Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ρεκόρ τζίρου σημείωσαν τα στοιχήματα στο φετινό Kentucky Derby

Το φεστιβάλ Kentucky Derby, μία από τις σημαντικότερες ιπποδρομίες των ΗΠΑ, ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες και συνοδεύτηκε και από δύο νέα στοιχηματικά ρεκόρ, καθώς και από μία ανατροπή που όμοιά της είχαμε να δούμε για περισσότερα από 100 χρόνια! Αναλυτικότερα, η φετινή ιπποδρομία σημαδεύτηκε από την απρόσμενη νίκη του αουτσάιντερ Rich Strike, αλλά και δύο στοιχηματικά ρεκόρ: ένα στον τζίρο του αμοιβαίου στοιχήματος και ένα στον τζίρο των συνολικών στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν.

 

Τα ρεκόρ του φετινού Kentucky Derby

 Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η συνολική αξία των στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν στο φετινό Kentucky Derby άγγιξε τα 273,8 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για ένα νέο ρεκόρ, το οποίο ξεπέρασε κατά 9% το προηγούμενο, που είχε τεθεί το 2019. Από αυτά τα χρήματα, μάλιστα, τα 189 εκατομμύρια δολάρια τοποθετήθηκαν σε αμοιβαία στοιχήματα – και σε αυτή την περίπτωση σημειώθηκε ρεκόρ, ξεπερνώντας το προηγούμενο του 2021 κατά 17%.

 Τέλος, το φετινό Kentucky Derby σημαδεύτηκε και από την απρόσμενη νίκη ενός μεγάλου αουτσάιντερ: του Rich Strike. To συγκεκριμένο άλογο συνοδευόταν από απόδοση 81.00 και απέφερε τεράστια κέρδη σε εκείνους που το στήριξαν (σύμφωνα με τα στοιχεία, μόλις τα 500.000 δολάρια του αμοιβαίου στοιχήματος στήριζαν το συγκεκριμένο). Η εν λόγω ανατροπή, τέλος, αποτελεί τη μεγαλύτερη από το 1913, όταν το Derby είχε κερδίσει το Donerail, με απόδοση 92.00.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Νέα στατιστικά ιπποδρομιών στις στοιχηματικές ιστοσελίδες

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες μέσω συγκεκριμένων ιστοσελίδων θα είναι πλέον σε θέση να βλέπουν και κάποια βασικά στατιστικά πριν την έναρξη κάθε κούρσας. Κάποιες από τις ιστοσελίδες που προσφέρουν στοίχημα στις αγγλικές ιπποδρομίες προχώρησαν σε μια νέα συμφωνία με την Racing Post και πλέον θα προσφέρουν και κάποια στατιστικά στοιχεία μαζί με τις αποδόσεις κάθε ιπποδρομίας.

 

Νέα στατιστικά από την Racing Post

Ανανεωμένο το mobile app της Betsson

To mobile app της Betsson επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετούν τα στοιχήματά τους μέσω του κινητού τους και, όπως και η ιστοσελίδα που εμφανίζεται στον υπολογιστή, δεν προσφέρει μεν στοιχηματικές επιλογές στις ιπποδρομίες, αλλά καλύπτει το κενό, χάρη στις virtual ιπποδρομίες. Οι παίχτες που στοιχηματίζουν σε αυτές μπορούν πλέον να απολαύσουν τη στοιχηματική δράση σε ένα ανανεωμένο mobile app, το οποίο προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες.

Ιπποδρομίες στην Ιρλανδία

Από τις πιο παραδοσιακές και χώρες ιπποδρομιών, η Ιρλανδία αποτελεί ίσως την πρώτη δύναμη στη κατηγορία της κούρσας με εμπόδια (National Hunt racing), η οποία στη «χώρα των ξωτικών» είναι πιο δημοφιλής από τις επίπεδες κούρσες!

 

Επέκταση πέρα από το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα σχεδιάζει το αγγλικό Tote

Η Tote, η εταιρεία που διαχειρίζεται το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχεδιάζει να επεκταθεί και σε άλλους τομείς του στοιχήματος, ώστε να πάψει να εξαρτάται αποκλειστικά από τις αγγλικές ιπποδρομίες. Τα συγκεκριμένα σχέδια υπήρχαν στο σχέδιο των νέων ιδιοκτητών εδώ και δύο χρόνια, όταν απέκτησαν το Tote από την στοιχηματική εταιρεία BetFred, έναντι 165 εκατομμυρίων ευρώ.

