Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ξεκίνησε η διαδικασία συγχώνευσης του ΟΠΑΠ με την Ιπποδρομίες Α.Ε.

Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το ΔΣ του ΟΠΑΠ πριν ένα μήνα περίπου, ξεκίνησε η διαδικασία συγχώνευσης του Οργανισμού με την Ιπποδρομίες Α.Ε.. Θυμίζουμε ότι η Ιπποδρομίες Α.Ε. αποτελεί θυγατρική του ΟΠΑΠ και έχει εξασφαλίσει το αποκλειστικό δικαίωμα διεξαγωγής και εκμετάλλευσης του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα, μέσω των ιπποδρομιών που διοργανώνει στο Μαρκόπουλο.

 Η διαδικασία συγχώνευσης περιλαμβάνει μία ακόμη θυγατρική του ΟΠΑΠ: την ΟΠΑΠ Υπηρεσιών, η οποία προσφέρει υποστηρικτικές υπηρεσίες στον Οργανισμό.

 

Οι λόγοι για την απορρόφηση της Ιπποδρομίες Α.Ε.

 Η απόφαση για τη συγχώνευση (ουσιαστικά, πρόκειται για απορρόφηση) της Ιπποδρομίες Α.Ε και του ΟΠΑΠ λήφθηκε με γνώμονα την απλοποίηση της δομής της εταιρείας, αλλά και την επίτευξη οικονομιών κλίμακος. Χαρακτηριστικά, σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, η ΟΠΑΠ ανέφερε τα εξής: “Οι εν λόγω συγχωνεύσεις κρίνονται σκόπιμες καθώς θα επιτευχθούν οικονομίες κλίμακος μέσω της κοινής πλέον διαχείρισης των εν λόγω συνδεδεμένων εταιρειών από την Εταιρεία και τη σκοπούμενη απλοποίηση της δομής του Ομίλου”.

 Η κίνηση απορρόφησης των θυγατρικών της ΟΠΑΠ, τέλος, έχει λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις των αρμοδίων Αρχών. Προς το παρόν, πάντως, οι υπεύθυνοι δεν έχουν ανακοινώσει πότε αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας. 

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Επιλογές cash out και στις ιπποδρομίες από την Coral

H εταιρεία στοιχημάτων Coral ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, μέσω του λανσαρίσματος της διπλής υπηρεσίας cash out. Χάρη σε αυτή, όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μπορούν να κλείνουν πρόωρα τα στοιχήματά τους (ολοκληρωτικά ή τμηματικά) και να εξασφαλίζουν σίγουρα κέρδη, πριν τη διευθέτησή τους.

Επιπλέον κούρσες εικονικών ιπποδρομιών στην Betbright

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην Betbright έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν και σε εικονικές κούρσες και να διεκδικούν ανά μερικά λεπτά κέρδη μέσα στην ημέρα. Πλέον, οι επιλογές τους έχουν αυξηθεί, καθώς η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα προσθέσει επιπλέον εικονικές ιπποδρομίες στο καθημερινό της πρόγραμμα.

 

Νέες εικονικές ιπποδρομίες από την Leap Gaming

Paddy Power: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στις σημερινές ιπποδρομίες

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power ξεχωρίζει καθημερινά μια σειρά ιπποδρομιών, στην οποία επιτρέπει στα μέλη της να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, υποσχόμενη επιστροφή των χρημάτων τους, σε περίπτωση που χάσουν. Έτσι και σήμερα, υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων σε όλες τις ιπποδρομίες που θα πραγματοποιηθούν στο Worcester.

 

Σε συμφωνία κατέληξαν Tote και Britbet στις αγγλικές ιπποδρομίες

Τους τελευταίους μήνες, το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται σε περίοδο… εμφυλίου πολέμου, καθώς οι δύο εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες στον συγκεκριμένο τομέα, το Tote και η Britbet, βρίσκονται στα μαχαίρια, διεκδικώντας το μεγαλύτερο δυνατό μερίδιο. Η περίοδος του εμφυλίου, όμως, φαίνεται πως λήγει (ή έστω αναβάλλεται), καθώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία συνεργασίας για τα επόμενα εφτά χρόνια.

Ανταμείβει τα στοιχήματα των virtual ιπποδρομιών η Novibet

Μια νέα προσφορά της Novibet δίνει σήμερα στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές. Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν με επιτυχία στην προσφορά θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν μια διπλή ανταμοιβή, η οποία θα χρησιμοποιηθεί μετά για να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Το αν αυτά χάσουν ή κερδίσουν δεν έχει καμία απολύτως σημασία για την προσφορά.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Ενισχύει τις αποδόσεις στις ιπποδρομίες η William Hill

Η William Hill δίνει στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες από το κινητό την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερα χρήματα, χάρη στη νέα υπηρεσία Bet Boost. H νέα υπηρεσία τους δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσουν την απόδοση του σημείου που έχουν επιλέξει, σε οποιαδήποτε ιπποδρομία και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά.

