Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Κούρσες και φεστιβάλ ιπποδρομιών της Αγγλίας

Υπάρχουν 58 επίσημες ιπποδρομιακές κούρσες στη Μ. Βρετανία, οι οποίες –με εξαίρεση τις Great Leighs και  Ffos Las- έχουν τις ρίζες τους από το 1927 και παλαιότερα! Η παλαιότερη κούρσα είναι το Chester Racecourse, που ξεκίνησε στις αρχές του 16ου αιώνα.

Αν και οι περισσότερες κούρσες διεξάγονται σε γρασίδι, υπάρχουν και τέσσερις παντός καιρού. Αυτές είναι οι: Kempton Park, Lingfield Park, Southwell και  Wolverhampton.

Αν και οι αρχαιότερες εν ενεργεία κούρσες, όπως το Kiplingcotes Derby και το Newmarket Town Plate, αποτελούν μάλλον …αξιοθέατα, υπάρχουν αρκετές παλιές κούρσες που διατηρούν μεγάλο ενδιαφέρον. Υπάρχουν τα πέντε British Classics: 1,000 Guineas, 2,000 Guineas, Oaks, Derby και  το St. Leger που ξεκίνησαν τέλη 18ου με αρχές 19ου αιώνα και συνεχίζουν να αποτελούν κορυφαίο στόχο για κάθε γενιά ίππων!

Το φεστιβάλ Royal Ascot αποτελεί το μεγαλύτερο Festival ιπποδρομιών στην Ευρώπη.

 

 

Ιπποδρόμιο Φεστιβάλ Μήνας Διαξαγωγής
Cheltenham The Cheltenham Festival Μάρτιος
Lingfield Park Winter Derby Μάρτιος
Aintree Grand National Απρίλιος
Ayr (Scottish) Grand National Απρίλιος
Newmarket Craven Meeting Απρίλιος
Sandown Park Gold Cup Celebration Απρίλιος
Chester May Meeting Μάιος
York Dante Μάιος
Newmarket Guineas Meeting Μάιος
Epsom Downs Epsom Derby Ιούνιος
Ascot Royal Ascot Ιούνιος
Newcastle Northumberland Plate Ιούνιος
Sandown Park Coral-Eclipse Ιούλιος
Newmarket July Meeting Ιούλιος
Ascot King George Day Ιούλιος
Goodwood Glorious Goodwood Ιούλιος
York Ebor Festival Αύγουστος
Haydock Park Sprint Cup Σεπτέμβριος
Doncaster St. Leger Meeting Σεπτέμβριος
Ascot Ascot Festival Σεπτέμβριος
Ayr Western Meeting Σεπτέμβριος
Newmarket Cambridgeshire Meeting Οκτώβριος
Newmarket October Meeting Οκτώβριος
Ascot Champions Day Οκτώβριος
Doncaster The Trophy Οκτώβριος
Cheltenham The Open Νοέμβριος
Haydock & Aintree North West Masters Νοέμβριος
Newbury Hennessy Meeting Νοέμβριος
Sandown Park Tingle Creek Meeting Δεκέμβριος
Kempton Park Christmas Festival Δεκέμβριος
Chepstow Welsh National Δεκέμβριος

 

 

Διαβάστε περισσότερα για ιπποδρομίες στην Αγγλία ή για την ιστορία των ιπποδρομιών στην Αγγλία.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Αυξήθηκαν τα έσοδα στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες στη Γαλλία

Η γαλλική αγορά στοιχήματος παρουσιάζει ανάπτυξη μήνα με το μηνα και αυτό επιβεβαιώνεται και από τα νέα οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσε η ARJEL για το τρίτο τρίμηνο του 2017. Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή ανακοίνωσε, όχι μόνο αύξηση στα έσοδα του online στοιχήματος γενικά, αλλά και σε αυτά του στοιχήματος στις ιπποδρομίες.

Στοιχηματικό σκάνδαλο στις ιπποδρομίες της Αυστραλίας

Οι ιπποδρομίες της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία ταλανίζονται αυτές τις ημέρες από ένα σκάνδαλο, αφού ένας επαγγελματίας τζόκεϊ κρίθηκε ένοχος για σωρεία παραβάσεων του νόμου περί στοιχήματος.

