Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: bet365

Η bet365 αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς των online τυχερών παιχνιδιών, οπότε μια δημοφιλής κατηγορία όπως οι ιπποδρομίες δε θα μπορούσε να λείπει από το site του στοιχήματος. Η εταιρεία καλύπτει αγώνες κυρίως από Αγγλία και Ιρλανδία, καθώς και από τον υπόλοιπο κόσμο. Επιπλέον, δίνει αρκετές επιλογές στους παίχτες, όσον αφορά στα είδη στοιχήματος. Απλά, συστήματα, ειδικά και forecast δεν απουσιάζουν από τη γκάμα της.

Το ίδιο συμβαίνει και με το live στοίχημα, το οποίο επίσης δεν απουσιάζει από τη bet365. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στις ιπποδρομίες την ώρα του αγώνα και να τον παρακολουθήσουν ζωντανά στην ιστοσελίδα της bet365.

Η ιστοσελίδα, τέλος, υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα, όπως και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο.

 

Είδη στοιχήματος / Διοργανώσεις

Η bet365 περιλαμβάνει ιπποδρομίες στην ιστοσελίδα της και φροντίζει να καλύπτει τις σημαντικότερες διοργανώσεις από την Αγγλία, την Ιρλανδία, αλλά και από χώρες από τον υπόλοιπο κόσμο, όπως η Αυστραλία. Το καθημερινό πρόγραμμα των ιπποδρομιών στην ιστοσελίδα είναι γεμάτο και οι παίχτες έχουν αρκετές επιλογές. Επιπλέον, μπορούν να επιλέξουν κι ένα από τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η bet365 και, φυσικά, μια ποικιλία άλλων. Οι παίχτες μπορούν να καταθέσουν μονά στοιχήματα, δυάδες, τριάδες και συστήματα, όπως τα trixie και yankee, καθώς και forecast και combination forecast, στα οποία επιλέγουν τα δύο άλογα που πιστεύουν ότι θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις.

 

Δυνατότητες στοιχηματισμού (live, mobile κτλ.)

Η bet365 έχει συμπεριλάβει τις ιπποδρομίες και στη λίστα των αθλημάτων που εμφανίζονται στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Και σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες έχουν αρκετές επιλογές και μπορούν, μάλιστα, να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα της επιλογής τους, καθώς η ιστοσελίδα μεταδίδει αγώνες μέσω live streaming. Το μόνο που έχει να κάνει ο παίχτης για να τους παρακολουθήσει, είναι να έχει ανοίξει λογαριασμό στη bet365.

Επιπλέον, όλοι οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν και μέσω του κινητού τους. Η σχετική ιστοσελίδα, μάλιστα, υποστηρίζει και την ελληνική γλώσσα.

 

Εξυπηρέτηση πελατών

Για να επικοινωνήσει κάποιος παίχτης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, μπορεί να επιλέξει έναν από τους εξής τρόπους: το τηλέφωνο (και ατελώς), την υπηρεσία απαντητικής κλήσης, το e-mail και το live chat. Όποια μέθοδο κι αν επιλέξει, η ώρα δε χρειάζεται να τον απασχολεί, καθώς το τμήμα της εταιρείας λειτουργεί ολόκληρο το 24ωρο.

 

Άλλες υπηρεσίες στοιχήματος

Η μεγάλη ποικιλία είναι ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας της bet365. Η εταιρεία προσφέρει περισσότερα από 35 αθλήματα προς στοιχηματισμό και οι παίχτες θα βρουν σίγουρα αυτό που ψάχνουν, όσο ασυνήθιστο κι αν είναι. Επιπλέον, θα βρουν και στοιχηματικές αγορές που άλλες εταιρείες δε συνηθίζουν να προσφέρουν, όπως το ασιατικό χάντικαπ. Τέλος, η κάλυψη σε διοργανώσεις είναι παραπάνω από ικανοποιητική, ειδικά σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο.

