Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Οι αγωνιστικές ημέρες του Royal Ascot: Day 1

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot είναι ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ανά τον κόσμο, όχι μόνο επειδή διαθέτει στο πρόγραμμά του μία από τις σημαντικότερες ιπποδρομίες της χρονιάς (το Gold Cup), αλλά και επειδή αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα στο Ηνωμένο Βασίλειο!

 Άλλωστε, το φεστιβάλ δεν επισκέπτονται κάθε χρόνο μόνο περισσότεροι από 300.000 επισκέπτες, αλλά και η βασιλική οικογένεια, στην οποία οφείλεται και η ύπαρξή του!

 Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot αποτελεί και το μεγαλύτερο των αγγλικών ιπποδρομιών, καθώς διεξάγεται για πέντε ολόκληρες ημέρες, κάθε Ιούνιο.

 

Η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ

 Η πρώτη ημέρα του Royal Ascot σημαίνει και την έναρξη του μεγαλύτερου φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Αγγλία. Οι επισκέπτες καταφτάνουν από νωρίς και μπορούν να απολαύσουν το πλούσιο πρόγραμμα ιπποδρομιών, αλλά και ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, που δε μοιάζουν με τις αντίστοιχες άλλων φεστιβάλ. Χαρακτηριστικές τέτοιες εκδηλώσεις είναι η τεράστια χορωδία που σχηματίζουν οι επισκέπτες, αλλά και η παρέλαση Royal Procession.

 Και, φυσικά, όπως και κάθε ημέρα του Royal Ascot, και η πρώτη αποτελεί αφορμή για τους επισκέπτες να αποτελέσουν την επιτομή του στιλ και του καλού ντυσίματος.

 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας

 Οι πύλες του φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot ανοίγουν στις 12:30 το πρωί και τέσσερις ώρες αργότερα ξεκινά το πρόγραμμα των ιπποδρομιών. Πρόκειται για έξι επίπεδες κούρσες διαφορετικών κατηγοριών. Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:

  • 16:30: The Queen Anne Stakes
  • 17:05: The Coventry Stakes
  • 17:40: The King’s Stand Stakes
  • 18:20: The St James’s Palace Stakes
  • 19:00: The Ascot Stakes
  • 19:35: The Windsor Castle Stakes 

 

Διαβάστε περισσότερα για τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ (Day 2)

Διαβάστε περισσότερα για την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ (Day 3)

Διαβάστε περισσότερα για την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ (Day 4)

Διαβάστε περισσότερα για τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ (Day 5)

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

BetFred: Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού στο Punchestown

Οι κούρσες του φεστιβάλ του Punchestown συνεχίζονται και σήμερα και οι λάτρεις του αθλήματος μπορούν επιπλέον να στοχηματίσουν σε αυτές και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι γεμάτο και σήμερα, αλλά μία από τις κούρσες παρουσιάζει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού, χάρη στη σημερινή προσφορά της BetFred.

Έρχονται νέες ιπποδρομίες από τη Highlight Games

H Highlight Games αποτελεί μια από τις πιο ανερχόμενες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού στον τομέα των virtual sports και, παρόλο που είναι περισσότερο γνωστή για πρωτότυπα παιχνίδια στον τομέα του εικονικού ποδοσφαίρου και μπάσκετ (Soccerbet και NBA Last 60), προσφέρει στις ιστοσελίδες στοιχήματος με τις οποίες συνεργάζεται και εικονικές ιπποδρομίες, οι οποίες όμως δεν έχουν καταφέρει να απασχολήσουν στον ίδιο βαθμό τους παίχτες.

To Ταμείο Τραυματισμένων Τζόκεϊ ενισχύει η εταιρεία στοιχήματος Sky Bet

Η εταιρεία στοιχήματος Sky Bet ανακοίνωσε μια νέα φιλανθρωπική πρωτοβουλία, με αφορμή το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Αγγλία. Η πρωτοβουλία αυτή περιλαμβάνει μια σημαντική ενίσχυση του IJF, του Ταμείου Τραυματισμένων Τζόκεϊ.

 Η Sky Bet συμμετέχει, άλλωστε, στο Cheltenham ως χορηγός της πρώτης κούρσας του φεστιβάλ, του Sky Bet Supreme Novices Hurdle, στο οποίο φέτος θα συμμετάσχει και το IJF.

