Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ιπποδρομίες στην Αμερική

Όσο κι αν το περισσότερο ενδιαφέρον των φίλων των ιπποδρομιών κατευθύνεται προς την Αγγλία, οι ιπποδρομίες έχουν έντονη παρουσία και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Από άκρη σε άκρη της αμερικανικής ηπείρου έχουν κατασκευαστεί εντυπωσιακά ιπποδρόμια, τα οποία φιλοξενούν διοργανώσεις μικρότερου ή μεγαλύτερου ενδιαφέροντος. Όπως και η Αγγλία, λοιπόν, και η Αμερική έχει κατορθώσει να γράψει τις δικές της χρυσές σελίδες στην ιστορία των ιπποδρομιών, αλλά και να συνεχίζει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος.

Στα παρακάτω άρθρα μπορείτε να μάθετε για τις σημαντικότερες διοργανώσεις, αλλά και τα πλέον φημισμένα ιπποδρόμια των ΗΠΑ.

Ιπποδρόμιο Santa Anita

Ιπποδρόμιο Santa AnitaΤo ιπποδρόμιο της Santa Anita αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά και ιστορικά ιπποδρόμια στις ΗΠΑ, ενώ πολλοί το θεωρούν και ένα από τα ομορφότερα, χάρη στο μαγευτικό τοπίο της περιοχής, που περικυκλώνεται από τα όρη του Saint Gabriel της     Καλιφόρνια! Οι σημαντικότερες κούρσες που φιλοξενεί είναι οι Santa Anita Derby και Santa Anita Handicap, ενώ παράλληλα έχει φιλοξενήσει σημαντικά φεστιβάλ, όπως το Breeder’s Cup.

Ιπποδρόμιο Aqueduct

Ιπποδρόμιο AqueductΤο ιπποδρόμιο του Aqueduct βρίσκεται στο South Ozone Park, στο Queens της Νέας Υόρκης.

Ιπποδρόμιο Hollywood Park

Ιπποδρόμιο Hollywood ParkΤο ιπποδρόμιο Hollywood Park, του οποίου πλέον η πλήρης ονομασία είναι Betfair Hollywood Park, βρίσκεται στο Inglewood του Λος Άντζελες, στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Εκτός από το χώρο, όπου διεξάγονται ιπποδρομιακοί αγώνες, υπάρχουν εστιατόρια, καφετέριες, ακόμη και αίθουσα σινεμά.   

Ιπποδρόμιο Belmont Park

Ιπποδρόμιο Belmont ParkΤο ιπποδρόμιο Belmont Park βρίσκεται στο Elmont στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Αποτελεί ένα από τα γνωστότερα ιπποδρόμια της χώρας και φιλοξενεί ορισμένα από τα σημαντικότερα meeting που διεξάγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκτός από ιπποδρομιακές κούρσες, στο συγκεκριμένο χώρο διοργανώνονται και συναυλίες, στις οποίες έχουν παραβρεθεί ορισμένα από τα σημαντικότερα ονόματα του χώρου της μουσικής.

Ιπποδρόμιο Churchill Downs

Ιπποδρόμιο Churchill DownsΟ χώρος διεξαγωγής ιπποδρομιών Churchil lDowns βρίσκεται στο νότιο τμήμα της πόλης Louisville, στην Πολιτεία Κεντάκι της Αμερικής. Εκτός από την πίστα αγώνων, μπορεί κανείς να επισκεφτεί τους χώρους χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, καθώς και το μουσείο, όπου και θα βρει ενδιαφέροντα και σημαντικά εκθέματα.

Ιπποδρόμιο Emerald Downs

Ιπποδρόμιο Emerald DownsΤο ιπποδρόμιο Emerald Downs βρίσκεται στην πόλη Auburn, στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ο επισκέπτης σίγουρα θα μείνει ευχαριστημένος, όχι μόνο από το μοναδικό θέαμα και την απίστευτη δράση, αλλά επίσης από τις ανέσεις που του παρέχονται, αλλά και τις διάφορες προσφορές, στις οποίες συχνά προβαίνουν οι υπεύθυνοι του χώρου.

