Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Νέα υπηρεσία ενημέρωσης για το Cheltenham από το online ανταλλακτήριο της BetFair

Η BetFair θα εγκαινιάσει μια νέα υπηρεσία ενημέρωσης στο online ανταλλακτήριό της, με αφορμή το επερχόμενο φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham (10-13 Μαρτίου). Θα πρόκειται για μια διαδραστική εκπομπή ενημέρωσης, η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω live streaming και θα αναλύει τις κούρσες του φεστιβάλ, προσφέροντας πολύτιμες πληροφορίες στους παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε αυτές.

 Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Racing Post Live και θα κάνει το ντεμπούτο της στο φεστιβάλ του Cheltenham. Θα επανέρχεται, όμως, σε κάθε κορυφαίο φεστιβάλ, προκειμένου να ενημερώνει τα μέλη του online ανταλλακτηρίου της BetFair.

 

Τι είναι το Racing Post Live;

 Η νέα υπηρεσία της BetFair θα κάνει το ντεμπούτο της στο online ανταλλακτήριο, τις ημέρες του Cheltenham. Η παραγωγή της πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία Spotlight Sports Group (ιδιοκτήτρια της εφημερίδας Racing Post) και θα καλύπτει όλα τα κορυφαία ραντεβού των αγγλικών ιπποδρομιών.

 Οι παίχτες θα παρακολουθούν σε ζωντανή σύνδεση ειδικούς του χώρου, οι οποίοι θα αναλύουν κάθε κούρσα, πριν την έναρξή της, και θα προσφέρουν συμβουλές στους παίχτες. Άλλωστε, κάθε “εκπομπή” θα είναι διαδραστική και σε αυτή θα μπορούν να συμμετέχουν και τα μέλη της BetFair. Η υπηρεσία Racing Post Live, τέλος, θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο ανταλλακτήριο της BetFair, αφού δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς το σκοπό.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Nέο app σύγκρισης αποδόσεων για το Cheltenham

Η εταιρεία Easyodds λάνσαρε ένα νέο app, ειδικά προορισμένο για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο επερχόμενο φεστιβάλ του Cheltenham. Το νέο app κυκλοφόρησε εγκαίρως για το επερχόμενο τετραήμερο του φεστιβάλ, στις 14-17 Μαρτίου και επιτρέπει στους παίχτες που ενδιαφέρονται να στοιχηματίσουν στις κούρσες του να δουν συγκεντρωμένες και να συγκρίνουν τις υψηλότερες αποδόσεις.

Επεκτάθηκε το πρόγραμμα διεθνών ιπποδρομιών της Bet365

Η Bet365 είναι μία από τις λίγες ιστοσελίδες στοιχήματος στην Ελλάδα που καλύπτουν και τις ιπποδρομίες και, σε σύγκριση με άλλες, προσφέρει πιθανότατα το πιο πλήρες πρόγραμμα. Άλλωστε η ιστοσελίδα φροντίζει να προσφέρει πλήθος στοιχημάτων, όχι μόνον στις ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας, μα και σε άλλες διοργανώσεις ανά τον κόσμο.

Επιπλέον νικητήριες θέσεις στις αγγλικές ιπποδρομίες πληρώνει η Paddy Power

H εταιρία στοιχημάτων Paddy Power συνοδεύει και σήμερα με μία προσφορά τις υπηρεσίες που προσφέρει στις αγγλικές ιπποδρομίες και δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα σε επιλεγμένες κούρσες και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η σημερινή προσφορά υπόσχεται να πληρώσει επιπλέον νικητήριες θέσεις σε επιλεγμένα πλασέ στοιχήματα, με αποτέλεσμα το ρίσκο να μειώνεται αποτελεσματικά.

