Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Northumberland Plate

Μία από τις σημαντικότερες επίπεδες κούρσες στη Βόρεια Αγγλία είναι το Northumberland Plate, μία κούρσα που αποτελεί το αποκορύφωμα ενός εξαιρετικά δημοφιλούς τριήμερου φεστιβάλ: του ομώνυμου Northumberland Plate, που παλιότερα αποτελούσε την αγαπημένη αργία των μεταλλωρύχων του Newcastle.

Διεξάγεται στο μέσα του καλοκαιριού σε ετήσια βάση και παλαιότερα αποτελούσε κάτι περισσότερο από ένα φεστιβάλ: αποτελούσε μια ολόκληρη γιορτή για τους μεταλλωρύχους της περιοχής.

 Το ίδιο φεστιβάλ, βέβαια, αποτελεί σήμερα μία από τις καλύτερες ευκαιρίες παρακολούθησης σημαντικών ιπποδρομιών, αλλά και ένα από τα πιο γνωστά, όσον αφορά στους καλοντυμένους επισκέπτες του. Άλλωστε, έχουν αλλάξει πάρα πολλά τα τελευταία 135 χρόνια διοργάνωσης του φεστιβάλ.

 

Η ιστορία του φεστιβάλ

Τον προηγούμενο αιώνα, η κούρσα του Northumberland Plate ήταν γνωστή ως Pitmen’s Derby, προς τιμήν των φανατικότερων θεατών του, των μεταλλωρύχων της περιοχής του Northumberland. Το πρώτο Pitmen’s Derby διεξήχθη το 1833. Αρχικά, η κούρσα διεξαγόταν στο ιπποδρόμιο του Town Moore, κοντά στο Newcastle, και αποτελούσε κομμάτι ενός ευρύτερου φεστιβάλ ιπποδρομιών, του οποίου οι ρίζες εντοπίζονται στο μακρινό 1623. Το 1882 μεταφέρθηκε στο ιπποδρόμιο στη σημερινή τοποθεσία, στο ιπποδρόμιο του Newcastle στο Gosforth Park.

Έως το 1949, μάλιστα, το Northumberland Plate διεξαγόταν ημέρα Τετάρτη στα τέλη Ιουνίου ή στις αρχές Ιουλίου, η οποία αποτελούσε αργία για τους μεταλλωρύχους της περιοχής. Σταμάτησε, όμως, να αποτελεί αργία και μεταφέρθηκε στο Σάββατο, από το 1952.

 

Το φεστιβάλ του Northumberland Plate σήμερα

Η σύγχρονη εκδοχή του Northumberland Plate αποτελεί το αποκορύφωμα ενός τριήμερου φεστιβάλ με το ίδιο όνομα. Οι κούρσες ξεκινούν ήδη από την προηγούμενη Πέμπτη και το φεστιβάλ ολοκληρώνεται το πρώτο Σάββατο κάθε Ιουλίου. Αποτελείται από τη Betfred Seaton Delaval Trophy Raceday, την Betfred Gosforth Park Cup Night και τη Northumberland Plate. Χορηγός της κορυφαίας κούρσας είναι η μπύρα John Smith, από το 2003.

Ο κεντρικός αγώνας του Σαββάτου, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με το φεστιβάλ είναι μια επίπεδη (flat) κούρσα, στην οποία συμμετέχουν άλογα τριών ετών και άνω. Το μήκος της κούρσας αγγίζει τα 3.236 μέτρα σε αριστερόστροφη πίστα. Εδώ και δύο χρόνια διεξάγεται σε συνθετικό τάπητα, ενώ αποτελεί μία από τις πιο πλούσιες κούρσες χάντικαπ στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, τέλος, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν παράλληλες εκδηλώσεις (όπως συναυλίες και δραστηριότητες για παιδιά), αλλά και ένα πλήθος εορτασμών – ειδικά στην επετειακή 135η διοργάνωση που λαμβάνει χώρα το 2017.

 

Όλα τα χρόνια της ιστορίας του Northumberland Plate, κάποια άλογα και κάποιοι jockeys έχουν πετύχει κάποια ρεκόρ που έχουν μείνει στην ιστορία. Αναλυτικότερα, το άλογο με τις περισσότερες νίκες στο φεστιβάλ είναι το Underhand, το οποίο κατέκτησε την πρωτιά το 1857, το 1858 και το 1859, ενώ οι jockeys με τις περισσότερες νίκες είναι οι Willie Carson (1990, 1996) και Kevin Darley (1999, 2000).