Από τη bet365 δε λείπει ούτε το live στοίχημα. Οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν όσο ο αγώνας εξελίσσεται και, σε κάποιες περιπτώσεις, να παρακολουθήσουν ζωντανά τον εν λόγω αγώνα.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η bet365 βρίσκεται online από το 2001, αν και ιδρύθηκε ένα χρόνο νωρίτερα στην Αγγλία. Διαθέτει άδεια από το Γιβραλτάρ και πλέον δραστηριοποιείται αποκλειστικά online, αφού ο ιδιοκτήτης της πούλησε το δίκτυο των φυσικών καταστημάτων που κατείχε, προκειμένου να επενδύσει στο online στοίχημα και στα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια του διαδικτύου – η bet365, άλλωστε, δραστηριοποιείται και στο online καζίνο και στο πόκερ, αλλά οι Έλληνες παίχτες μπορούν να παίξουν μόνο στην ιστοσελίδα του στοιχήματος. 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Nέα αποστολή στις εικονικές ιπποδρομίες ανακοίνωσε ο Stoiximan

Για μια ακόμη Παρασκευή, τα μέλη του Stoiximan που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες μπορούν να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή μαζί με τα κέρδη που μπορούν να αποφέρουν οι προβλέψεις τους, απλά συμμετέχοντας σε μια νέα προσφορά. Η προσφορά αυτή είναι ένα νέο Stoiximan Mission, το οποίο καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες. Όσοι αναλάβουν την αποστολή και την εκπληρώσουν θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Ο τρόπος διεκδίκησης της ανταμοιβής

Κανονικά διεξάγεται το στοίχημα στον ΟΔΙΕ

Μετά την ολιγοήμερη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας, το στοίχημα που προσφέρει ο ΟΔΙΕ  στις ελληνικές ιπποδρομίες επέστρεψε και πλέον οι παίχτες που επισκέπτονται το ιπποδρόμιο και παρακολουθούν τις κούρσες μπορούν να στοιχηματίζουν ξανά.

Αλλαγές στο αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα ετοιμάζει η Ολλανδία

Η Ολλανδία ετοιμάζει μια σειρά αλλαγών στο αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα, με σημαντικότερη αυτή της πιθανής αλλαγής της εταιρείας στοιχήματος που διατηρεί το μονοπώλιο στον συγκεκριμένο τύπο στοιχημάτων. Συγκεκριμένα, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη διενέρεγεια ενός νέου διαγωνισμού για την άδεια αποκλειστικής προσφοράς αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες, με τη συμμετοχή αρκετών ενδιαφερόμενων εταιρειών.

Μειώνει το ρίσκο των πλασέ στις αγγλικές ιπποδρομίες η εταιρία στοιχήματος Ladbrokes

Και σήμερα, το πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι πλούσιο, με αρκετές κούρσες να ξεχωρίζουν, χάρη στο θέαμα και στις στοιχηματικές ευκαιρίες που υπόσχονται. Κάποιες από αυτές, όμως, ξεχωρίζουν περισσότερο στην εταιρία στοιχήματος Ladbrokes, χάρη στο γεγονός ότι συνοδεύονται από μία προσφορά, που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στα πλασέ στοιχήματα.

Ανησυχίες για την γρίπη των ιπποειδών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η BHA (British Horseracing Authority) προχώρησε σε έκτακτα μέτρα, προκειμένου να περιορίσει τα κρούσματα της γρίπης των ιπποειδών που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι αρμόδιοι αποφάσισαν να αναβάλλουν όλες τις ιπποδρομίες της 7ης Φεβρουαρίου, με προοπτική να ακυρώσουν κάθε κούρσα των επόμενων ημερών, αν δεν βρεθεί μια αποδεκτή λύση.

Paddy Power: Εγγυημένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες ότι θα προσφέρει στο εξής εγγυημένες αποδόσεις στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Αυτό σημαίνει ότι, οποιαδήποτε στιγμή κι αν στοιχηματίσει κάποιος παίχτης πριν την έναρξη μιας κούρσας, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί την υψηλότερη δυνατή απόδοση.

 

Πριμοδοτεί την… ενημέρωση η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop ενημερώνει αυτές τις ημέρες τα μέλη της ότι θα πρέπει να αποδεχθούν εκ νέου τους όρους και τις προϋποθέσεις της, εφόσον επιθυμούν να λαμβάνουν το ενημερωτικό newsletter της. Και όσοι το κάνουν εγκαίρως, θα δικαιούνται επιπλέον και μια ανταμοιβή: ένα πριμ συγκεκριμένης αξίας, προκειμένου να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο στις εικονικές ιπποδρομίες που διεξάγονται στην ιστοσελίδα της!

Άνοιξε ξανά τις πύλες του το ιπποδρόμιο Μαρκόπουλου

Η εταιρεία Ιπποδρομίες Α.Ε. ανακοίνωσε την επιστροφή του ιπποδρομίου του Μαρκόπουλου στην αγωνιστική δράση, μετά από τρεις εβδομάδες που παρέμεινε κλειστό για το καλοκαίρι. Η αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε ήδη από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και το ελληνικό φίλιππο κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις πρώτες ιπποδρομιακές συναντήσεις.

