Η Ladbrokes ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες και επιθυμούν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να πληρώσει ως νικητήρια πλασέ στοιχήματα που θα καλύπτουν τους όρους, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής των παιχτών τερματίσει στην τρίτη ή τέταρτη θέση.

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: Unibet

Η online στοιχηματική εταιρία Unibet αποτελεί μια από τις πλέον επιτυχημένες εταιρείες του χώρου, καθώς έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέλη σε περισσότερες από 150 χώρες. Δραστηριοποιείται στο πόκερ, το online καζίνο και, φυσικά, στο στοίχημα. Όσον αφορά στο τελευταίο, οι επιλογές των παιχτών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Unibet είναι χιλιάδες. Όπως είναι φυσικό, η εταιρεία φροντίζει όχι μόνο για τους φίλους του ποδοσφαίρου και των άλλων εξαιρετικά δημοφιλών αθλημάτων, αλλά και για αυτούς των ιπποδρομιών.

Mειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες κούρσες μετ’ εμποδίων στην Betbright

Για μια ακόμη ημέρα, το ενδιαφέρον των περισσότερων λάτρεων των αγγλικών ιπποδρομιών θα στραφεί στις κούρσες μετ’ εμποδίων, καθώς διεξάγονται αρκετές ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες, σε ιπποδρόμια όπως αυτά των Huntingdon, Market Rasen και Taunton. Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην Betbright και στοιχηματίσουν στις συγκεκριμένες ιπποδρομίες, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 Άλλωστε, η Betbright ανακοίνωσε σήμερα μια προσφορά που υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Nέες άμεσες πληρωμές στις εικονικές ιπποδρομίες από τη Vistabet

Η Vistabet αποφάσισε να αναβαθμίσει μία από τις μεθόδους συναλλαγών που χρησιμοποιούν τα μέλη της, προκειμένου να μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους και να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες. Πρόκειται για τη μέθοδο των ηλεκτρονικών πληρωμών, η οποία πλέον πραγματοποιείται πιο άμεσα και χωρίς καμία προμήθεια.

 Συγκεκριμένα, όσα μέλη της Vistabet μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους μέσω τραπεζικής πληρωμής μπορούν να βλέπουν άμεσα τα χρήματά τους να εμφανίζονται, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν – ακόμα και τις μη εργάσιμες ημέρες.

 

Επαναφέρει τις καταθέσεις μέσω καρτών η Novibet

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Novibet, οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που διαθέτουν τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες γίνονται και πάλι δεκτές, επιτρέποντάς τους να επαναφορτίσουν τους λογαριασμούς τους και να συνεχίσουν τα στοιχήματά τους.

 

Επεκτείνεται η συνεργασία της SIS με το Dubai Racing Club

Η εταιρεία διανομής στατιστικών, δεδομένων και εικόνων SIS ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με το Dubai Racing Club, γεγονός που σημαίνει πως θα εξακολουθεί να διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής για τα επόμενα δύο χρόνια. Η SIS διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής εικόνων, στατιστικών και δεδομένων για τις ιπποδρομίες του Ντουμπάι στο Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέρει στις εταιρείες στοιχήματος που συνεργάζονται μαζί της άφθονα στοιχεία και πληροφορίες για τις ιπποδρομίες.

Αρνητικά τα έως τώρα αποτελέσματα του Cheltenham για τις εταιρείες στοιχήματος

Κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια των μεγαλύτερων φεστιβάλ ιπποδρομιών, όπως το Cheltenham που διεξάγεται αυτές τις ημέρες, το μεγάλο άγχος των στοιχηματικών εταιρειών είναι το αν θα κερδίσουν τα φαβορί (τα άλογα εκείνα που έχουν συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο όγκο στοιχημάτων). Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, άλλωστε, οι εταιρείες στοιχήματος ζημιώνονται, καθώς καλούνται να πληρώσουν πολλά κέρδη.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Scottish Grand National