Ιστορία των ιπποδρομιών στην Αμερική και σημαντικότερες κούρσες

Όπως και στην Αγγλία, έτσι και στην Αμερική (Η.Π.Α.), οι ιπποδρομίες χρονολογούνται αρκετούς αιώνες πίσω, με την παλαιότερη κούρσα σε ολόκληρη τη Βόρειο Αμερική, να θεωρείται η Newmarket course στο Salisbury της Νέας Υόρκης, το 1665!

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η αμερικανική εκτροφή ίππων, ωστόσο, ξεκίνησε μετά από περίπου 200 χρόνια (1868), ανοίγοντας τον δρόμο για οργανωμένες ιπποδρομίες στην απέναντι όχθη του Ειρηνικού Ωκεανού!

Ιπποδρόμιο Arlington Park

Ιπποδρόμιο Arlington ParkΤο ιπποδρόμιο Arlington Park βρίσκεται στο Ιλινόις και συγκεκριμένα στην περιοχή Arlington του Σικάγο. Είναι μία από τις δημοφιλέστερες πίστες του κόσμου και μία από τις ομορφότερες της Αμερικής, ενώ είναι το πρώτο ιπποδρόμιο, στο οποίο διοργανώθηκε κούρσα με έπαθλο ένα εκατομμύριο δολάρια.

Ιπποδρόμιο Gulfstream Park

Ιπποδρόμιο Gulfstream ParkΤο ιπποδρόμιο Gulfstream Park βρίσκεται στην Hallandale Beach, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Θεωρείται μία από τις γνωστότερες και σπουδαιότερες πίστες ιπποδρομιών της Αμερικής. Στο συγκεκριμένο συγκρότημα, εκτός από την πίστα αγώνων, μπορεί να επισκεφτεί κανείς και το καζίνο και να απολαύσει γενικά στιγμές ψυχαγωγίας και χαλάρωσης.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Παρακολούθηση live ιπποδρομιών

Οι δυνατότητες που έχει πλέον κάποιος μέσω του διαδικτύου είναι αναμφισβήτητα  πάρα πολλές. Πλέον, είναι αρκετές αυτές οι υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες, εκτός της συμβατικής και με διαδικτυακή μορφή. Μέχρι πριν κάποια χρόνια, ίσως κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι θα μπορεί κάποια στιγμή να απολαμβάνει δυνατότητες και να γίνεται αποδέκτης παροχών και υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου, χωρίς να χρειάζεται καν να μετακινηθεί από το σπίτι του.

William Hill: “Mullins και Walsh θα κυριαρχήσουν στο Cheltenham”

Λίγες ημέρες μετά την άφιξη της νέας χρονιάς, η William Hill προετοιμάζεται για την αγωνιστική δράση του 2016 και δε διστάζει ακόμη και να προβλέψει τα αποτελέσματα για το φεστιβάλ του Cheltenham, ανακοινώνοντας και τις σχετικές αποδόσεις.

 

Και αμερικανικές ιπποδρομίες καλύπτει πλέον το αγγλικό Tote

Το Tote, το αγγλικό αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα, κατάφερε να επεκτείνει σημαντικά το εύρος κάλυψης ιπποδρομιών ανά τον κόσμο, χάρη σε μια νέα συνεργασία. Συγκεκριμένα, το Tote κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία με την εταιρεία 1/ST Content και πλέον θα παρέχει υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος και για τις αμερικανικές ιπποδρομίες.

 Η κάλυψη των αμερικανικών ιπποδρομιών, μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει και οι Άγγλοι παίχτες είναι πλέον σε θέση να στοιχηματίζουν στις αμερικανικές ιπποδρομίες και μέσω του Tote,

 

Αυξημένα έσοδα εξασφάλισε το ιπποδρόμιο του Ascot

Οι υπεύθυνοι του ιπποδρομίου του Ascot ανακοίνωσαν ότι τα έσοδά τους αυξήθηκαν σημαντικά μέσα στο 2017, σηματοδοτώντας μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα έσοδα αυξήθηκαν κυρίως χάρη στην ενίσχυση των χορηγιών για τα ιπποδρομιακά φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων και το κορυφαίο Royal Ascot.