 

Η δράση επιστρέφει στο ιπποδρόμιο Μαρκόπουλου

Ladbrokes: Πλασέ στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες

Και σήμερα, το πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι πλούσιο και δίνει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Κάποια από τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, μέσω της νέας της προσφοράς.

Χορηγός του King George VI Christmas Festival η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στο πρόγραμμα χορηγιών της προς τις αγγλικές ιπποδρομίες και πλέον αποτελεί το νέο χορηγό του σημαντικότερου φεστιβάλ ιπποδρομιών του Kempton, του King George VI Christmas Festival. Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου φεστιβάλ διεξάγεται και η δεύτερη σημαντικότερη ιπποδρομία της Κατηγορίας 1 στην Αγγλία (μετά το Gold Cup του Cheltenham), το King George VI Chase, το οποίο μέχρι πρότινος χορηγούταν από την εταιρεία στοιχημάτων 32Red της Kindred.

 

Νέα εποχή για τις ιπποδρομίες στην Ανδαλουσία

Η Ανδαλουσία, μία από τις αυτόνομες περιφέρειες της Ισπανίας, νομιμοποίησε το στοίχημα καθορισμένων αποδόσεων στις ιπποδρομίες και η έναρξη της νέας αυτής εποχής σφραγίστηκε με μια συμφωνία που θα προσφέρει πολύτιμες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Συγκεκριμένα, το νέο καθεστώς στην Ανδαλουσία εκμεταλλεύτηκε πρώτη η εταιρεία Sportium (ιδιοκτησίας της Ladbrokes), η οποία θα προσφέρει πλέον υπηρεσίες στοιχήματος στο Gran Hipódromo de Andalucía της Σεβίλλης.

Ενισχύει την ακεραιότητα των αγγλικών ιπποδρομιών η BHA

Η αρχή διεξαγωγής ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BHA (British Horseracing Authority) ανακοίνωσε μια νέα πρωτοβουλία, η οποία αναμένεται να ενισχύσει την ακεραιότητα των αγγλικών ιπποδρομιών και τον στοιχηματισμό σε αυτές. Πρόκειται για τη δημιουργία μιας νέας θέσης, αυτής του επικεφαλής της Εξασφάλισης Ακεραιότητας, την οποία ανέλαβε ήδη ο Chris Watts.

 

Ο ρόλος του νέου επικεφαλής

Νέες ευκαιρίες για χρηματικά έπαθλα στη Betshop

Για μια ακόμη φορά, τα μέλη της Betshop, ανεξάρτητα από το αν στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, στο τένις ή στις εικονικές ιπποδρομίες, θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σε μια προσφορά που υπόσχεται να τους ανταμείψει με πλούσια χρηματικά έπαθλα μέσω κληρώσεων. Η προσφορά Betshop Bomb επέστρεψε στη Betshop και κορυφώνεται τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, με μια σειρά από κληρώσεις.

Συνεχίζει τις χορηγίες στις αυστραλιανές ιπποδρομίες η Ladbrokes

Η Ladbrokes ανακοίνωσε μία ακόμη χορηγία προς τις ιπποδρομίες της Αυστραλίας και συνεχίζει να στηρίζει το άθλημα στη χώρα, εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο την παρουσία της εκεί. Η νέα χορηγία της αφορά στην ιπποδρομία W.S. Cox Plate και συμφωνήθηκε σε συνεργασία με το Moonee Valley Racing Club.

 

Σημαντική χορηγία οκταετούς διάρκειας

Betbright: Επιστροφή χρημάτων σε όλες τις κούρσες του Cheltenham

Στις 15-18 Μαρτίου διεξάγεται το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham και ήδη οι περισσότερες ιστοσελίδες του στοιχήματος έχουν ανακοινώσει αποδόσεις για όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν στις κούρσες του. Πολλές ιστοσελίδες, μάλιστα, έχουν ήδη ανακοινώσει και σχετικές προσφορές, ειδικά για όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στις κούρσες του Cheltenham.

 

Υπόσχεση κορυφαίων και ενισχυμένων αποδόσεων από τη Ladbrokes

Η Ladbrokes είναι γνωστή για κάποιες από τις κορυφαίες αποδόσεις που ανακοινώνει στις αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες, με αποτέλεσμα τα μέλη της που στοιχηματίζουν σε αυτές να εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή αξία για τα στοιχήματά τους. Ακόμη και σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως, παρατηρούνται φαινόμενα, κατά το οποία ένας παίχτης στοιχηματίζει νωρίς σε μία ιπποδρομία και διαπιστώνει αργότερα ότι η τιμή εκκίνησης (SP) για το άλογο της επιλογής του έχει αυξηθεί.

