Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ιπποδρομίες στο Dubai

Οι ιπποδρομίες στο Dubai ξεκίνησαν το 1981, όταν και φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά κούρσα μεταξύ καθαρόαιμων ίππων, στο… δρόμο Camel, ο οποίος καλύπτονταν από χώμα. Ο αγώνας περιελάμβανε τρεις κούρσες και διοργανώθηκε από τον Σεΐχη Mohammed bin Rashid Al Maktoum, τον αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, καθώς και τον πρωθυπουργό, αλλά και Κυβερνήτη του Dubai. Μετά από περίπου δέκα χρόνια και συγκεκριμένα το 1992, ιδρύθηκε το Dubai Racing Club, υπό την προεδρία του Συνταγματάρχη της πολεμικής αεροπορίας Ali Khamis Al Jafleh. Το Μάρτιο του 1992 άρχισαν να διοργανώνονται και επίσημα οι πρώτες κούρσες στο Nad Al Sheba Racecourse, στις οποίες έδωσαν το παρόν κάποιοι από τους γνωστότερους και καλύτερους αναβάτες της εποχής. Ένα χρόνο αργότερα, το Μάρτιο του 1993, έλαβε χώρα το Dubai International Jockeys Challenge, το οποίο και διοργανώθηκε από το Dubai Racing Club και αφορούσε αγώνες μεταξύ ομάδων από το Dubai, τα ΗΑΕ, την Ευρώπη, την Αμερική, την Ιαπωνία και την Αυστραλία. Το συγκεκριμένο meeting ήταν η αφορμή για να δημιουργηθεί το Dubai World Cup, το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά το 1996 και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το 2010 δημιουργήθηκε το Meydan Grandstand και το νέο Meydan Racecourse, το οποίο αποτελεί στολίδι των ιπποδρομιακών αγώνων ανά τον κόσμο. Ο συγκεκριμένος χώρος είναι πλέον η έδρα του Dubai World Cup και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει στις εξέδρες του περισσότερους από 60.000 θεατές. Περιλαμβάνει, επίσης, ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, το Meydan Hotel, το οποίο διαθέτει περισσότερα από 280 δωμάτια και σουίτες.

Το ιπποδρόμιο του Meydan, λοιπόν, όπως είναι πλέον η ονομασία του, άνοιξε επίσημα τις πύλες του στις 27 Μαρτίου του 2010. Διαθέτει δύο οβάλ πίστες με διαφορετικά  χαρακτηριστικά, αλλά και διαφορετική απόσταση. Η εξωτερική έχει μήκος 2400 μέτρα και καλύπτεται από χλοοτάπητα. Είναι αριστερόστροφη, έχει πλάτος 30 μέτρα και φιλοξενεί flat ιπποδρομίες. Ο εσωτερικός στίβος έχει μήκος 1750 μέτρα και καλύπτεται από συνθετικό υλικό, το οποίο μπορεί να αντέξει τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ενώ επίσης φιλοξενεί flat ιπποδρομίες.

Στο Meydan Racecourses διεξάγονται περίπου 19 ιπποδρομίες το χρόνο, ενώ η αγωνιστική περίοδος ξεκινά το Νοέμβριο με το Racing at Meydan και ολοκληρώνεται το Μάιο με τοDubai World Cup. Οι αγώνες λαμβάνουν χώρα κάθε Πέμπτη απόγευμα, αλλά ορισμένες φορές διεξάγονται κούρσες και Σάββατο. Στις αρχές Ιανουαρίου ξεκινά το Dubai World Cup Carnival, από το οποίο “κλέβει” την παράσταση φυσικά το Dubai World Cup, το οποίο ρίχνει την αυλαία των αγώνων, ενώ μοιράζει τεράστια χρηματικά έπαθλα και όπως είναι αναμενόμενο αποτελεί το κέντρο του ενδιαφέροντος για στοίχημα στις ιπποδρομίες. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο πως θεωρείται η πιο “πλούσια” ημέρα των ιπποδρομιών ανά τον κόσμο, ενώ το παρόν δίνουν ορισμένα από τα καλύτερα άλογα παγκοσμίως, “συνοδευόμενα” από εξαιρετικούς αναβάτες. Πρόκειται για έναν επίπεδο αγώνα 2000 μέτρων, ο οποίος διεξάγεται στο συνθετικό κομμάτι της πίστας. Τα άλογα που μπορούν να πάρουν μέρος, ποικίλουν, αφού αυτά που προέρχονται από το βόρειο ημισφαίριο, πρέπει να είναι τεσσάρων ετών και πάνω, ενώ αντίστοιχα αυτά που προέρχονται από το νότιο, να είναι τριών ετών και άνω. 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Νέος χορηγός του Plate Handicap Chase στο φεστιβάλ του Cheltenham η Paddy Power

H εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power ανακοίνωσε ότι θα αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της ιπποδρομίας Plate Handicap Chase, η οποία αποτελεί μια από τις σημαντικότερες κούρσες του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham. Η Paddy Power ανέλαβε τη χορηγία της κούρσας, μετά την απόφαση των προηγούμενων χορηγών,  Brown Advisory και Merribelle Stable, να στηρίξουν φέτος την ιπποδρομία Novices’ Chase.

Θωρακίζεται η ακεραιότητα των ιρλανδικών ιπποδρομιών

Η IHRB (Irish Horseracing Regulatory Board), η αρμόδια Αρχή διεξαγωγής των ιρλανδικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, με σκοπό να θωρακίσει αποτελεσματικότερα την ακεραιότητα του αθλήματος. Αναλυτικότερα, η IHRB ανέθεσε σε έναν ανεξάρτητο οργανισμό την εποπτεία των στοιχημάτων που τοποθετούνται στις ιρλανδικές ιπποδρομίες και τον εντοπισμό ύποπτων μοτίβου στοιχηματισμού.

Ανανεώνει τη χορηγία προς το ιπποδρόμιο του York η Titanbet

Στα χνάρια της επιτυχίας της περσινής συμφωνίας, η Τitanbet ανανέωσε τη χορηγία της προς το ιπποδρόμιο του York και το φεστιβάλ Spring Meeting του Μαΐου. Και φέτος, λοιπόν, η εταιρεία του στοιχήματος θα αποτελέσει τον χορηγό δύο ιπποδρομιών του φεστιβάλ, οι οποίοι θα εγκαινιάσουν και τη νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 

Πλασέ μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες ιπποδρομίες στη Ladbrokes

Το σημερινό πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι αρκετά πλούσιο και οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα μικρότερου ή μεγαλύτερου ρίσκου και να διεκδικήσουν ανάλογα κέρδη. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, μπορούν να μειώσουν ακόμη περισσότερο το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους, εκμεταλλευόμενοι κάποιες προσφορές.

Εικονικό Grand National θα φιλοξενήσει η ITV Racing

Το αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV Racing ανακοίνωσε πως θα φιλοξενήσει μια εικονική εκδοχή του φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National στις 4 Απριλίου. Το φεστιβάλ, που συγκαταλέγεται στα κορυφαία του Ηνωμένου Βασιλείου, ακυρώθηκε, λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για την πανδημία του κορωναϊού, και οι υπεύθυνοι του δικτύου προχώρησαν σε μια νέα συμφωνία, ώστε να μη στερήσουν το θέαμα από το φίλιππο κοινό.

H ΒΗΑ τιμώρησε την πολυνίκη τζόκεϊ για παράβαση κανονισμών

Η αρμόδια Αρχή διεξαγωγής ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BHA (British Horse Racing Authority) τιμώρησε τελικά την πολυνίκη τζόκεϊ (την διασημότερη τζόκεϊ στη χώρα) Hayley Turner, για παράβαση των κανονισμών περί στοιχηματισμού.

Ευεργετικό το Melbourne Cup για την αγορά στοιχήματος της Νέας Ζηλανδίας

Το Melbourne Cup αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα στην αγορά της Αυστραλίας, αλλά και σε αυτές των γειτονικών χωρών, όπως η Νέα Ζηλανδία. Στην τελευταία, μάλιστα, τα έσοδα από τα στοιχήματα στο Melbourne Cup ήταν αρκετά για να θέσουν ένα νέο ρεκόρ στην αγορά της χώρας.

Πρώτη στις προτιμήσεις των παιχτών η Bet365 κατά τη διάρκεια του Cheltenham

H ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων Oddschecker ανακοίνωσε τα στατιστικά για τις επιδόσεις που είχαν οι κορυφαίες αγγλικές ιστοσελίδες στοιχήματος κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες. Τα στατιστικά της Oddschecker δείχνουν μεταξύ άλλων ποιες ιστοσελίδες βρέθηκαν στις κορυφαίες θέσεις των προτιμήσεων των παιχτών του στοιχήματος και, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, στην κορυφή βρέθηκε η Bet365.