 

H χορηγία της Sky Bet προς το IJF

Πέντε θέσεις στο Irish Grand National πληρώνει η Paddy Power

Το Irish Grand National, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Ιρλανδία, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και οι λάτρεις του αθλήματος μπορούν να στοιχηματίζουν στις κούρσες του, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη από τις προβλέψεις τους. Σε κάποιες ιστοσελίδες του στοιχήματος, μάλιστα, θα βρουν και σχετικές προσφορές, οι οποίες είτε μειώνουν το ρίσκο είτε αυξάνουν τα κέρδη.

Ανυπομονεί για την κατάργηση των περιοριστικών μέτρων η BHA

O πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson, ανακοίνωσε ότι τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία θα καταργηθούν σχεδόν ολοκληρωτικά στις 19 Ιουλίου και, μεταξύ άλλων, έδωσε αφορμή για πανηγυρισμούς στις αγγλικές ιπποδρομίες, οι οποίες έχουν πληγεί σημαντικά από τους περιορισμούς. Η BHA (British Horseracing Authority) δήλωσε ότι ανυπομονεί για την κατάργηση των περιοριστικών μέτρων και την επιστροφή των ιπποδρομιών στην κανονικότητα.

Υπό νέα ιδιοκτησία το ουαλικό ιπποδρόμιο Ffos Law

To ιπποδρόμιο Ffos Las, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Carmarthenshire στη νοτιοδυτική Ουαλία ανήκει πλέον στην Arena Racing Company (ARC), μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεξαγωγής ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ARC ανακοίνωσε την εξαγορά του ιπποδρομίου από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες και πλέον αποτελεί την ιδιοκτήτρια 15 συνολικά ιπποδρομίων σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Ποιο είναι το ιπποδρόμιο Ffos Las;

Στοιχήματα χωρίς προμήθεια στο ανταλλακτήριο της Matchbook

Η Matchbook, η οποία διατηρεί ένα από τα δημοφιλέστερα ανταλλακτήρια στοιχήματος στο διαδίκτυο ανακοίνωσε μια εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στις αγγλικές ιπποδρομίες των επόμενων εβδομάδων. Πρόκειται για μια προσφορά που ανακοινώθηκε με αφορμή την έναρξη της φετινής σεζόν στις επίπεδες κούρσες και αναμένεται να αυξήσει τα πιθανά κέρδη σε κάθε στοίχημα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της.

Εγγυημένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες από την εταιρεία στοιχημάτων BetFair

Η BetFair είναι περισσότερο γνωστή για το ύψος των αποδόσεων που ανακοινώνονται στο online ανταλλακτήριό της, αλλά στην περίπτωση των ιπποδρομιών, και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της μπορούν πλέον να γνωρίζουν με σιγουριά ότι έχουν επιλέξει τις υψηλότερες δυνατές αποδόσεις. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας, άλλωστε, ανακοίνωσαν πως θα προσφέρουν εγγυημένες αποδόσεις σε όλες τις αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες.

Βελτιώθηκαν οι εικονικές ιπποδρομίες της Bet35

Η Bet365 καλύπτει μια σειρά πραγματικών ιπποδρομιών ανά τον κόσμο, αλλά οι συνεχείς ακυρώσεις τον διοργανώσεων, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωναϊού, της έδωσαν την ευκαιρία να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εναλλακτική που προσφέρει: τις εικονικές ιπποδρομίες, οι οποίες έχουν βελτιωθεί, μαζί με το σύνολο των εικονικών αθλημάτων που προσφέρονται στην ιστοσελίδα της.

Στη Σαουδική Αραβία η πλουσιότερη ιπποδρομία του κόσμου

Το 2020, θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία η πλουσιότερη ιπποδρομία του κόσμου! Το Jockey Club of Saudi Arabia ανακοίνωσε ότι θα διεξάγει μια ιδιαίτερη ιπποδρομία στο Ριάντ και συγκεκριμένα στο ιπποδρόμιο King Abdulaziz, μέσα στο 2020, και πως τα χρηματικά έπαθλα των νικητών θα ξεπερνούν κάθε προηγούμενο!

