Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Νέες δυνατότητες στο mobile app της Novibet

Η Novibet έχει σχεδιάσει ένα κορυφαίο mobile app, το οποίο – όπως και η ιστοσελίδα της – δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε πραγματικές και εικονικές ιπποδρομίες και να εκμεταλλεύονται κορυφαίες υπηρεσίες. Κάποιες από τις υπηρεσίες, μάλιστα, είναι αποκλειστικές στην περίπτωση του app.

 Οι υπηρεσίες αυτές έχουν βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο app της Novibet, ενώ παράλληλα έχουν αυξηθεί κιόλας. Όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μέσω του app, λοιπόν, μπορούν να εκμεταλλεύονται νέες και βελτιωμένες δυνατότητες που ενισχύουν τη στοιχηματική εμπειρία τους.

 

Οι νέες δυνατότητες στο mobile app της Novibet

 Η Novibet προχώρησε σε μια σειρά από αισθητικές αλλαγές που βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία των παιχτών, ενώ παράλληλα έχει βελτιώσει ακόμα περισσότερο τον τομέα των ειδοποιήσεων στα ανοιχτά στοιχήματα. Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης αποδόσεων στα ανοιχτά στοιχήματα, καθώς και μια σειρά από κορυφαίες νέες υπηρεσίες.

 Μία από αυτές είναι το re-bet, το οποίο δίνει στους παίχτες τη δυνατότητα να τοποθετήσουν το ίδιο στοίχημα με μία μόνο κίνηση. Οι νέες δυνατότητες συνεχίζονται και μπορούν να τις εκμεταλλευτούν όσοι κατεβάσουν τη νέα έκδοση του app της Novibet και την εγκαταστήσουν στο κινητό τους.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Δωρεάν στοιχήματα από τη Winner στις ιπποδρομίες

Η Winner επιφυλάσσει μια σειρά δωρεάν στοιχημάτων για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, προσφέροντάς τους με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο, διεκδικώντας πραγματικά κέρδη.

Σε κοινωνικούς σκοπούς τα κέρδη από επιλεγμένα στοιχήματα του Grand National

Πριν την έναρξη του Grand National, οι στοιχηματικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου, σε συνεργασία με τους βουλευτές της χώρας, ανακοίνωσαν μια νέα πρωτοβουλία, προκειμένου να ενισχύσουν κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η πρωτοβουλία αυτή ήθελε τους βουλευτές να τοποθετούν στοιχήματα στις ιπποδρομίες και να δωρίζουν έπειτα τα κέρδη σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Betbright: Καθημερινή επιστροφή χρημάτων στο Goodwood

Για τις επόμενες ημέρες, το ενδιαφέρον των λάτρεων των ιπποδρομιών θα μονοπωλείται από τις κούρσες του φεστιβάλ Glorious Goodwood. Το εν λόγω φεστιβάλ, άλλωστε, αναμένεται να κατακλυστεί από ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και ευκαιρίες τοποθέτησης στοιχημάτων με μειωμένο ρίσκο, χάρη στις προσφορές που ανακοινώνουν οι υπεύθυνοι των ιστοσελίδων του στοιχήματος.

 

App με ζωντανές μεταδόσεις λάνσαραν οι ιρλανδικές ιπποδρομίες

Η διοργανώτρια Αρχή των ιρλανδικών ιπποδρομιών, η HRI (Horse Racing Ireland), ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός νέου app, που έχει σκοπό να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα το ενδιαφέρον του φίλιππου κοινού, ειδικά κατά τη δύσκολη περίοδο που διανύει, εξαιτίας των περιορισμών που έχει προκαλέσει η πανδημία. Το νέο app θα δίνει μεταξύ άλλων πρόσβαση σε μια τεράστια δεξαμενή πληροφοριών, ενώ παράλληλα θα επιτρέπει στους φιλάθλους να παρακολουθούν ζωντανές μεταδόσεις.

Nέο συλλογικό όργανο στις ελληνικές ιπποδρομίες

Μια ομάδα 11 προπονητών των ελληνικών ιπποδρομιών σχημάτισαν πριν από μερικές ημέρες ένα νέο συλλογικό όργανο, με στόχο την ενίσχυση της φωνής του κλάδου και την καταπολέμηση όλων εκείνων των συμπεριφορών και πράξεων που έχουν επηρεάσει αρνητικά το άθλημα τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για την Ένωση Επαγγελματιών Προπονητών Δρομώνων Ίππων (ΕΝΕΠΔΙ), στην οποία συμμετέχουν κάποιοι από τους κορυφαίους προπονητές του κλάδου.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Christmas Festival

Ο ερχομός των Χριστουγέννων σημαίνει ένα και μόνο πράγμα για όσους σκοπεύουν να επισκεφτούν το ιπποδρόμιο του Kempton – τη διοργάνωση του Christmas Festival, του προτελευταίου σημαντικού φεστιβάλ της χρονιάς που υπόσχεται μοναδικό θέαμα και συγκινήσεις στους λάτρεις των ιπποδρομιών μετ’ εμποδίων.