 Όπως και σε άλλες χώρες, άλλωστε, έτσι και στην Αυστραλία, οι επαγγελματίες αθλητές απαγορεύεται να τοποθετούν στοιχήματα, ειδικά σε αγώνες που συμμετέχουν οι ίδιοι. Ωστόσο, ο τζόκεϊ Adam Hyeronimus βρέθηκε ένοχος για συνολικά 30 παραβάσεις, κατά το διάστημα 2016-2019.

 

Παράνομα στοιχήματα ακόμη και στον εαυτό του

Απέρριψε την πρόταση εξαγοράς της BetFred η Phumelela

Η Phumelela, η διοργανώτρια Αρχή των ιπποδρομιών στη Νότια Αμερική, απέρριψε την πρόταση εξαγοράς που πραγματοποίησε η BetFred και προτίμησε το σχέδιο διάσωσής της, το οποίο όμως είχε πιο αρνητικούς όρους για τους πιστωτές της. Οι υπεύθυνοι τόνισαν ότι δεν υπήρχε χρόνος για νέες διαπραγματεύσεις και για αυτό επέλεξαν την έτοιμη πρόταση της διάσωσης, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν συμφέρουσα για όλους.

Bonus της 10Bet για το Royal Ascot

Ένα από τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά φεστιβάλ του Ηνωμένου Βασιλείου, το Royal Ascot, ξεκινά στις 16 Ιουνίου στο ιπποδρόμιο του Ascot και, έως τις 20 Ιουνίου που θα ολοκληρωθεί, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη από τις προβλέψεις τους, οι οποίες θα συνοδεύονται από μικρότερο ή μεγαλύτερο ρίσκο.

 

William Hill: Παρολί με μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες

Όσοι στοιχηματίζουν μέσω της William Hill στις ιπποδρομίες έχουν πλέον την ευκαιρία να τοποθετούν παρολί με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία. Πρόκειται για μια προσφορά που ασφαλίζει τα παρολί, με αποτέλεσμα όσοι τοποθετούν κάποιο και χάνουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, να μη χάνουν ουσιαστικά τα χρήματά τους.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Ανακοινώθηκαν επίσημα οι αλλαγές στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η ΒHA (British Horseracing Authority), η διοργανώτρια των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε και επίσημα τους νέους κανονισμούς που εξέταζαν τους προηγούμενους μήνες οι υπεύθυνοι και αφορούν στο μαστίγιο που χρησιμοποιούν οι τζόκεϊ, προκειμένου να κινητοποιήσουν τα άλογά τους. Οι νέοι κανονισμοί, τελικά, δεν αναγκάζουν τους τζόκεϊ να χρησιμοποιούν το μαστίγιο με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά μειώνουν τη συχνότητα χρήσης του.

Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Entain και Arena Racing Company

Η εταιρεία στοιχημάτων Entain προχώρησε σε μια συμφωνία σταθμό με την Arena Racing Company, μέσω της οποίας αποκτά το δικαίωμα να διαχειρίζεται και να διανέμει ένα πλήθος δεδομένων, στατιστικών και εικόνων των αγγλικών ιπποδρομιών. Η συμφωνία αφορά στις ιπποδρομίες που διεξάγονται στα ιπποδρόμια της Arena Racing Company και δίνει στην Entain δικαίωμα εκμετάλλευσης των δεδομένων και των εικόνων τους, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Στοιχήματα μειωμένο ρίσκου στις αγγλικές ιπποδρομίες από την Paddy Power

H εταιρία στοιχήματος Paddy Power δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε συγκεκριμένες ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν με αυτόν τον τρόπο κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν καταφέρει να τερματίσει σε μια από τις πρώτες θέσεις. Η νέα προσφορά αφορά στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της Paddy Power σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες, όπως αυτή των 18:45 και των 21:15 στο Carlisle και των 20:35 στο Redcar.