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση, άλλωστε, το χρηματικό έπαθλο που θα μοιραστούν οι νικητές θα αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια!

 

Η πλουσιότερη ιπποδρομία στον κόσμο

Επεκτείνεται η χορηγία του Tote προς τις ιρλανδικές ιπποδρομίες

Το Tote, το αμοιβαίο στοίχημα του Ηνωμένου Βασιλείου, που ανήκει πλέον σε ιδιωτική στοιχηματική εταιρεία, αποφάσισε να επεκτείνει την χορηγία του προς τις ιρλανδικές ιπποδρομίες και συγκεκριμένα προς την κούρσα Galway Plate.

 Το Galway Plate αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές ιπποδρομίες της Ιρλανδίας, καθώς διεξάγεται από το 1869. Τα τελευταία χρόνια, επίσημος χορηγός της ιπποδρομίας ήταν το Tote και η συγκεκριμένη χορηγία θα επεκταθεί έως το 2020.

 

Το παρασκήνιο της χορηγίας

Nέα λειτουργία σχολίων στις ιπποδρομίες της Novibet

Η Novibet είναι μία από τις ελάχιστες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα που προσφέρουν στοιχήματα στις ιπποδρομίες του εξωτερικού και τα μέλη της έχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή τους, σε καθημερινή βάση. Παράλληλα, όμως, μπορούν να εκμεταλλευτούν και κάποιες χρήσιμες υπηρεσίες.

 Μια τέτοια υπηρεσία που πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο της είναι η λειτουργία των σχολίων. Οι παίχτες μπορούν να ενεργοποιούν τα σχόλια σε επιλεγμένους αγώνες των ιπποδρομιών, προκειμένου να βλέπουν σύντομα σχόλια για τις πρόσφατες επιδόσεις κάθε αλόγου.

 

Αλλάζει την προσφορά εγγυημένων αποδόσεων στις ιπποδρομίες η William Hill

Εδώ και χρόνια, η William Hill δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις αγγλικές ιπποδρομίες και να είναι σίγουρα ότι θα έχουν εκμεταλλευτεί τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις, χάρη στην προσφορά εγγυημένων αποδόσεων. Μέσω αυτής της προσφοράς, όσοι επιλέξουν κάποιο σημείο και δουν έπειτα την απόδοσή του να αυξάνεται για την τιμή εκκίνησης (SP) δικαιούνται αυξημένα κέρδη, ανάλογα της υψηλότερης απόδοσης.

 Η συγκεκριμένη προσφορά θα εξακολουθήσει να ισχύει για όσους στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες, αλλά με μία διαφορά που αφορά στη χρονική της διάρκεια.

 

Συσφίγγουν τις σχέσεις τους οι αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες ετοιμάζονται να συσφίξουν τις σχέσεις τους με τις αντίστοιχες ιρλανδικές, μέσω μιας νέας συμφωνίας που σύναψαν οι αρμόδιες ρυθμιστικές Αρχές των δύο χωρών. Η νέα συμφωνία προβλέπει τη συνεργασία της BHA (British Horseracing Authority) με την IHRB (Irish Horseracing Regulatory Board), προκειμένου να εποπτεύουν μαζί τις τάσεις στοιχηματισμού στις ιρλανδικές ιπποδρομίες.

 

Τα οφέλη της συνεργασίας

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ του Glorious Goodwood πληρώνει η William Hill

Η William Hill υποδέχεται το φεστιβάλ ιπποδρομιών Glorious Goodwood με μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε μια σειρά κουρσών που διεξάγονται τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικότερα, επιλεγμένες κούρσες του φεστιβάλ συνοδεύονται από μια προσφορά που υπόσχεται να πληρώσει επιπλέον θέσεις στα πλασέ που θα τοποθετήσουν οι παίχτες.