 

Nέα καθυστέρηση για το νόμο στο online στοίχημα

Η Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων) ανακοίνωσε την επέκταση της διαδικασίας δημόσιας διαβούλευσης για τον Κανονισμό που θα αποτελέσει το νέο νόμο για το online στοίχημα στην Ελλάδα. Ο Κανονισμός, που περιλαμβάνει και το online στοίχημα στις ιπποδρομίες, θα παραμείνει ανοιχτός προς διαβούλευση έως τις 4 Φεβρουαρίου, ενώ η αρχική διορία έληγε στις 25 Ιανουαρίου.

Παραμένει στο πλευρό της Women In Racing η Kindred

Η Kindred, η στοιχηματική εταιρεία που αποτελεί ιδιοκτήτρια των Unibet και 32 Red μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε πως θα επεκτείνει και θα ενισχύσει την στήριξή της προς τον φιλανθρωπικό οργανισμό Women In Racing. Χάρη στη στήριξη της στοιχηματικής εταιρείας, η Women In Racing θα συνεχίσει να εργάζεται προς την εκπλήρωση των στόχων της, που περιλαμβάνουν την ισότητα στις ιπποδρομίες, τις ευκαιρίες για γυναίκες και μητέρες και άλλες πρωτοβουλίες.

 

Η νέα συνεργασία της Kindred με τη Women In Racing

Νέο παιχνίδι στοιχηματισμού στο Cheltenham προσφέρει το Tote στο Ηνωμένο Βασίλειο

To Tote, το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα του Ηνωμένου Βασιλείου, προετοιμάζεται για το επερχόμενο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham και πολύ σύντομα οι παίχτες θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν (έστω online) στις κούρσες που θα διεξαχθούν στην κορυφαία διοργάνωση. Έως τότε, όμως, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να προσφέρουν ένα νέο παιχνίδι στοιχηματισμού, το οποίο αποτελεί μια διασταύρωση του στοιχηματισμού στο Cheltenham και των fantasy sports!

Ιστορική ανατροπή για τα δεδομένα της BetFair στις αγγλικές ιπποδρομίες

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, οι υπεύθυνοι και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας BetFair έζησαν για πρώτη φορά μια τεράστια ανατροπή που στοίχισε χρήματα σε αρκετούς παίχτες, αλλά έφερε τεράστια κέρδη σε έναν υπερτυχερό παίχτη. Η τεράστια ανατροπή έλαβε χώρα σε μία σχετικά απαρατήρητη ιπποδρομία μετ’ εμποδίων που πραγματοποιήθηκε στο ιπποδρόμιο του Wetherby.

Paddy Power: Θα υπάρξει φέτος νικητής στο αγγλικό Triple Crown;

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power δημιούργησε ένα νέο στοίχημα για τις αγγλικές ιπποδρομίες και υπόσχεται να ανταμείψει γενναιόδωρα όσους το τοποθετήσουν και δουν την πρόβλεψή τους να επαληθεύεται. Το εν λόγω στοίχημα προβλέπει ότι ένα από τα άλογα που θα συμμετάσχουν στις κούρσες της φετινής σεζόν θα κατορθώσει να επαναλάβει τον άθλο του Kauto Star και να κατακτήσει το αγγλικό Triple Crown.

Nέο πρεσβευτή για το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot εξασφάλισε η William Hill

Η στοιχηματική ιστοσελίδα William Hill έχει έντονη παρουσία στον τομέα των αγγλικών ιπποδρομιών και η νέα της κίνηση αναμένεται να της δώσει ένα ακόμα πλεονέκτημα για ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ ιπποδρομιών της χρονιάς: το Royal Ascot, το οποίο διεξάγεται σε μερικές ημέρες.

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες του York

Η Paddy Power έσπευσε να ανακοινώσει μια προσφορά που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες και σκοπεύουν να διεκδικήσουν χρήματα, τοποθετώντας μια πρόβλεψη σε μια από τις ιπποδρομίες της 22ης Αυγούστου που διεξάγονται στο York. Η νέα προσφορά μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού, αφού θα αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, υπό την προϋπόθεση να κερδίσει ένα επιλεγμένο άλογο.