 

Bet Boost στις ιπποδρομίες της William Hill

Πέντε θέσεις στο Grand National πληρώνει η Paddy Power

Μπορεί το Grand National να βρίσκεται ακόμη μακριά – ξεκινά, άλλωστε, στις αρχές Απριλίου και προηγείται το φεστιβάλ του Cheltenham τον Μάρτιο – αλλά η Paddy Power δε μοιάζει διατεθειμένη να χάσει καιρό και ήδη ανακοίνωσε την πρώτη της προσφορά για το φεστιβάλ.

 

Nέο bonus επαναφόρτισης στην 10Bet

Οι λάτρεις των εικονικών ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην 10Bet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων. Πρόκειται για ένα bonus επαναφόρτισης, το οποίο θα ανταμείψει όσους προχωρήσουν σε μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους, με το ποσό έως και των 30 ευρώ.

 

Novibet: Ανταμοιβές για τα σημερινά παρολί στις ιπποδρομίες

Η Novibet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν και όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές. Η νέα προσφορά ζητά από τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις ιπποδρομίες και υπόσχεται να τους ανταμείψει, ανεξάρτητα από το αν θα εξασφαλίσουν κέρδη ή θα χάσουν χρήματα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Ραδιενεργό τρόπαιο θα εξασφαλίσει ο νικητής του Paddy Power Plate στο Cheltenham

Σε μερικές ημέρες θα ξεκινήσει ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου, το Cheltenham, το οποίο αποτελείται από κούρσες μικρότερης και μεγαλύτερης βαρύτητας. Μία από τις κούρσες που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, όμως, το Paddy Power Plate, θα πρωτοπορήσει φέτος, αφού ο νικητής της θα εξασφαλίσει ένα τρόπαιο που δε μοιάζει με οτιδήποτε άλλο.

Παιχνίδια με τη βοήθεια του The Jockey Club θα αναπτύξει η Playtech

Το The Jockey Club, ένας από τους βασικούς φορείς των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Playtech, προκειμένου να τη βοηθήσει να αναπτύξει μια σειρά από τυχερά παιχνίδια που θα βασίζονται στις αγγλικές ιπποδρομίες.

 Η επίσημη έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, μάλιστα, αναμένεται να γίνει στο πλέον αναμενόμενο φεστιβάλ ιπποδρομιών της χρονιάς: το Cheltenham, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15-18 Μαρτίου του 2022.

 

Αυξήθηκαν τα έσοδα των αγγλικών ιπποδρομιών μέσα στο 2022

Η Racecourse Media Group, η εταιρεία που έχει αναλάβει τη διαχείριση των δικαιωμάτων των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε άλλη μία αύξηση των εσόδων της, χάρη στην ιδιαίτερα αποτελεσματική στρατηγική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Τα νέα οικονομικά στοιχεία δείχνουν ότι τα έσοδα των ιπποδρομιών από τα δικαιώματα δεδομένων, εικόνων και ζωντανών μεταδόσεων αυξήθηκαν στη διάρκεια του 2022.

 Τα χρήματα αυτά, φυσικά, επέστρεψαν στα ιπποδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, τα οποία είδαν παράλληλα αύξηση στα έσοδα από τα εισιτήρια και τα στοιχήματα στις κορυφαίες κούρσες της χρονιάς.

Πλήθος προσφορών από την 10Bet για το Cheltenham

Η στοιχηματική εταιρία10Bet έχει ανακοινώσει ήδη αρκετές προσφορές για τις κούρσες του φεστιβάλ του Cheltenham και ετοιμάζεται να ανακοινώσει ακόμη περισσότερες, μόλις αυτό ξεκινήσει.

 

Διπλή προσφορά στις σημερινές ιπποδρομίες από την Betbright

Το σημερινό πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι πλούσιο, αφού οι παίχτες έχουν αρκετές επιλογές στοιχηματισμού, και το ίδιο συμβαίνει και με το πρόγραμμα προσφορών της Betbright, η οποία προσφέρει στα μέλη της αρκετές διαφορετικές ευκαιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 Συνολικά, άλλωστε, η Betbright ανακοίνωσε δύο προσφορές, οι οποίες μπορούν να μειώσουν το ρίσκο σε σημερινές ιπποδρομίες που διεξάγονται στο Chester, στο Nottingham και στο Ascot.

 

Αποζημιώνει επιλεγμένα στοιχήματα στις αγγλικές ιπποδρομίες η William Hill

Η William Hill ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες και υπόσχεται να μειώσει αποτελεσματικά το ρίσκο, μέσω μιας αποζημίωσης για τα στοιχήματα που θα χάσουν και θα πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 Η νέα προσφορά της William Hill υπόσχεται να αποζημιώσει όσους δουν το άλογο της επιλογής τους να τερματίζει στη δεύτερη θέση και όχι στην πρώτη και ισχύει για τις σημερινές ιπποδρομίες των Bath και Hamilton.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς

Ανανεώθηκε η μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π.