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Preakness Stakes

To Preakness Stakes διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα φεστιβάλ ιπποδρομιών ανά τον κόσμο, από την άποψη ότι επίσημα δεν αποτελεί φεστιβάλ, αλλά μια μεμονωμένη κούρσα που διεξάγεται σε συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε χρόνο. Ωστόσο, η τεράστια σημασία που έχει για τις αμερικανικές ιπποδρομίες και το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που συνοδεύει την κούρσα έχουν καταστήσει, έστω και ανεπίσημα, το Preakness Stakes ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στις ΗΠΑ.

Ξεχωρίζουν οι υπηρεσίες υπεύθυνου στοιχηματισμού στην PοkerStars

Αν και δεν προσφέρει στοιχήματα στις πραγματικές ιπποδρομίες, η PokerStars διεξάγει σε καθημερινή βάση (και ολόκληρο το 24ωρο) εικονικές, στις οποίες οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν συνέχεια και να απολαμβάνουν τη δράση και τις συγκινήσεις. Παράλληλα, όμως, η PokerStars καλεί τα μέλη της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά (ειδικά σε παιχνίδια όπως τα εικονικά αθλήματα που διεξάγονται συνεχώς) και να στοιχηματίζουν υπεύθυνα.

Aπελευθερώνεται το online στοίχημα στις ιπποδρομίες

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, το online στοίχημα στις ιπποδρομίες αναμένεται σύντομα να απελευθερωθεί και στην Ελλάδα, προσφέροντας στους λάτρεις των ιπποδρομιών την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες ιστοσελίδες που προσφέρουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα.

Νόμιμες στην Ελλάδα οι εικονικές ιπποδρομίες της GoldenRace

Η GoldenRace, μία από τις πλέον ανερχόμενες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού στον τομέα των virtual sports, εξασφάλισε μία από τις άδειες νόμιμης λειτουργίας στην ελληνική αγορά και πολύ σύντομα θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που θα λάβουν το πράσινο φως από την Ε.Ε.Ε.Π.. Η άδεια της GoldenRace θα της επιτρέψει να προσφέρει, μεταξύ άλλων, και τις δημοφιλείς εικονικές ιπποδρομίες της στην Ελλάδα.

Betbright: Καθημερινή μείωση ρίσκου στις ιπποδρομίες

Τα μέλη της Betbright που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες (ιδιαίτερα στις αγγλικές) έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει κάθε πρόβλεψή τους. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται να δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού σε όσους παίχτες προβλέπουν λάθος και χάνουν υπό προϋποθέσεις, στις ιπποδρομίες των επόμενων ημερών.

 Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, ισχύει και σήμερα, στην ιπποδρομία που διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του Goodwood στις 15:50.

 

Οι αγωνιστικές ημέρες του Grand National: Ladies Day

To Grand National δεν αποτελέι μόνο ένα από τα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, αλλά και μία από τις μεγαλύτερες γιορτές, συνυφασμένη με τη διασκέδαση και το στιλ. Πρόκειται για μια διοργάνωση που διεξάγεται εδώ και περισσότερα από 175 χρόνια και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ραντεβού των Άγγλων (αλλά και φίλιππων από όλον τον κόσμο) που προτιμούν τις κούρσες μετ’ εμποδίων.

Αγγλικές ιπποδρομίες: Η νέα στρατηγική φέρνει αποκλεισμό χορηγιών

Σύμφωνα με μια νέα στρατηγική που θα ακολουθήσει η Αρχή διοργάνωσης ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου (BHA), κάποιες εταιρίες στοιχημάτων θα χάσουν το δικαίωμα χορηγικής υποστήριξης φεστιβάλ, αγώνων και ιπποδρομίων, αν δε συμμορφωθούν με τους ισχύοντες κανόνες.

 

Δωρεάν αρχείο μεταδόσεων ιπποδρομιών στην Bet365

H εταιρία στοιχημάτων  Βet365 προσφέρει ένα πλήθος επιλογών στα μέλη της που επιθυμούν να παρακολουθούν ζωντανά τις ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου και του υπόλοιπου κόσμου. Μεταδίδει, άλλωστε, ζωντανά, μέσω της υπηρεσίας live streaming, όλες τις σημαντικές κούρσες κάθε ημέρας. Παράλληλα, όμως, τα μέλη της ιστοσελίδας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, όχι μόνο τους αγώνες που μεταδίδονται ζωντανά, αλλά και ένα πλήθος μαγνητοσκοπημένων διοργανώσεων που διατηρούνται στο αρχείο της.

