Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ανταμείβει τα στοιχήματα μέσω κινητού στις ιπποδρομίες η Betbright

Οι ιπποδρομίες σε Αγγλία και Ιρλανδία συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αυτές και να διεκδικήσουν κέρδη, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι, φυσικά, και τα στοιχήματα μέσω κινητού, τα οποία αποκτούν ενισχυμένη αξία στην περίπτωση της στοιχηματικής εταιρείας Betbright.

 Οι υπεύθυνοι της Betbright, άλλωστε, ανακοίνωσαν μια νέα προσφορά, η οποία ανταμείβει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα μέσω κινητού στις ιπποδρομίες. Όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα εξασφαλίσουν αυτή την ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο για τις ιπποδρομίες.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στις ιπποδρομίες

 Αναλυτικότερα, η προσφορά της Betbright καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τουλάχιστον 10 στοιχήματα μέσω του κινητού τους. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να αφορούν στις αγγλικές ή ιρλανδικές ιπποδρομίες και να έχουν αξία τουλάχιστον 5 ευρώ το καθένα. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν απόδοση άνω του 3.50. Από εκεί και πέρα, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε κούρσα και αγορά, αλλά να έχουν και οποιαδήποτε μορφή: μονά, παρολί ή συστήματα. Και, τέλος, δεν έχει σημασία το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 Τοποθετώντας τα παραπάνω στοιχήματα μέσω του κινητού τους, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο ως ανταμοιβή. Το στοίχημα αυτό θα έχει αξία ίση με το 10% των στοιχημάτων, έως ένα συγκεκριμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ιπποδρομία, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: Unibet

Η online στοιχηματική εταιρία Unibet αποτελεί μια από τις πλέον επιτυχημένες εταιρείες του χώρου, καθώς έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέλη σε περισσότερες από 150 χώρες. Δραστηριοποιείται στο πόκερ, το online καζίνο και, φυσικά, στο στοίχημα. Όσον αφορά στο τελευταίο, οι επιλογές των παιχτών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Unibet είναι χιλιάδες. Όπως είναι φυσικό, η εταιρεία φροντίζει όχι μόνο για τους φίλους του ποδοσφαίρου και των άλλων εξαιρετικά δημοφιλών αθλημάτων, αλλά και για αυτούς των ιπποδρομιών.

Νέα συνεργασία της William Hill με την Jockey Club Racecourses

H εταιρία στοιχήματος William Hill ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την Jockey Club Racecourses (JCR), ιδιοκτήτρια μιας σειράς ιπποδρομίων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η νέα συνεργασία θα φέρει τις στοιχηματικές υπηρεσίες της William Hill στα συγκεκριμένα ιπποδρόμια και οι επισκέπτες θα μπορούν εύκολα να τοποθετούν τα στοιχήματά τους στην εταιρεία.

 Η αρχική συμφωνία, μάλιστα, προβλέπει την επέκταση της William Hill σε 15 ιπποδρόμια, αλλά ο αριθμός τους μπορεί να αυξηθεί σύντομα σε τουλάχιστον 31, στα επόμενα 5 χρόνια.

 

Ανάρπαστο το μεγάλο αουτσάιντερ του Investec Derby

Θέλοντας να προκαλέσουν την τύχη τους, αρκετοί παίχτες του στοιχήματος έχουν αποφασίσει να στηρίξουν το μεγάλο αουτσάιντερ του Investec Derby, της κορυφαίας κούρσας του φεστιβάλ Epsom Derby. Πρόκειται για το άλογο Diore Lia, το οποίο σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα να τερματίσει πρώτο. Για αυτόν τον λόγο, η απόδοση που το συνοδεύει αγγίζει το 1500.00!

 

Γίνονται και θαύματα…

Intertops: Bonus κατάθεσης κάθε Πέμπτη

Η Intertops ανανεώνει συχνά τη γκάμα των προσφορών της, ανακοινώνοντας νέες ευκαιρίες για τα μέλη της – είτε αυτά στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες είτε αλλού – να διεκδικήσουν ακόμη και χρήματα που δεν κέρδισαν μέσω στοιχηματισμού. Μια τέτοια προσφορά που συναντάμε συχνά στην Intertops είναι το bonus κατάθεσης.

 

Συμπορεύονται Paddy Power και BetFair

Προς συγχώνευση οδεύουν δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες online στοιχήματος παγκοσμίως και αγαπημένες πολλών παιχτών που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες: οι Paddy Power και BetFair. Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία (αξίας 6,8 δις ευρώ) και αναμένουν την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής Ανταγωνισμού.

