Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Η Ιπποδρομίες Α.Ε. και ο ρόλος τους στις ελληνικές ιπποδρομίες

Μέχρι το 2015, αποκλειστικός υπεύθυνος για τη διεξαγωγή ιπποδρομιών στην Ελλάδα (αλλά και για τη διεξαγωγή αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες) ήταν ο ΟΔΙΕ, μια εταιρεία του ελληνικού Δημοσίου. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ΟΔΙΕ, όμως, παράλληλα με τις δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης για ιδιωτικοποιήσεις, έφεραν τη διάλυση του Οργανισμού και την ανάληψη των παραπάνω υποχρεώσεων και δικαιωμάτων από μια νέα ιδιωτική εταιρεία.

 Η εταιρεία αυτή είναι η Ιπποδρομίες Α.Ε., μια θυγατρική του ΟΠΑΠ, η οποία έχει πλέον αναλάβει τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή στοιχήματος στις ελληνικές ιπποδρομίες. Η Ιπποδρομίες Α.Ε. είναι υπεύθυνη για τις ιπποδρομίες που διεξάγονται ολόκληρο το χρόνο στο ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου, αλλά και για κάθε στοίχημα που τοποθετούν οι Έλληνες παίχτες σε αυτές, εντός των εγκαταστάσεων του ιπποδρομίου ή στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

 

Διοργάνωση ιπποδρομιών και εκμετάλλευση στοιχήματος

 Μέσω της σύμβασης παραχώρησης που υπέγραψε με το ελληνικό Δημόσιο στις 24 Απριλίου του 2015, η Ιπποδρομίες Α.Ε. απέκτησε το αποκλειστικό δικαίωμα διοργάνωσης και διεξαγωγής ιπποδρομιών στην Ελλάδα, καθώς και αποκλειστικής διεξαγωγής επίγειου και online στοιχήματος στις ελληνικές ιπποδρομίες.

Αναλυτικότερα, η Ιπποδρομίες Α.Ε. έχει αναλάβει τα εξής:

  • Την οργάνωση και διεξαγωγή ιπποδρομιών στην Ελλάδα
  • Τη διοργάνωση και διεξαγωγή αμοιβαίων στοιχημάτων σε σχέση με τις διεξαγόμενες ιπποδρομίες στην Ελλάδα, με αποκλειστικότητα για 20 έτη.
  • Την ανάληψη δραστηριοτήτων συναφών προς τα ιπποδρομικά στοιχήματα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
  • Τη διοργάνωση και διεξαγωγή προσθέτου αμοιβαίου στοιχήματος επί ιπποδρομιών (sweepstake)
  • Τη διοργάνωση και διεξαγωγή αμοιβαίων στοιχημάτων επί ιπποδρομιών που διενεργούνται μέσω διαδικτύου με αποκλειστικότητα για 5 έτη.

 

Το ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου

 Στη σύμβαση που υπέγραψε η Ιπποδρομίες Α.Ε. συμπεριλαμβάνεται, φυσικά, και η διεξαγωγή ιπποδρομιών στο ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου. Η εταιρεία φρόντισε να προχωρήσει σε εργασίες λειτουργικού και τεχνικού χαρακτήρα στο ιπποδρόμιο και πλέον διεξάγει σε τακτά χρονικά διαστήματα ιπποδρομίες. Οι ιπποδρομίες διεξάγονται κάθε εβδομάδα και το ελληνικό φίλιππο κοινό μπορεί να τις παρακολουθήσει από κοντά ή σε ζωντανή μετάδοση και να στοιχηματίσει σε αυτές.

 

Το δίκτυο στοιχηματισμού της Ιπποδρομίες Α.Ε.

 Το δίκτυο στοιχηματισμού στις ελληνικές ιπποδρομίες που έχει αναπτύξει η Ιπποδρομίες Α.Ε. αποτελείται από χιλιάδες πρακτορεία ανά την Ελλάδα. Εκτός από τις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου, στοίχημα στις ιπποδρομίες προσφέρεται σε όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, αλλά και online, μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΑΠ.