Τη νομιμοποίηση του online στοιχήματος προωθούν οι κορεάτικες ιπποδρομίες

Η KRA, η διοργανώτρια των ιπποδρομιών στη Νότια Κορέα, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία προώθησης της νομιμοποίησης του online στοιχήματος στις ιπποδρομίες, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα το παράνομο στοίχημα που ανθεί στη χώρα.

 Θυμίζουμε ότι στη Νότια Κορέα έχει νομιμοποιηθεί το online στοίχημα σε κάθε άθλημα, με μόνη εξαίρεση αυτό στις ιπποδρομίες. Ο στοιχηματισμός στις ιπποδρομίες, άλλωστε, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις της KRA, στις οποίες όμως έχουν δικαίωμα εισόδου μόνον όσοι δεν είναι πολίτες της Νότιας Κορέας.

Ενισχύει τις αποδόσεις στις ιπποδρομίες η William Hill

Η William Hill δίνει στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες από το κινητό την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερα χρήματα, χάρη στη νέα υπηρεσία Bet Boost. H νέα υπηρεσία τους δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσουν την απόδοση του σημείου που έχουν επιλέξει, σε οποιαδήποτε ιπποδρομία και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά.

 

Bet Boost στις ιπποδρομίες της William Hill

Ανταμοιβές για τα παρολί στις ιπποδρομίες από τη Novibet

Μια νέα προσφορά της Novibet είναι διαθέσιμη για όλα τα μέλη της και μπορούν να την εκμεταλλευτούν και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές ιπποδρομίες. Η νέα προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο και όσοι καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Διάσημοι Jockeys στην Αγγλία

Οι ιπποδρομίες αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα δημοφιλέστερα και πλέον γνωστά αθλήματα στην Αγγλία. Η παρακολούθηση, λοιπόν, αγώνων μεταξύ ίππων αποτελεί μία αγαπημένη συνήθεια για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Τα περισσότερα ιπποδρόμια είναι πλήρως εξοπλισμένα και εκσυγχρονισμένα και παρέχουν στον επισκέπτη ουκ ολίγες ανέσεις. Επίσης, στην Αγγλία παρατηρείται το φαινόμενο, τα προσφερόμενα χρηματικά έπαθλα να είναι από τα μεγαλύτερα που θα συναντήσει κανείς σε αγώνες ιπποδρομιών παγκοσμίως.

Μειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η Ladbrokes

Για μια ακόμη ημέρα, η Ladbrokes συνοδεύει τα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες από μία προσφορά, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο το ρίσκο που τα συνοδεύει. Η Ladbrokes αυξάνει τον αριθμό των νικητήριων θέσεων στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες και μοιράζει με αυτόν τον τρόπο περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Εικονικό Grand National θα φιλοξενήσει η ITV Racing

Το αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV Racing ανακοίνωσε πως θα φιλοξενήσει μια εικονική εκδοχή του φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National στις 4 Απριλίου. Το φεστιβάλ, που συγκαταλέγεται στα κορυφαία του Ηνωμένου Βασιλείου, ακυρώθηκε, λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για την πανδημία του κορωναϊού, και οι υπεύθυνοι του δικτύου προχώρησαν σε μια νέα συμφωνία, ώστε να μη στερήσουν το θέαμα από το φίλιππο κοινό.

