Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Τhe Open

O Νοέμβριος για το φίλιππο κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου φέρνει το σημαντικότερο φεστιβάλ του πρώτου μισού της σεζόν των αγώνων μετ' εμποδίων: το The Open, το οποίο διεξάγεται στα μέσα κάθε Νοεμβρίου, στο ιπποδρόμιο του Cheltenham. Πρόκειται για ένα τριήμερο φεστιβάλ που συγκεντρώνει τα βλέμματα κάθε λάτρη των ιπποδρομιών, αλλά και συμμετοχές, όχι μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, αλλά και από την υπόλοιπη Ευρώπη.

 

Το The Open (το οποίο είναι γνωστό και ως Paddy Power Open, λόγω της χορηγίας της εταιρείας στοιχημάτων Paddy Power) περιλαμβάνει τρεις σημαντικές ιπποδρομίες στο πρόγραμμά του: την πρώτη ημέρα διεξάγεται το Novices' Hurdle, τη δεύτερη το Gold Cup και την τρίτη το Greatwood Hurdle.

 

Το πρώτο είναι ένας αγώνας (φυσικά, μετ' εμποδίων) μήκους 3.319 μέτρων και σε αυτόν συμμετέχουν άλογα τεσσάρων ετών και άνω και άπειροι jockeys, οι οποίοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι σήμερα γνωστός ως Sky Bet Supreme Trial Novices' Hurdle, χάρη στη χορηγία της ομώνυμης εταιρείας του online στοιχήματος, και διεξάγεται στο Cheltenham, στο πλαίσιο του Open, από το 1994.

 

Το Gold Cup διεξάγεται τη δεύτερη ημέρα και έχει μήκος 4.124 μέτρων. Και αυτός ο αγώνας είναι μετ' εμποδίων και είναι ανοιχτός σε άλογα τεσσάρων ετών και άνω. Το πρώτο Gold Cup πραγματοποιήθηκε το 1960 και, έως το 1995, χορηγούνταν από τη γαλακτοβιομηχανία Mackeson. Έπειτα, άλλαξε αρκετές φορές χορηγό, έως ότου καταλήξει στην Paddy Power, η οποία δίνει σήμερα το όνομά της στον αγώνα.

 

Το Greatwood Hurdle, τέλος, πραγματοποιείται στο πλαίσιο στήριξης της φιλανθρωπικής οργάνωσης Greatwood, η οποία φροντίζει τα συνταξιοδοτημένα άλογα. Παλιότερα, ήταν γνωστό ως Racing Post Hurdle, λόγω της χορηγίας της εφημερίδας Racing Post, αλλά πλέον χορηγός της ιπποδρομίας είναι η εταιρεία στοιχήματος Stan James. Το μήκος της αγγίζει τα 3.319 μέτρα, με οχτώ εμπόδια στη διαδρομή της, και σε αυτή συμμετέχουν άλογα ηλικίας τεσσάρων ετών και άνω.

 

Βέβαια, οι τρεις παραπάνω ιπποδρομίες δεν αποτελούν τις μόνες εκδηλώσεις του φεστιβάλ. Επιπλέον κούρσες και άλλες εκδηλώσεις ολοκληρώνουν το τριήμερο που αποτελεί το highlight του πρώτου μισού της σεζόν των ιπποδρομιών μετ' εμποδίων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Good Morning Cheltenham θα λέει μέσω νέας εκπομπής η Paddy Power

H Paddy Power συνεχίζει να ενισχύει τη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει σε όσους στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες και πρόσφατα ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα της επιτρέψει να λανσάρει μια νέα ενημερωτική εκπομπή, με τον τίτλο Good Morning Cheltenham. Η νέα εκπομπή θα περιλαμβάνει αναλύσεις για τις κούρσες του επερχόμενου φεστιβάλ ιπποδρομιών και θα είναι διαθέσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο, είτε αποτελεί μέλος της Paddy Power είτε όχι.

