Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες από την Coral

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που στοιχηματίζουν στην Coral έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν στις προβλέψεις τους με μειωμένο ρίσκο, εκμεταλλευόμενοι τη νέα προσφορά της ιστοσελίδας. Πρόκειται για μια προσφορά που αφορά σε κάθε ιπποδρομία που διεξάγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία και επιστρέφει ως και 25 ευρώ σε κάθε παίχτη που έχασε τα χρήματά του.

 

Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης που θα τοποθετήσει ένα μονό στοίχημα σε μια από τις ιπποδρομίες της Coral, θα δει τα χαμένα του χρήματα, έως και το ποσό των 25 ευρώ, να επιστρέφουν στον λογαριασμό του, σε περίπτωση που στοιχημάτισε σε ένα συγκεκριμένο άλογο και αυτό δεν τερμάτισε πρώτο, αλλά δεύτερο, με διαφορά ενός κεφαλιού ή λιγότερη.

 

Στη συγκεκριμένη προσφορά συμμετέχουν τα στοιχήματα που τοποθετούνται στην αγορά του νικητή αγώνα και τα each way. Στη δεύτερη περίπτωση, μάλιστα, αν κάποιος στοιχηματίσει σε ένα άλογο και αυτό τερματίσει δεύτερο, με διαφορά ενός κεφαλιού, θα λάβει την επιστροφή από το χαμένο κομμάτι του στοιχήματος. Όσον αφορά, τέλος, στο ποια διαφορά ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο άλογο κρίνεται ικανοποιητική για την προσφορά, πρόκειται για την επίσημη που ανακοινώνει η Press Association (PA).

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες της Coral έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού, ακόμη κι αν το άλογό τους τερματίσει δεύτερο (με διαφορά ενός κεφαλιού ή λιγότερη), θα λάβουν πίσω τα χρήματα που έχασαν.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Συνεργασία του θρυλικού Ruby Walsh με την Paddy Power

Μετρώντας αντίστροφα τις ημέρες για την έναρξη του Grand National, το οποίο ξεκινά στο ιπποδρόμιο του Aintree στις 9 Απριλίου, η Paddy Power εγκαινίασε τη συνεργασία της με τον θρυλικό Άγγλο jockey Ruby Walsh!

Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των ιπποδρομιών προσφέρει η Paddy Power

Τα μέλη της Paddy Power έχουν και σήμερα την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα στις αγγλικές και ευρωπαϊκές ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν κέρδη με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμούν. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου, όπως τα πλασέ, θα έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν ακόμη περισσότερο το ρίσκο που συνοδεύει τις επιλογές τους, μέσω μιας νέας προσφοράς.

BetFeed: Νέα υπηρεσία στην στοιχηματική ιστοσελίδα BetBright

H ΒetBright λάνσαρε μια νέα υπηρεσία για τα μέλη της, με σκοπό να τα ενημερώνει για τα πιο πρόσφατα και δημοφιλή στοιχήματα που δέχεται. Πρόκειται για την υπηρεσία BetFeed, στην οποία εμφανίζονται οι επιλογές των παιχτών σε διαφορετικά αθλήματα, μεταξύ των οποίων και οι ιπποδρομίες.

 Αναλυτικότερα, η νέα υπηρεσία παρουσιάζει δεκάδες στοιχήματα στις ιπποδρομίες – τα πιο πρόσφατα, τα πιο δημοφιλή ή αυτά της τελευταίας στιγμής.

 

Ενημέρωση μέσω του BetFeed για τις ιπποδρομίες

Ladbrokes: Ενισχυμένες αποδόσεις στις σημερινές ιπποδρομίες

H Ladbrokes καλύπτει στο σύνολό τους τις αγγλικές ιπποδρομίες και τα μέλη της έχουν καθημερινά αρκετές επιλογές, προκειμένου να προχωρήσουν σε προβλέψεις και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, μπορούν ακόμη και να εκμεταλλευτούν κάποιες προσφορές, οι οποίες υπόσχονται είτε μειωμένο ρίσκο είτε αυξημένα κέρδη.