 

Αναβαθμίστηκε το mobile app της Novibet

Τα μέλη της Novibet που στοιχηματίζουν σε πραγματικές ή εικονικές ιπποδρομίες έχουντη δυνατότητα να το κάνουν και μέσω του κινητού τους. Ταυτόχρονα, έχουν και την επιλογή του να εγκαταστήσουν το σχετικό app και να εκμεταλλευτούν τις βελτιωμένες υπηρεσίες που προσφέρει.

 Το mobile app της Novibet, μάλιστα, έχει βελτιωθεί εδώ και μερικές ημέρες και προσφέρει νέες δυνατότητες στους παίχτες, ενώ παράλληλα έχει καταστήσει καλύτερη τη λειτουργία συγκεκριμένων υπηρεσιών.

 

Το αναβαθμισμένο app της Novibet

Ανταμείβει τα σημερινά παρολί στις ιπποδρομίες η Novibet

Η Novibet καλύπτει και σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και κάποιες ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στις σημερινές κούρσες. Αναλυτικότερα, η Novibet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και υπόσχεται να τα ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν!

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Νέα έμμεση χορηγία προς τις ιπποδρομίες εξασφάλισε η Unibet

Η Unibet αποτελεί μια από τις πλέον σταθερές χορηγούς των αγγλικών ιπποδρομιών και έχει προχωρήσει σε συμφωνίες που αφορούν άμεσα ή έμμεσα τις κούρσες. Πρόσφατα, ανακοίνωσε άλλη μία έμμεση χορηγία, η οποία σχετίζεται με το φεστιβάλ ιπποδρομιών Goodwood.

 Η νέα αυτή χορηγία αφορά σε μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές που αφορούν στο φεστιβάλ: τη Morning Dash της Racing Post, η οποία καλύπτει όλες τις εξελίξεις των κουρσών του φεστιβάλ και παράλληλα προσφέρει προγνωστικά και αναλύσεις.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στις ιπποδρομίες από την Betrally

Τα μέλη της εταρείας στοιχηματισμού Betrally έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν, όχι μόνο σε πραγματικές ιπποδρομίες, αλλά και σε εικονικές. Και στις δύο περιπτώσεις, μάλιστα, έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν και παρολί που θα αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα πιθανά τους κέρδη. Και, χάρη στη νέα προσφορά της Betraly, τα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε πραγματικές ή εικονικές ιπποδρομίες θα τους αποφέρουν και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Τέλος η Ελλάδα για την Paddy Power

Έως σήμερα, η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power πρόσφερε και στους Έλληνες παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις σημαντικότερες ιπποδρομίες ανά τον κόσμο – τις αγγλικές, τις ιρλανδικές και άλλες. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορούσε να τοποθετήσει άμεσα και νόμιμα τα στοιχήματά του στην ιστοσελίδα, αφού η εταιρεία είχε εξασφαλίσει μία από τις απαραίτητες άδειες που μοίρασε η ελληνική κυβέρνηση.

 

Ιστορία των ιπποδρομιών στην Ελλάδα

Εκ των αρχαιοτέρων αθλημάτων στην Ελλάδα, οι ιπποδρομίες, αναπτύχθηκαν στα Αρχαία χρόνια και συνεχίζονται μέχρι και στις ημέρες μας, επιδεχόμενες μικρές αλλαγές και προσαρμοζόμενες στις συνθήκες της κάθε εποχής! Από τους αγώνες της Κλασσικής Αθήνας τον 5ο αιώνα π.Χ., μέχρι τον Ιππόδρομο του Μαρκοπούλου Αττικής στον 21ο αιώνα, παραμένει ένα άθλημα/σπορ, με φανατικούς φίλους!

Δωρεάν είσοδος για τις στοιχηματικές στα ιπποδρόμια της ARC

Οι αγγλικές ιπποδρομίες θα βρεθούν σύντομα ένα βήμα πιο κοντά στην κανονικότητα, αφού η αγγλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει (για πρώτη φορά από το Μάρτιο) την είσοδο των θεατών στα ιπποδρόμια που βρίσκονται σε μη επιδημιολογικά μη επιβαρυμένες περιοχές. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι θα μπορέσουν να επιστρέψουν στην ενεργή δράση και οι στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται εντός των εγκαταστάσεων των ιπποδρομίων.