Novibet: Ανταμοιβές για τα mobile στοιχήματα στις ιπποδρομίες

Η Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν μέσω του κινητού τους και υπόσχεται να ανταμείψει όσους κατεβάσουν το νέο mobile app της και τοποθετήσουν μέσω αυτού τα κατάλληλα στοιχήματα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 Η νέα προσφορά ισχύει έως τις 20 Οκτωβρίου και αφορά μόνον στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στις ιπποδρομίες (ή σε άλλα αθλήματα) μέσω του νέου στοιχηματικού app.

 

Αποχωρούν από τα αγγλικά και ιρλανδικά ιπποδρόμια οι Ladbrokes και Coral

Οι στοιχηματικές εταιρείες Ladbrokes και Coral ανακοίνωσαν ότι θα αποχωρήσουν από τα ιπποδρόμια της Αγγλίας και της Ιρλανδίας, εξαιτίας της απόφαση της ιδιοκτήτριας εταιρείας GVC Holdings. Οι δύο εταιρείες δραστηριοποιούνται έντονα στον τομέα του επίγειου στοιχηματισμού και διατηρούν συνολικά 106 περίπτερα στοιχηματισμού σε δεκάδες ιπποδρόμια ανά την Αγγλία και την Ιρλανδία. Τα περίπτερα αυτά, όμως, θα κλείσουν σύντομα και θα πουληθούν στην εταιρεία Sid Hooper.

 

Η απόφαση της GVC για πώληση των στοιχηματικών περιπτέρων

“Αλλαγή φρουράς” για τη χορηγία του φεστιβάλ ιπποδρομιών Ebor

Η πρόσφατη διαμάχη ανάμεσα στην στοιχηματική εταιρεία BetFred και τα ιπποδρόμια που προσανατολίζονται στη δημιουργία δικού τους δικτύου αμοιβαίου στοιχήματος είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της εταιρείας από μια σειρά χορηγιών από τις αγγλικές ιπποδρομίες. Μια τέτοια περίπτωση είναι και το φεστιβάλ ιπποδρομιών Ebor, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στο ιπποδρόμιο του York, αλλά φέτος έμεινε χωρίς χορηγό.

Tα πλάνα της για το δάνειο στήριξης που έλαβε ανακοίνωσε η HBLB

Η HBLB (Horse Betting Levy Board), ο ανεξάρτητος οργανισμός που ενισχύει οικονομικά τις αγγλικές ιπποδρομίες, ανακοίνωσε πώς σκοπεύει να ξοδέψει τα χρήματα που εξασφάλισε από το δάνειο στήριξης. Το συγκεκριμένο δάνειο είναι κρατικό και δόθηκε από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασίλειου, προκειμένου να μπορέσουν οι ιπποδρομίες να ορθοποδήσουν ξανά, μετά τα οικονομικά προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία.

Ενημέρωση μέσω του Press Association για τις αγγλικές ιπποδρομίες στη Novibet

Η Novibet αποτελεί μία από τις ιστοσελίδες στοιχήματος που προσφέρουν επιλογές στοιχηματισμού στις αγγλικές ιπποδρομίες και η νέα υπηρεσία που εξασφαλίζει στους παίχτες η πρόσφατη συνεργασία της υπόσχεται να προσφέρει ακόμη πιο εμπεριστατωμένη και πλήρη ενημέρωση στους παίχτες.

 Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με το ενημερωτικό πρακτορείο Press Association, γεγονός που αυξάνει τον όγκο πληροφοριών που θα έχουν όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

 

Nέο στοιχηματικό χορηγό απέκτησαν οι ιπποδρομίες στη Νέα Υόρκη

Το online στοίχημα έχει νομιμοποιηθεί στη Νέα Υόρκη και αυτό μεταξύ άλλων σημαίνει αύξηση του αριθμού των χορηγιών από τις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος προς τον αθλητισμό. Η πιο πρόσφατη τέτοια χορηγία που ανακοινώθηκε αφορά στις ιπποδρομίες της Πολιτείας και στο NYRA Triple Turf Series, ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού στο ετήσιο πρόγραμμα.

