Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Νέα ρεκόρ στοιχηματισμού στο φετινό Cheltenham

Το φετινό φεστιβάλ του Cheltenham έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στοιχηματισμού, καθώς εκατομμύρια παίχτες ανά τον κόσμο τοποθέτησαν στοιχήματα, είτε σε πρακτορεία και στους χώρους του ιπποδρομίου είτε online.

 Στον δεύτερο τομέα, μάλιστα, ο τζίρος των στοιχημάτων αυξήθηκε για μια ακόμη φορά, σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2016, ξεπερνώντας τα προηγούμενα επίπεδα και δημιουργώντας νέα ρεκόρ.

 

Το παράδειγμα της πλατφόρμας OpenBet

 Χαρακτηριστικό παράδειγμα για την επιτυχία του φετινού φεστιβάλ του Chetltenham αποτελούν να νούμερα που ανακοίνωσε η NYX Gaming, σχεδιάστρια της ηλεκτρονικής πλατφόρμας OpenBet, την οποία χρησιμοποιούν κάποιες από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες στο χώρο, όπως οι Paddy Power, William Hill, Betway και Ladbrokes.

 Σύμφωνα με τα στοιχεία της NYX, πραγματοποιήθηκαν 227,16 εκατομμύρια συναλλαγές στην πλατφόρμα της, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του φεστιβάλ. Αναλυτικότερα, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των στοιχηματικών εταιρειών τοποθετήθηκαν 35,64 εκατομμύρια στοιχήματα, κατά 13% περισσότερα (4,5 εκατομμύρια) από τα αντίστοιχα του 2016.

 Από αυτά τα στοιχήματα, μάλιστα, τα περισσότερα τοποθετήθηκαν μέσω κινητού. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, στη mobile έκδοση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας OpenBet τοποθετήθηκε το 76% των συνολικών στοιχημάτων που αφορούσαν στο φεστιβάλ του Cheltenham.

 Διαβάστε επίσης Απόλυτα κερδοφόρο για τους bookmakers το φετινό Cheltneham

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Δημιουργία… στάβλου στο ιπποδρομιακό στοίχημα προσφέρει η Bet365

Η Bet365 προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών στοιχήματος σε ιπποδρομίες από όλον τον κόσμο και το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν τα μέλη της είναι να διαλέξουν ανάμεσα στις δεκάδες κούρσες που προσφέρονται καθημερινά. Ένα νέο εργαλείο που προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα, όμως, έρχεται να διευκολύνει τη ζωή των όσων στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, ειδικά αν είναι προσηλωμένοι σε συγκεκριμένα άλογα.

Οι αγωνιστικές ημέρες του Cheltenham: Gold Cup Day

Κάθε ημέρα του φεστιβάλ του Cheltenham έχει τη δική της αξία και καθεμία περιλαμβάνει από μία τουλάχιστον σημαντική ιπποδρομία. Ωστόσο, η σημαντικότερη ημέρα του φεστιβάλ είναι η τελευταία, γνωστή ως Gold Cup Day.

 Και μπορεί ολόκληρο το φεστιβάλ του Cheltenham να έχει 28 κούρσες στο πρόγραμμά τους, αλλά καμία από αυτές δε συγκρίνεται με το θέαμα και τις αντιδράσεις του κοινού που προκαλεί η πιο σημαντική από αυτές: το περίφημο Gold Cup, μια από τις σημαντικότερες ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας.

 

Για το online ντεμπούτο του ετοιμάζεται το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα της Ολλανδίας

Από την 1η Οκτωβρίου του 2021, το online στοίχημα είναι και επίσημα νόμιμο στην Ολλανδία και ήδη έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται στην αγορά κορυφαίες ιστοσελίδες του στοιχήματος, οι οποίες προσφέρουν και στοίχημα στις ιπποδρομίες. Πρόκειται, όμως, για στοίχημα σταθερών αποδόσεων, αφού μέχρι και σήμερα το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στην Ολλανδία προσφέρεται μόνο στον επίγειο τομέα.

