Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ιπποδρομίες στη Νότια Αφρική

Οι αγώνες μεταξύ αλόγων είναι ένα πολύ γνωστό σπορ στη Νότια Αφρική και για να εντοπίσει κάποιος την έναρξή τους, θα πρέπει να ανατρέξει στο μακρινό 1797, όταν και έκαναν την εμφάνισή τους στη συγκεκριμένη χώρα. Βέβαια, η πρώτη χρονομετρημένη κούρσα έλαβε χώρα μετά από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα το 1802. Η επίσημη εθνική ένωση της Νοτίου Αφρικής, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων, ιδρύθηκε το 1882 και φέρει πλέον την ονομασία National Horseracing Authority of South Africa. Παρακάτω αναφέρονται κάποια από τα γνωστότερα ιπποδρόμια της εν λόγω χώρας, αλλά και ορισμένα από τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά γεγονότα που διεξάγονται εκεί.

  • Greyville Racecourse

Ίσως είναι το γνωστότερο και σπουδαιότερο ιπποδρόμιο της χώρας, το οποίο βρίσκεται στο Durban και συγκεκριμένα στο KwaZulu Natal της Νότιας Αφρικής. Η πίστα έχει τριγωνικό σχήμα, ενώ η επιφάνειά της καλύπτεται από χλοοτάπητα, όπου και διεξάγονται flat ιπποδρομίες. Είναι δεξιόστροφη και έχει περίμετρο περίπου 2.900 μέτρων. Φιλοξενεί ορισμένους από τους σπουδαιότερους αγώνες της σεζόν, όπως το Greyville Gold Cup και το Vodacom July ή αλλιώς το Durban July Handicap, το οποίο προσελκύει τα καλύτερα άλογα της χώρας, ενώ διεξήχθη για πρώτη φορά το 1897. Η δεύτερη αφορά άλογα τριών ετών και άνω, τα οποία καλούνται να καλύψουν απόσταση 2,2 χιλιομέτρων, ενώ μοιράζονται χρηματικά έπαθλα που αγγίζουν τις 400.000 δολάρια. Διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Ιούλιο και συγκεκριμένα το πρώτο Σάββατο αυτού.  

  • Turffontein Racecourse

Ο εν λόγω χώρος βρίσκεται στην περιοχή Turffontein, η οποία αποτελεί προάστιο του Γιοχάνεσμπουργκ. Το ιπποδρόμιο διαθέτει έναν οβάλ flat στίβο, ο οποίος χωρίζεται σε δύο διαφορετικές διαδρόμους που καλύπτονται από χλοοτάπητα. Ο εξωτερικός διάδρομος έχει μήκος 2,7 χιλιόμετρα, ενώ οι κούρσες διεξάγονται δεξιόστροφα. Η περίμετρος του εσωτερικού αγγίζει τα 2,5 χιλιόμετρα, ενώ επίσης διεξάγονται δεξιόστροφες κούρσες. Το ιπποδρόμιο του Turffontein φιλοξενεί τη διοργάνωση “The Summer Cup”, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο το Νοέμβριο και αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις των ιπποδρομιών. Η συγκεκριμένη διοργάνωση διεξήχθη για πρώτη φορά το 1887 και είναι από τους παλαιότερους αγώνες της Νοτίου Αφρικής. Είναι κούρσα χάντικαπ, ενώ αφορά ίππους τριών ετών και πάνω, οι οποίοι πρέπει να διανύσουν μία απόσταση 2000 μέτρων.

  • Kenilworth Racecourse

Το συγκεκριμένο ιπποδρόμιο βρίσκεται στο Cape Town και συγκεκριμένα στο Kenilworth, το οποίο είναι προάστιο της εν λόγω πόλης. Είναι το παλαιότερο ιπποδρόμιο της χώρας, ενώ φιλοξενεί μερικούς από τους σπουδαιότερους αγώνες μεταξύ αλόγων της Νότιας Αφρικής. Ο αγωνιστικός του χώρος χωρίζεται σε δύο διαφορετικούς οβάλ διαδρόμους, των οποίων η επιφάνεια είναι καλυμμένη από χλοοτάπητα. Ο παλιός διάδρομος έχει μήκος 2,7 χιλιόμετρα, ενώ ο καινούριος είναι 100 μέτρα μεγαλύτερος (2,8 χιλιόμετρα). Η συγκεκριμένη πίστα φιλοξενεί επίπεδες κούρσες, από τις οποίες… κλέβει την παράσταση το J & M Met, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο στα τέλη του Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου.