Εικονικό Grand National θα φιλοξενήσει η ITV Racing

Το αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV Racing ανακοίνωσε πως θα φιλοξενήσει μια εικονική εκδοχή του φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National στις 4 Απριλίου. Το φεστιβάλ, που συγκαταλέγεται στα κορυφαία του Ηνωμένου Βασιλείου, ακυρώθηκε, λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για την πανδημία του κορωναϊού, και οι υπεύθυνοι του δικτύου προχώρησαν σε μια νέα συμφωνία, ώστε να μη στερήσουν το θέαμα από το φίλιππο κοινό.

Ladbrokes: Πλασέ με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες

Οι ιπποδρομίες προσφέρουν και σήμερα αρκετές επιλογές στοιχηματισμού, ειδικά στην περίπτωση των μελών της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes, η οποία καλύπτει μια μεγάλη γκάμα κουρσών και επιλογών στοιχηματισμού, ειδικά σε χώρες όπως η Αγγλία και η Σκωτία. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν και σήμερα μια προσφορά για όσους τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, μειώνοντας το ρίσκο στοιχηματισμού.

Σημαντική αύξηση στα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ισπανία

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Ισπανίας, η DGOJ, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες τα οικονομικά αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου του 2022, το οποίο αποτέλεσε ένα θετικό διάστημα για το σύνολο της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, αλλά παράλληλα και θρίαμβο για τον τομέα του στοιχήματος. Κατά τη διάρκειά του, άλλωστε, σημειώθηκε τεράστια αύξηση των εσόδων του στοιχήματος σε όλα τα αθλήματα.

Σημαντική η ανάπτυξη των ιαπωνικών ιπποδρομιών μέσα στο 2020

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που συνόδεψαν το 2020 για κάθε είδους άθλημα, οι ιαπωνικές ιπποδρομίες φαίνεται ότι αποτελούν εξαίρεση, καθώς κατάφεραν, όχι μόνο να ξεπεράσουν αλώβητες τα προβλήματα της πανδημίας, αλλά και να εξασφαλίσουν αυξημένα έσοδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς!

Αρνούνται επιπλέον δανεικά οι αγγλικές ιπποδρομίες

Το DCMS, το αρμόδιο τμήμα ψηφιακής πολιτικής, πολιτισμού αθλητισμού και ΜΜΕ του Ηνωμένου Βασιλείου, ενέκρινε τη δανειοδότηση των αγγλικών αθλημάτων με το ποσό των 350 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων τα 47 προορίζονται για τις αγγλικές ιπποδρομίες. Τα συγκεκριμένα χρήματα θα βοηθήσουν τις διοργανώτριες Αρχές να ξεπεράσουν τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία, αλλά θα πρέπει να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία σε βάθος χρόνου.

Νέα εποχή για τις ιπποδρομίες στην Ανδαλουσία

Η Ανδαλουσία, μία από τις αυτόνομες περιφέρειες της Ισπανίας, νομιμοποίησε το στοίχημα καθορισμένων αποδόσεων στις ιπποδρομίες και η έναρξη της νέας αυτής εποχής σφραγίστηκε με μια συμφωνία που θα προσφέρει πολύτιμες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Συγκεκριμένα, το νέο καθεστώς στην Ανδαλουσία εκμεταλλεύτηκε πρώτη η εταιρεία Sportium (ιδιοκτησίας της Ladbrokes), η οποία θα προσφέρει πλέον υπηρεσίες στοιχήματος στο Gran Hipódromo de Andalucía της Σεβίλλης.

Ενισχύεται η αξιοπιστία του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Νορβηγία

Η κρατική εταιρεία Norsk Rikstoto, στην οποία ανήκει το μονοπώλιο του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Νορβηγία, ανανέωσε πριν μερικές ημέρες τη συνεργασία της με την εταιρεία Neccton και φρόντισε να την επεκτείνει, προκειμένου να ενισχύσει την αξιοπιστία και τη διαφάνεια του στοιχήματος. Άλλωστε, η νέα συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τον έλεγχο των νορβηγικών ιπποδρομιών για περιστατικά χειραγώγησης.

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: Winner

Η Winner αποτελεί μια από αυτές τις εταιρείες στοιχήματος που δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ιπποδρομίες. Η ιστοσελίδα της καλύπτει μια μεγάλη γκάμα αγώνων, κυρίως σε αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες, ωστόσο, δεν απουσιάζουν και τα μεγάλα διεθνή γεγονότα. Οι παίχτες που θα την προτιμήσουν, μπορούν να στοιχηματίσουν, καταθέτοντας μονά αποδεκτά ή άλλα στοιχήματα. Ανάμεσα σε αυτά είναι οι δυάδες και οι τριάδες, τα πιο σύνθετα συστήματα, αλλά και το forecast. Φυσικά, δεν απουσιάζουν και κάποια ειδικά στοιχήματα, αλλά και αρκετά μακροπρόθεσμα.