24ωρη εξυπηρέτηση πελατών προσφέρει η Novibet

Μία από τις ιδιαιτερότητες (και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα) των εικονικών ιπποδρομιών που διεξάγονται στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Novibet είναι το γεγονός ότι δε σταματούν ποτέ. Σε αντίθεση με τις πραγματικές ιπποδρομίες, οι κούρσες της ημέρας δεν τελειώνουν και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε 24ωρη βάση.

Πλησιάζει η δίκη για τα “χρωστούμενα” της Bet365

Πριν μερικά χρόνια, ένα μέλος της στοιχηματικής ιστοσελίδας της Bet365, η Megan McCann, κέρδισε ένα σημαντικό ποσό, στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες. Ωστόσο, η Bet365 αρνήθηκε να της παραχωρήσει τα κέρδη της, υποστηρίζοντας ότι οι προβλέψεις και τα χρήματα που της απέφεραν τα κέρδη ανήκαν σε κάποιον τρίτο. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις από τότε και σύντομα θα λυθεί στα δικαστήρια, με το ενδεχόμενο να φέρει σημαντικές αλλαγές στους όρους και στις προϋποθέσεις χρήσης των στοιχηματικών υπηρεσιών.

Δωρεάν live στοίχημα στο Derby από την Paddy Power

H Paddy Power ετοιμάζεται για το Epsom Derby και έχει ανακοινώσει ένα πλήθος ευκαιριών στοιχηματισμού, αλλά και προσφορές για όσους επιλέξουν ένα από τα άλογα των ιπποδρομιών, για να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Αυξημένα τα κέρδη του γαλλικού αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες

Η γαλλική εταιρεία Pari Mutuel Urbain (PMU) ανακοίνωσε αύξηση των κερδών της μέσα στο 2017, για πρώτη φορά μετά από το 2012. Η άνοδος των κερδών της εταιρείας που διατηρεί το μονοπώλιο του αμοιβαίου στοιχήματος στις γαλλικές ιπποδρομίες ήταν αναμενόμενη, αφού οι υπεύθυνοι είχαν ανακοινώσει πριν μερικούς μήνες αύξηση των συνολικών εσόδων τους. Το μόνο που απέμενε, λοιπόν, ήταν να υπολογιστούν τα κόστη και τα υπόλοιπα έξοδα, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι και τα κέρδη ακολούθησαν ανοδική πορεία.

 

Καθαρά κέρδη 793 εκατομμυρίων ευρώ

Πρωτοβουλία για επαγγελματική αποκατάσταση ανέλαβαν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA (British Horseracing Authority), η διοργανώτρια Αρχή των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες μια νέα πρωτοβουλία, με σκοπό να ενισχύσει την επαγγελματική αποκατάσταση όσων εργάζονται στον συγκεκριμένο τομέα. Η πρωτοβουλία αυτή βασίζεται στο λανσάρισμα της ιστοσελίδας CareersinRacing.com, στην οποία οι εργαζόμενοι μπορούν να αναζητούν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Bonus επαναφόρτισης λογαριασμού στην 10Bet

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην 10Bet μπορούν να διεκδικούν κέρδη με τις προβλέψεις τους στις εικονικές και όχι στις πραγματικές ιπποδρομίες. Ο στοιχηματισμός στις εικονικές κούρσες προσφέρει ισάξιες συγκινήσεις και υπόσχεται ισάξια κέρδη, ενώ δεν απουσιάζουν και οι ευκαιρίες για τους παίχτες να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο.

 

Επιπλέον θέσεις σε ιπποδρομία του Kempton πληρώνει η Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes καλύπτει σήμερα στο σύνολο τους τις αγγλικές ιπποδρομίες, αλλά τα περισσότερα βλέμματα αναμένεται να στραφούν σε μία συγκεκριμένη: την κούρσα των 21:50 στο Kempton, η οποία αποτελεί κομμάτι του σημερινού προγράμματος προσφορών της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

 Αναλυτικότερα, η Ladbrokes υπόσχεται να πληρώσει μία επιπλέον θέση στα πλασέ (each way) που θα τοποθετηθούν στη συγκεκριμένη ιπποδρομία, με αποτέλεσμα να μειώνεται αρκετά το ρίσκο στοιχηματισμού.