 

Αύξηση εσόδων μέσω των χορηγιών

Αυξήθηκαν τα έσοδα του σουηδικού ιπποδρομιακού στοιχήματος κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021

Η ATG (AB Trav och Galopp), η εταιρεία που διατηρεί το μονοπώλιο του επίγειου στοιχήματος στις ιπποδρομίες στη Σουηδία, ανακοίνωσε πως τα έσοδά της από το στοίχημα αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2021. Η αύξηση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ιπποδρομιακό στοίχημα, το οποίο ευθύνεται για τη συντριπτική πλειοψηφία των εσόδων της ATG.

Λογισμικό καταπολέμησης εθισμού προσφέρει η Unibet

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Unibet που υποψιάζονται πως έχουν αποκτήσει πρόβλημα εθισμού στον τζόγο, στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες ή οπουδήποτε αλλού, έχουν πλέον τη δυνατότητα να αυτοαποκλειστούν, όχι μόνον από την ιστοσελίδα της Unibet, αλλά από κάθε άλλη που τους παρέχει δυνατότητες στοιχηματισμού. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με την εταιρεία σχεδιασμού του Betfilter, το οποίο θα προσφέρει δωρεάν στα μέλη της.

 

Nέο 24ωρο κανάλι μετάδοσης ιπποδρομιών λάνσαρε στη Ν. Αφρική η SIS

Η SIS αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής στατιστικών και μεταδόσεων ιπποδρομιών σε ολόκληρο τον κόσμο και η νέα επέκτασή της στην αγορά της Νότιας Αφρικής της προσφέρει νέες δυνατότητες ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, η SIS λάνσαρε ένα νέο online κανάλι, στο οποίο θα μεταδίδονται ιπποδρομίες 24/7!

 Το νέο κανάλι λανσαρίστηκε σε συνεργασία με την εταιρεία στοιχήματος Marshalls World of Sport και αναμένεται να εμπλουτίσει σε τεράστιο βαθμό την εμπειρία των παιχτών από τη Νότια Αφρική που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες της χώρας, αλλά και του υπόλοιπου κόσμου.

 

Πολλαπλασιάστηκαν τα drones πάνω από τις αγγλικές ιπποδρομίες

Ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγγλικές ιπποδρομίες και οι ιστοσελίδες στοιχήματος που προσφέρουν στοιχήματα σε αυτές είναι η παρουσία drones πάνω από τα ιπποδρόμια, τα οποία παρακολουθούν και μεταδίδουν ζωντανά τις κούρσες.

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των σημερινών ιπποδρομιών

Μία ακόμη προσφορά της Paddy Power επιτρέπει στους λάτρεις των ιπποδρομιών να στοιχηματίσουν σήμερα σε επιλεγμένες κούρσες και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας αφορά σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις επιλεγμένες ιπποδρομίες, στις οποίες η Paddy Power πληρώνει περισσότερες θέσεις ως νικητήριες στα πλασέ στοιχήματα.

Έρχεται το στοίχημα σταθερών αποδόσεων στις ιπποδρομίες του New Jersey

Το στοίχημα στις ιπποδρομίες του New Jersey είναι νόμιμο εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά μέχρι και σήμερα οι παίχτες έχουν μόνο μία επιλογή: το αμοιβαίο στοίχημα. Με άλλα λόγια, ο μόνος τρόπος για να στοιχηματίσει κανείς στις ιπποδρομίες του New Jersey είναι να τοποθετήσει ένα αμοιβαίο στοίχημα και, σε περίπτωση που κερδίσει, να εισπράξει κέρδη ανάλογα του ποσού που θα συγκεντρωθεί στα ταμεία.