  • Arlington Racecourse

Το ιπποδρόμιο του Arlington βρίσκεται στο Port Elizabeth, το οποίο αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Νοτίου Αφρικής. Πρόκειται για ένα από τα γνωστότερα ιπποδρόμια της χώρας, το οποίο προσελκύει πολλούς θεατές, ενώ προσφέρει σημαντικά χρηματικά έπαθλα. Η πίστα, στην οποία διεξάγονται οι αγώνες, είναι δεξιόστροφη, έχει μήκος 2000 μέτρα, ενώ η επιφάνειά της καλύπτεται από χλοοτάπητα.

  • Flamingo Park Racecourses

Το Flamingo Park Racecourses βρίσκεται στο Kimberley της Νότιας Αφρικής. Το ιπποδρόμιο διαθέτει μία οβάλ πίστα, η οποία έχει μήκος 2000 μέτρων. Οι αγώνες διεξάγονται δεξιόστροφα, ενώ η επιφάνειά της καλύπτεται από χώμα και αφορά flat ιπποδρομίες. 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Πέντε θέσεις στο Grand National πληρώνει η Paddy Power

Μπορεί το Grand National να βρίσκεται ακόμη μακριά – ξεκινά, άλλωστε, στις αρχές Απριλίου και προηγείται το φεστιβάλ του Cheltenham τον Μάρτιο – αλλά η Paddy Power δε μοιάζει διατεθειμένη να χάσει καιρό και ήδη ανακοίνωσε την πρώτη της προσφορά για το φεστιβάλ.

 

Κέρδη και ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες μοιράζει η Novibet

Τα μέλη της Novibet έχουν σήμερα την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια σειρά από ανταμοιβές, υπό την προϋπόθεση ότι θα συμμετάσχουν σε μια νέα προσφορά και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες. Η νέα προσφορά της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Τα κατάλληλα στοιχήματα και οι ανταμοιβές που θα αποφέρουν

Σε κοινωνικούς σκοπούς τα κέρδη από επιλεγμένα στοιχήματα του Grand National

Πριν την έναρξη του Grand National, οι στοιχηματικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου, σε συνεργασία με τους βουλευτές της χώρας, ανακοίνωσαν μια νέα πρωτοβουλία, προκειμένου να ενισχύσουν κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η πρωτοβουλία αυτή ήθελε τους βουλευτές να τοποθετούν στοιχήματα στις ιπποδρομίες και να δωρίζουν έπειτα τα κέρδη σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Μειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η William Hill

Η εταιρεία στοιχήματος William Hill δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στη σημερινή ιπποδρομία των 22:14 στο Wolverhampton και υπόσχεται να αυξήσει τις νικητήριες θέσεις σε τέσσερις.

 Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, θα εισπράξουν κάποια κέρδη περισσότερα στοιχήματα και οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Eικονικές ιπποδρομίες στη Magicbet

H Magicbet εγκαινίασε ένα νέο τομέα στην ιστοσελίδα της και πρόσθεσε σε αυτόν τις εικονικές ιπποδρομίες. Ο νέος τομέας ονομάζεται VRacing και σε αυτόν είναι διαθέσιμος ο στοιχηματισμός σε διάφορους εικονικούς αγώνες, μεταξύ των οποίων οι ιπποδρομίες.

 

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών, μάλιστα, που διαθέτουν λογαριασμό στη Magicbet έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαφορετικές παραλλαγές ιπποδρομιών – τις επίπεδες και αυτές με άμαξες.

 

Έρχεται ανανέωση στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betrebels

Μπορεί η στοιχηματική ιστοσελίδα Betrebels να μη δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε πραγματικές ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, αλλά τους προσφέρει μια σειρά από εικονικά αθλήματα, ανάμεσά τους και οι εικονικές ιπποδρομίες, που μπορούν να αποφέρουν κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σωστά στους νικητές και σε άλλες πτυχές κάθε κούρσας. Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες, μάλιστα, αναμένεται να επωφεληθούν και των αλλαγών που ετοιμάζει η Betrebels στο σύνολο της στοιχηματικής της ιστοσελίδας.

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στα στοιχήματα του Cheltenham

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham, η Paddy Power δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στις κούρσες της πρώτης ημέρας και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. H νέα προσφορά της εταιρείας στοιχήματος ισχύει για συγκεκριμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της, σε οποιαδήποτε από τις ιπποδρομίες της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ (13 Μαρτίου).