Νέα στατιστικά και προγνωστικά στα πρακτορεία στοιχήματος της Paddy Power

Η εταιρεία στοιχήματος Paddy Power ενίσχυσε τη συνεργασία της με την SpotlightSports, την ιδιοκτήτρια της εφημερίδας RacingPost, προκειμένου να προσφέρει αναλυτικά στατιστικά και προγνωστικά στις αγγλικές ιπποδρομίες. Η νέα συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά στο δίκτυο στοιχηματικών πρακτορείων της PaddyPower σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και θα προσφέρει έναν πλούτο πληροφοριών στους παίχτες του στοιχήματος.

Σημαντικά μειωμένα τα κέρδη της ARC για το 2018

Η διοργανώτρια Αρχή των αγγλικών ιπποδρομιών, ARC (Arena Racing Corporation), ανακοίνωσε πως τα κέρδη της για το 2018 εμφανίστηκαν μειωμένα. Η μείωση, μάλιστα, ήταν αρκετά σημαντική, σε σχέση με τα κέρδη του 2017, αφού αγγίζει το 50%!

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, η μείωση των κερδών οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση των χρηματικών επάθλων για τις ιπποδρομίες των 2018, αλλά και στα λειτουργικά της έξοδα (μισθοί, εργασίες κτλ.).

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της ARC για το 2018

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές ιπποδρομίες του Epsom

Σήμερα ξεκίνησε επίσημα το φεστιβάλ ιπποδρομιών Epsom Derby, το οποίο θα ολοκληρωθεί με μια από τις σημαντικότερες και πιο ιστορικές κούρσες του κόσμου: το Derby του Σαββάτου. Φυσικά, η αγωνιστική δράση είναι ασταμάτητη και άκρως ενδιαφέρουσα έως τότε, με αρκετές κούρσες να διεξάγονται και σήμερα. Και όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες τέτοιες κούρσες μέσω της εταιρείας στοιχηματισμού Paddy Power θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τη σημερινή της προσφορά και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Αναπτύσσεται συνέχεια η τεχνολογία VR της Jockey Cam

Οι περισσότεροι λάτρεις των ιπποδρομιών πρωτάκουσαν την εταιρεία Jockey Cam πριν μερικές εβδομάδες, όταν πρόσφερε μια νέα και μοναδική εμπειρία στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, χάρη στην τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας (VR). Η Jockey Cam έχει συνεχίσει να εξελίσσει τη νέα αυτή τεχνολογία και συνεχίζει να προσφέρει εμπειρίες υψηλής τεχνολογίας στους λάτρεις των ιπποδρομιών.

Αυξάνει τις οικονομικές παροχές προς τις αγγλικές ιπποδρομίες η HBLB

H HBLB (Horserace Betting Levy Board), η βασικότερη υπεύθυνη για την χρηματοδότηση των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τις οικονομικές παροχές της προς το άθλημα, κατά τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2021.

Προσφορά αγάπης από την Ιπποδρομίες Α.Ε.

Η θυγατρική του ΟΠΑΠ, Ιπποδρομίες Α.Ε., η οποία είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των ελληνικών ιπποδρομιών και τη διεξαγωγή του στοιχήματος σε αυτές, έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και διοργάνωσε στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο μια γιορτή για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS.

 Αναλυτικότερα, η διοίκηση της εταιρείας υποδέχθηκε 100 παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης και τους πρόσφερε δώρα για το Πάσχα και μερικές ξέγνοιαστες στιγμές χαράς και διασκέδασης.

 

Πλασέ στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες της Ladbrokes

Τα πλασέ στοιχήματα των ιπποδρομιών υπόσχονται μειωμένο ρίσκο στους παίχτες, αφού αποφέρουν κέρδη, είτε το άλογο της επιλογής τους τερματίσει στην πρώτη είτε στη δεύτερη θέση. Και, χάρη σε μια ακόμη προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes, το ρίσκο ενός πλασέ στοιχήματος μπορεί να μειωθεί ακόμη περισσότερο!