Έτοιμες για την επιστροφή των θεατών δηλώνουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες θα μπορέσουν να διεξαχθούν ξανά μπροστά στα μάτια ζωντανού κοινού, μετά από πολλούς μήνες κουρσών που διεξάγονταν κεκλεισμένων των θυρών, και οι υπεύθυνοι δηλώνουν πανέτοιμοι για να υποδεχθούν ξανά τους λάτρεις του αθλήματος. Η απόφαση της αγγλικής κυβέρνησης να χαλαρώσει τα περιοριστικά μέτρα στις αθλητικές εκδηλώσεις σημαίνει ότι τα περισσότερα ιπποδρόμια της χώρας θα επιτρέπεται από τις 3 Δεκεμβρίου να υποδέχονται θεατές.

Επιπλέον θέσεις σε σημερινές ιπποδρομίες πληρώνει η Paddy Power

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power δε χάνει την ευκαιρία να επανέλθει στο αγωνιστικό πρόγραμμα των ιπποδρομιών με μια νέα προσφορά και να επιτρέψει στα μέλη της να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε επιλεγμένες σημερινές κούρσες. Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας υπόσχεται να πληρώσει επιπλέον θέσεις στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε δύο επιλεγμένες ιπποδρομίες.

Βελτιώθηκαν οι εικονικές ιπποδρομίες της Bet35

Η Bet365 καλύπτει μια σειρά πραγματικών ιπποδρομιών ανά τον κόσμο, αλλά οι συνεχείς ακυρώσεις τον διοργανώσεων, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωναϊού, της έδωσαν την ευκαιρία να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εναλλακτική που προσφέρει: τις εικονικές ιπποδρομίες, οι οποίες έχουν βελτιωθεί, μαζί με το σύνολο των εικονικών αθλημάτων που προσφέρονται στην ιστοσελίδα της.

Μειώθηκαν τα έσοδα του ελληνικού ιπποδρομιακού στοιχήματος κατά το 2020

Το 2020 ήταν μια εξαιρετικά κακή χρονιά για τα επίγεια τυχερά παιχνίδια σε ολόκληρο τον κόσμο και η ελληνική αγορά δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Τα περιοριστικά μέτρα, τα lockdown και οι διστακτικοί παίχτες είχαν ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση των εσόδων του επίγειου στοιχήματος σε όλα τα αθλήματα, μεταξύ των οποίων και οι ιπποδρομίες.

Στο Μουντιάλ… έχασε τα κέρδη του Royal Ascot η William Hill

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η William Hill, καθώς απέφερε αρκετά κέρδη στα ταμεία τους. Λίγο τα θετικά αποτελέσματα των ιπποδρομιών, λίγο η τεράστια συμμετοχή των παιχτών του στοιχήματος, τα έσοδα και τα κέρδη της William Hill υπολογίζονται σε μερικά εκατομμύρια ευρώ κατά τη διάρκεια του πενθημέρου.

Mια δεκαετία κορυφαίων αποδόσεων στο Grand National από την BetFair

Η έναρξη του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Grand National πλησιάζει και οι λάτρεις των ιπποδρομιών ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν τις κούρσες, αλλά και να στοιχηματίσουν σε αυτές, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Αυτό κάνουν, άλλωστε, εδώ και χρόνια τα μέλη του online ανταλλακτηρίου της BetFair. Και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, οι παίχτες αυτοί εκμεταλλεύονται τις κορυφαίες αποδόσεις της αγοράς στην συντριπτική πλειοψηφία των επιλογών τους!

Επιπλέον θέσεις στις ιπποδρομίες πληρώνει η Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες σημερινές κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών. Η συγκεκριμένη προσφορά μειώνει σημαντικά το ρίσκο των στοιχημάτων στην αγορά του πλασέ, καθώς υπόσχεται να πληρώσει περισσότερες θέσεις ως νικητήριες από τις καθιερωμένες δύο.

Οι ουγγρικές και οι τσεχικές ιπποδρομίες στα κανάλια της SIS

Η SIS προχώρησε σε μια νέα συμφωνία και αποτελεί πλέον τον αποκλειστικό διανομέα στατιστικών και εικόνων των ιπποδρομιών στην Ουγγαρία και την Τσεχία. Η νέα αυτή προσθήκη σημαίνει ότι τα μέλη των στοιχηματικών ιστοσελίδων που συνεργάζονται με τη SIS θα μπορούν να στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες των δύο χωρών και να τις παρακολουθούν ζωντανά, μέσω live streaming.

