Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Έως το 2022 χορηγός του Welsh Grand National η εταιρεία στοιχήματος Coral

Η εταιρεία στοιχήματος Coral ανακοίνωσε πως θα παραμείνει επίσημος χορηγός του φεστιβάλ ιπποδρομιών Welsh Grand National έως το 2022. Χάρη στην ανανέωση αυτή, η συγκεκριμένη χορηγία αποτελεί πλέον την μακροβιότερη στην ιστορία των αγγλικών ιπποδρομιών, αφού εξασφαλίζει τη σύνδεση της Coral με το φεστιβάλ για 50 συνεχόμενα χρόνια!

 Το Welsh Grand National αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στον τομέα των ιπποδρομιών μετ’ εμποδίων και αποτελείται από εφτά κούρσες.

 

Ιστορική συμφωνία χορηγίας για την Coral

 Η Coral έχει συνδέσει το όνομά της με το Welsh Grand National τα τελευταία 50 χρόνια και οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας θεωρούν ότι το φετινό φεστιβάλ θα είναι ακόμη καλύτερο, χάρη στον έντονο ανταγωνισμό. Και, χάρη στην χορηγία, το λογότυπο της εταιρείας θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στους χώρους του ιπποδρομίου του Chepstow.

 Από την πλευρά του, ο εκτελεστικός διευθυντής του ιπποδρομίου, Phil Bell, δήλωσε για την ανανέωση της χορηγίας: “Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την ανανέωση της συμφωνίας χορηγία της Coral για 5 ακόμη χρόνια. Η εταιρεία στοιχήματος έχει αποτελέσει σημαντικό υποστηρικτή των ιπποδρομιών στο Chepstow και του Welsh Grand National, εδώ και 50 περίπου χρόνια. Είναι μεγάλη μας τιμή που είμαστε αποδέκτες της μακροβιότερης χορηγίας των ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο”.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Διαγωνισμός για τα παρολί των ιπποδρομιών από τη Betfred

Κάθε μήνα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας BetFred που τοποθετούν τα πιο… τολμηρά παρολί στις ιπποδρομίες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο νέο της διαγωνισμό και να μοιράζονται το ποσό των 3.500 ευρώ. Ο νέος αυτός διαγωνισμός ανταμείβει όσους τοποθετούν τα νικητήρια παρολί με τις μεγαλύτερες δυνατές συνολικές αποδόσεις, προσφέροντάς τους ακόμη περισσότερα κέρδη.

 

Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ υπόσχεται η BetFair

Η BetFair ξεχώρισε μία από τις σημερινές ιπποδρομίες και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Στη σημερινή ιπποδρομία του Happy Valley στο Χονγκ Κονγκ, που διεξάγεται στις 13:45 (ώρα Ελλάδας), οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, ακόμη κι αν το άλογό τους τερματίσει στην τρίτη ή τέταρτη θέση.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της BetFair;

Πανέτοιμο για το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham το αγγλικό αμοιβαίο στοίχημα

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο, η IK Tote Group, δηλώνει πανέτοιμη να υποδεχθεί το κορυφαίο φεστιβάλ ιπποδρομιών της χώρας, το Cheltenham. Οι υπεύθυνοι έχουν ήδη ξεκινήσει να ανακοινώνουν τις κορυφαίες υπηρεσίες που θα παρέχουν στους λάτρεις των ιπποδρομιών, ενώ ξεκίνησαν και μια πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια.

Αναβάλλονται οι ιπποδρομίες της Νότιας Αυστραλίας

Οι Αρχές στη Νότια Αυστραλία αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέο lockdown, προκειμένου να ανασχέσουν την εξάπλωση της πανδημίας. Παρόλο που το νέο lockdown είναι μικρό σε διάρκεια (μόλις 6 ημέρες) είναι ιδιαίτερα αυστηρό και έχει ως αποτέλεσμα, όχι μόνο το κλείσιμο μη απαραίτητων επιχειρήσεων και τον περιορισμό στις μετακινήσεις, όπως σε άλλες χώρες, αλλά και τη διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας.

