Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Τhe Trophy

Στα τέλη του Οκτωβρίου, το ιπποδρόμιο του Doncaster φιλοξενεί ένα ακόμη δημφιλές φεστιβάλ. Το The Trophy, το οποίο συγκεντρώνει όχι μόνον το ενδιαφέρον των κατοίκων της πόλης του Doncaster, αλλά και των φίλιππων από ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα δημοφιλές διήμερο φεστιβάλ που ολοκληρώνεται με την ομώνυμη κούρσα.

 

Η κούρσα The Trophy έχει μήκος 1.609 μέτρων και σε αυτή συμμετέχουν καθαρόαιμα δύο ετών. Πρόκειται για μια επίπεδη (flat) κούρσα, της οποίας η ιστορία ξεκινά από το 1961.

 

Αναλυτικότερα, το 1961 διεξήχθη το πρώτο TimeForm Gold Cup, το οποίο αργότερα μετονομάστηκε σε Racing Post Trophy. Το TimeForm Gold Cup ιδρύθηκε από τον Phil Bull, ιδιοκτήτη της εκδοτικής TimeForm, η οποία αποτελούσε χορηγό του αγώνα. Το 1965, όμως, ο τίτλος του χορηγού πέρασε στη βρετανική εφημερίδα The Observer και ο αγώνας μετονομάστηκε σε Observer Gold Cup. Το 1976, η έλευση ενός νέου χορηγού (της εταιρείας στοιχήματος William Hill) έφερε νέα αλλαγή στο όνομα του αγώνα, οποίος έγινε γνωστός ως Futurity Stakes. Τέλος, το 1989, ο αγώνας μετονομάστηκε σε The Trophy και απέκτησε ξανά νέο χορηγό: την εφημερίδα Racing Post, η οποία παραμένει ως σήμερα στο πλευρό των διοργανωτών, κάνοντας γνωστό τον αγώνα και ως Racing Post Trophy.

 

Πέρα από τις συνεχείς μετονομασίες του, το The Trophy παρουσιάζει μια ακόμη ιδιαιτερότητα: κανένα άλογο δεν έχει κερδίσει περισσότερους από έναν αγώνες. Το γεγονός αυτό, βέβαια, οφείλεται και στο γεγονός ότι μόνον άλογα δύο ετών μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα. Ωστόσο, στον τομέα των jockeys, αρκετοί έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στο The Trophy. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι Lester Piggott και Pat Eddery, οι οποίοι μετρούν από πέντε νίκες στο φεστιβάλ.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Αύξηση της φορολογίας στο ιπποδρομιακό στοίχημα συζητά η Κύπρος

Ένα νέο σχέδιο νόμου στην Κύπρο σκοπεύει να αυξήσει τη φορολογία στα ιπποδρομιακά στοιχήματα, αυξάνοντας το κόστος για κάθε εμπλεκόμενο. Το εν λόγω σχέδιο νόμου είχε προγραμματιστεί να ψηφιστεί άμεσα, ωστόσο, τελικά μεταφέρθηκε για μελλοντική ψηφοφορία.

 Αν τελικά υπερψηφιστεί, το σχέδιο νόμου θα αυξήσει τη φορολογία που ισχύει στο ιπποδρομιακό στοίχημα, αλλά και στο ιπποδρομιακό λαχείο. Η σημερινή φορολογία κυμαίνεται στο 1%, αλλά αναμένεται να αυξηθεί στο 1,5%.

 

Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο;

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Christmas Festival

Ο ερχομός των Χριστουγέννων σημαίνει ένα και μόνο πράγμα για όσους σκοπεύουν να επισκεφτούν το ιπποδρόμιο του Kempton – τη διοργάνωση του Christmas Festival, του προτελευταίου σημαντικού φεστιβάλ της χρονιάς που υπόσχεται μοναδικό θέαμα και συγκινήσεις στους λάτρεις των ιπποδρομιών μετ’ εμποδίων.

 

Ακόμη μεγαλύτερα έπαθλα για τους νικητές των αγγλικών ιπποδρομιών!