Έσοδα ρεκόρ εξασφάλισαν οι ιπποδρομίες του Χονγκ Κονγκ

To HKJC (Hong Kong Jockey Club), το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διεξαγωγή και την εκμετάλλευση των ιπποδρομιών στο Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσε πως τα έσοδά του για τη σεζόν 2020-2021 ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ! Παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία, οι ιπποδρομίες του Χονγκ Κονγκ εξασφάλισαν έσοδα αυξημένα κατά 12,1%, σε σχέση με τη σεζόν 2019-2020.

Βet365: Δωρεάν στοιχήματα στις αυστραλιανές ιπποδρομίες

Κάθε εβδομάδα, η εταιρία στοιχήματος Bet365 επιλέγει τις Δημοφιλείς Συναντήσεις των ιπποδρομιών που διεξάγονται στην Αυστραλία και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να εξασφαλίσουν δωρεάν στοιχήματα σε καθεμία από αυτές.

 

Συμβιβασμός ανάμεσα σε Bet365 και παίχτρια στοιχήματος για χρωστούμενα κέρδη

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η Bet365 είναι διατεθειμένη να αφήσει πίσω της την υπόθεση McCann, προχωρώντας σε συμβιβασμό με την παίχτρια του στοιχήματος. Η εταιρεία υποχώρησε στις απαιτήσεις της Αγγλίδας φοιτήτριας, προσφέροντάς της, όμως, μόλις το 20% του ποσού που η ίδια διεκδικούσε.

 Πρόκειται για ένα αξιοσέβαστο ποσό, που αναμένεται να δώσει τέλος σε μια τριετή δικαστική διαμάχη, το οποίο όμως δεν πλησιάζει καν τα κέρδη του 1 εκατομμυρίου λιρών που διεκδικούσε η McCann.

 

Τέλος με συμβιβασμό στη δίκη

Νέες υπηρεσίες στο ιπποδρομιακό στοίχημα ετοιμάζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα την βοηθήσει να προσφέρει νέες και βελτιωμένες υπηρεσίες στον τομέα του ιπποδρομιακού στοιχήματος, αρχικά στην αγγλική αγορά και έπειτα πιθανότατα και στην ελληνική. Η Novibet θα συνεργαστεί με την AllSported, την πάροχο στοιχηματικών υπηρεσιών στο στοίχημα που προέκυψε από τη συνεργασία των Racing Post, TXODDS και Banach Technologies, και θα προσθέσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα της στην ιστοσελίδα της.

Novibet: Κέρδη και ανταμοιβές φέρνουν τα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες

Μια ακόμη νέα προσφορά της Novibet μοιράζει σήμερα ανταμοιβές σε όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν στα εικονικά αθλήματα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν, φυσικά, και όσοι στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες και οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια διπλή ανταμοιβή, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα. Άλλωστε, δεν έχει καν σημασία το αν τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν κερδίσουν ή χάσουν, αφού θα αποφέρουν μια ανταμοιβή και στις δύο περιπτώσεις.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς

William Hill: Αποζημιώσεις για τη δεύτερη θέση σε όλες τις κούρσες του Royal Ascot

Το Royal Ascot, ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, έχει ήδη ξεκινήσει και τα μέλη της William Hill έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους στις κούρσες. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά.

 Η νέα προσφορά ισχύει για όλες τις κούρσες του Royal Ascot και υπόσχεται να αποζημιώνει όσους χάνουν, επειδή το άλογο της επιλογής τους δε θα έχει τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

Paddy Power: Στοίχημα με μειωμένο ρίσκο στο Newmarket

Η αγωνιστική δράση των αγγλικών ιπποδρομιών επικεντρώνεται σήμερα στο ιπποδρόμιο του Newmarket, όπου μια σειρά κουρσών αναμένεται να φέρει συγκινήσεις, μα και κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Βέβαια, το τελευταίο οφείλεται αποκλειστικά στη σημερινή προσφορά της Paddy Power, η οποία επιτρέπει στα μέλη της να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε οποιαδήποτε από τις σημερινές ιπποδρομίες του Newmarket και να μη χάσουν τα χρήματά τους, ακόμη κι αν χάσουν.