Είδη ιπποδρομιών

Αν και στην Ελλάδα ο Ιππόδρομος προσφέρεται προς στοιχηματισμό μόνο για επίπεδες κούρσες (flat), στο εξωτερικό οι ιπποδρομίες με εμπόδια (steeplechase ή jump) είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ιπποδρομίες με άμαξες (αμαξίδια trot). Τα παραπάνω αποτελούν και τα τρία είδη κουρσών στις πιο γνωστές ιπποδρομίες.

Ανταμοιβές για τα παρολί στις ιπποδρομίες μοιράζει η Novibet

Τα μέλη της Novibet που θα τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στις ιπποδρομίες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, χάρη σε μια νέα προσφορά. Η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της συμμετάσχουν στην προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα χάσουν ή θα κερδίσουν χρήματα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Επιστροφή χαμένων χρημάτων στα παρολί της 10Bet

Η εταιρία στοιχημάτων 10Bet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που τοποθετούν παρολί στην ιστοσελίδα της – ακόμη και για όσους στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες. Η ιστοσελίδα, άλλωστε, δεν καλύπτει τις πραγματικές ιπποδρομίες και όσοι επιθυμούν να στοιχηματίσουν σε κάποια κούρσα μπορούν να επιλέξουν μόνον τις εικονικές. Αυτοί οι παίχτες, λοιπόν, μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, στην περίπτωση που τοποθετούν παρολί και χάνουν μόνο για μία λάθος πρόβλεψη.

 

Καταργεί τις εγγυημένες αποδόσεις εφημερίδων η Ladbrokes Coral

Η Ladbrokes Coral ανακοίνωσε την κατάργηση μιας υπηρεσίας της που επέτρεπε προσωρινά στα μέλη της να εκμεταλλεύονται υψηλότερες αποδόσεις στις αγγλικές ιπποδρομίες, με βάση τις τιμές που ανακοίνωναν το πρωί οι εφημερίδες. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης υπηρεσίας, οι δύο στοιχηματικές (και συγχωνευμένες πλέον) στοιχηματικές εταιρείες προσέφεραν την ευκαιρία στα μέλη τους να εκμεταλλευτούν υψηλότερες αποδόσεις, δεχόμενες στοιχήματα στις υψηλότερες αποδόσεις που ανακοίνωναν οι πρωινές εφημερίδες της ημέρας.

 

Κανονικά διεξάγεται το στοίχημα στον ΟΔΙΕ

Μετά την ολιγοήμερη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας, το στοίχημα που προσφέρει ο ΟΔΙΕ  στις ελληνικές ιπποδρομίες επέστρεψε και πλέον οι παίχτες που επισκέπτονται το ιπποδρόμιο και παρακολουθούν τις κούρσες μπορούν να στοιχηματίζουν ξανά.

Πρόταση απαγόρευσης του online στοιχήματος στις ιπποδρομίες στις ΗΠΑ

Δύο γερουσιαστές των ΗΠΑ, οι Tom Udall και Joe Pitts, προχώρησαν σε πρόταση κατάργησης της εξαίρεσης των ιπποδρομιών από την απαγόρευση του στοιχήματος, προκαλώντας αντιδράσεις στις Αρχές του αθλήματος και στους παίχτες του ονλαϊν στοιχήματος καθώς και στις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν στοίχημα στις ιπποδρομίες.

 

Ανταγωνιστή του Tote ετοιμάζουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Mail, οι μέτοχοι των αγγλικών ιπποδρομιών ετοιμάζουν ένα νέο σύστημα στοιηχηματισμού, στα πρότυπα του Tote που πλέον ανήκει στην BetFred. Το νέο αυτό στοίχημα παρέχει κέρδη στους νικητές των στοιχημάτων, τα οποία προέρχονται από το ποσό που συγκεντρώνεται από τα στοιχήματα αυτά. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο λειτουργεί και το Tote, το οποίο ήταν αρχικά κρατικό, αλλά πλέον έχει περάσει στα χέρια της BetFred – μαζί με το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του.

 

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Northumberland Plate

Μία από τις σημαντικότερες επίπεδες κούρσες στη Βόρεια Αγγλία είναι το Northumberland Plate, μία κούρσα που αποτελεί το αποκορύφωμα ενός εξαιρετικά δημοφιλούς τριήμερου φεστιβάλ: του ομώνυμου Northumberland Plate, που παλιότερα αποτελούσε την αγαπημένη αργία των μεταλλωρύχων του Newcastle.