Aυξήθηκαν τα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Γαλλία

Μια νέα έρευνα, η οποία στηρίζεται στα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική ρυθμιστική Αρχή της αγοράς στοιχήματος, η ANJ (l’Autorité Nationale des Jeux), δείχνει ότι το 2020 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το ιπποδρομιακό στοίχημα στη Γαλλία. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, άλλωστε, σημειώθηκε μια μεγάλη αύξηση στον τζίρο και στα έσοδα του γαλλικού ιπποδρομιακού στοιχήματος, με αποτέλεσμα να καταρριφθούν παλιότερα ρεκόρ.

Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές ιπποδρομίες υπόσχεται η Paddy Power

H Paddy Power ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες ιπποδρομίες ανά την Ευρώπη και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο επιλεγμένων πλασέ στοιχημάτων. Χάρη στην προσφορά, άλλωστε, όσοι στοιχηματίσουν στις επιλεγμένες ιπποδρομίες θα μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους τερματίσει στην τρίτη ή τέταρτη θέση.

 

Επιπλέον νικητήριες θέσεις στα πλασέ της Paddy Power

Αυξάνεται η χρηματοδότηση των ιπποδρομιών του New Jersey

Τα ιπποδρόμια του New Jersey στις ΗΠΑ αναμένεται να λαμβάνουν ενισχυμένη χρηματοδότηση από το 2019, χάρη στο νέο νόμο που ετοιμάζεται να ψηφιστεί από τις αρμόδιες Αρχές. Η νέα χρηματοδότηση θα αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία θα αντληθούν από τα δημόσια ταμεία, προκειμένου να ενισχυθούν τα χρηματικά έπαθλα των σημαντικότερων ιπποδρομιών που διεξάγονται στην Πολιτεία και, μαζί τους, και ο ανταγωνισμός και το θέαμα που προσφέρεται στους επισκέπτες.

Aνταμείβει τα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες η Novibet

Η Novibet μοιράζει και σήμερα ανταμοιβές σε όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες και οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Όσοι καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 Η προσφορά, τέλος, ισχύει μόνο για σήμερα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν και να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Tips και προγνωστικά για το Cheltenham στο blog της Paddy Power

Το ιπποδρομιακό φεστιβάλ του Cheltenham έχει ήδη ξεκινήσει και οι ιστοσελίδες του στοιχήματος που προσφέρουν την ευκαιρία προβλέψεων στο μεγαλύτερο ίσως φεστιβάλ ιπποδρομιών της Αγγλίας έχουν πάρει φωτιά! Φωτιά έχουν πάρει και όσες ιστοσελίδες προσφέρουν συμβουλές και προγνωστικά (δωρεάν ή επί πληρωμή), καθώς οι παίχτες αναζητούν και τη γνώμη των ειδικών.

Επιστροφή χαμένων χρημάτων στις ιπποδρομίες από την Paddy Power

H εταιρία στοιχήματος Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σήμερα στις ιπποδρομίες και συγκεκριμένα στην κούρσα 888Sports Stakes που πραγματοποιείται στις 16:10 (ώρα Ελλάδας) στο ιπποδρόμιο του York. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χρημάτων, η οποία μπορεί να επιστρέψει στους παίχτες που προχώρησαν σε λάθος πρόβλεψη έως και 50 ευρώ.

 

Πανέτοιμο για το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham το αγγλικό αμοιβαίο στοίχημα

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο, η IK Tote Group, δηλώνει πανέτοιμη να υποδεχθεί το κορυφαίο φεστιβάλ ιπποδρομιών της χώρας, το Cheltenham. Οι υπεύθυνοι έχουν ήδη ξεκινήσει να ανακοινώνουν τις κορυφαίες υπηρεσίες που θα παρέχουν στους λάτρεις των ιπποδρομιών, ενώ ξεκίνησαν και μια πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια.

