Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στον ΟΠΑΠ το στοίχημα στις ιπποδρομίες

Στα χέρια του ΟΠΑΠ περνά τελικά η εκμετάλλευση του στοιχήματος στις Ελληνικές Ιπποδρομίες, μετά από τον διαγωνισμό που προκήρυξε το ΤΑΙΠΕΔ. Ο ΟΠΑΠ ξεπέρασε τους ανταγωνιστές του (μεταξύ των οποίων και η Intralot), προσφέροντας το ποσό των 40,5 εκατομμυρίων ευρώ, για την αποκλειστική εκμετάλλευση του στοιχήματος στις ιπποδρομίες. Η απόφαση πάρθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου και σύντομα θα τεθεί σε ισχύ.

 

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ισχύει για τα επόμενα 20 χρόνια και φέρνει την αποκλειστική εκμετάλλευση των στοιχημάτων στις ιπποδρομίες από τα χέρια του ΟΔΙΕ σε αυτά του ΟΠΑΠ. Ωστόσο, ακόμη δε γνωρίζουμε τα λεπτομερή σχέδια του Οργανισμού, σχετικά με τη διεξαγωγή του στοιχήματος στις Ελληνικές Ιπποδρομίες, μέσω των πρακτορείων του.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Τhe Trophy

Στα τέλη του Οκτωβρίου, το ιπποδρόμιο του Doncaster φιλοξενεί ένα ακόμη δημφιλές φεστιβάλ. Το The Trophy, το οποίο συγκεντρώνει όχι μόνον το ενδιαφέρον των κατοίκων της πόλης του Doncaster, αλλά και των φίλιππων από ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα δημοφιλές διήμερο φεστιβάλ που ολοκληρώνεται με την ομώνυμη κούρσα.

 

Εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες στο ιπποδρομιακό στοίχημα υπόσχεται η Ladbrokes

Η Ladbrokes διατηρεί μια εξαιρετικά επιτυχημένη ιστοσελίδα στοιχήματος, αλλά και ένα μεγάλο δίκτυο στοιχηματικών πρακτορείων στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία, όπου προσφέρει υπηρεσίες ιπποδρομιακού στοιχήματος. Οι υπηρεσίες αυτές στον επίγειο τομέα αναμένεται σύντομα να εκσυγχρονιστούν πλήρως, χάρη στα στοιχηματικά πρακτορεία του μέλλοντος που ετοιμάζει η Ladbrokes.

Ενισχύει τις χορηγίες της προς τις αγγλικές ιπποδρομίες η William Hill

Η εταιρεία στοιχήματος William Hill προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με την εταιρεία Arena Racing Company και το ιπποδρόμιο του Doncaster. Η εταιρεία στοιχήματος ήδη συνεργάζεται μέσω χορηγιών με τους δύο φορείς, αλλά η συνεργασία τους θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, χάρη στη νέα συμφωνία.

 

Η νέα χορηγία της William Hill

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών St. Leger Meeting

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δεκάδες φεστιβάλ και ιπποδρομίες κατά τη διάρκεια του έτους - ωστόσο, λίγα φεστιβάλ και λίγες κούρσες χαρακτηρίζονται από τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία που συνοδεύουν καθεμία από τις πέντε Classic ιπποδρομίες.

 

Μειώθηκαν τα έσοδα του ελληνικού ιπποδρομιακού στοιχήματος κατά το 2020

Το 2020 ήταν μια εξαιρετικά κακή χρονιά για τα επίγεια τυχερά παιχνίδια σε ολόκληρο τον κόσμο και η ελληνική αγορά δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Τα περιοριστικά μέτρα, τα lockdown και οι διστακτικοί παίχτες είχαν ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση των εσόδων του επίγειου στοιχήματος σε όλα τα αθλήματα, μεταξύ των οποίων και οι ιπποδρομίες.

Έτοιμες για την επιστροφή των θεατών δηλώνουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες θα μπορέσουν να διεξαχθούν ξανά μπροστά στα μάτια ζωντανού κοινού, μετά από πολλούς μήνες κουρσών που διεξάγονταν κεκλεισμένων των θυρών, και οι υπεύθυνοι δηλώνουν πανέτοιμοι για να υποδεχθούν ξανά τους λάτρεις του αθλήματος. Η απόφαση της αγγλικής κυβέρνησης να χαλαρώσει τα περιοριστικά μέτρα στις αθλητικές εκδηλώσεις σημαίνει ότι τα περισσότερα ιπποδρόμια της χώρας θα επιτρέπεται από τις 3 Δεκεμβρίου να υποδέχονται θεατές.