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Αυξήθηκαν τα έσοδα των ιπποδρομιών στο Hong Kong

Το Hong Kong Jockey Club, που είναι υπεύθυνο για τη διεξαγωγή και την εμπορική εκμετάλλευση των ιπποδρομιών, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες τα οικονομικά αποτελέσματα της σεζόν 2022-2023, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτά, τα έσοδα του HKJC αυξήθηκαν, κυρίως χάρη στην αύξηση των εσόδων από το εξωτερικό.

Ανταμοιβές φέρνουν τα σημερινά στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες της Interwetten

Τα μέλη της Interwetten έχουν σήμερα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες που διεξάγονται στην ιστοσελίδα της και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια σειρά από ανταμοιβές. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της και να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες.

 Η νέα προσφορά της Interwetten ισχύει έως απόψε στις 23:59 και έως τότε οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας τουλάχιστον 100 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή.

 

Πλασέ μειωμένου ρίσκου στις αγγλικές ιπποδρομίες προσφέρει η Ladbrokes

Η εταιρία στοιχήματος Ladbrokes έχει καθιερώσει την προσφορά, μέσω της οποίας τα μέλη της που τοποθετούν πλασέ στοιχήματα στις αγγλικές ιπποδρομίες μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να πληρώνει επιπλέον νικητήριες θέσεις στα πλασέ στοιχήματα και έχει τεθεί σε ισχύ και σήμερα.

Σε αναβολή αναγκάζονται οι ιπποδρομίες της Νέας Ζηλανδίας

Η αρμόδια Αρχή της Νέας Ζηλανδίας (New Zealand Racing) ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες ότι δεν βρίσκει προς το παρόν λόγο να αναβάλει τις ιπποδρομίες της χώρας και αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά τη διεξαγωγή τους, με βασική διαφορά το ότι θα διεξάγονται πίσω από κλειστές πόρτες. Ωστόσο, όπως συνέβη και σε άλλες χώρες που έχουν πληγεί από τον κορωναϊό, οι εξελίξεις ανάγκασαν τους υπεύθυνους να αναθεωρήσουν και να αναβάλλουν προς το παρόν τις ιπποδρομίες.

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών

Και σήμερα, το αγωνιστικό πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι πλούσιο και οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν έχουν αρκετές επιλογές, με άλλες να συνοδεύονται από υψηλότερο και άλλες από χαμηλότερο ρίσκο. Κάποιες από τις επιλογές τους, όμως, θα συνοδεύονται σήμερα από μειωμένο ρίσκο, χάρη στη σημερινή προσφορά της Paddy Power.

Ανανεώνει τη χορηγία προς το ιπποδρόμιο του York η Titanbet

Στα χνάρια της επιτυχίας της περσινής συμφωνίας, η Τitanbet ανανέωσε τη χορηγία της προς το ιπποδρόμιο του York και το φεστιβάλ Spring Meeting του Μαΐου. Και φέτος, λοιπόν, η εταιρεία του στοιχήματος θα αποτελέσει τον χορηγό δύο ιπποδρομιών του φεστιβάλ, οι οποίοι θα εγκαινιάσουν και τη νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 

Ιπποδρόμιο Santa Anita

Ιπποδρόμιο Santa AnitaΤo ιπποδρόμιο της Santa Anita αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά και ιστορικά ιπποδρόμια στις ΗΠΑ, ενώ πολλοί το θεωρούν και ένα από τα ομορφότερα, χάρη στο μαγευτικό τοπίο της περιοχής, που περικυκλώνεται από τα όρη του Saint Gabriel της     Καλιφόρνια! Οι σημαντικότερες κούρσες που φιλοξενεί είναι οι Santa Anita Derby και Santa Anita Handicap, ενώ παράλληλα έχει φιλοξενήσει σημαντικά φεστιβάλ, όπως το Breeder’s Cup.