 

Στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες με ανταμοιβές στη Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet προσφέρει αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, όχι μόνο στις πραγματικές, αλλά και στις εικονικές. Και σήμερα, οι τελευταίες μπορούν να αποφέρουν κέρδη, αλλά και μία ανταμοιβή, σε όσους εκμεταλλευτούν τη σχετική προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες.

 Η νέα προσφορά ισχύει μόνο για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σήμερα και οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους.

 

Nέα υπηρεσία στις ιπποδρομίες του ανταλλακτηρίου της BetFair

Η BetFair δίνει στα μέλη του ανταλλακτηρίου της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν και στις σημαντικότερες ιπποδρομίες κάθε ημέρας – και, όπως είναι λογικό, οι επιλογές αυξάνονται ακόμη περισσότερο, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής ιπποδρομιακών φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Οι παίχτες ακολουθούν ουσιαστικά την ίδια διαδικασία στο ανταλλακτήριο, με τη διαφορά ότι μπορούν είτε να τοποθετούν στοιχήματα ενάντια σε άλλους παίχτες ή να δέχονται στοιχήματα και αποδόσεις που έχουν ορίσει άλλοι παίχτες.

 

Ανταμείβει τα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες ο Stoiximan

Και αυτή την Παρασκευή, τα μέλη του Stoiximan μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες και να διεκδικούν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές, συμμετέχοντας στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες της ημέρας και να εκπληρώσουν το σημερινό Stoiximan Mission.

 Η διαδικασία είναι απλή: οι παίχτες θα πρέπει να αναλάβουν την αποστολή, να την εκπληρώσουν, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, και να εισπράξουν την ανταμοιβή τους.

 

Ανοίγει ξανά τις πύλες του το ιαπωνικό ιπποδρόμιο Mombetsu

Μερικές εβδομάδες μετά τον μεγάλο σεισμό που έπληξε την Ιαπωνία και προκάλεσε καταστροφές σε κτιριακές εγκαταστάσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι υπεύθυνοι του ιπποδρομίου Mombetsu ανακοίνωσαν ότι σύντομα θα ανοίξουν ξανά τις πύλες του στο κοινό. Το συγκεκριμένο ιπποδρόμιο πλήγηκε από τον μεγάλο σεισμό και αναγκάστηκε να διακόψει τη λειτουργία του, εξαιτίας των εκτεταμένων ζημιών.

 Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, το ιπποδρόμιο Mombetsu θα ανοίξει ξανά τις πύλες του στις 25 Σεπτεμβρίου, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τον καταστροφικό σεισμό.

 

Συνεχόμενα bonus κατάθεσης στη Betshop

Η Betshop διατηρεί στην ιστοσελίδα της, όχι μία, αλλά δύο ηλεκτρονικές πλατφόρμες με εικονικές ιπποδρομίες, προσφέροντας στους λάτρεις του αθλήματος αρκετές επιλογές στοιχηματισμού, παρά το γεγονός ότι δεν καλύπτει πραγματικές ιπποδρομίες ανά τον κόσμο. Οι παίχτες που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες δεν έχουν παρά να τροφοδοτήσουν τον λογαριασμό τους με τα απαραίτητα χρήματα και έπειτα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στις εικονικές κούρσες.

 

Προς συγχώνευση οδεύει το ιπποδρομιακό αμοιβαίο στοίχημα στην Αυστραλία

Η Tabcorp Holdings, η εταιρεία που διεξάγει το ιπποδρομιακό αμοιβαίο στοίχημα στις περιφέρειες της Αυστραλίας, ανακοίνωσε τα σχέδιά της να ενώσει τις επιχειρήσεις της και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο σύνολο της χώρας. Αυτή τη στιγμή, η Tabcorp διεξάγει ιπποδρομιακό αμοιβαίο στοίχημα σε τρεις διαφορετικές περιφέρειες, με την καθεμία να έχει το δικό της “πορτοφόλι” και να μοιράζει τα ανάλογα κέρδη στους νικητές.