Το 2018 αναμένεται να είναι μια εξαιρετική χρονιά για τις αγγλικές ιπποδρομίες, με τον ανταγωνισμό να κορυφώνεται, χάρη και στα πολλά περισσότερα χρήματα που θα έχουν να διεκδικούν οι αναβάτες και οι εκπαιδευτές. Πριν μερικές ημέρες, το Jockey Club ανακοίνωσε αύξηση των χρηματικών επάθλων που θα μοιράσει στους νικητές των ιπποδρομιών που θα διοργανώσει μέσα στο 2018, ενώ στην ίδια ακριβώς ανακοίνωση προχώρησε πρόσφατα και η BHA (British Horseracing Authority).

Διαγωνισμός για τα παρολί των ιπποδρομιών από τη Betfred

Κάθε μήνα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας BetFred που τοποθετούν τα πιο… τολμηρά παρολί στις ιπποδρομίες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο νέο της διαγωνισμό και να μοιράζονται το ποσό των 3.500 ευρώ. Ο νέος αυτός διαγωνισμός ανταμείβει όσους τοποθετούν τα νικητήρια παρολί με τις μεγαλύτερες δυνατές συνολικές αποδόσεις, προσφέροντάς τους ακόμη περισσότερα κέρδη.

 

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: Winner

Η Winner αποτελεί μια από αυτές τις εταιρείες στοιχήματος που δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ιπποδρομίες. Η ιστοσελίδα της καλύπτει μια μεγάλη γκάμα αγώνων, κυρίως σε αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες, ωστόσο, δεν απουσιάζουν και τα μεγάλα διεθνή γεγονότα. Οι παίχτες που θα την προτιμήσουν, μπορούν να στοιχηματίσουν, καταθέτοντας μονά αποδεκτά ή άλλα στοιχήματα. Ανάμεσα σε αυτά είναι οι δυάδες και οι τριάδες, τα πιο σύνθετα συστήματα, αλλά και το forecast. Φυσικά, δεν απουσιάζουν και κάποια ειδικά στοιχήματα, αλλά και αρκετά μακροπρόθεσμα.

Νέα χορηγία της BetVictor στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η εταιρεία στοιχημάτων BetVictor ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς τις αγγλικές χορηγίες και πλέον θα στηρίζει έμπρακτα μια σειρά από κούρσες που θα διεξάγονται στο ιπποδρόμιο του Newbury. Συγκεκριμένα, η BetVictor θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό 41 κουρσών που θα διεξαχθούν στο Newbury μέσα στο 2021, ανάμεσα στις οποίες και η σημαντικότερη του ιπποδρομίου: το Gold Cup.

Πράσινο φως για την ολοκλήρωση πώλησης του ιπποδρομιακού στοιχήματος στον ΟΠΑΠ

Επίσημα στα χέρια του ΟΠΑΠ ετοιμάζεται να περάσει το ιπποδρομιακό στοίχημα, μετά τις αποφάσεις της πρόσφατης συνεδρίασης του ΤΑΙΠΕΔ. Το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρίαση, μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου, και η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου εξουσιοδότησε τον πρόεδρο, κ. Πιτσιόρλα, να υπογράψει τη σύμβαση πώλησης στον ΟΠΑΠ.

Paddy Power: Επιστροφή χρημάτων στις κούρσες του Cheltenham

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power έχει ήδη ανακοινώσει τις πρώτες αποδόσεις για τις κούρσες που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Μάρτιο στο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham, με αυτές που αποτελούν κομμάτι του ετήσιου πρωταθλήματος (τις Champion Hurdle, Champion Chase, World Hurdle και Gold Cup) να αποτελούν εκείνες που συγκεντρώνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Paddy Power: Εγγυημένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες ότι θα προσφέρει στο εξής εγγυημένες αποδόσεις στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Αυτό σημαίνει ότι, οποιαδήποτε στιγμή κι αν στοιχηματίσει κάποιος παίχτης πριν την έναρξη μιας κούρσας, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί την υψηλότερη δυνατή απόδοση.

 

Νέα υπηρεσία στοιχηματισμού για άτομα με προβλήματα όρασης στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η Star Sports λάνσαρε μια νέα υπηρεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία προορίζεται για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης και τους βοηθά να στοιχηματίσουν στις αγγλικές ιπποδρομίες της επιλογής τους. Πρόκειται για μια τηλεφωνική υπηρεσία, η οποία ενημερώνει πλήρως τους παίχτες για τις λεπτομέρειες κάθε κούρσας και τους συνδέει με έναν πράκτορα, που δέχεται τα στοιχήματά τους.