Καθημερινή επιστροφή χρημάτων από την Paddy Power

Αν και δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο φεστιβάλ ιπποδρομιών εν όψει (τουλάχιστον, όχι για τις επόμενες ημέρες) οι λάτρεις των ιπποδρομιών που στοιχηματίζουν μέσω της ιστοσελίδας στοιχημάτων Paddy Power έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν κάποιες προσφορές που μπορούν να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Άνοιξαν ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία του Hong Kong

Το Hong Kong Jockey Club (HKJC) ανακοίνωσε τελικά ότι θα ανοίξει τα στοιχηματικά πρακτορεία του που βρίσκονται εκτός των εγκαταστάσεων των ιπποδρομίων και ήδη οι παίχτες μπορούν να τα επισκέπτονται και να στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες της χώρας. Τα πρακτορεία του Hong Kong άνοιξαν ξανά τις πύλες τους στις 29 Αυγούστου, έχοντας παραμείνει κλειστά από τα τέλη Φεβρουαρίου.

 Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, ήθελαν να τα ανοίξουν νωρίτερα, αλλά η εξέλιξη της πανδημίας δεν τους επέτρεψε να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους.

 

Μειωμένο ρίσκο στις ιρλανδικές ιπποδρομίες προσφέρει η Paddy Power

Oι ιρλανδικές ιπποδρομίες συνεχίζουν να διεξάγονται (αν και κεκλεισμένων των θυρών) και η Paddy Power συνεχίζει να τις καλύπτει στοιχηματικά και να ανακοινώνει και σχετικές προσφορές, που μπορούν να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις των μελών της. Μια τέτοια προσφορά ισχύει και σήμερα για μια επιλεγμένη κούρσα των ιρλανδικών ιπποδρομιών: αυτή που διεξάγεται στις 17:30 (ώρα Ελλάδας) στο ιπποδρόμιο του Clonmel.

Bonus 10 ευρώ στο Glorious Goodwood από την 10Bet

Tο βλέμμα κάθε λάτρη των ιπποδρομιών θα είναι σύντομα στραμμένο στο ιπποδρόμιο του Goodwood, όπου διεξάγεται σύντομα ένα από τα δημοφιλέστερα καλοκαιρινά ιπποδρομιακά φεστιβάλ του Ηνωμένου Βασιλείου: το Glorious Goodwwod. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ ξεκινά στις 28 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την 1η Αυγούστου και, κατά τη διάρκειά του, κάθε λάτρης των ιπποδρομιών θα ζήσει συγκινήσεις και θα απολαύσει θέαμα.

 

H ΒΗΑ τιμώρησε την πολυνίκη τζόκεϊ για παράβαση κανονισμών

Η αρμόδια Αρχή διεξαγωγής ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BHA (British Horse Racing Authority) τιμώρησε τελικά την πολυνίκη τζόκεϊ (την διασημότερη τζόκεϊ στη χώρα) Hayley Turner, για παράβαση των κανονισμών περί στοιχηματισμού.

Μειωμένο ρίσκο στο Royal Ascot από την Betbright

Όσοι στοιχζηματίζουν στις ιπποδρομίες δεν πρόκειται να χάσουν σήμερα τις δεκάδες ευκαιρίες που τους προσφέρει η διεξαγωγή του φεστιβάλ του Royal Ascot. Μπορούν, άλλωστε, να διεκδικήσουν κέρδη σε μία από τις αρκετές κούρσες της σημερινής, δεύτερης ημέρας του φεστιβάλ, αλλά και να εκμεταλλευτούν αποκλειστικές προσφορές που μειώνουν το ρίσκο, όπως αυτή που ανακοίνωσε η Betbright.

BHA: Αυξάνονται οι αγγλικές ιπποδρομίες το 2019

H ΒΗΑ (British Horseracing Authority) ανακοίνωσε μια μικρή αύξηση στον αριθμό των αγγλικών ιπποδρομιών που θα διεξαχθούν μέσα στο 2019. Η αρμόδια Αρχή ανακοίνωσε αύξηση των προγραμματισμένων ιπποδρομιών, σε συνεργασία με την RCA (Racecourse Association) και την Horsemen’s Group.

 Βέβαια, οι επιπλέον ιπποδρομίες που θα διεξαχθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στο 2019 δεν είναι πολλές, αλλά σύμφωνα με το πρόγραμμα των αρμόδιων, η σεζόν θα αποτελείται συνολικά από 1.511 κούρσες.

 

Βελτιώνεται η ιστοσελίδα της BetVictor

Οι επόμενες εβδομάδες επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις στα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας BetVictor που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, καθώς μέρα με τη μέρα θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώνουν την εμπειρία στοιχηματισμού τους. Η ιστοσελίδα ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε μικρότερες ή μεγαλύτερες βελτιώσεις τις επόμενες εβδομάδες.