 Το στοίχημα, βέβαια, είναι αποκλειστικά αμοιβαίο. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που κερδίζουν μοιράζονται το ποσό που έχει συγκεντρωθεί από την τοποθέτηση στοιχημάτων. Φυσικά, δεν απουσιάζουν και οι αποδόσεις σε κάθε επιλογή, οι οποίες αλλάζουν σε πραγματικό χρόνο, έως την έναρξη κάθε κούρσας.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Μακροχρόνια στοιχήματα σε κορυφαία ιπποδρομιακά γεγονότα προσφέρει η Bet365

H εταιρία στοιχημάτων Bet365 αποτελεί μία από τις ελάχιστες νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος που προσφέρουν υπηρεσίες ιπποδρομιακού στοιχήματος στην ελληνική αγορά και, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό που δημιουργείται, προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών σε διεθνή γεγονότα. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν καθημερινά στις κορυφαίες ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, ενώ παράλληλα έχουν και μια ακόμα πιο ιδιαίτερη επιλογή.

Ιπποδρόμιο Limerick

Ιπποδρόμιο LimerickΑν και η πόλη του Limerick στην κεντροδυτική Ιρλανδία έχει πλούσια ιστορία και οι κάτοικοί της την αποκαλούν την πρωτεύουσα του αθλητισμού της χώρας, το ιπποδρόμιο που βρίσκεται εκεί δε μετρά πολλά χρόνια ζωής. Ωστόσο, οι ιπποδρομίες δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση κάτι νέο στην περιοχή, αφού διεξάγονται από το 1790!

Πρώτη σε επισκέψεις η Sportingbet κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Grand National

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες και οι ιστοσελίδες στοιχήματος κάνουν ταμείο, υπολογίζοντας κέρδη και απώλειες. Στον τομέα των εντυπώσεων, πάντως, η νικήτρια εταιρεία στοιχήματος φαίνεται πως ήταν η Sportingbet, η οποία δέχθηκε τις περισσότερες επισκέψεις κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Oddschecker: Χρήσιμα συμπεράσματα για το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot

H εταιρεία σύγκρισης αποδόσεων Oddschecker προχώρησε σε μια έκθεση που συγκρίνει τις προτιμήσεις και τις συνήθειες των παιχτών στοιχήματος κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot και τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι αρκετά ενδιαφέροντα, όχι μόνο για τις επιδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, αλλά και για τα στοιχήματα και τις προσφορές που προτιμούν περισσότερο οι παίχτες.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Τhe Open

O Νοέμβριος για το φίλιππο κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου φέρνει το σημαντικότερο φεστιβάλ του πρώτου μισού της σεζόν των αγώνων μετ' εμποδίων: το The Open, το οποίο διεξάγεται στα μέσα κάθε Νοεμβρίου, στο ιπποδρόμιο του Cheltenham. Πρόκειται για ένα τριήμερο φεστιβάλ που συγκεντρώνει τα βλέμματα κάθε λάτρη των ιπποδρομιών, αλλά και συμμετοχές, όχι μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, αλλά και από την υπόλοιπη Ευρώπη.

 

Έρχεται ανανέωση στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betrebels

Μπορεί η στοιχηματική ιστοσελίδα Betrebels να μη δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε πραγματικές ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, αλλά τους προσφέρει μια σειρά από εικονικά αθλήματα, ανάμεσά τους και οι εικονικές ιπποδρομίες, που μπορούν να αποφέρουν κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σωστά στους νικητές και σε άλλες πτυχές κάθε κούρσας. Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες, μάλιστα, αναμένεται να επωφεληθούν και των αλλαγών που ετοιμάζει η Betrebels στο σύνολο της στοιχηματικής της ιστοσελίδας.

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ των σημερινών ιπποδρομιών πληρώνει η Paddy Power

H ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, χάρη σε μια νέα προσφορά. Την προσφορά θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, που διεξάγονται σήμερα στα ιπποδρόμια των Ayr, Uttoxeter, Thirsk και Windsor.

Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες από τη Betbright

O Ιούνιος είναι ένας μήνας που περιλαμβάνει δεκάδες ιπποδρομίες στην Αγγλία και οι λάτρεις του αθλήματος έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε αρκετές κούρσες παντός καιρού.

 

Διακοπή λόγω εργασιών στην ιστοσελίδα της Betshop

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα και να διεκδικούν κέρδη καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Betshop. Άλλωστε, η εταιρεία στοιχήματος διατηρεί δύο υπερσύγχρονες ηλεκτρονικές πλατφόρμες εικονικών αθλημάτων, όπου διεξάγονται κάθε μερικά λεπτά (πρωί και βράδυ) εικονικές ιπποδρομίες.

 Αυτή την Παρασκευή, 28 Ιουλίου, όμως, οι εικονικές ιπποδρομίες δε θα διεξάγονται στην Betshop, λόγω των προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι.

 

Παραμένουν οι περιορισμοί στην διεξαγωγή των ιρλανδικών ιπποδρομιών

Οι ιρλανδικές ιπποδρομίες θα συνεχίσουν να διεξάγονται κανονικά τις επόμενες εβδομάδες, παρά τα νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Ιρλανδίας, ωστόσο, οι θεατές δε θα είναι σε θέση να τις παρακολουθούν από κοντά. Οι ελπίδες των προηγούμενων εβδομάδων, σχετικά με την επιστροφή του κοινού στα ιρλανδικά ιπποδρόμια, καταποντίστηκαν, αφού η επιδημιολογική εικόνα της χώρας δεν δικαιολογεί χαλάρωση των μέτρων – το αντίθετο, μάλιστα.

Ιπποδρομίες στη Νότια Αφρική

Οι αγώνες μεταξύ αλόγων είναι ένα πολύ γνωστό σπορ στη Νότια Αφρική και για να εντοπίσει κάποιος την έναρξή τους, θα πρέπει να ανατρέξει στο μακρινό 1797, όταν και έκαναν την εμφάνισή τους στη συγκεκριμένη χώρα. Βέβαια, η πρώτη χρονομετρημένη κούρσα έλαβε χώρα μετά από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα το 1802. Η επίσημη εθνική ένωση της Νοτίου Αφρικής, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων, ιδρύθηκε το 1882 και φέρει πλέον την ονομασία National Horseracing Authority of South Africa.

Επιστροφή χρημάτων σε επιλεγμένες ιπποδρομίες από την Titanbet

Η εταιρία στοιχημάτων Titanbet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν τις επόμενες ημέρες σε επιλεγμένες ιπποδρομίες με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά επιστροφής χρημάτων που ανακοίνωσε. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει στις 23 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει ένα πλήθος ιπποδρομιών ανά την αγγλική επικράτεια, στις οποίες οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και να μη χάσουν ούτε ένα ευρώ, ακόμη κι αν το άλογό τους δεν τερματίσει πρώτο.

 

Ανησυχούν για τη νομιμοποίηση του μονού στοιχήματος οι ιπποδρομίες του Καναδά

Ο Καναδάς επιβάλλει μια σειρά από σημαντικούς περιορισμούς στους παίχτες που επιθυμούν να στοιχηματίζουν στα αθλήματα, με κυριότερο αυτόν που δεν επιτρέπει την τοποθέτηση μονών στοιχημάτων. Οι Καναδοί που θέλουν να στοιχηματίσουν σε κάποιο άθλημα (εκτός κι αν τοποθετούν αμοιβαία στοιχήματα στις ιπποδρομίες) είναι αναγκασμένοι να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τριών σημείων.

Paddy Power: Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού στους χαμένους των ιπποδρομιών

H Paddy Power ανακοίνωσε μία ακόμη ειδική προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίσουν αυτή την εβδομάδα στην επιλεγμένη ιπποδρομία. Η εν λόγω προσφορά αφορά στην κούρσα Caspian Caviar Gold Cup, η οποία διεξάγεται το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στο ιπποδρόμιο του Cheltenham, και μπορεί να εξασφαλίσει στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτή και θα χάσουν μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη – η νέα ευκαιρία, μάλιστα, θα συνοδεύεται από μηδενικό ρίσκο.