 

Τα σχέδια της Tabcorp για συγχώνευση του αμοιβαίου στοιχήματος

Σημαντική αύξηση κερδών για το αμοιβαίο στοίχημα στην Ιρλανδία

Το Tote της Ιρλανδίας, το αμοιβαίο στοίχημα στις ιπποδρομίες, σημείωσε σημαντική αύξηση των κερδών του την προηγούμενη χρονιά, με τους υπεύθυνους να εξασφαλίζουν μεγάλα κέρδη και να χρηματοδοτούν τα ιπποδρόμια της χώρας.

 Τα κέρδη του αμοιβαίου στοιχήματος στις ιρλανδικές ιπποδρομίες σημείωσαν αύξηση της τάξης του 36%, γεγονός που σημαίνει πως θα χρηματοδοτηθούν ακόμη περισσότερο οι εγκαταστάσεις και οι φορείς του αθλήματος στη χώρα.

 

Αύξηση 36% στα κέρδη

Συνεχίζονται οι πιέσεις για αύξηση των θεατών στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι Βρετανοί βουλευτές συνεδρίασαν πριν μερικές ημέρες για να συζητήσουν την εξέλιξη της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων και ένα από τα θέματα που κυριάρχησε ήταν η πιθανή χαλάρωση των μέτρων στις ιπποδρομίες. Οι αρμόδιοι δέχονται έντονες πιέσεις από τους φορείς των αγγλικών ιπποδρομιών, προκειμένου να αυξηθεί το επιτρεπόμενο όριο θεατών στα ιπποδρόμια, ειδικά μετά την αναβολή της ημερομηνίας χαλάρωσης των μέτρων κατά ένα μήνα.

Ανταμοιβές στις εικονικές ιπποδρομίες μοιράζει η Novibet

Η Novibet ανανέωσε και για αυτή την εβδομάδα την προσφορά που ανταμείβει όσους στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες της και τα μέλη της μπορούν να διεκδικήσουν νέες ανταμοιβές, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στις κούρσες των επόμενων ημερών. Η προσφορά ισχύει έως τις 8 Μαΐου και οι παίχτες δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια διπλή ανταμοιβή.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας προσφοράς

Nέες άμεσες πληρωμές στις εικονικές ιπποδρομίες από τη Vistabet

Η Vistabet αποφάσισε να αναβαθμίσει μία από τις μεθόδους συναλλαγών που χρησιμοποιούν τα μέλη της, προκειμένου να μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους και να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες. Πρόκειται για τη μέθοδο των ηλεκτρονικών πληρωμών, η οποία πλέον πραγματοποιείται πιο άμεσα και χωρίς καμία προμήθεια.

 Συγκεκριμένα, όσα μέλη της Vistabet μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους μέσω τραπεζικής πληρωμής μπορούν να βλέπουν άμεσα τα χρήματά τους να εμφανίζονται, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν – ακόμα και τις μη εργάσιμες ημέρες.

 

Ασφάλεια για το Grand National από τη Ladbrokes

Το Grand National, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, έχει ήδη ξεκινήσει και τα στοιχήματα πέφτουν βροχή σε κάθε ιστοσελίδα που καλύπτει το γεγονός. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί παίχτες του στοιχήματος έχουν ήδη σπεύσει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, με την ελπίδα το άλογο της επιλογής τους να τερματίσει πρώτο στην κούρσα του, αλλά και τον φόβο του να μην αγωνιστεί καθόλου στον προγραμματισμένο αγώνα.

Τη δυνατότητα χορηγιών απέκτησε η BetVictor

Η στοιχηματική εταιρία BetVictor προχώρησε σε συμφωνία με την αρμόδια Αρχή διεξαγωγής ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο (BHA), με αποτέλεσμα να αποκτήσει το δικαίωμα χορηγίας σε μεμονωμένες ιπποδρομίες, ιπποδρόμια και φεστιβάλ. Η συμφωνία έχει ισχύ τριών ετών και καθιστά τη BetVictor επίσημο συνεργάτη του προγράμματος ABP (Authorised Betting Partner), σύμφωνα με όσα ορίζει ο νέος νόμος για τις ιπποδρομίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Nέα υπηρεσία στην ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop ανακοίνωσε μια νέα και πρωτοποριακή υπηρεσία, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν και όσοι στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες, αρκεί να συμμετέχουν στις σχετικές προσφορές, καλύπτοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις. Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Free Bet Wallet και επιτρέπει στους παίχτες να οργανώνουν καλύτερα τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που εξασφαλίζουν μέσω προσφορών.