 Συγκεκριμένα, η NYRA (New York Racing Association) ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Caesars Entertainment, μία από τις τέσσερις εταιρείες που έχουν εξασφαλίσει άδεια νόμιμου online στοιχήματος στη Νέα Υόρκη.

 

Ανανεώθηκε το κρατικό μονοπώλιο στο ιπποδρομιακό στοίχημα στη Νορβηγία

Η Νορβηγία συνεχίζει να επιμένει στη διατήρηση του κρατικού μονοπωλίου σε όλα τα τυχερά παιχνίδια και το ιπποδρομιακό στοίχημα δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Πρόσφατα, μάλιστα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε την ανανέωση της αποκλειστικής άδειας που έχει η κρατική εταιρεία Norsk Rikstoto στον τομέα του ιπποδρομιακού στοιχήματος.

Αμοιβαίο στοίχημα στο Dubai World Cup προσφέρει το Hong Kong Jockey Club

To Hong Kong Jockey Club ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με το Dubai Racing Club, από την οποία θα προκύψει μια νέα υπηρεσία για τους παίχτες του στοιχήματος. Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές θα δημιουργήσουν ένα νέο αμοιβαίο στοίχημα για το Dubai World Cup, το οποίο θα συγκεντρώσει χρήματα και θα μοιράσει κέρδη μέσω μιας κοινής δεξαμενής.

 Με άλλα λόγια, τα κέρδη που θα μοιραστούν στο συγκεκριμένο αμοιβαίο στοίχημα θα προέρχονται από το σύνολο των στοιχημάτων που θα προέρχονται και από το Ντουμπάι και από το Χονγκ Κονγκ.

 

Νέα διπλή προσφορά από την Paddy Power στο Royal Ascot

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot συνεχίζει ακάθεκτο να προσφέρει θέαμα και ευκαιρίες στοιχηματισμού στους λάτρεις των ιπποδρομιών και η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power συνεχίζει να ανακοινώνει προσφορές που μειώνουν το ρίσκο σε επιλεγμένες κούρσες.

Ανανεώθηκε η μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π.

Η Ε.Ε.Ε.Π. έχει αναλάβει και την καταπολέμηση των παράνομων ιστοσελίδων στοιχήματος στη χώρα μας και το πιο χρήσιμο εργαλείο της είναι η μαύρη λίστα, στην οποία προσθέτει όλες τις παράνομες ιστοσελίδες που εντοπίζει και έπειτα τις μπλοκάρει. Η λίστα αυτή έχει αναθεωρηθεί 38 φορές και η πιο πρόσφατη έκδοση περιλαμβάνει 6.205 καταχωρήσεις.

Ζημίες 11,5 εκατομμυρίων ευρώ έφερε στις στοιχηματικές η διακοπή των αγγλικών ιπποδρομιών

Οι αρμόδιες Αρχές των αγγλικών ιπποδρομιών αποφάσισαν την προηγούμενη εβδομάδα να διακόψουν προσωρινά το πρόγραμμα, προκειμένου να περιορίσουν το ξέσπασμα της γρίπης των ιπποειδών, μετά από τρία περιστατικά που σημειώθηκαν. Η διακοπή διήρκεσε έξι ημέρες και το πρόβλημα φαίνεται να έχει λυθεί. Ωστόσο, οι οικονομικές ζημίες για πολλούς εμπλεκόμενους στις αγγλικές ιπποδρομίες ήταν τεράστιες.

Nέα προσφορά για τα παρολί των ιπποδρομιών στη Novibet

Τα μέλη της Novibet μπορούν να στοιχηματίζουν και στις ιπποδρομίες και να συνδυάζουν τις προβλέψεις τους σε παρολί στοιχήματα, που μπορούν να αποφέρουν ακόμη περισσότερα κέρδη στους νικητές. Ειδικά σήμερα, όμως, τα παρολί αυτά μπορούν να αποφέρουν και ανταμοιβές, αρκεί οι παίχτες να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους παίχτες τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα παρολί στις ιπποδρομίες, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Αρνούνται επιπλέον δανεικά οι αγγλικές ιπποδρομίες

Το DCMS, το αρμόδιο τμήμα ψηφιακής πολιτικής, πολιτισμού αθλητισμού και ΜΜΕ του Ηνωμένου Βασιλείου, ενέκρινε τη δανειοδότηση των αγγλικών αθλημάτων με το ποσό των 350 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων τα 47 προορίζονται για τις αγγλικές ιπποδρομίες. Τα συγκεκριμένα χρήματα θα βοηθήσουν τις διοργανώτριες Αρχές να ξεπεράσουν τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία, αλλά θα πρέπει να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία σε βάθος χρόνου.