Ενισχυμένο live στοίχημα προσφέρει η Unibet

Η εταιρία στοιχημάτων Unibet προχώρησε σε μια σημαντική συνεργασία με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Commologic, η οποία είναι υπεύθυνη για μια νέα τεχνολογία στον τομέα του live στοιχήματος: τη BetUP.

 

Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι στην ουσία ένα νέο λογισμικό που επιτρέπει σε όσους στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια μιας ιπποδρομίας να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέο υλικό, κατά τη διάρκειά της, χωρίς να αναγκαστούν να ανοίξουν νέα παράθυρα και να χάσουν έστω ένα δευτερόλεπτο από την αγωνιστική δράση.

 

Εικονικές ιπποδρομίες προς στοιχηματισμό από την Betbright

Η Betbright λάνσαρε μια νέα υπηρεσία στοιχηματισμού για τα μέλη της ιστοσελίδας της και πλέον προσφέρει τη δυνατότητα στοιχηματισμού στις εικονικές ιπποδρομίες. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες έχουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες, προκειμένου να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Επανήλθαν οι καταθέσεις μέσω Paysafe στη Netbet

H εταιρία στοιχημάτων Netbet ενημερώνει τα μέλη της πως κατόρθωσε να αποκαταστήσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν όσα μέλη της επιχειρούσαν τις τελευταίες ημέρες να προχωρήσουν σε νέα κατάθεση στους λογαριασμούς τους, μέσω της προπληρωμένης κάρτας Paysafe. Αυτό σημαίνει ότι οι λάτρεις των ιπποδρομιών, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Netbet, έχουν ξανά τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους και να στοιχηματίσουν σε ιπποδρομίες και οπουδήποτε αλλού.

 

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Kentucky Derby

To Kentucky Derby δεν αποτελεί μόνο το δημοφιλέστερο φεστιβάλ ιπποδρομιών των ΗΠΑ, αλλά και ένα από τα πιο γνωστά στον κόσμο. Πρόκειται για ένα τεράστιο σε μέγεθος και διάρκεια φεστιβάλ γενικού ενδιαφέροντος που ολοκληρώνεται με τη θρυλική πλέον ιπποδρομία του Kentucky Derby.

 Το φεστιβάλ αποτελείται από δεκάδες εκδηλώσεις, εντός και εκτός του τομέα των ιπποδρομιών και ολοκληρώνεται το πρώτο Σάββατο του Μαΐου, με την ομώνυμη ιπποδρομία. Το 2017, η κούρσα του Kentucky Derby έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 6 Μαΐου.

 

Η ιστορία του φεστιβάλ

Επιπλέον θέσεις σε ιπποδρομία του Kempton πληρώνει η Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes καλύπτει σήμερα στο σύνολο τους τις αγγλικές ιπποδρομίες, αλλά τα περισσότερα βλέμματα αναμένεται να στραφούν σε μία συγκεκριμένη: την κούρσα των 21:50 στο Kempton, η οποία αποτελεί κομμάτι του σημερινού προγράμματος προσφορών της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

 Αναλυτικότερα, η Ladbrokes υπόσχεται να πληρώσει μία επιπλέον θέση στα πλασέ (each way) που θα τοποθετηθούν στη συγκεκριμένη ιπποδρομία, με αποτέλεσμα να μειώνεται αρκετά το ρίσκο στοιχηματισμού.

Ενισχυμένες αποδόσεις στο Cheltenham από την Betbright

Τα προγνωστικά για τα αποτελέσματα κάθε κούρσας του επερχόμενου φεστιβάλ του Cheltenham έχουν βάλει φωτιά, όχι μόνο στους υπολογιστές όσων σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά φεστιβάλ της χρονιάς, αλλά και στα κινητά τους. Πολλοί παίχτες, άλλωστε, τοποθετούν τα στοιχήματά τους μέσω των κινητών τους και βρίσκονται στη θέση να μπορούν να εκμεταλλευτούν και κάποιες αποκλειστικές προσφορές.