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Kentucky Derby

To Kentucky Derby δεν αποτελεί μόνο το δημοφιλέστερο φεστιβάλ ιπποδρομιών των ΗΠΑ, αλλά και ένα από τα πιο γνωστά στον κόσμο. Πρόκειται για ένα τεράστιο σε μέγεθος και διάρκεια φεστιβάλ γενικού ενδιαφέροντος που ολοκληρώνεται με τη θρυλική πλέον ιπποδρομία του Kentucky Derby.

 Το φεστιβάλ αποτελείται από δεκάδες εκδηλώσεις, εντός και εκτός του τομέα των ιπποδρομιών και ολοκληρώνεται το πρώτο Σάββατο του Μαΐου, με την ομώνυμη ιπποδρομία. Το 2017, η κούρσα του Kentucky Derby έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 6 Μαΐου.

 

Η ιστορία του φεστιβάλ

Ιπποδρομίες σε επίπεδες κούρσες (flat racing)

Στην Ελλάδα και στις χώρες της Λατινικής Αμερικής το πλέον διαδεδομένο αγώνισμα ιπποδρόμου και το μοναδικό προς στοιχηματισμό, είναι οι ιπποδρομίες σε επίπεδες κούρσες. Σχεδόν πάντα διεξάγονται σε οβάλ στάδια και τα κύρια χαρακτηριστικά των ίππων είναι η ταχύτητα και η αντοχή, σε συνδυασμό πάντα με τις επιδεξιότητες των τζόκει.

Την οικονομική στήριξη των αγγλικών ιπποδρομιών ανακοίνωσε η Total Performance Data

Η Total Performance Data (TPD) είναι η εταιρεία διανομής στατιστικών και εικόνων που συνεργάζεται με δεκάδες ιστοσελίδες στοιχήματος, προκειμένου να τις προμηθεύει με δεδομένα και live streaming από τις αγγλικές ιπποδρομίες, και έχει καταφέρει να εξασφαλίσει σημαντικά έσοδα μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, μάλιστα, ένα κομμάτι αυτών των εσόδων θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση των αγγλικών ιπποδρομιών, προκειμένου η εταιρεία να συνεισφέρει ενεργά στο άθλημα, στο οποίο οφείλει την επιτυχία της.

Betbright: Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές αγγλικές ιπποδρομίες

Η Betbright φροντίζει και σήμερα να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες (αλλά αρκετές) αγγλικές ιπποδρομίες, ενεργοποιώντας μία από τις προσφορές της. Χάρη στη σημερινή προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αποζημίωση για τα χαμένα τους, στην περίπτωση που χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στις ιπποδρομίες του Redcar από την Paddy Power

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών στρέφουν σήμερα τα βλέμματά τους στην Αγγλία και στο ιπποδρόμιο του Redcar, όπου διεξάγονται σήμερα οι πιο ενδιαφέρουσες κούρσες της ημέρας. Το ενδιαφέρον που έχει κάθε κούρσα, μάλιστα, ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power.

Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται μειωμένο ρίσκο σε όσους στοιχηματίσουν σήμερα στους νικητές των ιπποδρομιών του Redcar.

 

Δε χάνει ο δεύτερος στο Redcar

Σημαντική αύξηση στα έσοδα του αμερικανικού ιπποδρομίου Churchill Downs

H ιδιοκτήτρια εταιρεία ενός από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα ιπποδρόμια των ΗΠΑ, του Churchill Downs, ανακοίνωσε σημαντική αύξηση στα έσοδά της κατά τη διάρκεια του 2022. Η αύξηση των εσόδων οφείλεται τόσο στις επιδόσεις των ιπποδρομιών, όσο και σε εκείνες του τομέα τυχερών παιχνιδιών που διεξάγει η εταιρεία.

Νέα μέθοδος καταθέσεων στην Sportingbet

Η Sportingbet δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να τοποθετούν στοιχήματα και στις virtual ιπποδρομίες και οι παίχτες δεν έχουν παρά να χρησιμοποιούν χρήματα από τον λογαριασμό τους, προκειμένου να τοποθετούν προβλέψεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Όσο για τα χρήματα αυτά, μπορούν να τροφοδοτούν τον λογαριασμό τους με μια μεγάλη γκάμα εναλλακτικών μεθόδων.