Νέα υπηρεσία εικονικών ιπποδρομιών στην Betbright

Η Betbright λάνσαρε μια νέα πλατφόρμα στοιχηματισμού, στην οποία διεξάγονται καθημερινά εκατοντάδες αγώνες εικονικών αθλημάτων, όπως ποδόσφαιρο, τένις, μηχανοκίνητα αθλήματα και, φυσικά, ιπποδρομίες. Χάρη στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα των εικονικών αθλημάτων, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να διεκδικούν κέρδη με τα στοιχήματά τους, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει καμία ενδιαφέρουσα ιπποδρομία στο πρόγραμμα της ημέρας ή όταν οι αληθινές ιπποδρομίες της ημέρας έχουν ολοκληρωθεί.

Νέα χορηγία για την εταιρεία στατιστικών SIS στις ιπποδρομίες

Η εταιρεία διανομής στατιστικών και ζωντανών εικόνων SIS, η οποία είναι γνωστή μέσω των συνεργασιών της και στην Ελλάδα, έχει σχέσεις με ένα πλήθος κορυφαίων ιπποδρομιακών γεγονότων σε ολόκληρο τον κόσμο. Άλλωστε, η εταιρεία, όχι μόνον προσφέρει επίσημα στοιχεία και ζωντανές μεταδόσεις για αυτά, αλλά σε πολλές περιπτώσεις προχωρά και σε συμφωνίες χορηγίας με σημαντικά γεγονότα.

 Πρόσφατα, λοιπόν, η SIS ανακοίνωσε άλλη μία κορυφαία χορηγία. Η εταιρεία θα αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της ιπποδρομίας Clasico, που διεξάγεται στο Σαντιάγο της Χιλής, στις 29 Απριλίου.

 

Κλείνει οριστικά το αγγλικό ιπποδρόμιο του Towcester

Μετά από μια μακρά περίοδο οικονομικών προβλημάτων και αλλαγές ιδιοκτησίας, οι υπεύθυνοι του ιπποδρομίου του Towcester στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσαν ότι θα κλείσει σύντομα τις πύλες του. Το ιπποδρόμιο θα πάψει τη λειτουργία του και οι ιπποδρομίες που φιλοξενεί θα επιστρέψουν στη διαχείριση της ARC (Arena Racing Company), προκειμένου να μοιραστούν σε άλλα ιπποδρόμια.

 Το ιπποδρόμιο του Towcester αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα εδώ και καιρό και το μέλλον του παρέμενε αμφίβολο, ακόμη κι όταν το απέκτησε η εταιρεία Fermor Land LLP, η οποία δεν κατάφερε να τα λύσει.

 

Tίτλοι τέλους για την ιστοσελίδα στοιχήματος Stan James

Η Stan James, η αγγλική ιστοσελίδα στοιχήματος που στο παρελθόν αποδείχθηκε εξαιρετικά δημοφιλής σε όσους παίχτες στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, έκλεισε τις πύλες της, μετά από απόφαση της ιδιοκτήτριας εταιρείας. Η Kindred αποφάσισε να μεταφέρει όλα τα μέλη της Stan James στην εταιρεία στοιχήματος Unibet (δικής της ιδιοκτησίας) και να βάλει λουκέτο στην ιστορική στοιχηματική ιστοσελίδα.

Αυξάνεται η οικονομική ενίσχυση των στοιχηματικών εταιρειών προς τις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι στοιχηματικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου συμφώνησαν στο να αυξήσουν την οικονομική τους ενίσχυση προς τις αγγλικές ιπποδρομίες, προκειμένου να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις νέες οικονομικές δυσκολίες που προκαλεί το δεύτερο lockdown του 2020. Αν και συνεχίζουν να διεξάγονται κανονικά, οι αγγλικές ιπποδρομίες εξακολουθούν να χάνουν τεράστια έσοδα μέσα στο 2020, κυρίως εξαιτίας του γεγονότος ότι οι κούρσες πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών.