 H νέα συμφωνία της SIS θα αυξήσει τις ιπποδρομίες που μεταδίδει ζωντανά κατά περισσότερες από 500 κάθε χρόνο, αφού θα προστεθούν στο (ήδη τεράστιο) πρόγραμμα οι κούρσες των κορυφαίων ιπποδρομίων των δύο χωρών.

 

Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες από τη Betbright

O Ιούνιος είναι ένας μήνας που περιλαμβάνει δεκάδες ιπποδρομίες στην Αγγλία και οι λάτρεις του αθλήματος έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε αρκετές κούρσες παντός καιρού.

 

William Hill: Πιο συμφέρουσα η προσφορά για τα χαμένα παρολί των ιπποδρομιών

Η William Hill ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές σε μια από τις πιο δημοφιλείς προσφορές που διατηρεί στον τομέα των ιπποδρομιών. Πρόκειται για την προσφορά εκείνη που αποζημιώνει όσους παίχτες τοποθετήσουν παρολί στις κούρσες της ημέρας και χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένη πρόβλεψης. Χάρη στις αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς, οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν μπορούν να αποζημιωθούν με μεγαλύτερα ποσά, αλλά και να προσφέρουν μικρότερα ανταλλάγματα.

 

Οι νέοι όροι της προσφοράς

Οι πρωταγωνιστές των ελληνικών ιπποδρομιών

Οι ελληνικές ιπποδρομίες διεξάγονται από αρχαιοτάτων χρόνων και προσαρμόζονται κάθε φορά στα δεδομένα της εποχής, εξακολουθώντας να αποτελούν ένα εξαιρετικά δημοφιλές άθλημα, που προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις. Σε αυτό, φυσικά, συμβάλλουν και οι πρωταγωνιστές των ελληνικών ιπποδρομιών, όλοι εκείνοι οι παράγοντες που απαρτίζουν τον κορμό μιας ιπποδρομίας.

“Το χειρότερο Cheltanham στην Ιστορία” για τις εταιρείες στοιχήματος

Το φετινό φεστιβάλ του Cheltenham ανήκει πλέον στο παρελθόν, με πολλούς παίχτες του στοιχήματος να μετρούν τα κέρδη τους από τις σωστές προβλέψεις τους. Και αυτές φαίνεται πως ήταν φέτος περισσότερες από ποτέ, καθώς τα φαβορί ήταν αυτά που κέρδισαν τις περισσότερες κούρσες, δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη που απόλαυσαν.

 

Αυξήθηκαν τα online στοιχήματα στις ιπποδρομίες στη Γαλλία

Οι Γάλλοι παίχτες δε σταμάτησαν να στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, παρά τις δυσκολίες και τους περιορισμούς που έφερε το 2020, και ξεπέρασαν τον σημαντικότερο από αυτούς – το κλείσιμο των πρακτορείων στοιχήματος – καταφεύγοντας στο online στοίχημα, το οποίο απέφερε σημαντικά έσοδα και στον τομέα των ιπποδρομιών. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ANJ (L’Autorité nationale des Jeux), η αγορά online στοιχήματος της Γαλλίας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ εσόδων μέσα στο 2020 και το στοίχημα στις ιπποδρομίες έπαιξε έναν διόλου ευκαταφρόνητο ρόλο σε αυτό.

 

Στοίχημα χωρίς ρίσκο για την πρώτη κούρσα του Cheltenham στην Paddy Power

H αντίστροφη μέτρηση για το κορυφαίο φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham έχει αρχίσει και οι λάτρεις των ιπποδρομιών ήδη έχουν ξεκινήσει το “ζέσταμα”, τοποθετώντας στοιχήματα σε ιπποδρομίες του φεστιβάλ και μη. Όσοι, μάλιστα, εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της Paddy Power θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, προκειμένου να το τοποθετήσουν στην ιπποδρομία που θα ανοίξει την αυλαία του φεστιβάλ, τη Supreme Novices Hurdle.

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Irish Champions Weekend

Αν και διεξάγεται σε ιρλανδικό έδαφος, το φεστιβάλ ιπποδρομιών Irish Champiosn Weekend έχει διεθνή χαρακτήρα, αφού σε αυτό συμμετέχουν άλογα και από άλλες χώρες, όπως η Αγγλία, η Γαλλία, οι ΗΠΑ, η Γερμανία, ακόμη και ο Καναδάς! Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που αναδεικνύει τα καλύτερα άλογα στον κόσμο, στην κατηγορία των επίπεδων κουρσών.