H William Hill νικήτρια της πρώτης ημέρας του Cheltenham

Η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham είχε πολλούς νικητές στον τομέα των αγωνιζομένων και των παιχτών του στοιχήματος που πρόβλεψαν σωστά τα αποτελέσματα των κουρσών, αλλά παράλληλα είχε και μια ξεκάθαρη νικήτρια στον “πόλεμο” των στοιχηματικών εταιρειών για την κατάκτηση του μεγαλύτερου μεριδίου της αγοράς, σύμφωνα με την Oddschecker.

Ιπποδρομίες στην Ιαπωνία

Η κορυφαία ασιατική χώρα ιπποδρομιών, δίχως αμφισβήτηση, είναι η Ιαπωνία, με περισσότερες από 21,000 κούρσες ετησίως να διεξάγονται στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, σε τρεις διαφορετικούς τύπους: Επίπεδες ιπποδρομίες (Flat racing), με εμπόδια (Jump racing) και το ιδιόμορφο Draft Racing (ή Ban'ei Racing) που είναι κούρσες με αμαξίδια που μοιάζουν με έλκυθρα!

 

William Hill: Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες

Η William Hill ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες. Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις επιλεγμένες κούρσες και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Έτσι, το ρίσκο μειώνεται, αφού κάποια από τα χαμένα στοιχήματα θα αποζημιωθούν στο σύνολό τους.

 Η νέα προσφορά ισχύει για τις σημερινές ιπποδρομίες στο Chelmsford και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα.

Στη Βουλή ο νέος Κώδικας Ιπποδρομιών της ΦΕΕ

Μετά τις αντιδράσεις και τις σκληρές απαντήσεις που προκάλεσε ο νέος Κώδικας Ιπποδρομιών της ΦΕΕ (Φίλιππος Ένωση Ελλάδος), από πλευράς του ΟΠΑΠ, της Ιπποδρομίες Α.Ε. και τις ΕΙΔΙΕ (Ένωση Ιδιοκτητών Δρομώνων Ίππων), το θέμα έφτασε και στη Βουλή, μέσω ερώτησης που κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Aνταμοιβές στα σημερινά παρολί μοιράζει η BetFair

Η BetFair προσφέρει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, μα και ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί στις ιπποδρομίες της ημέρας. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά και να διεκδικήσουν παράλληλα και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το αν τα στοιχήματά τους κερδίσουν ή χάσουν, μάλιστα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Και στο διαδίκτυο επεκτείνεται το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στις ΗΠΑ

Το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα είναι νόμιμο εδώ και πολλά χρόνια στις ΗΠΑ, αλλά μόνον πρόσφατα είχε την ευκαιρία να επεκταθεί και εκτός των ιπποδρομίων και να προσφέρεται και μέσω του διαδικτύου. Η αρχή έγινε με το ιπποδρόμιο του Churchill Downs στο Kentucky, το οποίο προχώρησε σε μια ιστορική συμφωνία με την ιστοσελίδα στοιχημάτων DraftKings.

Ενισχύονται κι άλλο οι υπηρεσίες της SIS στις διεθνείς ιπποδρομίες

H εταιρεία ζωντανών μεταδόσεων SIS, που συνεργάζεται και με αρκετές ιστοσελίδες στοιχήματος στην Ελλάδα, παρέχει μία από τις πιο πλήρεις γκάμες υπηρεσιών στις διεθνείς ιπποδρομίες, καθώς οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που συνεργάζονται μαζί της έχουν πρόσβαση σε στατιστικά και ζωντανές μεταδόσεις από χιλιάδες κούρσες ανά τον κόσμο. Η SIS, μάλιστα, ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόθεσή της να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες αυτές.

Αρνητικά τα έως τώρα αποτελέσματα του Cheltenham για τις εταιρείες στοιχήματος

Κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια των μεγαλύτερων φεστιβάλ ιπποδρομιών, όπως το Cheltenham που διεξάγεται αυτές τις ημέρες, το μεγάλο άγχος των στοιχηματικών εταιρειών είναι το αν θα κερδίσουν τα φαβορί (τα άλογα εκείνα που έχουν συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο όγκο στοιχημάτων). Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, άλλωστε, οι εταιρείες στοιχήματος ζημιώνονται, καθώς καλούνται να πληρώσουν πολλά κέρδη.