To Scottish Grand National αποτελεί το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο φεστιβάλ ιπποδρομιών στη Σκωτία και συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους καλύτερους αναβάτες, τα ικανότερα άλογα και χιλιάδες θεατών. Ο αγώνας που διεξάγεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης είναι μετ’ εμποδίων και αναγκάζει τα άλογα να κουβαλούν βάρη, ενώ έχει μήκος 6.538 μέτρων σε αριστερόστροφη πίστα. Οι νικητές του αγώνα, τέλος, μοιράζονται το έπαθλο των 200.000 λιρών Αγγλίας.

 

Νέα πρακτορεία της William Hill σε αγγλικά ιπποδρόμια

Η εταιρεία στοιχηματισμού William Hill προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με την εταιρεία Arena Racing Company (ARC), ιδιοκτήτρια αρκετών ιπποδρομίων στην Αγγλία, χάρη στην οποία θα είναι σε θέση να δραστηριοποιηθεί μέσω πρακτορείων της σε ακόμη περισσότερα ιπποδρόμια. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η στοιχηματική εταιρεία θα αποκτήσει νέα πρακτορεία εντός των εγκαταστάσεων σε έξι από τα ιπποδρόμια της ARC.

 

Ενισχύεται η παρουσία της William Hill στα ιπποδρόμια

Επιστρέφει στα προ πανδημίας επίπεδα το χρηματικό έπαθλο του Grand National

Το Grand National αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, αλλά η πανδημία το ανάγκασε να χάσει μεγάλο κομμάτι της αίγλης του τα τελευταία δύο χρόνια. Άλλωστε, το φεστιβάλ είχε ακυρωθεί το 2020 και είχε διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το 2021. Πλέον, όμως, το φεστιβάλ Grand National, αλλά και η κορυφαία ιπποδρομία του, το Randox Grand National, επιστρέφουν σε παλαιότερες δόξες.

Αλλάζουν τα δεδομένα των χορηγιών στην Αγγλία

Τη δυνατότητα να σπονσοράρουν έναν και μοναδικό jockey στις ιπποδρομίες έχουν πλέον οι εταιρείες του online στοιχήματος, μετά από συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση Επαγγελματιών Jockey (Professional Jockeys Association – PJA) και την Αρχή Βρετανικών Ιπποδρομιών (British Horseracing Authority – BHA). Οι δύο φορείς κατέληξαν σε συμφωνία που χαλαρώνει τους αυστηρούς κανόνες των χορηγιών στις αγγλικές ιπποδρομίες, με αποτέλεσμα το τοπίο να αλλάζει σημαντικά.

Διατηρούνται επιλεγμένα μέτρα ασφαλείας στις αγγλικές ιπποδρομίες

Το Ηνωμένο Βασίλειο και οι αγγλικές ιπποδρομίες φαίνεται πως έχουν αφήσει πίσω τους τους περιορισμούς που έφερε την πανδημία. Ειδικά στον τομέα των ιπποδρομιών, οι θεατές επέστρεψαν στα ιπποδρόμια και περιορισμοί για τους ίδιους, αλλά και τους συμμετέχοντες έχουν σχεδόν εκλείψει.

BetFred: Επιστροφές χρημάτων στις κούρσες του Glorious Goodwood

Το Glorious Goodwood βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη και οι λάτρεις των ιπποδρομιών στοιχηματίζουν καθημερινά, έως και την 1η Αυγούστου, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη από τις προβλέψεις τους. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, οι παίχτες αυτοί έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε προσφορές που έχουν ανακοινώσει διάφορες ιστοσελίδες του στοιχήματος.