Συρρικνώνεται το πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών για το 2020

H ΒΗΑ (British Horseracing Authority), η διοργανώτρια των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε πως το πρόγραμμα των κουρσών για τη σεζόν του 2020 θα είναι ελαφρώς συρρικνωμένο, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αναμένεται να αντιμετωπίσει ο κλάδος, λόγω του κλεισίματος αρκετών πρακτορείων στοιχηματισμού.

 Οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν το νέο πρόγραμμα ιπποδρομιών για τη σεζόν του 2020 και από αυτό απουσιάζουν 30 ιπποδρομίες. Αναλυτικότερα, το φετινό πρόγραμμα αποτελείται από 1.481 κούρσες, έναντι των 1.511 του περσινού.

 

Ανταμείβει τα παρολί στις σημερινές ιπποδρομίες η BetFair

Η BetFair ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες και υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις σημερινές κούρσες με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Η νέα προσφορά ισχύει για παρολί στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες και μπορεί να τους ανταμείψει με την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ πληρώνει σήμερα η Paddy Power

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power καλύπτει και σήμερα στοιχηματικά τις αγγλικές ιπποδρομίες και έχει, μάλιστα, ξεχωρίσει δύο από τις κούρσες της ημέρας, προκειμένου να ενεργοποιήσει τη νέα της προσφορά. Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται να πληρώσει ως νικητήριες επιπλέον θέσεις στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε δύο σημερινές ιπποδρομίες: αυτή των 15:55 στο Chelmsford και αυτή των 17:55 στο Leicester.

Τις υπηρεσίες της και στην Αργεντινή θα προσφέρει η SIS

Η SIS αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής δεδομένων και εικόνων στον τομέα των ιπποδρομιών και η επέκταση των δραστηριοτήτων της σε οποιαδήποτε νέα αγορά αποτελεί σημαντικό νέο. Το ίδιο συμβαίνει και με την επέκτασή της στην αγορά της Αργεντινής, η οποία βασίζεται στην υπάρχουσα συνεργασία της με την εταιρεία στοιχημάτων Codere.

Νέα χορηγία προς τις ιπποδρομίες της Αργεντινής ανακοίνωσε η εταιρεία στατιστικών SIS

Η εταιρεία SIS είναι μια από τις πιο γνωστές στον κόσμο, στον τομέα διανομής στατιστικών, δεδομένων και ζωντανών εικόνων, ειδικά στον τομέα των ιπποδρομιών, στον οποίο συνεργάζεται με όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις ιπποδρομιών ανά την υφήλιο. Η SIS παρέχει στις στοιχηματικές ιστοσελίδες με τις οποίες συνεργάζεται υπηρεσίες στατιστικών και live streaming, σχεδόν για κάθε κορυφαία ιπποδρομία στον κόσμο.

Τίτλοι τέλους και για τον στοιχηματισμό στην ιστοσελίδα Mybet

Η Mybet προχώρησε σε κλείσιμο της στοιχηματικής ιστοσελίδας της, λίγες ημέρες μετά το κλείσιμο του online καζίνο της, γεγονός που σημαίνει ότι τα μέλη της δεν έχουν πλέον καμία δυνατότητα τοποθέτησης στοιχημάτων, ούτε καν στα εικονικά αθλήματα. Πολλοί παίχτες που διατηρούσαν λογαριασμό στη Mybet και τοποθετούσαν στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες, μάλιστα, δε μπορούν προς το παρόν ούτε να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων τους.

Paddy Power: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Breeders Cup

Το διήμερο 4 και 5 Νοεμβρίου, διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του Santa Anita το φεστιβάλ Breeders Cup. Οι κούρσες του φεστιβάλ καλύπτονται στο σύνολό τους από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power και τα μέλη της μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, προχωρώντας σε προβλέψεις. Παράλληλα, μάλιστα, μπορούν να εκμεταλλευτούν μια προσφορά που υπόσχεται μείωση του ρίσκου.

 

Νέα απο το διαδίκτυο