Aυξήθηκαν τα online στοιχήματα στις ιπποδρομίες στην Αγγλία

Μια νέα έρευνα που πραγματοποίησε η UKGC (UK Gambling Commission) στην Αγγλία δείχνει ότι οι παίχτες του στοιχήματος αυξήθηκαν μέσα στο 2018, σε σχέση με το 2017. Η ίδια έρευνα, μάλιστα, δείχνει μια σημαντική αύξηση στα online στοιχήματα που τοποθετούνται στις ιπποδρομίες.

 Αναλυτικότερα, η έρευνα που πραγματοποίησε (μέσω ερωτηματολογίων) η εταιρεία Populus για λογαριασμό της UKGC δείχνει αύξηση των παιχτών του στοιχήματος (επίγειου και online σε οποιοδήποτε άθλημα) κατά 1% και αύξηση των online στοιχημάτων στον ιππόδρομο κατά 10%.

Μειωμένα έσοδα από τις στοιχηματικές αναμένουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Το HBLB (Horserace Betting Levy Board), το ταμείο που εισπράττει τις υποχρεωτικές εισφορές όσων στοιχηματικών προσφέρουν υπηρεσίες στις αγγλικές ιπποδρομίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε πως αναμένει μειωμένα έσοδα για το 2020, εξαιτίας των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η πανδημία. Οι υπεύθυνοι χαρακτήρισαν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2021 χαοτική για τις αγγλικές ιπποδρομίες, εξαιτίας των σημαντικών προβλημάτων που προέκυψαν.

Ξανακλείνουν με κυβερνητική διαταγή επιλεγμένα ιπποδρόμια στη Γαλλία

Μια σειρά από γαλλικά ιπποδρόμια θα αναγκαστούν να κλείσουν ξανά τις πύλες τους, έχοντας συμπληρώσει μόνο 10 ημέρες από τότε που ξεκίνησαν ξανά να διοργανώνουν ιπποδρομίες. Μια νέα κυβερνητική απόφαση έκρινε ότι κάποια ιπποδρόμια δε μπορούν να λειτουργήσουν σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες κοινωνικής απομάκρυνσης και προστασίας από την πανδημία.

Ντοκιμαντέρ αφιέρωμα στο Tiger Roll ετοίμασε η ιστοσελιδα στοιχήματος BetFair

Η ιστοσελίδα στοιχήματος BetFair ετοίμασε και έδωσε στη δημοσιότητα ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στο άλογο Tiger Roll, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να εξασφαλίσει σημαντικές νίκες στα κορυφαία ιπποδρομιακά φεστιβάλ του Ηνωμένου Βασιλείου. Το 45λεπτο ντοκιμαντέρ ονομάζεται Tiger Roll: The Horse Of A Life Time και αποτελεί ένα φόρο τιμής στην επιτυχημένη καριέρα ενός από τα κορυφαία άλογα των τελευταίων ετών.

 

Το νέο ντοκιμαντέρ της BetFair

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες

Kαι σήμερα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Ladbrokes μπορούν να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα, ώστε να πραγματοποιήσουν προβλέψεις με μειωμένο ρίσκο και να διεκδικήσουν λιγότερα μεν, αλλά πιο πιθανά κέρδη. Επιπλέον, χάρη στη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχήματος, μπορούν να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα με ακόμη πιο μειωμένο ρίσκο, σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες.

 Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Ladbrokes ισχύει για τα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στις εξής ιπποδρομίες: των 14:20 και 14:50 στο Southwell και των 19:30 στο Chelmsford.

 

Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στις εικονικές ιπποδρομίες της Betshop

Η Betshop δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν σε ένα πλήθος κουρσών στις εικονικές ιπποδρομίες και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη και στην περίοδο των εορτών. Το μόνο που χρειάζονται, άλλωστε, είναι τύχη και χρήματα στον λογαριασμό τους. Όσοι, μάλιστα, πραγματοποιήσουν επαναφόρτιση του λογαριασμού τους τις επόμενες ημέρες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κι ένα πριμ 25%, το οποίο θα τους αποφέρει επιπλέον χρήματα.