Έσοδα μέσω δανείου και χρεογράφων συγκεντρώνει το ιπποδρόμιο Churchill Downs

Το ιπποδρόμιο Churchill Downs στις ΗΠΑ έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η πανδημία και η ιδιοκτήτρια εταιρεία του αναζητούσε εδώ και μήνες τρόπους, ώστε να ενισχύσει τα ταμεία της. Η λύση βρέθηκε και οι υπεύθυνοι προχώρησαν σε μια διαδικασία δανεισμού και έκδοσης χρεογράφων, η οποία θα μπορέσει να βοηθήσει το ιστορικό ιπποδρόμιο να παραμείνει βιώσιμο σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

H Paddy Power πληρώνει πέντε θέσεις στο St. Leger Meeting

Η Paddy Power ανακοίνωσε μία νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες. Η νέα προσφορά αφορά σε όσους στοιχηματίσουν σήμερα στις κούρσες του Doncaster, το οποίο φιλοξενεί το φεστιβάλ St. Leger Meeting.

 

Mειώνει το ρίσκο στα πλασέ του Cheltenham η Betbright

Η εταιρεία στοιχημάτων Betbright ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στις κούρσες του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham. Πρόκειται για μια προσφορά που θα ωφελήσει όσους τοποθετούν πλασέ στοιχήματα, μειώνοντας το ρίσκο στοιχηματισμού.

Εγγυημένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες από την εταιρεία στοιχήματος BetFair

Η BetFair προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν καθημερινά στις κορυφαίες ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Παράλληλα, οι λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην BetFair έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν εγγυημένες αποδόσεις. Τι σημαίνει αυτό; Πως, οποιαδήποτε απόδοση κι αν επιλέξουν για ένα άλογο που συμμετέχει σε επιλεγμένες αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες, μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα έχουν επιλέξει την υψηλότερη δυνατή.

 

Πώς λειτουργεί η εγγύηση υψηλότερης απόδοσης;

24ωρη επικοινωνία προσφέρει το Pame Stoixima

To Pame Stoixima, η ιστοσελίδα στοιχήματος του ΟΠΑΠ, προσφέρει πολλές και διαφορετικές επιλογές στον τομέα των virtual ιπποδρομιών και τα μέλη του μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα σε εικονικές κούρσες καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Η δυνατότητα αυτή, όμως, απαιτεί και μεγαλύτερες δυνατότητες υποστήριξης, οι οποίες παρέχονται κατά κύριο λόγο από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Υποχρεωτικές οι μάσκες στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA ανακοίνωσε ότι η χρήση μάσκας γίνεται υποχρεωτική σε όλες τις ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να ενισχυθεί η προστασία των συμμετεχόντων στις κούρσες και των εργαζομένων στα ιπποδρόμια, εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της BHA όλοι οι παρευρισκόμενοι στους ανοιχτούς και κλειστούς χώρους των ιπποδρομίων θα πρέπει να φορούν μάσκα καθ’ όλη την παραμονή τους στις εγκαταστάσεις.

 

Οι νέες οδηγίες της BHA στους συμμετέχοντες

Paddy Power: Επιστροφή χρημάτων στο φεστιβάλ του Goodwood

Σήμερα ξεκινά ένα από τα μεγαλύτερα ιπποδρομιακά φεστιβάλ του καλοκαιριού στην Αγγλία: το Glorious Goodwood, το οποίο διεξάγεται στο ιπποδρόμιο Goodwood. Το εν λόγω φεστιβάλ υπόσχεται δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους λάτρεις των ιπποδρομιών, αλλά και αρκετές προσφορές από τις ιστοσελίδες του στοιχήματος.

 

Τις 1.000 χορηγίες στις αγγλικές ιπποδρομίες έφτασε η Unibet

Η Unibet βρέθηκε στο πλευρό των αγγλικών ιπποδρομιών από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται νόμιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω χορηγιών σε κούρσες και φεστιβάλ. Αρκετά χρόνια μετά, η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε ότι άγγιξε τις 1.000 χορηγίες προς τις αγγλικές ιπποδρομίες.