Εκατοντάδες εκατομμύρια κόστισε το Grand National στις εταιρίες στοιχημάτων

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National αποδείχθηκε εξαιρετικά κερδοφόρο για πολλούς παίχτες του στοιχήματος, αλλά δε συνέβη το ίδιο και για τις εταιρίες στοιχημάτων, οι οποίες αναγκάστηκαν να παραχωρήσουν πολλά κέρδη στους νικητές.

Ανανεώθηκε η συμφωνία online προβολής ιπποδρομιών του Ντουμπάι

Η SIS, μία από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής εικόνων, στατιστικών και αποτελεσμάτων στον χώρο των ιπποδρομιών ανακοίνωσε πως ανανέωσε και επέκτεινε τη συμφωνία που είχε συνάψει με το ιπποδρόμιο Jebel Ali του Ντουμπάι. Αυτό σημαίνει ότι οι κορυφαίες ιπποδρομίες του Ντουμπάι θα παραμείνουν διαθέσιμες για live streaming στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που συνεργάζονται με τη SIS.

Πρωτοπορεί στον τομέα των στατιστικών η At The Races

Η ιστοσελίδα At The Races, η οποία αναλαμβάνει να συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία και άλλες πολύτιμες πληροφορίες για τις αγγλικές (και όχι μόνο) ιπποδρομίες, ανακοίνωσε το λανσάρισμα μιας νέας και πρωτοποριακής υπηρεσίας στον τομέα της ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, η At The Races θα παρέχει στους επισκέπτες της ένα ακόμη στατιστικό στοιχείο που θα τους βοηθά να προσδιορίζουν τη φόρμα των αλόγων που συμμετέχουν στις ιπποδρομίες.

Τη νομιμοποίηση του online στοιχήματος προωθούν οι κορεάτικες ιπποδρομίες

Η KRA, η διοργανώτρια των ιπποδρομιών στη Νότια Κορέα, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία προώθησης της νομιμοποίησης του online στοιχήματος στις ιπποδρομίες, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα το παράνομο στοίχημα που ανθεί στη χώρα.

 Θυμίζουμε ότι στη Νότια Κορέα έχει νομιμοποιηθεί το online στοίχημα σε κάθε άθλημα, με μόνη εξαίρεση αυτό στις ιπποδρομίες. Ο στοιχηματισμός στις ιπποδρομίες, άλλωστε, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις της KRA, στις οποίες όμως έχουν δικαίωμα εισόδου μόνον όσοι δεν είναι πολίτες της Νότιας Κορέας.

Ανταμείβει τα παρολί στις σημερινές ιπποδρομίες η BetFair

Η BetFair ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες και υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις σημερινές κούρσες με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Η νέα προσφορά ισχύει για παρολί στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες και μπορεί να τους ανταμείψει με την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Μειώνει το ρίσκο του Royal Ascot η στοιχηματική ιστοσελίδα BetFred

Όπως είναι φυσικό, το τμήμα ιπποδρομιών της εταιρείας στοιχηματισμού BetFred έχει επικεντρωθεί αυτές τις ημέρες στο φεστιβάλ του Royal Ascot, καλύπτοντας όλες τις προγραμματισμένες κούρσες και ανακοινώνοντας σχετικές προσφορές. Μια τέτοια προσφορά ανακοινώθηκε και σήμερα και υπόσχεται μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε μια επιλεγμένη ιπποδρομία του σημερινού προγράμματος του φεστιβάλ.

Προσφορά δεύτερης ευκαιρίας στοιχηματισμού

Εξτρά θέσεις στα πλασέ της Ladbrokes σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες

Και σήμερα, το πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι πλούσιο και προσφέρει άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Κάποιοι από αυτοί, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να εκμεταλλευτούν την καθιερωμένη πια προσφορά της Ladbrokes.

Betshop: Ενισχυμένη αξία στην επόμενη κατάθεση στις εικονικές ιπποδρομίες

H στοιχηματική εταιρεία Betshop δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε διαφορετικούς τύπους εικονικών ιπποδρομιών. Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες δίνει στα ίδια μέλη την ευκαιρία να διεκδικήσουν και κέρδη χωρίς ρίσκο, χάρη σε ένα νέο πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού.

Ανανεωμένη η ιστοσελίδα της Meridianbet

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν ιστοσελίδα στη Meridianbet έχουν μια νέα επιλογή αυτές τις ημέρες. Πρόκειται για την ανανεωμένη ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρείας, η οποία λειτουργεί σε έκδοση beta και προσφέρει στους παίχτες μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα εμπειρία στοιχήματος.

 

Νέα απο το διαδίκτυο