Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Παραμένει χορηγός της ιπποδρομίας Charlie Hall Chase η Bet365

Η εταιρεία στοιχημάτων Bet365 υπέγραψε την ανανέωση της συμφωνίας χορηγίας που έχει συνάψει με το ιπποδρόμιο του Wetherby. Η συμφωνία αφορά στην χορηγία της εταιρείας στοιχήματος προς την ιπποδρομία Charlie Hall Chase.

 Χάρη σε αυτή την ανανέωση, η Bet365 θα παραμείνει χορηγός της ιπποδρομίας για τα τρία επόμενα χρόνια. Πρόκειται, μάλιστα, για μια από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια χορηγίες των αγγλικών ιπποδρομιών, καθώς παραμένει ανελλιπώς σε ισχύ από το 2003!

 

Ευκαιρίες προβολής στο Charlie Hall Chase

 Η στοιχηματική εταιρεία, λοιπόν, θα έχει άφθονες ευκαιρίες προβολής και στις τρεις επόμενες διοργανώσεις του Charlie Hall Chase. Ήδη, η Bet365 είχε σημαντική παρουσία στην φετινή διοργάνωση της ιπποδρομίας, στις 4 Νοεμβρίου, όπου ο νικητής εξασφάλισε το ποσό των 110.000 ευρώ. Η Bet365, όμως, δεν χορηγεί μόνο τη συγκεκριμένη ιπποδρομία, αλλά και άλλες, μικρότερης σημασίας, κατά τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ ιπποδρομιών που ολοκληρώνεται με το Charlie Hall Chase.  

 Σύμφωνα με τον CEO του ιπποδρομίου του Wetherby, Jonjo Sanderson, η πολυετής χορηγία της Bet365 έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία του Charlie Hall Chase  και του φεστιβάλ γενικότερα και αμφότερες οι πλευρές είναι σίγουρες ότι και τα επόμενα τρία χρόνια θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της διοργάνωσης.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Δωρεάν live στοίχημα στο Derby από την Paddy Power

H Paddy Power ετοιμάζεται για το Epsom Derby και έχει ανακοινώσει ένα πλήθος ευκαιριών στοιχηματισμού, αλλά και προσφορές για όσους επιλέξουν ένα από τα άλογα των ιπποδρομιών, για να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των σημερινών ιπποδρομιών

Μία ακόμη προσφορά της Paddy Power επιτρέπει στους λάτρεις των ιπποδρομιών να στοιχηματίσουν σήμερα σε επιλεγμένες κούρσες και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας αφορά σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις επιλεγμένες ιπποδρομίες, στις οποίες η Paddy Power πληρώνει περισσότερες θέσεις ως νικητήριες στα πλασέ στοιχήματα.

Πρωτοβουλία για επαγγελματική αποκατάσταση ανέλαβαν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA (British Horseracing Authority), η διοργανώτρια Αρχή των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες μια νέα πρωτοβουλία, με σκοπό να ενισχύσει την επαγγελματική αποκατάσταση όσων εργάζονται στον συγκεκριμένο τομέα. Η πρωτοβουλία αυτή βασίζεται στο λανσάρισμα της ιστοσελίδας CareersinRacing.com, στην οποία οι εργαζόμενοι μπορούν να αναζητούν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Coral: Πληρωμή επιπλέον θέσεων στο Scottish Grand National

Σήμερα, Παρασκευή 21 Απριλίου, ξεκινά στο ιπποδρόμιο του Ayr το Scottish Grand National, ένα από τα πιο δημοφιλή ιπποδρομιακά φεστιβάλ του Ηνωμένου Βασιλείου. Ήδη, οι περισσότεροι παίχτες έχουν επιλέξει τα άλογα που ελπίζουν πως θα τους αποφέρουν κέρδη, αλλά όσοι δεν το έχουν κάνει ακόμη μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Coral που υπόσχεται μειωμένο ρίσκο στα each way στοιχήματα.