Ladbrokes: Ενισχυμένες αποδόσεις στις σημερινές ιπποδρομίες

H Ladbrokes καλύπτει στο σύνολό τους τις αγγλικές ιπποδρομίες και τα μέλη της έχουν καθημερινά αρκετές επιλογές, προκειμένου να προχωρήσουν σε προβλέψεις και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, μπορούν ακόμη και να εκμεταλλευτούν κάποιες προσφορές, οι οποίες υπόσχονται είτε μειωμένο ρίσκο είτε αυξημένα κέρδη.

 

Winner: Δωρεάν live στοίχημα μέσω κινητού

Η Winner ανακοίνωσε μια αποκλειστική προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, χρησιμοποιώντας όχι τον υπολογιστή τους, αλλά το κινητό τους. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται ένα δωρεάν live στοίχημα, σε όσους παίχτες τοποθετήσουν τουλάχιστον 20 live στοιχήματα στις ιπποδρομίες μέσω του κινητού τους.

 

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο σε τέσσερις σημερινές αγγλικές ιπποδρομίες

H Ladbrokes ανακοίνωσε σήμερα μια προσφορά που μπορεί να αποφέρει κέρδη με μειωμένο ρίσκο στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες. Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να πληρώσει περισσότερες θέσεις ως νικητήριες στα πλασέ στοιχήματα, γεγονός που σημαίνει ότι κάποιοι παίχτες θα εξασφαλίσουν κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους τερματίσει στην τέταρτη θέση.

Σημαντικό το κόστος του lockdown για τις γαλλικές ιπποδρομίες

Η France Gallop, η διοργανώτρια των γαλλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε ότι το κόστος του lockdown στη Γαλλία της έχει κοστίσει πάρα πολλά χρήματα και προειδοποίησε ότι, αν η οικονομία της χώρας παραμείνει στον πάγο για έναν ακόμα μήνα, πιθανότατα θα αναγκαστεί να ανακοινώσει οικονομικές ζημίες για το 2020. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, κάθε μήνας που η χώρα βρίσκεται σε lockdown, κοστίζει στις γαλλικές ιπποδρομίες έσοδα περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ.

Nέες προσθήκες στη μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π.

Η μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π., η οποία περιλαμβάνει όλες τις ιστοσελίδες στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών που έχουν εντοπιστεί να δραστηριοποιούνται παράνομα στην Ελλάδα, ανανεώθηκε πριν μερικές ημέρες και πλέον οι καταχωρήσεις της έχουν αυξηθεί κατά 1.111! Πρόκειται για 1.111 νέες ιστοσελίδες που εντόπισαν τα στελέχη της Ε.Ε.Ε.Π. και που πλέον έχει μπλοκαριστεί η είσοδος σε αυτές.

Μειώνει το ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες η εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η William Hill δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες, με αποτέλεσμα συγκεκριμένα στοιχήματα να αποκτούν ενισχυμένη αξία. Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, εξαιτίας του ότι το άλογο της επιλογής τους δε θα τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

 Η σημερινή προσφορά, μάλιστα, ισχύει για επιλεγμένες ιπποδρομίες του Windsor και του Chepstow.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Νέος τρόπος καταθέσεων για τις εικονικές ιπποδρομίες της Championsbet

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να διεκδικούν κέρδη με τα στοιχήματά τους στις εικονικές κούρσες της ιστοσελίδας του στοιχήματος, ενώ παράλληλα μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές (καταθέσεις και αναλήψεις προς και από τον λογαριασμό τους) μέσω αρκετών εναλλακτικών τρόπων. Σε αυτούς τους τρόπους ήρθε να προστεθεί ένας ακόμη, με το όνομα MyBank.

Επιπλέον θέσεις στα σημερινά πλασέ των ιπποδρομιών πληρώνει η Ladbrokes

Η Ladbrokes ανακοινώνει σε σχεδόν καθημερινή βάση μια προσφορά που αφορά σε όσους στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Και η σημερινή προσφορά απευθύνεται σε όσους τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα σε επιλεγμένες σημερινές κούρσες και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάποια μειωμένα κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη ή δεύτερη θέση.

 

Περισσότερες νικητήριες θέσεις στις αγγλικές ιπποδρομίες

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ των σημερινών ιπποδρομιών πληρώνει η Paddy Power

H ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, χάρη σε μια νέα προσφορά. Την προσφορά θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, που διεξάγονται σήμερα στα ιπποδρόμια των Ayr, Uttoxeter, Thirsk και Windsor.

Νέα απο το διαδίκτυο