 

Συνεχίζει μέσω BetFred το αμοιβαίο στοίχημα του Ascot

To 2018, η συντριπτική πλειοψηφία των αγγλικών ιπποδρομιών θα αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο του αμοιβαίου στοιχήματος που διεξάγεται στις κούρσες τους, με μία μόνο εξαίρεση: το ιπποδρόμιο του Ascot, το οποίο ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την BetFred, προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος στους επισκέπτες.

 Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί την πρώτη παραφωνία στο status quo που θα ισχύσει σύντομα στα ιπποδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά σύμφωνα με τους υπεύθυνους δεν πρόκειται να επηρεάσει αρνητικά.

 

Πλησιάζει η ημερομηνία ισχύος νέων κανόνων στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA (British Horseracing Authority),η ρυθμιστική Αρχή των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε την τελική ημερομηνία για την θέσπιση νέων κανόνων στον τομέα της χρήσης μαστιγίου κατά τη διάρκεια των κουρσών. Οι νέοι κανόνες, που θα εξασφαλίσουν ότι τα άλογα δεν τραυματίζονται από τη συγκεκριμένη πρακτική (που στόχο έχει να τα ενθαρρύνει) θα τεθούν σε ισχύ από τις 6 Φεβρουαρίου του 2023.

Έρχονται αλλαγές στο Μαρκόπουλο και στο ιπποδρομιακό στοίχημα

Το νέο νομοσχέδιο του υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, το οποίο παρουσιάστηκε το Νοέμβριο και θα τεθεί σύντομα προς ψήφιση στη Βουλή, επιφυλάσσει αρκετές αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του ιπποδρομιακού στοιχήματος, αλλά και στο ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου. Αν το νομοσχέδιο τελικά υπερψηφιστεί, θα αλλάξει μεταξύ άλλων τη διαδικασία επιλογής διοίκησης, την αξιοποίηση του ιπποδρομίου, αλλά και τη σύσταση της εταιρείας Ιπποδρομίες Α.Ε., η οποία έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών και του ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα.

 

Συσφίγγουν τις σχέσεις τους οι αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες ετοιμάζονται να συσφίξουν τις σχέσεις τους με τις αντίστοιχες ιρλανδικές, μέσω μιας νέας συμφωνίας που σύναψαν οι αρμόδιες ρυθμιστικές Αρχές των δύο χωρών. Η νέα συμφωνία προβλέπει τη συνεργασία της BHA (British Horseracing Authority) με την IHRB (Irish Horseracing Regulatory Board), προκειμένου να εποπτεύουν μαζί τις τάσεις στοιχηματισμού στις ιρλανδικές ιπποδρομίες.

 

Τα οφέλη της συνεργασίας

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο καθημερινά σε επιλεγμένες ιπποδρομίες

Η Paddy Power είναι γνωστή και για τις προσφορές της που υπόσχονται μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένους αγώνες κάθε αθλήματος. Μια τέτοια νέα προσφορά τέθηκε σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου και υπόσχεται μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες ιπποδρομίες και χάσουν. Η συγκεκριμένη προσφορά, με άλλα λόγια, μειώνει το ρίσκο στις επιλεγμένες ιπποδρομίες, αφού ακόμη και ένα χαμένο στοίχημα μπορεί να αποφέρει μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού και κέρδη χωρίς ρίσκο.

Σε καλό σκοπό τάχθηκε μια από τις ιπποδρομιακές χορηγίες της Unibet

Η εταιρία στοιχημάτων Unibet, χορηγός του μονοήμερου φεστιβάλ ιπποδρομιών Unibet Becher Chase Day των αγγλικών ιπποδρομιών, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα μέσα της, προκειμένου να προβάλλει έναν κοινωνικό σκοπό. Συγκεκριμένα, οι χορηγούμενοι αγώνες της Unibet τάχθηκαν στο πλευρό της πρωτοβουλίας “Racing is Everyone’s Sport”, η οποία προωθεί τη συμπερίληψη στις αγγλικές ιπποδρομίες.