Ευεργετικό το Melbourne Cup για την αγορά στοιχήματος της Νέας Ζηλανδίας

Το Melbourne Cup αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα στην αγορά της Αυστραλίας, αλλά και σε αυτές των γειτονικών χωρών, όπως η Νέα Ζηλανδία. Στην τελευταία, μάλιστα, τα έσοδα από τα στοιχήματα στο Melbourne Cup ήταν αρκετά για να θέσουν ένα νέο ρεκόρ στην αγορά της χώρας.

Άκρως επιτυχημένη η σεζόν 2019-2020 για τις ιπποδρομίες του Hong Kong

Παρά την εξάπλωση της πανδημίας και τα αυστηρά μέτρα που αναγκάστηκαν να λάβουν οι υπεύθυνοι, το Hong Kong Jockey Club ανακοίνωσε ότι η σεζόν του 2019-2020 αποτέλεσε μια από τις πιο επιτυχημένες και κερδοφόρες στην ιστορία του! Η συγκεκριμένη σεζόν δεν κατάφερε να εξασφαλίσει όσα κέρδη εξασφάλισε η προηγούμενη, αλλά παραμένει η τρίτη καλύτερη στην ιστορία του Hong Kong Jockey Club, χάρη στα τεράστια κέρδη που απέφερε.

Νέα υπηρεσία στα each way των ιπποδρομιών από την BetFair

Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων BetFair έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε ένα πλήθος ιπποδρομιών ανά τον κόσμο και να διεκδικήσουν κέρδη, ανάλογα των αποδόσεων που επιλέγουν και του ρίσκου που συνοδεύει τις προβλέψεις τους. Παράλληλα, μπορούν να τοποθετήσουν each way στοιχήματα, τα οποία μειώνουν σημαντικά το ρίσκο.

 

Ελάχιστα τα κέρδη των παιχτών στοιχήματος στο November Festival του Cheltenham

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών November Festival που διεξήχθη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο ιπποδρόμιο του Cheltenham συγκέντρωσε πολλούς λάτρεις των ιπποδρομιών και μονοπώλησε το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος. Όπως αποδείχθηκε, όμως, τα κέρδη που εξασφάλισαν οι παίχτες μέσω των στοιχημάτων τους ήταν ελάχιστα, εξαιτίας των ανατροπών που κυριάρχησαν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Αλλαγές στο αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα ετοιμάζει η Ολλανδία

Η Ολλανδία ετοιμάζει μια σειρά αλλαγών στο αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα, με σημαντικότερη αυτή της πιθανής αλλαγής της εταιρείας στοιχήματος που διατηρεί το μονοπώλιο στον συγκεκριμένο τύπο στοιχημάτων. Συγκεκριμένα, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη διενέρεγεια ενός νέου διαγωνισμού για την άδεια αποκλειστικής προσφοράς αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες, με τη συμμετοχή αρκετών ενδιαφερόμενων εταιρειών.

Αναβάλλονται τελικά όλες οι ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου

H ΒΗΑ, αν και αρχικά είχε αποφασίσει να συνεχίσει να διεξάγει κανονικά τις ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου κεκλεισμένων των θυρών, τελικά ανακοίνωσε ότι αναστέλλει κάθε συνάντηση έως και μέχρι τα τέλη Απριλίου. Οι αρμόδιοι αποφάσισαν τελικά να μη ρισκάρουν μεγαλύτερη εξάπλωση του κορωναϊού και έβαλαν λουκέτο σε όλα τα ιπποδρόμια της χώρας.

 Η απόφαση για την αναβολή των ιπποδρομιών πάρθηκε εσπευσμένα και τέθηκε σε ισχύ από τις 18 Μαρτίου.

 

Τιμές Black Friday σε επιλεγμένες ιπποδρομίες της William Hill

Η σημερινή ημέρα (Black Friday) είναι γνωστή για τις προσφορές που πραγματοποιούν τα καταστήματα, τα οποία μειώνουν σημαντικά τις τιμές τους. Στην περίπτωση της στοιχηματικής ιστοσελίδας William Hill, όμως, οι τιμές όχι μόνο δε μειώνονται, αλλά αυξάνονται, στο πλάισιο της προσφοράς που ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια της Black Friday!