Ladbrokes: Πλασέ με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες

Οι ιπποδρομίες προσφέρουν και σήμερα αρκετές επιλογές στοιχηματισμού, ειδικά στην περίπτωση των μελών της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes, η οποία καλύπτει μια μεγάλη γκάμα κουρσών και επιλογών στοιχηματισμού, ειδικά σε χώρες όπως η Αγγλία και η Σκωτία. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν και σήμερα μια προσφορά για όσους τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, μειώνοντας το ρίσκο στοιχηματισμού.

Το πρόγραμμα του 2022 ανακοίνωσε το ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου

Το ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου συνεχίζει να διοργανώνει ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις και πρόσφατα οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν και το πρόγραμμα του 2022. Στο νέο πρόγραμμα δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, αφού οι συγκεντρώσεις ιπποδρομιακού χαρακτήρα θα συνεχίσουν να διοργανώνονται κάθε Δευτέρα.

 Για μια ακόμη χρονιά, πάντως, το πρόγραμμα του ιπποδρομίου είναι πλούσιο και το ελληνικό φίλιππο κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ιπποδρομίες με μικρότερο ή μεγαλύτερο ενδιαφέρον και, φυσικά, να στοιχηματίσει σε αυτές.

 

Nέο ρεκόρ στην Entain έφερε το φετινό Grand National

To φετινό Grand National ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία του φεστιβάλ ιπποδρομιών, χάρη και στο γεγονός ότι επέστρεψε μετά από ουσιαστική απουσία δύο ετών. Η επιτυχία του φάνηκε και στον τομέα του στοιχηματισμού, καθώς τα στοιχήματα στις κούρσες του ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο σε πολλές εταιρείες.

H Ryanair χορηγός του World Hurdle

H Ryanair είναι τελικά η εταιρεία που θα αναλάβει το ρόλο του χορηγού σε μια από τις σημαντικότερες κούρσες του επερχόμενου φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham. Η αεροπορική εταιρεία αποτελεί πλέον τον χορηγό του World Hurdle, στον οποίο ήταν χορηγός τα τελευταία 10 χρόνια η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes.

 

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: 888

Η online στοιχηματική εταιρία 888 διαθέτει μια ξεχωριστή πλατφόρμα στοιχήματος για αγώνες όπως οι ιπποδρομίες και οι κυνοδρομίες και επιτρέπει έτσι στα μέλη της να στοιχηματίσουν απερίσπαστα στα άλογα που προβλέπουν πως θα κερδίσουν. Οι επιλογές τους σε διοργανώσεις είναι αρκετές, αλλά αφορούν κυρίως σε αγώνες που διοργανώνονται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου. Αντίθετα, αυτές σε είδη στοιχημάτων είναι πολλές περισσότερες, καθώς μπορούν να καταθέσουν μονά ή συστήματα, καθώς και αρκετά ειδικά στοιχήματα.

Χάνει τη χορηγία του St. Leger η Ladbrokes

Η Ladbrokes θα πάψει να αποτελεί τον χορηγό του ιστορικού φεστιβάλ ιπποδρομιών St. Leger, εξαιτίας της άρνησής της να συγκαταλεχθεί στους εγκεκριμένους συνεργάτες του στοιχήματος του British Horseracing Association (BHA). Η προσθήκη κάθε εταιρείας του στοιχήματος (και η κατάθεση του ανάλογου οικονομικού αντιτίμου) είναι απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε χορηγία. Και, εφόσον η Ladbrokes δε συγκαταλέγεται στους εγκεκριμένους συνεργάτες, δε μπορεί να παραμείνει χορηγός του φεστιβάλ, πέρα από το 2016.