Ξεπέρασε και πάλι τις προσδοκίες το ιπποδρομιακό στοίχημα στη Νέα Ζηλανδία

Η TAB NZ, που έχει αναλάβει το μονοπώλιο του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Ζηλανδία, ανακοίνωσε για μια ακόμη φορά ότι ξεπέρασε τους στόχους και τα προσδοκώμενα έσοδα, κατά τη διάρκεια του Απριλίου. Πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο μήνα που τα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Νέα Ζηλανδία ξεπερνούν τις προσδοκίες, μετά τον Μάρτιο. Τα έσοδα του Απριλίου, μάλιστα, ήταν αρκετά περισσότερα από τα αντίστοιχα του Μαρτίου!

Κερδοφόρο χάρη στις ιπποδρομίες το γαλλικό αμοιβαίο στοίχημα

Η γαλλική στοιχηματική εταιρεία Pari Mutuel Urbain (PMU), μέσω της οποίας τοποθετείται πάνω από το 80% των στοιχημάτων στις γαλλικές ιπποδρομίες, ανακοίνωσε κέρδη για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια. Η στοιχηματική εταιρεία επέστρεψε στις επιτυχίες μέσα στο 2017, χάρη στη μεγάλη προτίμηση που έδειξαν οι Γάλλοι παίχτες στα αμοιβαία στοιχήματα στις ιπποδρομίες της χώρας.

 

Στο δρόμο της επιτυχίας χάρη στις ιπποδρομίες

Ανταμοιβή για επαναφόρτιση λογαριασμού από την 10Bet

Η 10Bet σκοπεύει να βοηθήσει τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους και των καταθέσεών τους, μέσω της νέας τους προσφοράς. Πρόκειται για μια ανταμοιβή που μπορούν να διεκδικήσουν όσοι προχωρήσουν σε επαναφόρτιση του λοαγριασμού τους μέσα στον Μάρτιο.

Επιστροφή χρημάτων στο Cheltenham από τη Boylesports

Πολλοί λάτρεις των ιπποδρομιών θεωρούν πως ακόμη είναι νωρίς, προκειμένου να προχωρήσουν στις προβλέψεις τους για το επερχόμενο φεστιβάλ του Cheltenham. Άλλωστε, μας χωρίζουν ακόμη δύο μήνες από την έναρξη του φεστιβάλ και το ρίσκο του να στοιχηματίσει κανείς από τώρα είναι μεγάλο, όσο λαχταριστές κι αν μοιάζουν οι αποδόσεις. Το μεγαλύτερο ρίσκο, άλλωστε, είναι να μην κατορθώσει τελικά ένα άλογο να συμμετέχει στις κούρσες του Cheltenham, μετά από δύο μήνες.

 

Επιστροφή χρημάτων στο Cheltenham Festival από την Paddy Power

Oι λάτρεις των ιπποδρομιών περιμένουν πως και πώς την έλευση του Μαρτίου, κατά τον οποίο διεξάγεται ένα από τα σημαντικότερα αγγλικά φεστιβάλ: το Cheltenham Festival, το οποίο φέτος διεξάγεται στις 14-17 Μαρτίου και περιλαμβάνει κάποιες από τις δημοφιλέστερες κούρσες της χρονιάς, όπως το Gold Cup και το Champion Chase.

Βραβεύτηκαν οι εικονικές ιπποδρομίες της Golden Race

H εταιρεία σχεδιασμού Golden Race, που προσφέρει υπηρεσίες εικονικών ιπποδρομιών και στους Έλληνες παίχτες, εξασφάλισε ένα νέο βραβείο για τις υπηρεσίες της, στην πρόσφατη τελετή απονομής των SBC Awards. Η εταιρεία βραβεύτηκε ως η κορυφαία πάροχος υπηρεσιών στον τομέα των virtual sports και ανάμεσα στις υπηρεσίες αυτές βρίσκονται και τα παιχνίδια που προσφέρει στις εικονικές ιπποδρομίες.

Επιστρέφει χρήματα στο Grand National η Paddy Power

H Paddy Power ανακοίνωσε μία ακόμη προσφορά για το επερχόμενο φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, το οποίο διεξάγεται από τις 9 έως και τις 11 Απριλίου. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χρημάτων, για όσους παίχτες στοιχηματίσουν σε άλογα που τελικά δε θα συμμετέχουν στις κούρσες.