Νέα προσφορά της Novibet για τις εικονικές ιπποδρομίες

Τα μέλη της Novibet μπορούν σήμερα να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες (που διεξάγονται στην ενότητα virtual sports) και να διεκδικήσουν κανονικά κέρδη με τις προβλέψεις τους. Ταυτόχρονα, όμως, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Πλησιάζει η επιστροφή των θεατών στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες διεξάγονται τους τελευταίους μήνες κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία θεατών, αφού κάθε προηγούμενη (δοκιμαστική) προσπάθεια να επιστρέψουν οι θεατές στα ιπποδρόμια σκόνταψε στην εθνική αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας. Όπως φαίνεται, όμως, τα ιπποδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορέσουν σύντομα να υποδεχθούν ξανά επισκέπτες, χάρη στο σχέδιο επανεκκίνησης της οικονομίας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Μειώνει το ρίσκο στις ιπποδρομίες η Paddy Power

H Paddy Power προσφέρει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε μια επιλεγμένη ιπποδρομία και, στην περίπτωση που χάσουν υπό προϋποθέσεις, να διεκδικήσουν μια αποζημίωση. Η ιπποδρομία που συμμετέχει στην προσφορά είναι αυτή των 21:41 (ώρα Ελλάδας) στο ιπποδρόμιο του Gulfstream στις ΗΠΑ και οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, αν χάσουν, επειδή το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά σε μία από τις επόμενες.

 

Δε σταματούν οι βελτιώσεις στις virtual ιπποδρομίες του Stoiximan

O Stoiximan προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών στον τομέα των virtual ιπποδρομιών, αλλά οι υπεύθυνοι δε σταματούν να βελτιώνουν τις δυνατότητες που έχουν τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας. Χάρη σε αυτές τις βελτιώσεις, οι παίχτες έχουν πλέον ακόμα περισσότερες και ακόμα καλύτερες επιλογές.

Mειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η Betbright

H εταιρεία στοιχημάτων Betbright δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε μια επιλεγμένη αγγλική ιπποδρομία και να διεκδικήσουν μία αποζημίωση, σε περίπτωση που η κούρσα δεν εξελιχθεί όπως είχαν προβλέψει. Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν, επειδή το άλογο της επιλογής τους δεν θα έχει τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά θα έχει έρθει δεύτερο.

Ξανά χορηγός της Racing League η στοιχηματική εταιρεία William Hill

H στοιχηματική εταιρεία William Hill πραγματοποίησε άλλη μία χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες και αποτελεί για μια ακόμα χρονιά την επίσημη συνεργάτιδα του στοιχήματος της σειράς ιπποδρομιών Racing League. Η William Hill έχει έντονη παρουσία στα ιπποδρόμια που διεξάγεται η Racing League 2023 και προσφέρει μια σειρά από αποκλειστικά στοιχήματα και ευκαιρίες στους παίχτες.

Mειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες προσφέρει η Betbright

Η Betbright ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη σε μία από αυτές με μειωμένο ρίσκο. Αναλυτικότερα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας θα μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στη σημερινή ιπποδρομία των 17:55 στο Chepstow και να λάβουν μια αποζημίωση, αν τελικά το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

Το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ θρηνούν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες συγκαταλέγονται σε εκείνους τους θεσμούς του Ηνωμένου Βασιλείου που θρηνούν για το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ και οι υπεύθυνοι απέστειλαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη βασιλική οικογένεια, μα και σε ολόκληρο το έθνος. Έλλωστε, η σχέση της Βασίλισσας με τις ιπποδρομίες ήταν παραδοσιακά στενή, καθώς η Ελισάβετ θεωρείται η μεγαλύτερη και πλέον επιδραστική υποστηρίκτριά τους.

Nέα μέθοδος καταθέσεων για τις εικονικές ιπποδρομίες στην Betshop

Τα μέλη που θέλουν να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες που διεξάγονται στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Betshop έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικές μεθόδους καταθέσεων, προκειμένου να φορτίσουν με χρήματα τους λογαριασμούς τους. Οι περισσότεροι από αυτοί πραγματοποιούνται διαδικτυακά και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με μια νέα εναλλακτική που απέκτησαν οι παίχτες: την κατάθεση μέσω υπηρεσίας e-banking.

Betbright: Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες μετ΄ εμποδίων

Αν και οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος έχουν αυτές τις ημέρες στραμμένα τα βλέμματά τους στο ποδόσφαιρο, στην Αγγλία διεξάγονται αρκετές ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες. Ανάμεσά τους, μάλιστα, κατέχουν περίοπτη θέση οι σημερινές ιπποδρομίες μετ’ εμποδίων, οι οποίες δεν υπόσχονται μόνο μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στα μέλη της Betbright, αλλά και κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Χορηγός του φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National η William Hill

Η William Hill ανακοίνωσε άλλη μία σημαντική χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες, καθώς θα είναι στο εξής επίσημος χορηγός του φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National. Η Wiulliam Hill θα εξασφαλίσει τεράστιες ευκαιρίες προβολής, οι οποίες δε θα εξαντληθούν εντός του ιπποδρομίου του Aintree, αλλά θα επεκτείνονται και στην τηλεόραση.