 

Μειωμένο ρίσκο σε νίκη του φαβορί

Ιπποδρόμιο Gulfstream Park

Ιπποδρόμιο Gulfstream ParkΤο ιπποδρόμιο Gulfstream Park βρίσκεται στην Hallandale Beach, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Θεωρείται μία από τις γνωστότερες και σπουδαιότερες πίστες ιπποδρομιών της Αμερικής. Στο συγκεκριμένο συγκρότημα, εκτός από την πίστα αγώνων, μπορεί να επισκεφτεί κανείς και το καζίνο και να απολαύσει γενικά στιγμές ψυχαγωγίας και χαλάρωσης.

Οι αγωνιστικές ημέρες του Royal Ascot: Day 2

Κάθε χρόνο τον Ιούνιο, οι αγγλικές ιπποδρομίες γιορτάζουν την ύπαρξη του μεγαλύτερου σε διάρκεια και ενός από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στη χώρα. Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot δεν είναι μόνο γνωστό για τη σημαντικότερη κούρσα του, το Gold Cup, αλλά και για πολλά ακόμη, που το καθιστούν ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την παρουσία και μελών της βασιλικής οικογένειας!

Έρχεται ο νέος νόμος για το online στοίχημα

Η αντίστροφη μέτρηση για την ισχύ του νέου νόμου που θα ρυθμίζει την αγορά online στοιχήματος στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει, αφού το ελληνικό Κοινοβούλιο υπερψήφισε το Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο που περιλαμβάνει και το νομοσχέδιο περί στοιχήματος. Από τη στιγμή που θα τεθεί κι επίσημα σε ισχύ, ο νόμος θα επηρεάσει και το online στοίχημα στις ιπποδρομίες (πραγματικές και εικονικές) και θα βάλει τέλος στο σημερινό προσωρινό καθεστώς.

 

Οι αλλαγές που θα φέρει ο νέος νόμος

Ανταγωνιστή του Tote ετοιμάζουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Mail, οι μέτοχοι των αγγλικών ιπποδρομιών ετοιμάζουν ένα νέο σύστημα στοιηχηματισμού, στα πρότυπα του Tote που πλέον ανήκει στην BetFred. Το νέο αυτό στοίχημα παρέχει κέρδη στους νικητές των στοιχημάτων, τα οποία προέρχονται από το ποσό που συγκεντρώνεται από τα στοιχήματα αυτά. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο λειτουργεί και το Tote, το οποίο ήταν αρχικά κρατικό, αλλά πλέον έχει περάσει στα χέρια της BetFred – μαζί με το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του.

 

Σε φιλανθρωπία τα έσοδα της BetFred από το φεστιβάλ Cheltenham

Όλα τα έσοδα που θα εξασφαλίσει η στοιχηματική εταιρεία BetFred από το επίγειο στοίχημα κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham θα καταλήξουν σε μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία, σύμφωνα με την ανακοίνωση που πραγματοποίησε ο ιδρυτής της εταιρείας στοιχήματος, Fred Done.

 Σύμφωνα με τον Done, τα χρήματα αυτά θα καταλήξουν στο νοσοκομείο Royal Manchester Hospital, προκειμένου να αγοράσει τον απαραίτητο εξοπλισμό για παιδιά με ασθένειες που απειλούν τη ζωή τους.

 

Νέες χορηγίες για τη Matchbook στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η Matchbook αποτελεί μία από τις εταιρείες στοιχήματος που συγκαταλέγονται στους επίσημους συνεργάτες των αγγλικών ιπποδρομιών, μέσω συμφωνιών χορηγιών που έχει συνάψει με ιπποδρόμια ανά την Αγγλία. Οι υπεύθυνοι, όμως, αποφάσισαν να ενισχύσουν το πρόγραμμα χορηγιών τους προς τις ιπποδρομίες και υπέγραψαν δύο νέες συμφωνίες με δύο από τα κορυφαία ιπποδρόμια της χώρας.