Δωρεάν στοιχήματα στους παίχτες με τα μεγαλύτερα κέρδη

Κάθε μέλος της στοιχηματικής εταιρίας 888 που στοιχηματίζει στις ιπποδρομίες έχει στο μυαλό του τα κέρδη και τα χρήματα που μπορεί να εξασφαλίσει, χάρη στις σωστές του προβλέψεις. Πλέον, όμως, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, τα κέρδη από τα στοιχήματα μπορούν να φέρουν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο!

 

Betfair: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Cheltenham

Στις 14-17 Μαρτίου διεξάγεται το κορυφαίο φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, το φεστιβάλ του Cheltenham. Όπως είναι φυσικό, ένα πλήθος στοιχηματικών ιστοσελίδων, όπως η Betfair, προσφέρουν την ευκαιρία στοιχηματισμού σε όλες τις κούρσες του φεστιβάλ. Πολλές από αυτές, μάλιστα, έχουν ανακοινώσει εδώ και ημέρες τις πρώτες αποδόσεις και οι παίχτες που έχουν ήδη στοιχηματίσει, ή θα συνεχίσουν να στοιχηματίζουν πριν την έναρξή του, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις υψηλότερες τιμές.

Επιστρέφουν οι θεατές στις αγγλικές ιπποδρομίες

Το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται να εξέλθει από το νέο lockdown και οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν ότι η ζωή και η οικονομία θα επιστρέψουν σε ένα είδος κανονικότητας μετά τη 2α Δεκεμβρίου. Όταν το lockdown ολοκληρωθεί, μάλιστα, τα περιοριστικά μέτρα που ίσχυαν στην προηγούμενη φάση θα είναι αρκετά πιο χαλαρά, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Boris Johnson.

Συνεργασία με το γερμανικό ιπποδρομιακό στοίχημα ανακοίνωσε η SIS

Η SIS, η κορυφαία ενδεχομένως εταιρεία διανομής στατιστικών και εικόνων των ιπποδρομιών σε ολόκληρο τον κόσμο, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα βελτιώσει σημαντικά το γερμανικό ιπποδρομιακό στοίχημα. Αναλυτικότερα, η SIS θα παρέχει τις υπηρεσίες της στο γερμανικό αμοιβαίο στοίχημα, γεγονός που σημαίνει ότι στις επίγειες και ψηφιακές υπηρεσίες του θα είναι διαθέσιμη μια σειρά από νέες υπηρεσίες για τις γερμανικές ιπποδρομίες.

Αυξήθηκαν τα έσοδα των ελληνικών ιπποδρομιών μέσα στο 2022

Πριν μερικές ημέρες, η Ε.Ε.Ε.Π. δημοσίευσε τα προσωρινά οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα για τους πρώτους πέντε μήνες του 2022 και ένα από τα στοιχεία που προκαλούν εντύπωση είναι η σημαντική αύξηση του τζίρου και των εσόδων του ιπποδρομιακού στοιχήματος, σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Η αύξηση είναι λογική, δεδομένου ότι τους πρώτους μήνες του 2021 δε διεξάγονταν ιπποδρομίες και στοίχημα, εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και πάλι εντυπωσιάζει.

Εγγυημένες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της Betbright

Η εταιρία στοιχημάτων Betbright προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις ιπποδρομίες, επιλέγοντας μία ή περισσότερες από τις κούρσες που καλύπτει καθημερινά. Οι αποδόσεις της ιστοσελίδας, μάλιστα, πάντοτε συγκαταλέγονταν ανάμεσα στις υψηλότερες της αγοράς – ωστόσο, οι υπεύθυνοι προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και εγγυώνται πλέον τις καλύτερες αποδόσεις στις ιπποδρομίες.