 

Συνεχίζεται η πτώση στις οικονομικές επιδόσεις του στοιχήματος στις ελληνικές ιπποδρομίες

Πρόσφατα, η Ε.Ε.Ε.Π. παρουσίασε τα πρώτα στοιχεία για τις οικονομικές επιδόσεις της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του 2021 και, όπως είναι φυσικό, στις επιμέρους κατηγορίες συμπεριλαμβάνεται και το στοίχημα στις ελληνικές ιπποδρομίες. Τα στοιχεία της Ε.Ε.Ε.Π. δείχνουν μια ακόμα μείωση στις οικονομικές επιδόσεις του στοιχήματος.

Νέα πρέσβειρα της BetFair στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η παρουσία της ιστοσελίδας στοιχημάτων BetFair στις αγγλικές ιπποδρομίες είναι έντονη και οι συνεργασίες της έχουν αποφέρει θετικά αποτελέσματα, όχι μόνο στο άθλημα, αλλά και στην αναγνώριση που έχει κερδίσει η στοιχηματική εντός των ιπποδρομίων ανά τη χώρα. Μια ακόμα τέτοια συνεργασία ανακοινώθηκε πρόσφατα, με σκοπό να ενισχύσει την εμπειρία των μελών της BetFair που στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες.

Ιπποδρόμιο Doncaster

Ιπποδρόμιο DoncasterΤο ιπποδρόμιο του Ντόνκαστερ, της ομώνυμης πόλης της Αγγλίας, βρίσκεται στο Νότιο Yorkshire. Είναι σε μία ιδανική τοποθεσία, στην οποία μπορεί κανείς να έχει εύκολη πρόσβαση. Η εν λόγω πίστα απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από το κέντρο της πόλης του Ντόνκαστερ και φιλοξενεί ορισμένες από τις σπουδαιότερες επίπεδες, αλλά και με εμπόδια κούρσες του Ηνωμένου Bασιλείου.  

Ανταμοιβές της BetFred στις εικονικές ιπποδρομίες

Η BetFred διατηρεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εικονικών ιπποδρομιών στην ιστοσελίδα της και οι λάτρεις του αθλήματος μπορούν να στοιχηματίζουν και σε εικονικές κούρσες, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Το βασικό πλεονέκτημα των εικονικών ιπποδρομιών, μάλιστα, και αυτό που τις κάνει να διαφέρουν από τις πραγματικές ιπποδρομίες, είναι το γεγονός ότι διεξάγονται κάθε ημέρα, όλη ημέρα.

Υδρόβια επίδειξη πριν το Grand National από την Coral

Η στοιχηματική εταιρεία Coral διοργάνωσε έναν διαφορετικό αγώνα επίδειξης, προκειμένου να γιορτάσει τη φετινή διοργάνωση του φεστιβάλ Grand National και να προετοιμάσει τα μέλη της για ένα από τα μεγαλύτερα φετινά γεγονότα των αγγλικών ιπποδρομιών.

 Στον αγώνα συμμετείχαν έξι flyboarders, ντυμένοι στα χρώματα των συμμετεχόντων του Grand National, οι οποίοι αγωνίστηκαν, προσποιούμενοι τους τζόκεϊ.

 

Προετοιμασία για το GrandNational

Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένη ιπποδρομία του Southwell από τη Ladbrokes

Μία από τις σημερινές κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών που αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες βλέμματα των παιχτών που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες είναι αυτή που διεξάγεται στις 23:00 στο ιπποδρόμιο του Southwell. Πέρα από το γενικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει η συγκεκριμένη κούρσα παρουσιάζει και έντονο στοιχηματικό, ενώ και οι κυνηγοί των προσφορών μπορούν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην σημερινή προσφορά της Ladbrokes.

 

Επιπλέον θέσεις στα each way στοιχήματα

Tο ιπποδρόμιο Kempton Park

Ιπποδρόμιο Kempton ParkΈνα από τα βρετανικά ιπποδρόμια που είναι σε θέση να προσφέρουν μια πλήρη εμπειρία διασκέδασης στους επισκέπτες (πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι) είναι το Kempton Park, ένα ιπποδρόμιο που εδρεύει στο Sunbury-on-Thames του Surrey, μερικά χιλιόμετρα έξω από το Λονδίνο. Το Kempton Park εκτείνεται σε μια περιοχή 210 εκταρίων, περιβάλλεται από δάσος και διαθέτει δύο λίμνες στο κέντρο του.