Η Ε.Ε.Ε.Π. έχει αναλάβει και την καταπολέμηση των παράνομων ιστοσελίδων στοιχήματος στη χώρα μας και το πιο χρήσιμο εργαλείο της είναι η μαύρη λίστα, στην οποία προσθέτει όλες τις παράνομες ιστοσελίδες που εντοπίζει και έπειτα τις μπλοκάρει. Η λίστα αυτή έχει αναθεωρηθεί 38 φορές και η πιο πρόσφατη έκδοση περιλαμβάνει 6.205 καταχωρήσεις.

Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες από την Coral

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που στοιχηματίζουν στην Coral έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν στις προβλέψεις τους με μειωμένο ρίσκο, εκμεταλλευόμενοι τη νέα προσφορά της ιστοσελίδας. Πρόκειται για μια προσφορά που αφορά σε κάθε ιπποδρομία που διεξάγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία και επιστρέφει ως και 25 ευρώ σε κάθε παίχτη που έχασε τα χρήματά του.

 

Αυστηρότερες ποινές για παράνομο στοιχηματισμό στις αυστραλιανές ιπποδρομίες

Ένας νέος νόμος προβλέπει αυστηρότερες ποινές για όσους εμπλέκονται με τις αυστραλιανές ιπποδρομίες και συλλαμβάνονται να τοποθετούν στοιχήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού που δεν διαθέτουν την απαραίτητη άδεια. Σύμφωνα με ένα νέο νόμο της αρμόδιας Αρχής, της Racing Australia, κάθε εμπλεκόμενος που θα συλλαμβάνεται να τοποθετεί παράνομα στοιχήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού θα έχει να αντιμετωπίσει, όχι μόνο τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, αλλά και κατάσχεση του κινητού ή του υπολογιστή, μέσω του οποίου τοποθέτησε το στοίχημα.

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες

Kαι σήμερα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Ladbrokes μπορούν να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα, ώστε να πραγματοποιήσουν προβλέψεις με μειωμένο ρίσκο και να διεκδικήσουν λιγότερα μεν, αλλά πιο πιθανά κέρδη. Επιπλέον, χάρη στη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχήματος, μπορούν να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα με ακόμη πιο μειωμένο ρίσκο, σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες.

 Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Ladbrokes ισχύει για τα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στις εξής ιπποδρομίες: των 14:20 και 14:50 στο Southwell και των 19:30 στο Chelmsford.

 

Ιπποδρομίες στην Αυστραλία

Η Αυστραλία, ως πρώην βρετανική αποικία, αποτελεί ακόμη ένα παράδειγμα χώρας που το σπορ των ιπποδρομιών οργανώθηκε και άκμασε υπό την «αιγίδα» των Άγγλων, γεγονός που το κατατάσσει έως και τις ημέρες από τα δημοφιλέστερα σπορ στη χώρα των καγκουρό, αλλά και τρίτη «δύναμη» παγκοσμίως στις ιπποδρομίες των Thoroughbread ίππων! Οι ιπποδρομίες στην Αυστραλία είναι το τρίτο δημοφιλέστερο άθλημα, πίσω από το ποδόσφαιρο και το ράγκμπι, ενώ σε διεθνή κλίμακα, η Αυστραλία –στατιστικά- κατέχει περισσότερες ιπποδρομίες από κάθε άλλη χώρα στον κόσμο!

Επιπλέον θέσεις σε σημερινές ιπποδρομίες πληρώνει η Paddy Power

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power δε χάνει την ευκαιρία να επανέλθει στο αγωνιστικό πρόγραμμα των ιπποδρομιών με μια νέα προσφορά και να επιτρέψει στα μέλη της να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε επιλεγμένες σημερινές κούρσες. Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας υπόσχεται να πληρώσει επιπλέον θέσεις στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε δύο επιλεγμένες ιπποδρομίες.

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ τεσσάρων αγγλικών ιπποδρομιών

Μετά από μια σύντομη διακοπή, οι αγγλικές ιπποδρομίες επέστρεψαν στο κανονικό τους πρόγραμμα και σήμερα οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε άφθονες κούρσες και να διεκδικήσουν κέρδη με διαφορετικούς τρόπους. Όσοι, μάλιστα, στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες κούρσες μέσω της Ladbrokes θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα με ακόμη πιο μειωμένο ρίσκο.

Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες του Goodwood από τη Betbright

H στοιχηματική εταιρία Betbright έχει στρέψει αυτές τις ημέρες το βλέμμα της στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο ιπποδρόμιο του Goodwood, όπου διεξάγεται για τις επόμενες ημέρες ένα από τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά φεστιβάλ της καλοκαιρινής σεζόν: το Glorious Goodwood. To φεστιβάλ έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και την 1η Αυγούστου – και η Betbright όχι μόνο καλύπτει κάθε αγώνα, αλλά έχει ανακοινώσει και μια σειρά προσφορών.

 

Ξεκινά νέα έρευνα για την ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών

Η Ε.Ε.Ε.Π. ανακοίνωσε ότι θα διεξάγει σύντομα μια νέα έρευνα στην ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών, προκειμένου να αποκτήσει μια επικαιροποιημένη εικόνα για τις συνήθειες των Ελλήνων παιχτών, αλλά και για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν από τον εθισμό στον τζόγο. Η εν λόγω έρευνα θα διεξαχθεί μέσω τηλεφώνου και με ερωτήσεις που φιλοδοξούν να εκμαιεύσουν πληροφορίες για τις συνήθειες των Ελλήνων παιχτών.

Η Ιπποδρομίες Α.Ε. και ο ρόλος τους στις ελληνικές ιπποδρομίες

Μέχρι το 2015, αποκλειστικός υπεύθυνος για τη διεξαγωγή ιπποδρομιών στην Ελλάδα (αλλά και για τη διεξαγωγή αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες) ήταν ο ΟΔΙΕ, μια εταιρεία του ελληνικού Δημοσίου. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ΟΔΙΕ, όμως, παράλληλα με τις δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης για ιδιωτικοποιήσεις, έφεραν τη διάλυση του Οργανισμού και την ανάληψη των παραπάνω υποχρεώσεων και δικαιωμάτων από μια νέα ιδιωτική εταιρεία.

Ενισχυμένος τομέας live streaming στις ιπποδρομίες από την Bet365

Η Bet365 είναι μία από τις λίγες ιστοσελίδες στοιχήματος στην Ελλάδα που προσφέρουν στοίχημα στις ιπποδρομίες και σίγουρα εκείνη που έχει φροντίσει ώστε να προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες και ξεχωριστές υπηρεσίες. Άλλωστε, μεταξύ άλλων προσφέρει και live στοίχημα σε κορυφαίες κούρσες ανά τον κόσμο, ενώ παράλληλα φροντίζει συνεχώς να ενισχύει το πρόγραμμα του live streaming στον συγκεκριμένο τομέα.

Οι κούρσες του Cheltenham ζωντανά στην Paddy Power

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power φροντίζει να μεταδίδει ζωντανά δεκάδες αγώνες καθημερινά, μέσω της υπηρεσίας live streaming, προσφέροντας στα μέλη της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες που έχουν συμπεριλάβει στο δελτίο στοιχήματος. Φυσικά, από το πρόγραμμα των μεταδόσεων αυτών δεν απουσιάζουν ούτε οι ιπποδρομίες.

 

Bonus 10 ευρώ στο Glorious Goodwood από την 10Bet

Tο βλέμμα κάθε λάτρη των ιπποδρομιών θα είναι σύντομα στραμμένο στο ιπποδρόμιο του Goodwood, όπου διεξάγεται σύντομα ένα από τα δημοφιλέστερα καλοκαιρινά ιπποδρομιακά φεστιβάλ του Ηνωμένου Βασιλείου: το Glorious Goodwwod. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ ξεκινά στις 28 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την 1η Αυγούστου και, κατά τη διάρκειά του, κάθε λάτρης των ιπποδρομιών θα ζήσει συγκινήσεις και θα απολαύσει θέαμα.

 

Ακόμη καλύτερος ο στοιχηματισμός στις ιπποδρομίες μέσω της Coral

Η εταιρεία στοιχημάτων Coral δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν σε ένα πλήθος ιπποδρομιών καθημερινά, αλλά και να βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία τους (μα και τις ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών), χάρη σε κάποιες κορυφαίες υπηρεσίες, όπως η ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming και οι εγγυημένες αποδόσεις.

 Οι δύο υπηρεσίες, μάλιστα, βελτιώθηκαν ακόμη περισσότερο πρόσφατα, με αποτέλεσμα ο στοιχηματισμός στις ιπποδρομίες μέσω της Coral να έχει γίνει ακόμη καλύτερος.

 

Οι βελτιώσεις στις υπηρεσίες της Coral

10Bet: Bonus με κάθε νέα κατάθεση στην 10Bet

Ο Φεβρουάριος μπορεί να αποφέρει ένα bonus επαναφόρτισης λογαριασμού σε όσα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας 10Bet προχωρήσουν σε μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Πρόκειται για ένα bonus 50%, το οποίο αγγίζει τα 50 ευρώ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στοιχηματισμό χωρίς ρίσκο στις ιπποδρομίες.

 

Νέα απο το διαδίκτυο