Αναπόφευκτη η μείωση των χρηματικών επάθλων στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση, μόλις η αγγλική κυβέρνηση πάρει τις σχετικές αποφάσεις, αλλά προς το παρόν γνωρίζουμε ελάχιστες λεπτομέρειες. Άλλωστε, οι υπεύθυνοι προανήγγειλαν ανακοινώσεις μέσα στην εβδομάδα. Αν και ημερομηνία επιστροφής, καθώς και το πρόγραμμα των κουρσών, δεν είναι ακόμη γνωστά, ένα πράγμα είναι σίγουρο, σύμφωνα με τους υπεύθυνους: ότι οι αγγλικές ιπποδρομίες θα χάσουν μεγάλο κομμάτι της αίγλης τους και τα χρηματικά έπαθλα των νικητών θα μειωθούν σημαντικά.

 

Καταθέσεις και μέσω BeeCash στην 2winbet

H εταιρία στοιχήματος 2winbet είναι γνωστή στους λάτρεις των ιπποδρομιών για τις αρκετές εναλλακτικές που προσφέρει σε κάθε μέλος της. Η ιστοσελίδα, άλλωστε, δεν καλύπτει στοιχηματικά μόνον τις σημαντικότερες ιπποδρομίες που διεξάγονται σε καθημερινή βάση, αλλά διεξάγει και εικονικές ιπποδρομίες στην ιστοσελίδα της, για όσους παίχτες αναζητούν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών. Στο ίδιο πνεύμα, επίσης, προσφέρει σε κάθε μέλος της αρκετές εναλλακτικές μεθόδους, προκειμένου να προχωρήσουν σε νέες καταθέσεις στους λογαριασμούς τους με αυτή που τους εξυπηρετεί περισσότερο.

Σεξιστική… προσφορά από τη William Hill;

Το αυστραλιανό τμήμα της William Hill δέχθηκε την οργή χιλιάδων παιχτών του στοιχήματος, εξαιτίας μιας νέας προσφοράς που ανακοίνωσε και κρίθηκε σεξιστική! Η νέα προσφορά αφορούσε στο διήμερο φεστιβάλ ιπποδρομιών Melbourne Cup και καλούσε τους παίχτες να συστήσουν τη William Hill σε φίλους και γνωστούς τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα σχετικό πριμ. Σύμφωνα με το κείμενο που συνόδευε την προσφορά, όμως, για να πάρουν το πριμ, οι φίλοι και γνωστοί θα έπρεπε να είναι αποκλειστικά άντρες!

 

Αβλεψία, παρανόηση ή σεξισμός;

Betbright: Επιστροφή χαμένων χρημάτων σε Lingfield και Bath

Το σημερινό πρόγραμμα ιπποδρομιών στο Lingfield και στο Bath είναι πλούσιο και οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις κούρσες μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, μπορούν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Betbright, η οποία μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού για εκατοντάδες παίχτες.

 

Χορηγία φιλανθρωπικής οργάνωσης εξασφάλισε το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham ανακοίνωσε μια νέα χορηγία για τις φετινές κούρσες του, καθώς προχώρησε σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική οργάνωση WellChild. Η εν λόγω οργάνωση είναι γνωστή για τη στήριξη οικογενειών με σοβαρά άρρωστα παιδιά και θα αποτελεί χορηγό και ολόκληρου του φεστιβάλ, αλλά και της κορυφαίας ιπποδρομίας Gold Cup.

Σχεδόν καταστροφικό το περσινό Cheltenham για τη William Hill

Τα αρνητικά για τη William Hill αποτελέσματα του περσινού Cheltenham επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την κερδοφορία της για το 2016, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της χρονιάς που πραγματοποίησε η εταιρεία. Λόγω της μεγάλης επικράτησης των φαβορί στην περσινή διοργάνωση (μοτίβο που συνεχίστηκε και την υπόλοιπη χρονιά, και σε άλλα αθλήματα), η William Hill ανακοίνωσε μείωση των κερδών της για το 2016.