 

Όροι διεκδίκησης του πριμ επαναφόρτισης

Μειωμένο ρίσκο στο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Epsom προσφέρει η Paddy Power

Όσοι οι λάτρεις των ιπποδρομιών ετοιμάζονται να στοιχηματίσουν στο αυριανό Epsom Derby, μπορούν να στοιχηματίσουν στους σημερινούς αγώνες του φεστιβάλ και να διεκδικήσουν κέρδη, ακόμη και με μειωμένο ρίσκο. Μία από τις σημερινές ιπποδρομίες του Epsom, άλλωστε, συνοδεύεται και από μία προσφορά, που υπόσχεται να αποζημιώσει όλα τα χαμένα στοιχήματα υπό μία συγκεκριμένη προϋπόθεση.

Νέο εργαλείο για τις ιπποδρομίες από τη BetVictor

H BetVictor συνεχίζει να βελτιώνει την ιστοσελίδα του στοιχήματος που διατηρεί, λανσάροντας νέες υπηρεσίες, για όσα μέλη της στοιχηματίζουν σε διαφορετικά αθλήματα. Κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες, μάλιστα, προορίζονται και για τους λάτρεις των ιπποδρομιών – όπως η νέα υπηρεσία BetFinder.

 

Σχέδια επέκτασης για το ιπποδρόμιο του Churchill Downs

Οι υπεύθυνοι του ιπποδρομίου Churchill Downs στο Kentucky των ΗΠΑ (εκεί που διοργανώνεται κάθε χρόνο και το Kentucky Derby), ανακοίνωσαν πως ετοιμάζουν ένα μεγάλο σχέδιο επέκτασης των εγκαταστάσεων του ιπποδρομίου. Πρόκειται για τις εγκαταστάσεις που βρίσκονται παραπλεύρως της πίστας που πραγματοποιούνται οι κούρσες και η οποία σήμερα χρησιμεύει ως κέντρο εκπαίδευσης.

Νέο ταμείο στήριξης για τις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι υπεύθυνοι των αγγλικών ιπποδρομιών ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός νέου ταμείου στήριξης, το οποίο έχει σκοπό να ενισχύσει όσους ιδιοκτήτες και εκπαιδευτές αλόγων αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, λόγω της κατάστασης που προκλήθηκε από την επέλαση της πανδημίας. Το νέο ταμείο ονομάζεται Racehorse Relief Fund και τη διαχείρισή του έχει αναλάβει η ROA (Racehorse Owners Association).

Ενισχύεται η συνεργασία της SIS με τις ιπποδρομίες της Ουρουγουάης

Η SIS, μία από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής ζωντανών εικόνων από τις ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, συνεργάζεται και με τις ιπποδρομίες της Ουρουγουάης. Αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι οι ιστοσελίδες στοιχήματος που συνεργάζονται μαζί της να είναι σε θέση να προσφέρουν στοιχήματα και live streaming στις κούρσες του Hipodromo Nacional de Maroñas.

Tο ιπποδρόμιο Kempton Park

Ιπποδρόμιο Kempton ParkΈνα από τα βρετανικά ιπποδρόμια που είναι σε θέση να προσφέρουν μια πλήρη εμπειρία διασκέδασης στους επισκέπτες (πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι) είναι το Kempton Park, ένα ιπποδρόμιο που εδρεύει στο Sunbury-on-Thames του Surrey, μερικά χιλιόμετρα έξω από το Λονδίνο. Το Kempton Park εκτείνεται σε μια περιοχή 210 εκταρίων, περιβάλλεται από δάσος και διαθέτει δύο λίμνες στο κέντρο του.

Bonus στις εικονικές ιπποδρομίες από τη Betshop και την Paysafe

Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Betshop μπορούν να διεκδικήσουν έως τις 14 Απριλίου δύο bonus των 5 ευρώ, συμμετέχοντας στο νέο διαγωνισμό που διεξάγει η ιστοσελίδα. Πρόκειται για ένα διαγωνισμό, στον οποίο εξασφαλίζουν συμμετοχή 5.000 τυχερά μέλη που θα λάβουν το τυχερό e-mail και θα ακολουθήσουν τις οδηγίες του.