 

Ανταμείβει επιλεγμένα παρολί των ιπποδρομιών η Novibet

Και σήμερα, τα μέλη της Novibet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με τα στοιχήματά τους σε μια σειρά κορυφαίων ιπποδρομιών. Σε πολλές περιπτώσεις, οι παίχτες θα προτιμήσουν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε παρολί, διεκδικώντας έτσι περισσότερα κέρδη. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν σήμερα να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί θα μπορέσουν να συμμετάσχουν και σε μια νέα προσφορά και να διεκδικήσουν παράλληλα και μια ανταμοιβή.

Πλασέ μειωμένου ρίσκου στην στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes

Τα πλασέ στοιχήματα που τοποθετούν οι παίχτες στις ιπποδρομίες υπόσχονται μεν λιγότερα κέρδη στους νικητές, αλλά μειώνουν σημαντικά το ρίσκο στοιχηματισμού και για αυτό είναι τόσο δημοφιλή. Τα συγκεκριμένα στοιχήματα, μάλιστα, αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία σήμερα στη Ladbrokes, καθώς συμμετέχουν σε μια νέα προσφορά που υπόσχεται να μειώσει ακόμη περισσότερο το ρίσκο των παιχτών.

Επιπλέον θέσεις σε σημερινές ιπποδρομίες πληρώνει η Paddy Power

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power δε χάνει την ευκαιρία να επανέλθει στο αγωνιστικό πρόγραμμα των ιπποδρομιών με μια νέα προσφορά και να επιτρέψει στα μέλη της να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε επιλεγμένες σημερινές κούρσες. Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας υπόσχεται να πληρώσει επιπλέον θέσεις στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε δύο επιλεγμένες ιπποδρομίες.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν πρεσβευτής του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Γαλλία

Η κρατική εταιρεία PMU (Pari Mutuel Urbain), η οποία έχει αναλάβει τη διεξαγωγή και την εκμετάλλευση του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα της επιτρέψει να επιστρέψει στη γαλλική τηλεόραση, μετά από απουσία περίπου δύο ετών, και να προωθήσει τις υπηρεσίες της. Συγκεκριμένα, η PMU απέκτησε ένα νέο πρεσβευτή στο πρόσωπο του διεθνούς ποδοσφαιριστή Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος θα αποτελεί τον πρωταγωνιστή των νέων διαφημίσεων της εταιρείας.

Nέο bonus επαναφόρτισης λογαριασμού στη Netbet

Η επόμενη κατάθεση που θα πραγματοποιήσουν τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Netbet που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μπορεί να τους αποφέρει ένα bonus έως και 50 ευρώ, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Πρόκειται για μια νέα προσφορά, η οποία ανακοινώθηκε με αφορμή τη νέα υπηρεσία cash out που απολαμβάνουν πλέον τα μέλη της Netbet. Δυστυχώς, βέβαια, η νέα υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για όσους στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της ιστοσελίδας!

 

Ρεκόρ εσόδων για τη σουηδική ATG στο ιπποδρομιακό στοίχημα

Παρά τις ιδιαιτερότητες του 2020 και τα προβλήματα που προκάλεσε στις αγορές στοιχήματος ανά τον κόσμο, η χρονιά αποδείχθηκε εξαιρετικά επικερδής για την εταιρεία στοιχήματος ATG, η οποία διατηρεί το μονοπώλιο στο ιπποδρομιακό στοίχημα της Σουηδίας. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν ότι τα έσοδά τους μέσα στο 2020 ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ, κυρίως χάρη στην αυξημένη προτίμηση που έδειξαν οι παίχτες στο online στοίχημα.

Ανανεωμένο bonus πρώτης κατάθεσης στην 10Bet

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που σκοπεύουν να ανοίξουν νέο λογαριασμό στην 10Bet θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να διεκδικούν κέρδη με τις προβλέψεις τους, όχι μόνο στις πραγματικές, αλλά και στις εικονικές ιπποδρομίες. Επιπλέον, τα πρώτα τους στοιχήματα θα συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο, χάρη στο bonus πρώτης κατάθεσης που χαρίζει η ιστοσελίδα.