Bonus επαναφόρτισης φέρνει ο Νοέμβριος στη Betrally

Ο Νοέμβριος μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικερδής μήνας για όσα μέλη της Betrally στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, δίνει σε όλους την ευκαιρία να στοιχηματίσουν έως και 100 ευρώ χωρίς ρίσκο στις ιπποδρομίες της επιλογής τους, μέσω του νέου bonus που ανακοίνωσε.

 

Χορηγός του Investec Derby η στοιχηματική εταιρεία Unibet

Η Unibet ανακοίνωσε μια νέα χορηγία, η οποία τη βοηθά να εγκαθιδρυθεί ακόμη περισσότερα ως ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο των ιπποδρομιών. Πρόκειται για την χορηγία της στοιχηματικής εταιρείας προς το φεστιβάλ ιπποδρομιών Investec Derby.

Ανησυχούν για τη νομιμοποίηση του μονού στοιχήματος οι ιπποδρομίες του Καναδά

Ο Καναδάς επιβάλλει μια σειρά από σημαντικούς περιορισμούς στους παίχτες που επιθυμούν να στοιχηματίζουν στα αθλήματα, με κυριότερο αυτόν που δεν επιτρέπει την τοποθέτηση μονών στοιχημάτων. Οι Καναδοί που θέλουν να στοιχηματίσουν σε κάποιο άθλημα (εκτός κι αν τοποθετούν αμοιβαία στοιχήματα στις ιπποδρομίες) είναι αναγκασμένοι να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τριών σημείων.

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τους ακτιβιστές στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες αντιμετωπίζουν ένα νέο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας κάποιων ακτιβιστών που προσπαθούν να διακόψουν τις κούρσες με επικίνδυνους τρόπους. Οι συγκεκριμένοι διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά προς τα άλογα, αλλά σύμφωνα με τους υπεύθυνους, η συμπεριφορά τους είναι επικίνδυνη.

Εφιάλτης για τις στοιχηματικές εταιρίες ο θρίαμβος του Dettori στο Royal Ascot

Ο θρυλικός τζόκεϊ Frankie Dettori κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ολόκληρη τη χθεσινή ημέρα στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot, καταφέρνοντας να κερδίσει στις 4 από τις 6 κούρσες, στις οποίες συμμετείχε! Οι φοβερές επιδόσεις του Ιταλού τζόκεϊ εντυπωσίασαν όσους τον παρακολούθησαν, αλλά προκάλεσαν εφιάλτες στις στοιχηματικές εταιρείες!

Μέσω live streaming οι ιπποδρομίες ανά τον κόσμο στην στοιχηματική ιστοσελίδα Pame Stoixima

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Pame Stoixima διατηρεί το μονοπώλιο του στοιχηματισμού στις ελληνικές ιπποδρομίες, στις οποίες προσφέρει παράλληλα και μια γκάμα τρομερά χρήσιμων υπηρεσιών, όπως η ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming. Ωστόσο, οι ελληνικές ιπποδρομίες δεν είναι οι μόνες που προσφέρονται στο Pame Stoixima για στοιχηματισμό και live streaming. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλες κορυφαίες ιπποδρομίες ανά τον κόσμο.

Κατατέθηκε το σχέδιο για τον ιππόδρομο

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, κατέθεσε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον ιππόδρομο, το οποίο μεταφέρει το δικαίωμα αποκλειστικής εκμετάλλευσης των ιπποδρομιών από τα χέρια του ΟΔΙΕ σε αυτά του ΟΠΑΠ.

 

Επεκτείνεται η χορηγία της Coral προς την κούρσα Coral-Eclipse

H Coral ανακοίνωσε πως επεκτείνει την χορηγία της προς μία από τις ιπποδρομίες που το όνομά της έχει συνδεθεί περισσότερο μαζί της: την Coral-Eclipse, μία από τις σημαντικότερες αγγλικές ιπποδρομίες που διεξάγεται κάθε χρόνο στο ιπποδρόμιο του Sandown Park. H Coral αποτελεί χορηγό της συγκεκριμένης κούρσας εδώ και χρόνια και η νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές επέκτεινε τη συνεργασία τους για τα επόμενα πέντε χρόνια.

 

Τα αποτελέσματα της νέας χορηγίας

Νέα απο το διαδίκτυο