Νέα υπηρεσία εικονικών ιπποδρομιών στην Betbright

Η Betbright λάνσαρε μια νέα πλατφόρμα στοιχηματισμού, στην οποία διεξάγονται καθημερινά εκατοντάδες αγώνες εικονικών αθλημάτων, όπως ποδόσφαιρο, τένις, μηχανοκίνητα αθλήματα και, φυσικά, ιπποδρομίες. Χάρη στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα των εικονικών αθλημάτων, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να διεκδικούν κέρδη με τα στοιχήματά τους, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει καμία ενδιαφέρουσα ιπποδρομία στο πρόγραμμα της ημέρας ή όταν οι αληθινές ιπποδρομίες της ημέρας έχουν ολοκληρωθεί.

Παιχνίδια με τη βοήθεια του The Jockey Club θα αναπτύξει η Playtech

Το The Jockey Club, ένας από τους βασικούς φορείς των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Playtech, προκειμένου να τη βοηθήσει να αναπτύξει μια σειρά από τυχερά παιχνίδια που θα βασίζονται στις αγγλικές ιπποδρομίες.

 Η επίσημη έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, μάλιστα, αναμένεται να γίνει στο πλέον αναμενόμενο φεστιβάλ ιπποδρομιών της χρονιάς: το Cheltenham, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15-18 Μαρτίου του 2022.

 

Εικονικές ιπποδρομίες στη Betrally

H Betrally εγκανίασε πρόσφατα μια νέα υπηρεσία προς τα μέλη της, η οποία τους επιτρέπει να στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, ακόμη κι όταν δε διοργανώνεται καμία σημαντική κούρσα στον κόσμο. Πρόκειται για τον τομέα των εικονικών αθλημάτων, ο οποίος περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και τις εικονικές ιπποδρομίες.

 

Πέντε θέσεις στο Bronze Cup πληρώνει η Ladbrokes

Όπως και κάθε άλλη ιστοσελίδα του στοιχήματος που επικεντρώνεται στις ιπποδρομίες, η Ladbrokes έχει στρέψει αυτές τις ημέρες το βλέμμα της στο ιπποδρόμιο του Ayr , όπου διεξάγεται το Western Meeting , ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της φθινοπωρινής σεζόν στην Αγγλία. Η ιστοσελίδα, μάλιστα, ανακοινώνει διάφορες προσφορές κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, προσφέροντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Αναβάθμισε τις υπηρεσίες live streaming των ιπποδρομιών η SIS

H SIS αποτελεί την κορυφαία ίσως εταιρεία διανομής στατιστικών και εικόνων στον τομέα των ιπποδρομιών και η τελευταία συνεργασία της αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει στις στοιχηματικές ιστοσελίδες και στους υπόλοιπους συνεργάτες της. Η SIS ανακοίνωσε ότι αναβαθμίζει τις υπηρεσίες live streaming που προσφέρει στις ιπποδρομίες, χάρη στη νέα συνεργασία της με την εταιρεία Phenix.

 Η νέα συνεργασία έχει ιδιαίτερη σημασία, αν λάβουμε υπόψη μας ότι η Phenix έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με εταιρείες κολοσσούς, όπως οι Disney, Oracle και NFL.

 

Ladbrokes: Περισσότερες πιθανότητες νίκης στις ιπποδρομίες

Tο σημερινό πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού και ειδικά οι παίχτες που θα προχωρήσουν σε προβλέψεις μέσω της Ladbrokes θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους. Χάρη στη σημερινή της προσφορά, άλλωστε, η στοιχηματική εταιρεία υπόσχεται περισσότερες πιθανότητες νίκης σε όσους τοποθετήσουν πλασέ σε επιλεγμένες ιπποδρομίες.

Στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες: Σκορ 3, 4, 6

Το αμοιβαίο στοίχημα στις ελληνικές (μα και σε άλλες) ιπποδρομίες προσφέρει πολλές επιλογές στους παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές υπάρχουν στοιχήματα που αποτελούν τα απλούστερα, όπως το γκανιάν, που προβλέπει μόνο το νικητή μιας ιπποδρομίας, και τα πιο περίπλοκα, όπως τα σύνθετα και τα σκορ.

Νέα απο το διαδίκτυο