Παραμένουν οι περιορισμοί στην διεξαγωγή των ιρλανδικών ιπποδρομιών

Οι ιρλανδικές ιπποδρομίες θα συνεχίσουν να διεξάγονται κανονικά τις επόμενες εβδομάδες, παρά τα νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Ιρλανδίας, ωστόσο, οι θεατές δε θα είναι σε θέση να τις παρακολουθούν από κοντά. Οι ελπίδες των προηγούμενων εβδομάδων, σχετικά με την επιστροφή του κοινού στα ιρλανδικά ιπποδρόμια, καταποντίστηκαν, αφού η επιδημιολογική εικόνα της χώρας δεν δικαιολογεί χαλάρωση των μέτρων – το αντίθετο, μάλιστα.

Στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στις ιπποδρομίες του Redcar από την Paddy Power

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών στρέφουν σήμερα τα βλέμματά τους στην Αγγλία και στο ιπποδρόμιο του Redcar, όπου διεξάγονται σήμερα οι πιο ενδιαφέρουσες κούρσες της ημέρας. Το ενδιαφέρον που έχει κάθε κούρσα, μάλιστα, ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power.

Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται μειωμένο ρίσκο σε όσους στοιχηματίσουν σήμερα στους νικητές των ιπποδρομιών του Redcar.

 

Δε χάνει ο δεύτερος στο Redcar

Fantasy ιπποδρομίες: Παγκόσμια πρωτοτυπία για το αγγλικό αμοιβαίο στοίχημα

Το Tote, το οποίο μέχρι σήμερα πρόσφερε αποκλειστικά υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος στις αγγλικές ιπποδρομίες, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες μια νέα υπηρεσία, η οποία μάλιστα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Συγκεκριμένα, η εταιρεία λάνσαρε τις πρώτες παγκοσμίως υπηρεσίες fantasy sports στις ιπποδρομίες.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα βρετανικών ιπποδρομιών του 2016

Η αρμόδια Αρχή για τις ιπποδρομίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BHA (British Horseracing Authority), ανακοίνωσε το πρόγραμμα ιπποδρομιών για τη σεζόν του 2016 και οι λάτρεις του αθλήματος (και οι παίχτες του στοιχήματος) μπορούν πλέον να σημειώνουν τις ημερομηνίες στα ημερολόγιά τους.

 

Οι αγωνιστικές ημέρες του Craven Meeting: Day Two

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Craven Meeting συγκεντρώνει πλήθη κόσμου, καθώς αποτελεί την επίσημη έναρξη της σεζόν των επίπεδων κουρσών, ενώ η δεύτερη ημέρα του, όσο κι αν δεν περιλαμβάνει πλέον κάποια από τις σημαντικότερες κούρσες της χρονιάς (το Craven Stakes που μεταφέρθηκε στην τρίτη ημέρα), αποτελεί μια καλή ευκαιρία για το κοινό να πάρει μια πρώτη γεύση από τις επιδόσεις των συμμετεχόντων στις κλασικές κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών.

 

Επιπλέον θέσεις σε επιλεγμένα πλασέ πληρώνει η Paddy Power

Και σήμερα, η Paddy Power έχει ενεργοποιήσει μια προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Μέσω αυτής της προσφοράς, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ σε επιλεγμένες ιπποδρομίες του σημερινού προγράμματος θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού θα εξασφαλίσουν κάποια κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις, αλλά σε μία από τις επόμενες (έως και στην πέμπτη, σε κάποιες περιπτώσεις!).

Σε αυξήσεις των χρηματικών επάθλων στις αγγλικές ιπποδρομίες προχωρά η BHA

Η BHA (British Horseracing Authority) ανακοίνωσε τα σχέδιά της για τη σταδιακή αύξηση των χρημάτων στις αγγλικές ιπποδρομίες, προκειμένου τα ποσά να επανέλθουν ξανά στα ύψη πριν την έλευση της πανδημίας. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι η αρχή θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με τις ιπποδρομίες των μεσαίων και μικρών κατηγοριών.

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του ιπποδρομίου Churchill Downs

Το ιπποδρόμιο Churchill Downs στο Kentucky των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία του, προκειμένου να εξετάσει μια σειρά από θέματα ασφαλείας. Στο ιπποδρόμιο έχει σημειωθεί ένας ασυνήθιστα υψηλός αριθμός τραυματισμών τον τελευταίο μήνα και οι υπεύθυνοι θέλουν να πραγματοποιήσουν μια σειρά ελέγχων, προκειμένου να διαπιστώσουν τις αιτίες.