Διεξάγεται στο μέσα του καλοκαιριού σε ετήσια βάση και παλαιότερα αποτελούσε κάτι περισσότερο από ένα φεστιβάλ: αποτελούσε μια ολόκληρη γιορτή για τους μεταλλωρύχους της περιοχής.

Εντείνονται οι πιέσεις διαδηλωτών προς τις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες έχουν τους τελευταίους μήνες να αντιμετωπίσουν ένα νέο πρόβλημα: την αλματώδη αύξηση των διαμαρτυριών φιλοζωικών οργανώσεων, οι οποίες έχουν φτάσει στο σημείο ακόμα και να προσπαθήσουν να σταματήσουν κούρσες, ενόσω διεξάγονται, με κίνδυνο για την υγεία των αλόγων, των τζόκεϊ και των ίδιων των διαδηλωτών. Οι οργανώσεις αυτές έχουν συνασπιστεί και καλούν την BHA (τη διοργανώτρια Αρχή) σε δημόσιο debate, απειλώντας τη με κλιμάκωση των επικίνδυνων διαμαρτυριών, αν αρνηθεί.

Επεκτείνεται η χορηγία της Coral προς την κούρσα Coral-Eclipse

H Coral ανακοίνωσε πως επεκτείνει την χορηγία της προς μία από τις ιπποδρομίες που το όνομά της έχει συνδεθεί περισσότερο μαζί της: την Coral-Eclipse, μία από τις σημαντικότερες αγγλικές ιπποδρομίες που διεξάγεται κάθε χρόνο στο ιπποδρόμιο του Sandown Park. H Coral αποτελεί χορηγό της συγκεκριμένης κούρσας εδώ και χρόνια και η νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές επέκτεινε τη συνεργασία τους για τα επόμενα πέντε χρόνια.

 

Τα αποτελέσματα της νέας χορηγίας

Κλειστό ιπποδρόμιο στη Σικελία, λόγω σχέσεων με τη μαφία!

Οι Αρχές της Σικελίας αποφάσισαν το κλείσιμο του ιπποδρομίου Argentino de Palermo στη Σικελία, καθώς εντόπισαν παράνομες πράξεις και σχέσεις με τη μαφία της περιοχής. Η αστυνομία προχώρησε σε 25 συλλήψεις για παράνομο στοιχηματισμό και χειραγώγηση των ιπποδρομιών, ενώ αποφάσισε το κλείσιμο του ιπποδρομίου, έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση.

 

Διείσδυση της μαφίας στο ιπποδρόμιο

Και οι γερμανικές ιπποδρομίες στο πρόγραμμα της εταιρείας στατιστικών SIS

H εταιρεία στατιστικών και ζωντανών μεταδόσεων SIS προχώρησε σε μια νέα συμφωνία, η οποία της δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα ιπποδρομιών που προσφέρει. Η SIS κατέληξε σε συμφωνία με την εταιρεία αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος (Deutsche Tote) και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει να προσφέρει στατιστικά και ζωντανές εικόνες από τις γερμανικές ιπποδρομίες.

Μειωμένο ρίσκο στο Glorious Goodwood υπόσχεται η Paddy Power

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Glorious Goodwood συνεχίζεται και σήμερα και παράλληλα συνεχίζονται και οι προσφορές της Paddy Power που υπόσχονται να μειώσουν το ρίσκο σε επιλεγμένα στοιχήματα. Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα στην ιπποδρομία των 15:50, αν τερματίσει στην πρώτη θέση ένα επιλεγμένο άλογο.

 Στην προσφορά της Paddy Power, μάλιστα, μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην ιπποδρομία των 15:50.