 

Συνεχίζονται οι πιέσεις για αύξηση των θεατών στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι Βρετανοί βουλευτές συνεδρίασαν πριν μερικές ημέρες για να συζητήσουν την εξέλιξη της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων και ένα από τα θέματα που κυριάρχησε ήταν η πιθανή χαλάρωση των μέτρων στις ιπποδρομίες. Οι αρμόδιοι δέχονται έντονες πιέσεις από τους φορείς των αγγλικών ιπποδρομιών, προκειμένου να αυξηθεί το επιτρεπόμενο όριο θεατών στα ιπποδρόμια, ειδικά μετά την αναβολή της ημερομηνίας χαλάρωσης των μέτρων κατά ένα μήνα.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών May Meeting

Μέσα στην καρδιά της Άνοιξης, υπάρχει ένα φεστιβάλ ιπποδρομιών που όχι μόνο εκμεταλλεύεται τις άριστες καιρικές συνθήκες, αλλά αποτελεί κι έναν από τους πλέον δημοφιλείς σταθμούς στο ημερολόγιο των ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για το τριήμερο που έχει γίνει γνωστό ως May Meeting, το οποίο διεξάγεται στις αρχές του Μαΐου, κάθε χρόνο στο ιπποδρόμιο του Chester.

 

Nέα μέθοδος πληρωμών για τις ιπποδρομίες στη Novibet

Η Novibet προσφέρει στα μέλη της αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, αφού μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα σε πραγματικές ανά τον κόσμο, μα και εικονικές κούρσες στη σχετική ενότητα. Η μεγάλη ποικιλία, άλλωστε, είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Novibet, το οποίο είναι διαθέσιμο και σε άλλους τομείς, όπως αυτός των πληρωμών.

Αυξάνονται ξανά τα χρηματικά έπαθλα των αγγλικών ιπποδρομιών

Η British Horseracing Authority (BHA), η διοργανώτρια Αρχή των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε για μια ακόμα σεζόν αύξηση των χρηματικών επάθλων που θα μοιράζονται οι νικητές κάθε κούρσας. Η νέα αύξηση αφορά στις ιπποδρομίες της μεσαίας και της ανώτερης κατηγορίας και έχει ύψος έως και 50.000 λιρών στις δημοφιλέστερες ιπποδρομίες.

 Χάρη στη νέα αύξηση, η οποία είναι δυνατή χάρη στις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις των ιπποδρομιών, οι κούρσες αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικές, αφού οι αγωνιζόμενοι θα έχουν ακόμα μεγαλύτερα κίνητρα να κερδίσουν.

 

Στοίχημα και στις ιπποδρομίες μέσω του Mr. Green

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών μόλις απέκτησαν μία ακόμη εναλλακτική για τα στοιχήματά τους – και, μάλιστα, από την πιο ανέλπιστη κατεύθυνση! Το Mr. Green, ένα από τα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα καζίνο του διαδικτύου, το οποίο έως σήμερα ουδεμία σχέση είχε με το online στοίχημα, λάνσαρε τη νέα του ιστοσελίδα, στην οποία προσφέρονται και επιλογές στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες!

 

Ιπποδρόμιο Churchill Downs

Ιπποδρόμιο Churchill DownsΟ χώρος διεξαγωγής ιπποδρομιών Churchil lDowns βρίσκεται στο νότιο τμήμα της πόλης Louisville, στην Πολιτεία Κεντάκι της Αμερικής. Εκτός από την πίστα αγώνων, μπορεί κανείς να επισκεφτεί τους χώρους χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, καθώς και το μουσείο, όπου και θα βρει ενδιαφέροντα και σημαντικά εκθέματα.

Στην Πολωνία επεκτείνονται οι υπηρεσίες της SIS

Η εταιρεία στατιστικών και ζωντανών μεταδόσεων SIS είναι γνωστή στους περισσότερους παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, καθώς προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες σε ιστοσελίδες στοιχήματος σε ολόκληρο τον κόσμο. Πολύ σύντομα, μάλιστα, θα γίνει γνωστή σε άλλη μία χώρα, στην οποία επεκτείνεται για πρώτη φορά.

Νέα απο το διαδίκτυο