Νέα πρακτορεία της William Hill σε αγγλικά ιπποδρόμια

Η εταιρεία στοιχηματισμού William Hill προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με την εταιρεία Arena Racing Company (ARC), ιδιοκτήτρια αρκετών ιπποδρομίων στην Αγγλία, χάρη στην οποία θα είναι σε θέση να δραστηριοποιηθεί μέσω πρακτορείων της σε ακόμη περισσότερα ιπποδρόμια. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η στοιχηματική εταιρεία θα αποκτήσει νέα πρακτορεία εντός των εγκαταστάσεων σε έξι από τα ιπποδρόμια της ARC.

 

Ενισχύεται η παρουσία της William Hill στα ιπποδρόμια

Στοιχηματικό σκάνδαλο στις ιρλανδικές ιπποδρομίες

Πρόσφατα, οι ιρλανδικές ιπποδρομίες πλήγηκαν από ένα στοιχηματικό σκάνδαλο, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένας γνωστός εκπαιδευτής αλόγων. Οι παράνομες δραστηριότητες του συγκεκριμένου εντοπίστηκαν από τους αρμόδιους, οι οποίοι αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν αυστηρά.

Αυξήθηκαν οι παράνομες ιστοσελίδες της μαύρης λίστας της Ε.Ε.Ε.Π.

Η Ε.Ε.Ε.Π. δημοσίευσε μια νέα αναθεωρημένη έκδοση της μαύρης λίστας της, η οποία περιλαμβάνει τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται παράνομα στην Ελλάδα. Πρόκειται για την 22η αναθεωρημένη έκδοση, η οποία αποτελείται πλέον από 1.625 ιστοσελίδες που προσφέρουν παράνομα στοίχημα στις ιπποδρομίες και σε άλλα αθλήματα σε Έλληνες παίχτες. Σύμφωνα με το νόμο, η πρόσβαση σε όλες οι ιστοσελίδες της μαύρης λίστας θα μπλοκάρεται από τους παρόχους υπηρεσιών internet.

 

Τι περιλαμβάνει η 22η αναθεωρημένη λίστα;

Kαι μέσω μετρητών οι καταθέσεις στους λογαριασμούς της Novibet

Η Novibet προσφέρει στοιχήματα και σε πραγματικές, μα και σε εικονικές, ιπποδρομίες και το μόνο που χρειάζονται τα μέλη της για να τοποθετήσουν κάποιο στοίχημα είναι έμπνευση και τα απαραίτητα χρήματα. Για την έμπνευση οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας δε μπορούν να κάνουν πολλά, αλλά για τα χρήματα προσφέρουν άλλη μία εναλλακτική μέθοδο κατάθεσης, η οποία πραγματοποιείται με τη χρήση μετρητών.

O Frankie Dettori φαβορί του Royal Ascot για τις περισσότερες ιστοσελίδες στοιχήματος

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες ετοιμάζονται για την επιστροφή του κορυφαίου φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot και οι ιστοσελίδες στοιχήματος που καλύπτουν τις κούρσες έχουν ήδη ανακοινώσει τις σχετικές αποδόσεις, ενώ παράλληλα έχουν αποφασίσει και για φαβορί και αουτσάιντερ.

Νέες προσθήκες στη μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π.

Η Ε.Ε.Ε.Π. έδωσε στη δημοσιότητα τη νέα αναθεωρημένη μαύρη λίστα της, στην οποία πρόσθεσε 70 νέες ιστοσελίδες. Πολλές από αυτές τις ιστοσελίδες προσφέρουν υπηρεσίες στοιχηματισμού και στις ιπποδρομίες, αλλά το γεγονός ότι δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά χωρίς άδεια σημαίνει ότι έχουν μπλοκαριστεί, ως αποτέλεσμα της συμπερίληψής τους στη μαύρη λίστα.

 Πλέον, η μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π. έχει φτάσει στην 30η αναθεώρησή της και περιλαμβάνει περίπου 2.500 ιστοσελίδες, οι οποίες εντοπίστηκαν να δέχονται Έλληνες παίχτες, χωρίς να διαθέτουν άδεια.