Συμφωνούν με την αναβολή των αγγλικών ιπποδρομιών οι στοιχηματικές εταιρίες

Η BHA (British Racing Authority) αποφάσισε πριν μερικές ημέρες να αναστείλει τη λειτουργία των αγγλικών ιπποδρομιών έως τουλάχιστον στις 13 Φεβρουαρίου, λόγω των κρουσμάτων της γρίπης των ιπποειδών, που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στο πρόγραμμα του αθλήματος, αν συνεχιστούν. Στο πλευρό της αρμόδιας Αρχής, μάλιστα, βρίσκονται και οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος.

Ιπποδρόμιο Cheltenham

Ιπποδρόμιο CheltenhamΤο ιπποδρόμιο του Cheltenham βρίσκεται στο Prestbury Park, το οποίο αποτελεί προάστιο της πόλης του Τσέλτεναμ. Ο συγκεκριμένος χώρος ενδείκνυται και με το παραπάνω για αυτούς που λατρεύουν το σπορ των ιπποδρομιών. Ωστόσο, έχει κανείς τη δυνατότητα να απολαύσει τις ανέσεις που του παρέχονται και να περάσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στους υπόλοιπους χώρους του ιπποδρομίου.

Ανανεωμένο το mobile app της Betsson

Τα μέλη της Betsson μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε πραγματικές ιπποδρομίες που διεξάγονται ανά τον κόσμο, αλλά έχουν στη διάθεσή τους (και μάλιστα 24/7) τις εικονικές ιπποδρομίες, που τους παρέχουν αντίστοιχη αγωνιστική και στοιχηματική δράση. Οι εικονικές ιπποδρομίες, μάλιστα, είναι διαθέσιμες και στο mobile app της Betsson, το οποίο ανανεώθηκε πρόσφατα.

Ladbrokes: Ενισχυμένες αποδόσεις στις σημερινές ιπποδρομίες

Η Ladbrokes επαναφέρει σήμερα μία από τις πιο συμφέρουσες προσφορές της στον τομέα των ιπποδρομιών και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στις κούρσες του Hyadock Park. Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Ladbrokes αυξάνει όλες τις αποδόσεις που αφορούν στις σημερινές ιπποδρομίες του Haydock.

 

Μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες από την εταιρεία στοιχηματισμού Ladbrokes

To σημερινό πρόγραμμα τρων αγγλικών ιπποδρομιών είναι αρκετά πλούσιο και προσφέρει επιλογές στοιχηματισμού σε ιπποδρόμια όπως αυτά του Doncaster και του Sandown. Οι ιπποδρομίες αυτές αναμένεται να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχήματα και κάποια από αυτά, μάλιστα, θα τοποθετηθούν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Ladbrokes.

Θα εξαιρεθούν οι ιπποδρομίες από νέο πιθανό lockdown στην Ιρλανδία;

Η Ιρλανδία συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας, και οι αρμόδιοι εξετάζουν ξανά το ενδεχόμενο ενός ολοκληρωτικού lockdown. Ωστόσο, οι παράγοντες των ιρλανδικών ιπποδρομιών έχουν καθησυχάσει, χάρη σε μια νέα εισήγηση που προτείνει να μην σταματήσουν οι ιπποδρομίες και να συνεχίσουν να διεξάγονται πίσω από κλειστές πόρτες.