Αποζημίωση για τη δεύτερη θέση στις αγγλικές ιπποδρομίες στην William Hill

H William Hill δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

 Η σημερινή προσφορά ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες: αυτές του Lingfield και αυτές του Killarney.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στις αγγλικές ιπποδρομίες η Paddy Power

H εταιρία στοιχήματος Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες και υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα, αν καλυφθούν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Η νέα προσφορά ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στη σημερινή ιπποδρομία των 16:25 στο Newmarket.

 Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην επιλεγμένη ιπποδρομία θα δικαιούνται μια αποζημίωση, αν χάσουν και στην πρώτη θέση τερματίσει το άλογο Daahyeh.

 

Αποζημιώνει τη δεύτερη θέση στις αγγλικές ιπποδρομίες η William Hill

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο γκανιάν και δουν το άλογο της επιλογής τους να μην τερματίζει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

 Οι παίχτες αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα, εφόσον καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και στοιχηματίσουν στις επιλεγμένες ιπποδρομίες που διεξάγονται σήμερα στο York.

 

Mειώνει το ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες και όσοι την εκμεταλλευτούν θα μπορέσουν το Σάββατο (22/12) να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε μια επιλεγμένη κούρσα. Η προσφορά αφορά στην κούρσα των 16:25 στο Ascot και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Νέες συμφωνίες για το live streaming ιπποδρομιών για 4 ακόμη στοιχηματικές εταιρείες

Πριν μερικές ημέρες, η BetFred ανακοίνωσε ότι αλλάζει τη συμφωνία της με την εταιρεία μεταδόσεων At The Races (ATR) και θα ξεκινήσει πλέον να πληρώνει τις ζωντανές μεταδόσεις των αγγλικών ιπποδρομιών, ανάλογα με τα στοιχήματα που θα δέχεται με αυτές. Η νέα αυτή συμφωνία είναι πιο συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές (αλλά πολύ περισσότερο για τη BetFred) και πολύ σύντομα τέσσερις ακόμη εταιρείες στοιχήματος ακολούθησαν το παράδειγμα της BetFred.

Διπλή προσφορά για τα νέα μέλη της 2winbet

Πολλοί λάτρεις των ιπποδρομιών διατηρούν λογαριασμό στην 2winbet παρά το γεγονός ότι η ιστοσελίδα στοιχήματος δεν καλύπτει τις σημαντικότερες κούρσες ανά τον κόσμο. Διεξάγει καθημερινά, όμως, ένα πλήθος εικονικών ιπποδρομιών, στις οποίες οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να εκμεταλλευτεί διαφορετικές προσφορές, από τη στιγμή εγγραφής του.

 

Αναπτύσσεται συνέχεια η τεχνολογία VR της Jockey Cam

Οι περισσότεροι λάτρεις των ιπποδρομιών πρωτάκουσαν την εταιρεία Jockey Cam πριν μερικές εβδομάδες, όταν πρόσφερε μια νέα και μοναδική εμπειρία στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, χάρη στην τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας (VR). Η Jockey Cam έχει συνεχίσει να εξελίσσει τη νέα αυτή τεχνολογία και συνεχίζει να προσφέρει εμπειρίες υψηλής τεχνολογίας στους λάτρεις των ιπποδρομιών.

Από ανταμοιβές συνοδεύονται τα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες του Stoiximan

Ο Stoiximan προσφέρει και αυτή την εβδομάδα στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές, στοιχηματίζοντας στις virtual ιπποδρομίες. Οι παίχτες που θα αναλάβουν το νέο Stoiximan Mission μπορούν να εξασφαλίσουν μια τριπλή ανταμοιβή, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες, έως το τέλος της εβδομάδας. Νικητές της προσφοράς, μάλιστα, θα αναδειχθούν όλοι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά του Stoiximan;

Μονοπώλιο σε κάθε είδους στοίχημα απαιτεί ο ΟΠΑΠ

Mετά την απόκτηση του δικειώματος της αποκλειστικής εκμετάλλευσης του στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, ο ΟΠΑΠ πιέζει και απαιτεί να καθιερωθεί μονοπώλιο και στο online στοίχημα – κάτι το οποίο έχει απορρίψει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Ανταμείβει τα στοιχήματα στο Royal Ascot η Novibet