 

Περισσότερες νικητήριες θέσεις στα πλασέ της Ladbrokes

Οι προσφορές της Ladbrokes για όσους στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες συνεχίζονται και σήμερα τα μέλη της μπορούν να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες κούρσες. Η σημερινή προσφορά ισχύει για τρεις επιλεγμένες κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών και υπόσχεται να μοιράσει κέρδη ακόμη και σε όσους δουν το άλογο της επιλογής τους να τερματίζει στην τρίτη ή τέταρτη θέση.

Bonus 10 ευρώ στο Glorious Goodwood από την 10Bet

Tο βλέμμα κάθε λάτρη των ιπποδρομιών θα είναι σύντομα στραμμένο στο ιπποδρόμιο του Goodwood, όπου διεξάγεται σύντομα ένα από τα δημοφιλέστερα καλοκαιρινά ιπποδρομιακά φεστιβάλ του Ηνωμένου Βασιλείου: το Glorious Goodwwod. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ ξεκινά στις 28 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την 1η Αυγούστου και, κατά τη διάρκειά του, κάθε λάτρης των ιπποδρομιών θα ζήσει συγκινήσεις και θα απολαύσει θέαμα.

 

2winbet: Νέο app για το κινητό με ιπποδρομίες

Η 2winbet λάνσαρε ένα νέο app για όσους επιθυμούν να στοιχηματίζουν μέσω του κινητού τους και, ανάμεσα στα δεκάδες διαθέσιμα αθλήματα βρίσκονται και οι ιπποδρομίες – πραγματικές και εικονικές. Χάρη στο νέο app, λοιπόν, τα μέλη της 2winbet που διαθέτουν Android μπορούν πλέον να στοιχηματίζουν και από το κινητό τους.

 

Αναλυτικότερα, ανάμεσα στα αθλήματα που προσφέρει προς στοιχηματισμό το νέο app της 2winbet βρίσκονται και οι ιπποδρομίες. Όσοι επιθυμούν, λοιπόν, μπορούν να στοιχηματίζουν σε δεκάδες πραγματικές και εικονικές κούρσες καθημερινά, μέσω του κινητού τους.

Μεγάλη η δωρεά των στοιχηματικών εταιρειών μετά το Royal Ascot

Πριν μερικές ημέρες, οι αγγλικές εταιρείες στοιχήματος που πρόσφεραν στοιχήματα στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot ανακοίνωσαν ότι θα δωρίσουν για μια ακόμα χρονιά τα καθαρά κέρδη τους σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε και τα κέρδη των στοιχηματικών ήταν αρκετά μεγάλα, με αποτέλεσμα η φετινή δωρεά να είναι αρκετά μεγάλη.

Νέος Κανονισμός για το online στοίχημα προς δημόσια διαβούλευση

Η Ε.Ε.Ε.Π. ανακοίνωσε την ανάρτηση του νέου Κανονισμού για το online στοίχημα στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης, όπου θα παραμείνει έως τις 25 Ιανουαρίου, προκειμένου να τεθεί προς δημόσια διαβούλευση. Αυτό σημαίνει ότι, πριν ολοκληρωθεί το κείμενο του νέου νομοσχεδίου και εγκριθεί από την Ε.Ε. και την ελληνική Βουλή, θα έχουν λόγο και οι άμεσα και έμμεσα ενδιαφερόμενοι.

Απαγορεύει τα drones στα ιπποδρόμια η BHA

Η ΒΗΑ (British Horseracing Authority) απαγόρεψε προσωρινά τη χρήση drones στα ιπποδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά από ένα περιστατικό στο Newmarket.

 

Τα drones έχουν αποκτήσει μεγάλη χρησιμότητα στην τηλεοπτική κάλυψη των ιπποδρομιών, καθώς προσφέρουν εντυπωσιακά πλάνα από ψηλά και κοντά στη δράση. Πριν μερικές ημέρες, όμως, συνέβη ένα περιστατικό στο ιπποδρόμιο του Newmarket, το οποίο ανάγκασε τους υπεύθυνους να απαγορέψουν τη χρήση τους.