 

Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στις αγγλικές ιπποδρομίες η Betbright

Η Betbright δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε μία από τις κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών. Η νέα της προσφορά αφορά στην κούρσα των 20:50 στο Roscommon και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 Τη συγκεκριμένη προσφορά θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, εξαιτίας του ότι το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

 

Nέα λειτουργία σχολίων στις ιπποδρομίες της Novibet

Η Novibet είναι μία από τις ελάχιστες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα που προσφέρουν στοιχήματα στις ιπποδρομίες του εξωτερικού και τα μέλη της έχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή τους, σε καθημερινή βάση. Παράλληλα, όμως, μπορούν να εκμεταλλευτούν και κάποιες χρήσιμες υπηρεσίες.

 Μια τέτοια υπηρεσία που πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο της είναι η λειτουργία των σχολίων. Οι παίχτες μπορούν να ενεργοποιούν τα σχόλια σε επιλεγμένους αγώνες των ιπποδρομιών, προκειμένου να βλέπουν σύντομα σχόλια για τις πρόσφατες επιδόσεις κάθε αλόγου.

 

Betfair: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Cheltenham

Στις 14-17 Μαρτίου διεξάγεται το κορυφαίο φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, το φεστιβάλ του Cheltenham. Όπως είναι φυσικό, ένα πλήθος στοιχηματικών ιστοσελίδων, όπως η Betfair, προσφέρουν την ευκαιρία στοιχηματισμού σε όλες τις κούρσες του φεστιβάλ. Πολλές από αυτές, μάλιστα, έχουν ανακοινώσει εδώ και ημέρες τις πρώτες αποδόσεις και οι παίχτες που έχουν ήδη στοιχηματίσει, ή θα συνεχίσουν να στοιχηματίζουν πριν την έναρξή του, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις υψηλότερες τιμές.

Αυξήθηκαν τα χρηματικά έπαθλα του Grand National

Ένα από τα πιο ιστορικά και σημαντικά φεστιβάλ ιπποδρομιών της Αγγλίας, το Grand National που διεξάγεται και φέτος τον Απρίλιο στο ιπποδρόμιο του Aintree, μόλις έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρον, όχι μόνο για τους συμμετέχοντες, αλλά και για τους επισκέπτες και για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στις κούρσες του. Οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ ανακοίνωσαν πως θα αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα χρηματικά έπαθλα των νικητών, με αποτέλεσμα να ξεπεράσουν για πρώτη φορά τα 3 εκατομμύρια λίρες!

Κορυφαίες ιπποδρομίες το Σάββατο στο ιπποδρόμιο Μαρκόπουλου

Αυτό το Σάββατο, 14 Ιουλίου, το ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου θα φιλοξενήσει κάποιες από τις κορυφαίες ιπποδρομίες της χρονιάς, αφού στο πρόγραμμά του βρίσκονται το 72ο Ελληνικό Ντέρμπι και το Κύπελλο Λευκού Πύργου. Και στις δύο ιπποδρομίες (αλλά και στις υπόλοιπες του προγράμματος), ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και αναμένεται να προσφέρει συγκινήσεις.

 

Το 72ο Ελληνικό Ντέρμπι

Κορυφαία εταιρεία στοιχήματος στις ιπποδρομίες αναδείχθηκε η Kindred

Η Kindred, ιδιοκτήτρια της Unibet και άλλων κορυφαίων στοιχηματικών ιστοσελίδων ανά τον κόσμο, δε θα μπορούσε να φύγει με άδεια χέρια από τα φετινά EGR Awards, τα οποία είναι γνωστά και ως τα Όσκαρ του στοιχήματος. Η εταιρεία στοιχήματος βραβεύτηκε για τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα του στοιχήματος στις ιπποδρομίες και αναδείχθηκε ως η κορυφαία στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Νέα απο το διαδίκτυο