 

Νέες ιστορικές ιπποδρομίες θα διεξάγονται στο Kentucky

Το ιπποδρόμιο του Churchill Downs στο Kentucky των ΗΠΑ θα συνεργάζεται στο εξής με το συνεργατικό σχήμα των Kentucky Downs και Keeneland, προκειμένου να προσφέρει μια νέα σειρά ιστορικών ιπποδρομιών. Πρόκειται για ένα τυχερό παιχνίδι που καλεί τους παίχτες να στοιχηματίζουν στα αποτελέσματα ιπποδρομιών του παρελθόντος, το οποίο έχει αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλές στις ΗΠΑ, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες από την Betbright

Η Betbright αποφάσισε να ανανεώσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού που λειτουργεί στην ιστοσελίδα της. Οι υπεύθυνοι λάνσαραν μια νέα πλατφόρμα, η οποία μάλιστα είναι κοινή στην ιστοσελίδα που εμφανίζεται σε όσους στοιχηματίζουν από τον υπολογιστή τους και σε όσους στοιχηματίζουν από το κινητό τους. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα με… mobile χαρακτήρα, η οποία είναι διαθέσιμη και στην ιστοσελίδα που εμφανίζεται στον υπολογιστή των μελών της.

 

Mobile πλατφόρμα για στοίχημα από τον υπολογιστή!

Πρόταση απαγόρευσης του online στοιχήματος στις ιπποδρομίες στις ΗΠΑ

Δύο γερουσιαστές των ΗΠΑ, οι Tom Udall και Joe Pitts, προχώρησαν σε πρόταση κατάργησης της εξαίρεσης των ιπποδρομιών από την απαγόρευση του στοιχήματος, προκαλώντας αντιδράσεις στις Αρχές του αθλήματος και στους παίχτες του ονλαϊν στοιχήματος καθώς και στις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν στοίχημα στις ιπποδρομίες.

 

Μειώνει το ρίσκο των πλασέ στις αγγλικές ιπποδρομίες η εταιρία στοιχήματος Ladbrokes

Και σήμερα, το πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι πλούσιο, με αρκετές κούρσες να ξεχωρίζουν, χάρη στο θέαμα και στις στοιχηματικές ευκαιρίες που υπόσχονται. Κάποιες από αυτές, όμως, ξεχωρίζουν περισσότερο στην εταιρία στοιχήματος Ladbrokes, χάρη στο γεγονός ότι συνοδεύονται από μία προσφορά, που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στα πλασέ στοιχήματα.

Την πρωτοβουλία #GoRacingGreen στηρίζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet ανακοίνωσε τη στήριξή της στην πρωτοβουλία #GoRacingGreen των αγγλικών ιπποδρομιών, η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Η στήριξη της Unibet περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, οικονομική ενίσχυση, αλλά και προβολή των πρωτοβουλιών του #GoRacingGreen.

 Η Unibet, μάλιστα, είναι η πρώτη στοιχηματική εταιρεία που στηρίζει επίσημα τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

 

Τι είναι η πρωτοβουλία #GoRacingGreen;

Sportingbet: Bonus 10% στην επόμενη κατάθεση σε λογαριασμό

Η Sportingbet υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία με την Euroleague Basketball και αποτελεί τον εθνικό χορηγό της Euroleague στο μπάσκετ, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Κανονικά, ένα τέτοιο νέο ελάχιστα θα αφορούσε τους λάτρεις των ιπποδρομιών. Ωστόσο, η Sportingbet φροντίζει να τραβήξει το ενδιαφέρον κάθε μέλους της στη νέα συμφωνία χορηγίας, προσφέροντας σε κάθε παίχτη (ανεξάρτητα από το άθλημα της επιλογής του) ένα bonus επαναφόρτισης λογαριασμού.

 

Παραμένει χορηγός του Summer Sprint η Sky Bet

H στοιχηματική εταιρεία Sky Bet ανακοίνωσε πως θα παραμείνει χορηγός του φεστιβάλ ιπποδρομιών Summer Sprint για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το εν λόγω φεστιβάλ διεξάγεται κατά τη διάρκεια των τρεχόντων μηνών και ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Αύγουστο, με τη Sky Bet να εξακολουθεί να αποτελεί χορηγό του.

 

Το φετινό Summer Sprint

Νέα απο το διαδίκτυο