Πλούσια χρηματικά έπαθλα στο νέο Betshop Bomb

Ο δημοφιλής διαγωνισμός της Betshop, που μοιράζει πλούσια χρηματικά έπαθλα μέσω κληρώσεων, επιστρέφει στις 19 Μαΐου, από τις 17:00 έως τις 18:00, και για μια ακόμη φορά υπόσχεται να κάνει πλουσιότερους τους τυχερούς παίχτες που θα δουν το όνομά τους να εμφανίζεται σε μία από τις κληρώσεις! Ο διαγωνισμός Betshop Bomb θα ανταμείψει πλουσιοπάροχα τους τυχερούς παίχτες, χωρίς να ζητά το παραμικρό αντάλλαγμα από τους συμμετέχοντες.

 

Ο τρόπος διεξαγωγής του Betshop Bomb

Stoiximan Mission με ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες

Ο Stoiximan ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα αποστολή για τα μέλη του και αυτή τη φορά μπορούν να διεκδικήσουν ανταμοιβές και όσοι στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες θα μπορούν να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή, με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες του σημερινού Stoiximan Mission

Ολοκληρώθηκε η δημοσκόπηση της BHA για τη χρήση μαστιγίων στις αγγλικές ιπποδρομίες

Πριν μερικές εβδομάδες, η BHA (British Horseracing Authority), η Αρχή διεξαγωγής των αγγλικών ιπποδρομιών, ζήτησε από τους φορείς του αθλήματος να συμμετάσχουν σε μια δημοσκόπηση, με θέμα τη συνέχιση ή τη διακοπή χρήσης μαστιγίων στις κούρσες. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι συγκέντρωσαν περισσότερες από 2.000 απαντήσεις και πως πολύ σύντομα θα δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα.

Νέα υπηρεσία στοιχηματισμού για άτομα με προβλήματα όρασης στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η Star Sports λάνσαρε μια νέα υπηρεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία προορίζεται για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης και τους βοηθά να στοιχηματίσουν στις αγγλικές ιπποδρομίες της επιλογής τους. Πρόκειται για μια τηλεφωνική υπηρεσία, η οποία ενημερώνει πλήρως τους παίχτες για τις λεπτομέρειες κάθε κούρσας και τους συνδέει με έναν πράκτορα, που δέχεται τα στοιχήματά τους.

Αποτελέσματα και πληροφορίες ιπποδρομιών στη BetFred

Η εταιρία στοιχημάτων BetFred εγκαινίασε ένα νέο τμήμα στην ιστοσελίδα της, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε κάθε μέλος της που έχει ήδη στοιχηματίσει ή επιθυμεί να στοιχηματίσει στις ιπποδρομίες. Πρόκειται για το νέο τμήμα που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών, στατιστικά στοιχεία και άλλες πληροφορίες.

 

Η William Hill νέα χορηγός του φεστιβάλ ιπποδρομιών St. Leger

H στοιχηματική εταιρεία William Hill είναι η νέα χορηγός του φεστιβάλ ιπποδρομιών St. Leger. O τίτλος της χορηγού ανήκε έως πρόσφατα στην ανταγωνίστρια στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes, αλλά η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές διακόπηκε, λόγω των πρόσφατων αλλαγών στους σχετικούς νόμους.

Η συμφωνία ανάμεσα στη William Hill και στην Arena Racing Company, διοργανώτρια του φεστιβάλ, έχει ισχύ τριών ετών και, χάρη σε αυτή, η ονομασία του φεστιβάλ θα αλλάξει σε The William Hill St Leger Festival.

 

Χορηγός του Champion Hurdle του Cheltenham η Unibet

Η εταιρεία στοιχημάτων Unibet θα αποτελεί το νέο χορηγό της ιπποδρομίας Champion Hurdle του φεστιβάλ Cheltenham από τον ερχόμενο Μάρτιο. Τη νέα χορηγία ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής εταιρείας, Kindred. Η Kindred αποφάσισε να αλλάξει χέρια στην συγκεκριμένη χορηγία και να τη μεταφέρει από την Stan James (επίσης ιδιοκτησίας Kindred) στη Unibet.