 

Nέο συλλογικό όργανο στις ελληνικές ιπποδρομίες

Μια ομάδα 11 προπονητών των ελληνικών ιπποδρομιών σχημάτισαν πριν από μερικές ημέρες ένα νέο συλλογικό όργανο, με στόχο την ενίσχυση της φωνής του κλάδου και την καταπολέμηση όλων εκείνων των συμπεριφορών και πράξεων που έχουν επηρεάσει αρνητικά το άθλημα τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για την Ένωση Επαγγελματιών Προπονητών Δρομώνων Ίππων (ΕΝΕΠΔΙ), στην οποία συμμετέχουν κάποιοι από τους κορυφαίους προπονητές του κλάδου.

Δωρεάν live στοίχημα στο Derby από την Paddy Power

H Paddy Power ετοιμάζεται για το Epsom Derby και έχει ανακοινώσει ένα πλήθος ευκαιριών στοιχηματισμού, αλλά και προσφορές για όσους επιλέξουν ένα από τα άλογα των ιπποδρομιών, για να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Μειωμένα έσοδα από τις στοιχηματικές αναμένουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Το HBLB (Horserace Betting Levy Board), το ταμείο που εισπράττει τις υποχρεωτικές εισφορές όσων στοιχηματικών προσφέρουν υπηρεσίες στις αγγλικές ιπποδρομίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε πως αναμένει μειωμένα έσοδα για το 2020, εξαιτίας των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η πανδημία. Οι υπεύθυνοι χαρακτήρισαν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2021 χαοτική για τις αγγλικές ιπποδρομίες, εξαιτίας των σημαντικών προβλημάτων που προέκυψαν.

Επιστρέφουν ιπποδρομίες και πελάτες στα πρακτορεία της Ladbrokes

Η Ladbrokes βρισκόταν τον τελευταίο καιρό σε μια διαμάχη με την Arena Racing Company, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να προβάλλει ζωντανά έναν αριθμό αγγλικών ιπποδρομιών στα καταστήματά της και, όπως φαίνεται από τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα της στοιχηματικής εταιρείας, το πλήγμα ήταν σχετικά μεγάλο.

 Ωστόσο, η διαμάχη λύθηκε και οι μεταδόσεις των ιπποδρομιών επέστρεψαν στα καταστήματα της Ladbrokes – και μαζί τους επέστρεψε κι ένας σημαντικός αριθμός πελατών που είχε εγκαταλείψει τα πρακτορεία της στοιχηματικής εταιρείας.

 

Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές ιπποδρομίες από την Betbright

Το σημερινό πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών περιλαμβάνει και αρκετές κούρσες μετ’ εμποδίων και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν αρκετές επιλογές, με κάποιες να υπόσχονται μειωμένο ρίσκο.

 Μια σειρά από τέτοιες επιλογές είναι διαθέσιμη στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betbright. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν σήμερα μια προσφορά που επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο και να εξασφαλίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, εφόσον χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Αύξηση του τζίρου έφερε η απελευθέρωση του στοιχήματος στις ιπποδρομίες της Δανίας

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς στοιχήματος της Δανίας, η Spillemyndigheden, ανακοίνωσε κάποια οικονομικά στοιχεία για το στοίχημα στις ιπποδρομίες, προκειμένου να υπάρξει σύγκριση της εικόνας του πριν και μετά την απελευθέρωσή του. Θυμίζουμε ότι ο στοιχηματισμός στις ιπποδρομίες αποτελούσε μονοπώλιο της Danske Spil και απελευθερώθηκε το 2018, προκειμένου να ενισχυθεί το ενδιαφέρον για το άθλημα και η συνεισφορά της αγοράς στοιχήματος στις ιπποδρομίες.

Μεγάλη επιτυχία το Racing Club της στοιχηματικής ιστοσελίδας Coral

Πριν μερικούς μήνες, η στοιχηματική ιστοσελίδα Coral προχώρησε σε μια νέα πρωτοβουλία, προκειμένου να αναπτερώσει το ενδιαφέρον των μελών της για τις ιπποδρομίες. Η πρωτοβουλία αυτή ονομάστηκε Coral Racing Club και φέρνει τους παίχτες στη θέση των ιδιοκτητών των αλόγων των αγγλικών ιπποδρομιών για μία ημέρα.