Η Novibet καλύπτει σταθερά τις αγγλικές ιπποδρομίες, ωστόσο, δε μας έχει συνηθίσει να ανακοινώνει συχνά προσφορές για τα στοιχήματα που τοποθετούν τα μέλη της. Η διοργάνωση του φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot, όμως αποτελεί εξαίρεση και τα μέλη της θα μπορέσουν σήμερα να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα και να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και μια συμφέρουσα ανταμοιβή.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Ebor

Αν και το βόρειο τμήμα της Αγγλίας είναι γνωστό για πολλά αξιόλογα φεστιβάλ, αυτό που κατορθώνει να ξεχωρίσει εδώ και μερικούς αιώνες είναι το Ebor, το οποίο διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του York, στην περιοχή Knavesmire. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ διεξάγεται με αυτό το όνομα από το 1843, ενώ είχε προηγηθεί το φεστιβάλ Knavesmire, από το 1731.

 

Τέλος οι ιπποδρομίες του Hong Kong από το ανταλλακτήριο της BetFair

Η στοιχηματική εταιρία BetFair Αυστραλίας έβαλε μόνη της τέλος στο θέμα που είχε προκύψει με το Hong Kong Jockey Club, ανακοινώνοντας ότι παύει (τουλάχιστον προσωρινά) να δέχεται στοιχήματα για τις ιπποδρομίες του Hong Kong στο online ανταλλακτήριό της. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας αποφάσισαν να εξετάσουν ξανά το θέμα στο μέλλον, μετά από συνεννόηση με το Jockey Club.

Οι ιπποδρομίες της Αργεντινής στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της SIS

Η SIS, η εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες κάλυψης ιπποδρομιών από όλον τον κόσμο, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της, προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με το Hipódromo Argentino de Palermo της Αργεντινής. Η νέα συμφωνία σημαίνει ότι οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που συνεργάζονται με τη SIS, όπως οι Bet365, William Hill και Ladbrokes, μεταξύ άλλων, θα μπορούν πλέον να καλύπτουν στοιχηματικά τις σημαντικότερες ιπποδρομίες της Αργεντινής, αλλά και να τις μεταδίδουν ζωντανά.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot διεξάγεται στο Άσκοτ της Αγγλίας από το 1711 και συγκαταλέγετε στις πιο ιστορικές ιπποδρομίες παγκοσμίως. Το φεστιβάλ διαρκεί  πέντε ημέρες και την τρίτη ημέρα διεξάγεται η μεγαλύτερη κούρσα (featured race), το γνωστό Gold Cup, ενώ περισσότεροι από 300 χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται κάθε χρόνο τη διοργάνωση!

Η κούρσα μάλιστα είναι στενά συνδεδεμένη με τη βρετανική Βασιλική οικογένεια, απέχοντας μόλις έξι μίλια από το Κάστρο του Windsor.

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: 888

Η online στοιχηματική εταιρία 888 διαθέτει μια ξεχωριστή πλατφόρμα στοιχήματος για αγώνες όπως οι ιπποδρομίες και οι κυνοδρομίες και επιτρέπει έτσι στα μέλη της να στοιχηματίσουν απερίσπαστα στα άλογα που προβλέπουν πως θα κερδίσουν. Οι επιλογές τους σε διοργανώσεις είναι αρκετές, αλλά αφορούν κυρίως σε αγώνες που διοργανώνονται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου. Αντίθετα, αυτές σε είδη στοιχημάτων είναι πολλές περισσότερες, καθώς μπορούν να καταθέσουν μονά ή συστήματα, καθώς και αρκετά ειδικά στοιχήματα.

Betshop: Ενισχυμένη αξία στην επόμενη κατάθεση στις εικονικές ιπποδρομίες

H στοιχηματική εταιρεία Betshop δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε διαφορετικούς τύπους εικονικών ιπποδρομιών. Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες δίνει στα ίδια μέλη την ευκαιρία να διεκδικήσουν και κέρδη χωρίς ρίσκο, χάρη σε ένα νέο πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού.

Νέα απο το διαδίκτυο