 

Πρωτοβουλία για επαγγελματική αποκατάσταση ανέλαβαν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA (British Horseracing Authority), η διοργανώτρια Αρχή των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες μια νέα πρωτοβουλία, με σκοπό να ενισχύσει την επαγγελματική αποκατάσταση όσων εργάζονται στον συγκεκριμένο τομέα. Η πρωτοβουλία αυτή βασίζεται στο λανσάρισμα της ιστοσελίδας CareersinRacing.com, στην οποία οι εργαζόμενοι μπορούν να αναζητούν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Έρχονται νέες ιπποδρομίες από τη Highlight Games

H Highlight Games αποτελεί μια από τις πιο ανερχόμενες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού στον τομέα των virtual sports και, παρόλο που είναι περισσότερο γνωστή για πρωτότυπα παιχνίδια στον τομέα του εικονικού ποδοσφαίρου και μπάσκετ (Soccerbet και NBA Last 60), προσφέρει στις ιστοσελίδες στοιχήματος με τις οποίες συνεργάζεται και εικονικές ιπποδρομίες, οι οποίες όμως δεν έχουν καταφέρει να απασχολήσουν στον ίδιο βαθμό τους παίχτες.

Δωρεάν παιχνίδι προγνωστικών στο Royal Ascot λανσάρει η Bet365

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot, ένα από τα κορυφαία στο ετήσιο πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών, πλησιάζει και όλες οι στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν φροντίσει να το καλύψουν με κάθε λεπτομέρεια στον στοιχηματικό τομέα. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Bet365, η οποία αποφάσισε να προσφέρει αυτό το κάτι παραπάνω, μέσω ενός νέου παιχνιδιού προγνωστικών.

Επιστροφή χρημάτων στο Royal Ascot

Το Royal Ascot, ένα από τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά τουρνουά στο καλεντάρι του Ηνωμένου Βασιλείου, ξεκινά στις 16 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι οι λάτρεις των ιπποδρομιών θα είναι σε θέση να ζήσουν συγκινήσεις, κατά τη διάρκεια των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του φεστιβάλ, αλλά και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας στους νικητές.

 

Πέντε θέσεις στο Irish Grand National πληρώνει η Paddy Power

Το Irish Grand National, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Ιρλανδία, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και οι λάτρεις του αθλήματος μπορούν να στοιχηματίζουν στις κούρσες του, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη από τις προβλέψεις τους. Σε κάποιες ιστοσελίδες του στοιχήματος, μάλιστα, θα βρουν και σχετικές προσφορές, οι οποίες είτε μειώνουν το ρίσκο είτε αυξάνουν τα κέρδη.

Κέρδη και ανταμοιβές φέρνουν τα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες στην Novibet

Τα μέλη της Novibet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη και στις virtual ιπποδρομίες και τις επόμενες ημέρες τα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες αποκτούν μεγαλύτερη αξία, αφού μπορούν να ανταμείψουν τους παίχτες και με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά. Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή χάσουν.

Διατηρεί την αποκλειστική χορηγία της ιπποδρομιακής εκπομπής Upping the Ante η Bet365

Η εταιρεία στοιχημάτων Bet365 ανανέωσε τη συμφωνία της με την εταιρεία Spotlight Sports Group και θα εξακολουθήσει να αποτελεί τον αποκλειστικό χορηγό της ιπποδρομιακής εκπομπής Upping the Ante. Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους Άγγλους παίχτες του στοιχήματος και μεταδίδει αναλύσεις και προγνωστικά για τις ιπποδρομίες του φεστιβάλ του Cheltenham. Την παρουσίασή της έχουν αναλάβει οι David Jennings και Gavin Lynch της εφημερίδας Racing Post.

Ιπποδρόμιο Sandown Park

Ιπποδρόμιο Sandown ParkΜπορεί το Sandown Park να μη φιλοξενεί τα σημαντικότερα φεστιβάλ του σήμερα, ωστόσο, κατά το παρελθόν έζησε μεγάλες δόξες, φιλοξενώντας ακόμη και το Grand National Hunt Chase, την κούρσα που σήμερα διεξάγεται στο πλαίσιο του Cheltenham Festival. Σήμερα, αποτελεί τον τόπο διεξαγωγής καθημερινών ιπποδρομιών, αλλά και φεστιβάλ όπως το Gold Cup Celebration.

Νέα απο το διαδίκτυο