Καταθέσεις και μέσω BeeCash στην 2winbet

H εταιρία στοιχήματος 2winbet είναι γνωστή στους λάτρεις των ιπποδρομιών για τις αρκετές εναλλακτικές που προσφέρει σε κάθε μέλος της. Η ιστοσελίδα, άλλωστε, δεν καλύπτει στοιχηματικά μόνον τις σημαντικότερες ιπποδρομίες που διεξάγονται σε καθημερινή βάση, αλλά διεξάγει και εικονικές ιπποδρομίες στην ιστοσελίδα της, για όσους παίχτες αναζητούν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών. Στο ίδιο πνεύμα, επίσης, προσφέρει σε κάθε μέλος της αρκετές εναλλακτικές μεθόδους, προκειμένου να προχωρήσουν σε νέες καταθέσεις στους λογαριασμούς τους με αυτή που τους εξυπηρετεί περισσότερο.

Περισσότερες νικητήριες θέσεις στα πλασέ της στοιχηματικής ιστοσελίδας Ladbrokes

Για μια ακόμη ημέρα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν πλασέ στις αγγλικές ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη σημερινή της προσφορά. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι θα πληρώσουν περισσότερες νικητήριες θέσεις στα πλασέ, μέσω της νέας τους προσφοράς.

Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες προσφέρει η Ladbrokes

Η Ladbrokes δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες. Η σημερινή προσφορά της αφορά για μια ακόμη φορά τα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες και υπόσχεται να πληρώσει περισσότερες θέσεις ως νικητήριες.

 Συγκεκριμένα, τη σημερινή προσφορά της Ladbrokes θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε δύο επιλεγμένες κούρσες: αυτή των 16:35 στο Chepstow και αυτή των 17:50 στο Nottingham.

 

Betbright: Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού στις αγγλικές ιπποδρομίες

Και σήμερα, το πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι πλούσιο και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε διαφορετικές κούρσες, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να πάρουν. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Betbright θα καταφέρουν να τοποθετήσουν στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο. Εφόσον, άλλωστε, εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας και χάσουν υπό προϋποθέσεις, θα δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού.

Έρχεται ανανέωση στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betrebels

Μπορεί η στοιχηματική ιστοσελίδα Betrebels να μη δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε πραγματικές ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, αλλά τους προσφέρει μια σειρά από εικονικά αθλήματα, ανάμεσά τους και οι εικονικές ιπποδρομίες, που μπορούν να αποφέρουν κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σωστά στους νικητές και σε άλλες πτυχές κάθε κούρσας. Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες, μάλιστα, αναμένεται να επωφεληθούν και των αλλαγών που ετοιμάζει η Betrebels στο σύνολο της στοιχηματικής της ιστοσελίδας.

Ακόμα καλύτερη η μηχανή αναζήτησης της Novibet

Τα μέλη της Novibet μπορούν να περιηγηθούν ανάμεσα στις δεκάδες ιπποδρομίες της ημέρας που συνήθως καλύπτονται στοιχηματικά ή, εναλλακτικά, μπορούν να τις εντοπίσουν άμεσα, χάρη στη μηχανή αναζήτησης που λειτουργεί εδώ και καιρό στην ιστοσελίδα. Η μηχανή αυτή, μάλιστα, βελτιώθηκε πρόσφατα και έγινε ακόμα καλύτερη.

Nέα χορηγία προς τις ιπποδρομίες από τη Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 ανακοίνωσε μία ακόμη χορηγία της προς τις βρετανικές ιπποδρομίες, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη βοήθειά της και την παρουσία της στο άθλημα. Η νέα χορηγία αφορά στο ιπποδρόμιο του Hereford και η εταιρεία του online στοιχήματος θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό του Hereford Open Raceday, το οποίο διεξάγεται στις 6 Οκτωβρίου.

 

Ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες μοιράζει ο Stoiximan

Ο Stoiximan ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά που συνδέεται με τις καθημερινές αποστολές του και σε αυτή έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι στοιχηματίζουν στα virtual αθλήματα. Με άλλα λόγια, δικαίωμα να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή έχουν και όσοι στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Stoiximan Missionστις virtual ιπποδρομίες

Νέα απο το διαδίκτυο