Τεράστια προβολή έχει εξασφαλίσει το φεστιβάλ ιπποδρομιών Dubai World Cup

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Dubai World Cup ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και το θέαμα, αλλά και τα έπαθλα των νικητών, βρίσκονται κάθε χρόνο σε πιο υψηλά επίπεδα. Ειδικά φέτος, οι ιπποδρομίες του φεστιβάλ αναμένεται να προσελκύσουν τεράστιο ενδιαφέρον, τόσο από τους λάτρεις του αθλήματος όσο και από τους παίχτες του στοιχήματος.

Στοίχημα Quinte

Στοίχημα Quinte: Βρες την πρώτη πεντάδα!

Σε διάφορους τύπους στοιχημάτων που συναντάμε στις ιπποδρομίες, οι παίχτες μπορούν να προβλέψουν όχι μόνο το πρώτο άλογο που θα τερματίσει, αλλά και το δεύτερο ή το τρίτο. Τα στοιχήματα αυτά ονομάζονται forecast και tricast και ζητούν από τον παίχτη να προβλέψει τα άλογα που θα τερματίσουν στις δύο ή τρεις πρώτες θέσεις, είτε με τυχαία είτε με ακριβή σειρά. Τέτοια στοιχήματα είναι δυσκολότερο να κερδίσουν, αλλά αν όντως κερδίσουν, τα κέρδη είναι πολύ περισσότερα από ότι σε ένα μόνο στοίχημα για παράδειγμα.

Στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες: Σκορ Πλασέ 4, 6, 7

Οι ιπποδρομίες προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού από όσες θα μπορούσε να φανταστεί κανείς – ιδιαίτερα οι λιγότερο έμπειροι παίχτες του στοιχήματος. Άλλωστε, οι διαθέσιμοι τύποι στοιχημάτων, στον τομέα των σταθερών αποδόσεων, αλλά και του αμοιβαίου στοιχήματος, είναι αρκετοί και δεν περιορίζονται στους νικητές κάθε ιπποδρομίας.

Ανταμοιβές για τα παρολί στις ιπποδρομίες μοιράζει η Novibet

Τα μέλη της Novibet που θα τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στις ιπποδρομίες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, χάρη σε μια νέα προσφορά. Η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της συμμετάσχουν στην προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα χάσουν ή θα κερδίσουν χρήματα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Βελτιώθηκαν οι επιδόσεις του ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα

Η Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων) ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Ελλάδας για το διάστημα από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2023. Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν τόσο γενικότερη άνοδο των οικονομικών επιδόσεων της αγοράς όσο και ειδικότερη στον τομέα του ιπποδρομιακού στοιχήματος.

Ενισχύει το πρόγραμμα ιπποδρομιών της η Netbet

Η Netbet ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρεία SIS, προκειμένου να ενισχύσει το πρόγραμμα ιπποδρομιών της. Η SIS, άλλωστε, θα της προσφέρει στο εξής στατιστικά, δεδομένα και ζωντανές μεταδόσεις ακόμα περισσότερων κουρσών ανά τον κόσμο, δίνοντας έτσι στην ιστοσελίδα στοιχήματος την ευκαιρία να προσφέρει περισσότερες επιλογές στα μέλη της.

Nέο ρεκόρ στην Entain έφερε το φετινό Grand National

To φετινό Grand National ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία του φεστιβάλ ιπποδρομιών, χάρη και στο γεγονός ότι επέστρεψε μετά από ουσιαστική απουσία δύο ετών. Η επιτυχία του φάνηκε και στον τομέα του στοιχηματισμού, καθώς τα στοιχήματα στις κούρσες του ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο σε πολλές εταιρείες.

Ασύμφορη για τις εταιρείες στοιχήματος η τρίτη ημέρα του Cheltenham

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham ολοκληρώνεται σήμερα, αλλά ήδη οι εταιρείες στοιχήματος έχουν ξεκινήσει να κάνουν ταμείο. Και, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η τρίτη ημέρα του φεστιβάλ (η Πέμπτη 14 Μαρτίου) ήταν ιδιαίτερα ασύμφορη. Κάποιοι εκπρόσωποι των εταιρειών στοιχήματος, μάλιστα, την χαρακτήρισαν ως τη χειρότερη των τελευταίων ετών, καθώς πολλοί παίχτες προέβλεψαν σωστά, αδειάζοντας τα ταμεία των στοιχηματικών!

Νέα απο το διαδίκτυο