Νέα υπηρεσία στοιχηματισμού για άτομα με προβλήματα όρασης στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η Star Sports λάνσαρε μια νέα υπηρεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία προορίζεται για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης και τους βοηθά να στοιχηματίσουν στις αγγλικές ιπποδρομίες της επιλογής τους. Πρόκειται για μια τηλεφωνική υπηρεσία, η οποία ενημερώνει πλήρως τους παίχτες για τις λεπτομέρειες κάθε κούρσας και τους συνδέει με έναν πράκτορα, που δέχεται τα στοιχήματά τους.

Πριμοδοτεί την… ενημέρωση η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop ενημερώνει αυτές τις ημέρες τα μέλη της ότι θα πρέπει να αποδεχθούν εκ νέου τους όρους και τις προϋποθέσεις της, εφόσον επιθυμούν να λαμβάνουν το ενημερωτικό newsletter της. Και όσοι το κάνουν εγκαίρως, θα δικαιούνται επιπλέον και μια ανταμοιβή: ένα πριμ συγκεκριμένης αξίας, προκειμένου να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο στις εικονικές ιπποδρομίες που διεξάγονται στην ιστοσελίδα της!

Ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες διεκδικούν τα μέλη του Stoiximan

Ένα νέο Stoiximan Mission απευθύνεται και σε όσους παίχτες διεκδικούν κέρδη στις virtual ιπποδρομίες του Stoiximan και οι παίχτες θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα μπορέσουν να αναλάβουν μια νέα αποστολή και να την εκπληρώσουν, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας προσφοράς

Bonus επαναφόρτισης λογαριασμού από τη Sportingbet

Η Sportingbet προσφέρει στα μέλη της (είτε αυτά στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες είτε οπουδήποτε αλλού) την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο στις κούρσες της επιλογής τους, χάρη στο bonus επαναφόρτισης που προσφέρει. Πρόκειται για ένα bonus ύψους 10%, το οποίο ισχύει αποκλειστικά σήμερα, Παρασκευή 15 Μαΐου.

 

Νέα συνεργασία ανάμεσα σε Svenska Spel και PMU

Η σουηδική Svenska Spel και η γαλλική PMU (Pari-Mutuel Urbain) ανακοίνωσαν μια νέα μεταξύ τους συνεργασία, η οποία θα φέρει μια μεγάλη γκάμα νέων επιλογών στους λάτρεις των ιπποδρομιών από τη Σουηδία. Χάρη στη συνεργασία, οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες θα έχουν στη διάθεσή τους μια τεράστια γκάμα επιλογών σε κούρσες από όλον τον κόσμο.

Ενημέρωση για τις ιπποδρομίες της Ν. Αφρικής προσφέρει η Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 καλύπτει στοιχηματικά τις κορυφαίες ιπποδρομίες της Νότιας Αφρικής και πλέον προσφέρει μία ακόμη υπερπολύτιμη υπηρεσία στα μέλη της, σε συνεργασία με την εφημερίδα Racing Post. Τα μέλη της Bet365 από Αγγλία και Ιρλανδία θα μπορούν πλέον να διαβάζουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις ιπποδρομίες της Νότιας Αφρικής και να επιλέγουν τα στοιχήματά τους με περισσότερη σιγουριά.

Mειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες του Southwell υπόσχεται η Betbright

Για μια ακόμη ημέρα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Betbright θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες ιπποδρομίες με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά. Η σημερινή προσφορά της Betbright υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και δουν το άλογο της επιλογής τους να χάνει την πρωτιά με μικρή διαφορά.

 Σύμφωνα με την Betbright, η σημερινή προσφορά της ισχύει για όλες τις επίπεδες κούρσες που διεξάγονται σήμερα στο ιπποδρόμιο του Southwell, αρκεί να συμμετέχουν σε αυτές τουλάχιστον πέντε άλογα.

 

Ladbrokes: Πλασέ στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες

Και σήμερα, το πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι πλούσιο και δίνει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Κάποια από τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, μέσω της νέας της προσφοράς.

Νέα απο το διαδίκτυο