 

Η νέα χορηγός του Champion Hurdle

Τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ άγγιξαν οι στοιχηματικές δωρεές μέσω του Britannia Stakes

Πριν μερικές εβδομάδες, μια ομάδα στοιχηματικών εταιρειών του Ηνωμένου Βασιλείου είχε ανακοινώσει ότι θα δωρίσει όλα τα κέρδη της από τα στοιχήματα στην ιπποδρομία Britannia Stakes σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένη, καθώς συγκεντρώθηκε το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Νέες ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες της Novibet

H Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες και οι παίχτες αυτοί θα μπορέσουν σήμερα να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Η σημερινή προσφορά ισχύει έως το τέλος της ημέρας και οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν τουλάχιστον 25 ευρώ στις εικονικές κούρσες, προκειμένου να διεκδικήσουν μια διπλή ανταμοιβή.

 

Οι λεπτομέρειες συμμετοχής στην προσφορά

Πρώτη “εγκεκριμένη” χορηγός των αγγλικών ιπποδρομιών η BetFair

H BetFair έγινε η πρώτη “εγκεκριμένη” χορηγός των αγγλικών ιπποδρομιών, μετά τα νέα δεδομένα που φέρνει ο νέος νόμος περί χορηγιών στις ιπποδρομίες. Η εταιρεία του online στοιχήματος κατέληξε σε συμφωνία με τη διοργανώτρια Αρχή και πλέον αποτελεί τον πρώτο επίσημο χορηγό ιπποδρομιών στο νέο τοπίο της χώρας.

 

Επέκταση πέρα από το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα σχεδιάζει το αγγλικό Tote

Η Tote, η εταιρεία που διαχειρίζεται το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχεδιάζει να επεκταθεί και σε άλλους τομείς του στοιχήματος, ώστε να πάψει να εξαρτάται αποκλειστικά από τις αγγλικές ιπποδρομίες. Τα συγκεκριμένα σχέδια υπήρχαν στο σχέδιο των νέων ιδιοκτητών εδώ και δύο χρόνια, όταν απέκτησαν το Tote από την στοιχηματική εταιρεία BetFred, έναντι 165 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυξάνει τον αριθμό των πρακτορείων της στην Ιρλανδία η Boylesports

Η Boylesports ανακοίνωσε ότι επεκτείνει το δίκτυο των πρακτορείων που διατηρεί στην Ιρλανδία και προσφέρουν υπηρεσίες επίγειου στοιχήματος στις ιπποδρομίες, μετά την απόκτηση των καταστημάτων της εταιρείας Tully Bookmakers. Η Boylesports εξαγόρασε τα 10 εναπομείναντα πρακτορεία της Tully και πλέον έχει ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στο ιρλανδικό ιπποδρομιακό στοίχημα.

 Η νέα συμφωνία, μάλιστα, μεταφέρει στα χέρια της Boylesports και την υπηρεσία τηλεφωνικού στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες που διατηρούσε τα τελευταία χρόνια η Tully.

 

Τις καλύτερες αποδόσεις στο Cheltenham υπόσχεται η William Hill

Το φεστιβάλ του Cheltenham διεξάγεται στις 15-18 Μαρτίου και οι λάτρεις των ιπποδρομιών δεν επιδίδονται μόνον σε έναν αγώνα δρόμου για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες προβλέψεις, αλλά και στην αναζήτηση των υψηλότερων αποδόσεων. Η αναζήτηση αυτή, όμως, μοιάζει να έφτασε στο τέλος της, χάρη στη νέα προσφορά της William Hill.

 

Ανταμοίβει τα παρολί με μορφή στοιχήματος στις ιπποδρομίες της BetFair

H BetFair δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν ανταμοιβές μέσω των παρολί που θα τοποθετήσουν και δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν φυσικά και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις ιπποδρομίες. Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις σημερινές κούρσες και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, η οποία θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Αυξήθηκε σημαντικά η στοιχηματική κίνηση στο φετινό Royal Ascot

Παρά το γεγονός ότι το φετινό Royal Ascot διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, το στοιχηματικό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι κούρσες του φεστιβάλ δεν έχει μειωθεί. Αντίθετα, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Scientifi Games, έχει αυξηθεί σημαντικά!

 Η Scientific Games έχει σχεδιάσει μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες online στοιχήματος και προμηθεύει με αυτή δεκάδες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Και σύμφωνα με τα στοιχεία της, η κίνηση στην πλατφόρμα της κατά την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ αυξήθηκε κατά 44%, σε σχέση με πέρσι!

 

Νέα απο το διαδίκτυο