 

Περισσότερες θέσεις στο Royal Ascot πληρώνει η Ladbrokes

Πολλοί από τους παίχτες που θα στοιχηματίσουν στις σημερινές κούρσες του φεστοιβάλ ιπποδρομιών του Royal Ascot θα προτιμήσουν να τοποθετήσουν each way στοιχήματα, μειώνοντας ελαφρώς το ρίσκο. Οι παίχτες αυτοί θα εισπράξουν χρήματα (έστω μειωμένα), ακόμη κι αν το άλογο που θα επιλέξουν δεν τερματίσει στην πρώτη, αλλά στη δεύτερη θέση.

Ιπποδρόμιο Naas

Ιπποδρόμιο NaasΤο ιπποδρόμιο του Naas αποτελεί ένα από τα “κοσμήματα” των ιρλανδικών ιπποδρομιών και αναμένεται να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης της τριετίας 2016-2019. Βρίσκεται στην περιοχή Naas της Κομητείας Kildare της Ιρλανδίας, λίγο έξω από το Δουβλίνο και συγκεντρώνει χιλιάδες λάτρεις των ιπποδρομιών κατά τη διάρκεια του χρόνου, στις κούρσες που φιλοξενεί.

 

Αυστηρά πρόστιμα στις αγγλικές εταιρείες στοιχήματος για στοιχηματισμό ανηλίκων στο Royal Ascot

Πριν μερικές ημέρες, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου, η UKGC, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να τιμωρήσει συνολικά εφτά εταιρείες στοιχήματος, εξαιτίας του γεγονότος ότι δέχθηκαν στοιχήματα από ανηλίκους στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot, το περασμένο καλοκαίρι. Η τελική απόφαση της UKGC δεν έχει παρθεί, αλλά το πρόστιμο που αναμένεται να πληρώσουν οι εφτά εταιρείες αναμένεται να είναι τεράστιο και έχει ήδη ξεσηκώσει αντιδράσεις.

 

Το παράπτωμα των εταιρειών στοιχήματος

Royal Ascot: 275.000 ευρώ για φιλανθρωπίες συγκέντρωσαν οι στοιχηματικές εταιρείες

Η BGC (Betting & Gaming Council) ανακοίνωσε πως η πρωτοβουλία της για τη συγκέντρωση χρημάτων κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Royal Ascot στέφθηκε από επιτυχία και πως συγκεντρώθηκε το ποσό των 275.000, μέσω των στοιχημάτων που δέχθηκαν στοιχηματικές εταιρείες που αποτελούν μέλη της.

Οι αγωνιστικές ημέρες του Royal Ascot: Day 1

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot είναι ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ανά τον κόσμο, όχι μόνο επειδή διαθέτει στο πρόγραμμά του μία από τις σημαντικότερες ιπποδρομίες της χρονιάς (το Gold Cup), αλλά και επειδή αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα στο Ηνωμένο Βασίλειο!

 Άλλωστε, το φεστιβάλ δεν επισκέπτονται κάθε χρόνο μόνο περισσότεροι από 300.000 επισκέπτες, αλλά και η βασιλική οικογένεια, στην οποία οφείλεται και η ύπαρξή του!

Ευεργετικό το Melbourne Cup για την αγορά στοιχήματος της Νέας Ζηλανδίας

Το Melbourne Cup αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα στην αγορά της Αυστραλίας, αλλά και σε αυτές των γειτονικών χωρών, όπως η Νέα Ζηλανδία. Στην τελευταία, μάλιστα, τα έσοδα από τα στοιχήματα στο Melbourne Cup ήταν αρκετά για να θέσουν ένα νέο ρεκόρ στην αγορά της χώρας.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Epsom Derby

H λέξη derby στις ιπποδρομίες έχει τεράστια βαρύτητα, αφού συνοδεύει τις δημοφιλέστερες κούρσες στον κόσμο, όπως αυτή του Kentucky, αλλά και εκείνη του Epsom. Η τελευταία, μάλιστα, αποτελεί το πρώτο Derby και τον λόγο που όλες οι υπόλοιπες δανείστηκαν το συγκεκριμένο όνομα. Αποτελεί, άλλωστε, μια από τις πλουσιότερες κούρσες στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω του υψηλού χρηματικού βραβείου, καθώς και μία από τις πέντε κλασικές της χώρας. Τέλος, αποτελεί και το δεύτερο σκέλος του Triple Crown.

 

Νέα απο το διαδίκτυο