BetVictor: Νέα υπηρεσία live ενημέρωσης στις ιπποδρομίες

Η BetVictor ανακοίνωσε το λανσάρισμα μιας ολοκαίνουργιας υπηρεσίας για τις αγγλικές ιπποδρομίες, με σκοπό την πληρέστερη και αποτελεσματικότερη ενημέρωση των παιχτών του στοιχήματος. Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Smart Card και αποτελεί ένα δυναμικό κουπόνι ιπποδρομιών, με πληροφορίες και ενημέρωση που ανανεώνεται αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο, έως την έναρξη κάθε αγώνα.

Η τέταρτη θέση φέρνει επιστροφή χρημάτων στη BetFred

H στοιχηματική εταιρία BetFred ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων που μπορεί να μειώσει ακόμη περισσότερο το ήδη μειωμένο ρίσκο που συνοδεύει ένα each way στοίχημα. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως θα επιστρέφει τα χαμένα χρήματα σε κάθε παίχτη που έχει τοποθετήσει ένα each way στοίχημα, επιλέγοντας ένα άλογο, αν αυτό τερματίσει στην τέταρτη θέση.

 

Ζωντανή μετάδοση ιπποδρομιών από τη Betbright

Η Betbright προσφέρει στους λάτρεις των ιπποδρομιών την ευκαιρία να παρακολουθθούν πλέον ζωντανά τις κούρσες της επιλογής τους, χάρη στη νέα υπηρεσία live streaming που λάνσαρε. Έτσι, κάθε παίχτης που στοιχηματίζει σε επιλεγμένες ιπποδρομίες έχει τη δυνατότητα να ζήσει σε ζωντανή μετάδοση τις συγκινήσεις που προσφέρει το άθλημα.

 

Συνεχίζονται παρά το lockdown οι αγγλικές ιπποδρομίες

Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται για μια ακόμη φορά σε καθεστώς lockdown (το αυστηρότερο από τον Μάρτιο του 2020) και οι περισσότερες επιχειρήσεις και δραστηριότητες έχουν μπει στον “πάγο”. Ωστόσο, αυτό δε συμβαίνει με τις αγγλικές ιπποδρομίες, οι οποίες επιτρέπεται να συνεχίσουν κανονικά και τις επόμενες εβδομάδες.

 Όταν λέμε κανονικά, βέβαια, εννοούμε κανονικά με τα νέα δεδομένα. Άλλωστε, οι ιπποδρομίες των επόμενων εβδομάδων θα συνεχίσουν να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών και με την παρουσία μόνο του απαραίτητου προσωπικού.

 

Κατακόρυφη άνοδο των online στοιχημάτων στο Grand National προβλέπει η Worldpay

H εταιρεία διαχείρισης ηλεκτρονικών συναλλαγών Worldpay προβλέπει ότι αυτό το Σαββατοκύριακο, τα online στοιχήματα στις ιπποδρομίες θα παρουσιάσουν σημαντική άνοδο. Άλλωστε, βρισκόμαστε εν μέσω του φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, το οποίο παραδοσιακά συγκεντρώνει κάθε χρόνο και περισσότερα στοιχήματα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Worldpay, όμως, δε θα αυξηθούν μόνο τα επίγεια, αλλά και τα online στοιχήματα.

 

Τα στοιχεία στοιχηματισμού της Worldpay

Με νέο πρόσωπο η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet ανανεώθηκε πριν από μερικές ημέρες και πλέον εμφανίζει ένα νέο πρόσωπο για τα μέλη και τους επισκέπτες της. Οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα είχαν ως αφορμή το Μουντιάλ, αλλά επηρεάζουν όλα τα μέλη της Unibet, ακόμη και όσους δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αλλά στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες.

Εικονικές ιπποδρομίες προς στοιχηματισμό από την Betbright

Η Betbright λάνσαρε μια νέα υπηρεσία στοιχηματισμού για τα μέλη της ιστοσελίδας της και πλέον προσφέρει τη δυνατότητα στοιχηματισμού στις εικονικές ιπποδρομίες. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες έχουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες, προκειμένου να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Νέα απο το διαδίκτυο