Πρωτοποριακός διαγωνισμός στις αγγλικές ιπποδρομίες από την Coral

Η εταιρεία στοιχήματος Coral ανακοίνωσε την έναρξη ενός πρωτοποριακού διαγωνισμού, στον οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι πελάτες της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που φέρνει τους παίχτες στη θέση του ιδιοκτήτη ενός αλόγου και που υπόσχεται να τους ανταμείβει κάθε φορά που το άλογο αυτό κερδίζει σε μία από τις ιπποδρομίες που συμμετέχει.

Ενισχύει την αξία των στοιχημάτων στις εικονικές ιπποδρομίες η Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet προσφέρει ευκαιρίες στοιχηματισμού και στις εικονικές ιπποδρομίες και σήμερα υπόσχεται να ενισχύσει την αξία επιλεγμένων στοιχημάτων, χάρη σε μια νέα προσφορά που ανακοίνωσε. Η εν λόγω προσφορά θα ανταμείψει εκείνους που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο έπειτα μπορεί να τους αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 Την προσφορά, μάλιστα, μπορούν να εκμεταλλευτούν όλοι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

Ανταμοιβές για τα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες μοιράζει τις επόμενες ημέρες η Novibet

Η Novibet ανταμείβει τις επόμενες ημέρες τα μέλη της που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες και κάθε παίχτης μπορεί να διεκδικήσει μια διπλή ανταμοιβή, που αποτελείται από ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο και κάποιες περιστροφές χωρίς ρίσκο σε επιλεγμένα φρουτάκια. Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στις virtual ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Νέα σημαντική συμφωνία πέτυχε η SIS στις ιπποδρομίες

Η εταιρεία στατιστικών και ζωντανών μεταδόσεων SIS έχει κατορθώσει να αφήσει το δικό της στίγμα στον τομέα των ιπποδρομιών, καθώς μεταξύ άλλων έχει αναλάβει πρωτοβουλίες και για τη συνεργασία διαφορετικών διοργανωτριών ιπποδρομιών ανά τον κόσμο. Πρόσφατα, πέτυχε άλλη μία τέτοια συνεργασία, η οποία θα φέρει το φεστιβάλ ιπποδρομιών Saudi Cup στο αμοιβαίο στοίχημα του Hong Kong Jockey Club (HKJC).

Παραμένει χωρίς χορηγό το World Hurdle

Το World Hurdle, μια από τις σημαντικότερες κούρσες του πρωταθλήματος National Hunt της Αγγλίας και του Φεστιβάλ του Cheltenham, παραμένει χωρίς χορηγό, παρά το γεγονός ότι απέχουμε μόλις δύο μήνες από τη διεξαγωγή του.

 

Ladbrokes: Επιστροφή χρημάτων στις σημερινές ιπποδρομίες του Ascot

H αγωνιστική δράση είναι πλούσια σήμερα στο ιπποδρόμιο του Ascot  και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη σε κάθε ιπποδρομία με μειωμένο ρίσκο. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, η οποία αφορά αποκλειστικά στις σημερινές κούρσες.

 

Αλλαγές στον τρόπο χρήσης της Paysafe

Οι παίχτες που χρησιμοποιούν την προπληρωμένη κάρτα Paysafe, προκειμένου να φορτίσουν με στοιχήματα τους λογαριασμούς τους στις ιστοσελίδες του στοιχήματος και έπειτα να προχωρήσουν σε προβλέψεις στις ιπποδρομίες θα πρέπει να αλλάξουν τις συνήθειες τους, εξαιτίας των αλλαγών που έχει φέρει ένας νέος νόμος για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

 Ο νέος νόμος επηρεάζει κυρίως τις έως τώρα ανώνυμες συναλλαγές μέσω διαδικτύου και, δεδομένου ότι η Paysafe χρησίμευε έως τώρα ακριβώς για αυτές, έχει αναγκαστεί να αλλάξει τη διαδικασία χρήσης της.

Νέα απο το διαδίκτυο