 

Πλησιάζει η δίκη για τα “χρωστούμενα” της Bet365

Πριν μερικά χρόνια, ένα μέλος της στοιχηματικής ιστοσελίδας της Bet365, η Megan McCann, κέρδισε ένα σημαντικό ποσό, στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες. Ωστόσο, η Bet365 αρνήθηκε να της παραχωρήσει τα κέρδη της, υποστηρίζοντας ότι οι προβλέψεις και τα χρήματα που της απέφεραν τα κέρδη ανήκαν σε κάποιον τρίτο. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις από τότε και σύντομα θα λυθεί στα δικαστήρια, με το ενδεχόμενο να φέρει σημαντικές αλλαγές στους όρους και στις προϋποθέσεις χρήσης των στοιχηματικών υπηρεσιών.

888: Επιστρέφει τα χαμένα παρολί μέσω καζίνο

Οι ιπποδρομίες είναι ένα από τα αθλήματα που προσφέρονται για την τοποθέτηση παρολί. Άλλωστε, διεξάγονται αρκετές ιπποδρομίες ανά τον κόσμο καθημερινά και οι παίχτες μπορούν να συνδυάζουν τις επιλογές τους, ώστε να αυξάνουν και τα ποσά που διεκδικούν.

 

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα βρετανικών ιπποδρομιών του 2016

Η αρμόδια Αρχή για τις ιπποδρομίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BHA (British Horseracing Authority), ανακοίνωσε το πρόγραμμα ιπποδρομιών για τη σεζόν του 2016 και οι λάτρεις του αθλήματος (και οι παίχτες του στοιχήματος) μπορούν πλέον να σημειώνουν τις ημερομηνίες στα ημερολόγιά τους.

 

Περιστατικά ύποπτου στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες εντόπισε η IBIA

H ΙΒΙΑ (International Betting Integrity Association) είναι ένας διεθνής φορέας που έχει αναλάβει να διαφυλάσσει την ακεραιότητα του στοιχηματισμού και των αθλημάτων και κάθε τρίμηνο ανακοινώνει τον αριθμό των ύποπτων περιστατικών στοιχηματισμού που εντοπίζει ανά άθλημα. Οι λάτρεις των ιπποδρομιών πιθανότατα δε γνωρίζουν την IBIA, καθώς σπάνια απασχολεί την ιπποδρομιακή επικαιρότητα – άλλωστε, πολύ σπάνια εντοπίζονται ύποπτα περιστατικά στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες.

Ανταμείβει επιλεγμένα παρολί των ιπποδρομιών η Novibet

Και σήμερα, τα μέλη της Novibet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με τα στοιχήματά τους σε μια σειρά κορυφαίων ιπποδρομιών. Σε πολλές περιπτώσεις, οι παίχτες θα προτιμήσουν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε παρολί, διεκδικώντας έτσι περισσότερα κέρδη. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν σήμερα να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί θα μπορέσουν να συμμετάσχουν και σε μια νέα προσφορά και να διεκδικήσουν παράλληλα και μια ανταμοιβή.

Η ιστορία των ιπποδρομιών στην Αγγλία

Η ιστορία των ιπποδρομιών στην Αγγλία είναι μακρά και πλούσια, με πρώτη αναφορά να χρονολογείται πίσω στα 200 μ.Χ., με Ρωμαίους στρατιώτες να διοργανώνουν κούρσα με άλογα στη περιοχή Kiplingcotes της επαρχίας Yorkshire, η οποία θεωρείται πως κατέχει και τη «πατρότητα» του σπορ στο νησί  (το ντέρμπι του Kiplingcotes μάλιστα διοργανώθηκε πρώτη φορά το 1519 και αποτελεί έως και τις ημέρες μας τη παλαιότερη «εν ενεργεία» κούρσα!).

Paddy Power: Δωρεάν στοίχημα στις ιπποδρομίες του St. Leger Meeting

H φθινοπωρινή σεζόν στα ιπποδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου συνεχίζεται με το St. Leger Meeting στο ιπποδρόμιο του Doncaster και οι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν στη διάθεσή τους για τις επόμενες τρεις ημέρες ένα πλήθος αγώνων και επιλογών στοιχηματισμού.

 

Και στο διαδίκτυο επεκτείνεται το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στις ΗΠΑ

Το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα είναι νόμιμο εδώ και πολλά χρόνια στις ΗΠΑ, αλλά μόνον πρόσφατα είχε την ευκαιρία να επεκταθεί και εκτός των ιπποδρομίων και να προσφέρεται και μέσω του διαδικτύου. Η αρχή έγινε με το ιπποδρόμιο του Churchill Downs στο Kentucky, το οποίο προχώρησε σε μια ιστορική συμφωνία με την ιστοσελίδα στοιχημάτων DraftKings.

Νέα απο το διαδίκτυο