Μονοπώλιο σε κάθε είδους στοίχημα απαιτεί ο ΟΠΑΠ

Mετά την απόκτηση του δικειώματος της αποκλειστικής εκμετάλλευσης του στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, ο ΟΠΑΠ πιέζει και απαιτεί να καθιερωθεί μονοπώλιο και στο online στοίχημα – κάτι το οποίο έχει απορρίψει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Νέο ταμείο στήριξης για τις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι υπεύθυνοι των αγγλικών ιπποδρομιών ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός νέου ταμείου στήριξης, το οποίο έχει σκοπό να ενισχύσει όσους ιδιοκτήτες και εκπαιδευτές αλόγων αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, λόγω της κατάστασης που προκλήθηκε από την επέλαση της πανδημίας. Το νέο ταμείο ονομάζεται Racehorse Relief Fund και τη διαχείρισή του έχει αναλάβει η ROA (Racehorse Owners Association).

Στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες: Γκανιάν

Προκειμένου κάποιος λάτρης των ιπποδρομιών να διεκδικήσει κέρδη από το αγαπημένο του άθλημα, έχει την επιλογή να στοιχηματίσει σε μια από τις κούρσες που διεξάγονται καθημερινά σε ολόκληρο τον κόσμο και να προβλέψει σωστά τους νικητές και τους χαμένους. Με τον τρόπο αυτό, κάθε σωστή του πρόβλεψη, όσον αφορά στο νικητή κάθε κούρσας, μπορεί να του αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Sportingbet: Bonus 10% στην επόμενη κατάθεση σε λογαριασμό

Η Sportingbet υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία με την Euroleague Basketball και αποτελεί τον εθνικό χορηγό της Euroleague στο μπάσκετ, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Κανονικά, ένα τέτοιο νέο ελάχιστα θα αφορούσε τους λάτρεις των ιπποδρομιών. Ωστόσο, η Sportingbet φροντίζει να τραβήξει το ενδιαφέρον κάθε μέλους της στη νέα συμφωνία χορηγίας, προσφέροντας σε κάθε παίχτη (ανεξάρτητα από το άθλημα της επιλογής του) ένα bonus επαναφόρτισης λογαριασμού.

 

Η Ιπποδρομίες Α.Ε. και ο ρόλος τους στις ελληνικές ιπποδρομίες

Μέχρι το 2015, αποκλειστικός υπεύθυνος για τη διεξαγωγή ιπποδρομιών στην Ελλάδα (αλλά και για τη διεξαγωγή αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες) ήταν ο ΟΔΙΕ, μια εταιρεία του ελληνικού Δημοσίου. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ΟΔΙΕ, όμως, παράλληλα με τις δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης για ιδιωτικοποιήσεις, έφεραν τη διάλυση του Οργανισμού και την ανάληψη των παραπάνω υποχρεώσεων και δικαιωμάτων από μια νέα ιδιωτική εταιρεία.

Ενισχυμένες οι virtual ιπποδρομίες της Betrebels

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betrebels δεν καλύπτει στοιχηματικά τις πραγματικές ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, αλλά έχει φροντίσει να καλύψει αυτό το κενό, προσφέροντας στα μέλη της άφθονες ευκαιρίες καθημερινά, προκειμένου να στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες. Η Betrebels, μάλιστα, έχει ενισχύσει τον τομέα των virtual ιπποδρομιών και προσφέρει αρκετές διαφορετικές επιλογές στα μέλη της.

Ιστορία των ιπποδρομιών στην Ελλάδα

Εκ των αρχαιοτέρων αθλημάτων στην Ελλάδα, οι ιπποδρομίες, αναπτύχθηκαν στα Αρχαία χρόνια και συνεχίζονται μέχρι και στις ημέρες μας, επιδεχόμενες μικρές αλλαγές και προσαρμοζόμενες στις συνθήκες της κάθε εποχής! Από τους αγώνες της Κλασσικής Αθήνας τον 5ο αιώνα π.Χ., μέχρι τον Ιππόδρομο του Μαρκοπούλου Αττικής στον 21ο αιώνα, παραμένει ένα άθλημα/σπορ, με φανατικούς φίλους!

Subscribe to RSS - Ιπποδρομίες στην Αμερική

Νέα απο το διαδίκτυο