Τις καλύτερες αποδόσεις στο Cheltenham υπόσχεται η William Hill

Το φεστιβάλ του Cheltenham διεξάγεται στις 15-18 Μαρτίου και οι λάτρεις των ιπποδρομιών δεν επιδίδονται μόνον σε έναν αγώνα δρόμου για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες προβλέψεις, αλλά και στην αναζήτηση των υψηλότερων αποδόσεων. Η αναζήτηση αυτή, όμως, μοιάζει να έφτασε στο τέλος της, χάρη στη νέα προσφορά της William Hill.

 

Ανταμοιβές φέρνουν τα παρολί στις σημερινές ιπποδρομίες της BetFair

Η προσφορά της BetFair που ανταμείβει τα παρολί των ιπποδρομιών επέστρεψε και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις σημερινές κούρσες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη και ανταμοιβές, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις. Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά θα πρέπει να στοιχηματίσουν στις κούρσες που διεξάγονται σήμερα και, ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν, θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Ο τρόπος διεξαγωγής της προσφοράς

Η Titanbet νέα χορηγός του Lingfield Park

H Titanbet συνεχίζει να δραστηριοποιείται έντονα στον χώρο των ιπποδρομιών, προχωρώντας σε μία ακόμη σημαντική χορηγία. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε τη χορηγία προς το ιπποδρόμιο του Lingfield Park, γνωστού από σημαντικά φεστιβάλ, όπως αυτό του Winter Derby.

 

Kαι οι ισπανικές ιπποδρομίες στο live streaming της SIS

Η εταιρεία διανομής δεδομένων, στατιστικών και εικόνων SIS (Sports Information Services) προχώρησε σε μία ακόμη συμφωνία που θα επηρεάσει τον τρόπο που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες εκατομμύρια παίχτες ανά τον κόσμο. Η εταιρεία προχώρησε σε συμφωνία με την ισπανική Asociación de Hipodromos Españoles και σύντομα θα μεταδίδει τις σημαντικότερες ισπανικές ιπποδρομίες μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της.

Nέα υπηρεσία e-banking στις εικονικές ιπποδρομίες της Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες χρήματα που μπορούν να μεταφέρουν στον λογαριασμό τους μέσω διαφορετικών μεθόδων, όπως οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες, τα e-wallets και το τραπεζικό έμβασμα. Στις μεθόδους αυτές ήρθε να προστεθεί και η βελτιωμένη υπηρεσία e-banking που προσφέρει πλέον η Novibet.

 Η βελτιωμένη υπηρεσία προσφέρεται με τη στήριξη της ΔΙΑΣ και οι παίχτες μπορούν να μεταφέρουν τα χρήματα στον λογαριασμό τους, εύκολα, άμεσα και με ασφάλεια.

 

Συσφίγγουν τις σχέσεις τους οι αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες ετοιμάζονται να συσφίξουν τις σχέσεις τους με τις αντίστοιχες ιρλανδικές, μέσω μιας νέας συμφωνίας που σύναψαν οι αρμόδιες ρυθμιστικές Αρχές των δύο χωρών. Η νέα συμφωνία προβλέπει τη συνεργασία της BHA (British Horseracing Authority) με την IHRB (Irish Horseracing Regulatory Board), προκειμένου να εποπτεύουν μαζί τις τάσεις στοιχηματισμού στις ιρλανδικές ιπποδρομίες.

 

Τα οφέλη της συνεργασίας

Winner: Δωρεάν live στοίχημα μέσω κινητού

Η Winner ανακοίνωσε μια αποκλειστική προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, χρησιμοποιώντας όχι τον υπολογιστή τους, αλλά το κινητό τους. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται ένα δωρεάν live στοίχημα, σε όσους παίχτες τοποθετήσουν τουλάχιστον 20 live στοιχήματα στις ιπποδρομίες μέσω του κινητού τους.

 

Ενισχύονται τα μηνύματα υπεύθυνου στοιχηματισμού στο γαλλικό ιπποδρομιακό στοίχημα

Η εταιρεία Pari-Mutuel Urbain (PMU), που προσφέρει αποκλειστικές υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες της Γαλλίας, ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόθεσή της να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την καμπάνια της που επικεντρώνεται στον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Σύμφωνα με την PMU, οι συνεργάτες της, αλλά και οι κορυφαίοι πρεσβευτές της, όπως ο Antoine Griezmann, θα αξιοποιούν στο εξής νέο περιεχόμενο στον συγκεκριμένο τομέα, ώστε να ενημερώνουν και να ευαισθητοποιούν αποτελεσματικότερα για τους κινδύνους εθισμού στον τζόγο.

Νέα απο το διαδίκτυο