Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μειωμένο ρίσκο σε τρεις σημερινές ιπποδρομίες από την Paddy Power

Το σημερινό πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι σχετικά πλούσιο και οι παίχτες που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε αυτές έχουν το καθήκον να ξεχωρίσουν τις καλύτερες και να επιλέξουν. Όσοι στοιχηματίζουν μέσω της εταιρείας στοιχηματισμού Paddy Power, όμως, θα διαπιστώσουν πως οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας έχουν ήδη ξεχωρίσει τρεις ιπποδρομίες για αυτούς – και τις προσφέρουν με μειωμένο ρίσκο!

 Πρόκειται για τρεις σημερινές ιπποδρομίες, στις οποίες η Paddy Power υπόσχεται να πληρώσει επιπλέον θέσεις στα each way στοιχήματα, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Περισσότεροι νικητές σε επιλεγμένες ιπποδρομίες

 Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Paddy Power υπόσχεται το εξής: θα πληρώσει ως νικητήρια τα each way στοιχήματα σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής των παιχτών τερματίσει στην τέταρτη ή στην πέμπτη θέση, ανάλογα με την ιπποδρομία. Με άλλα λόγια, οι νικητές θα είναι περισσότεροι και το ρίσκο λιγότερο. Βέβαια, λιγότερα θα είναι και τα κέρδη, καθώς δε θα ξεπερνούν το 1/5 της αρχικής απόδοσης.

 Οι επιλεγμένες ιπποδρομίες της προσφοράς της Paddy Power, τέλος, είναι οι εξής: των 19:55 και 21:40 (πέντε θέσεις) και των 21:05 (τέσσερις θέσεις) στο Galway.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Εικονικό Grand National θα φιλοξενήσει η ITV Racing

Το αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV Racing ανακοίνωσε πως θα φιλοξενήσει μια εικονική εκδοχή του φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National στις 4 Απριλίου. Το φεστιβάλ, που συγκαταλέγεται στα κορυφαία του Ηνωμένου Βασιλείου, ακυρώθηκε, λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για την πανδημία του κορωναϊού, και οι υπεύθυνοι του δικτύου προχώρησαν σε μια νέα συμφωνία, ώστε να μη στερήσουν το θέαμα από το φίλιππο κοινό.

Μειώνει το ρίσκο στις ιπποδρομίες η Paddy Power

H Paddy Power προσφέρει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε μια επιλεγμένη ιπποδρομία και, στην περίπτωση που χάσουν υπό προϋποθέσεις, να διεκδικήσουν μια αποζημίωση. Η ιπποδρομία που συμμετέχει στην προσφορά είναι αυτή των 21:41 (ώρα Ελλάδας) στο ιπποδρόμιο του Gulfstream στις ΗΠΑ και οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, αν χάσουν, επειδή το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά σε μία από τις επόμενες.

 

Τμηματικό cash-out στις ιπποδρομίες από την Bet365

Η Βet365 δεν προσφέρει στα μέλη της μόνο την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε ένα πλήθος διοργανώσεων στις ιπποδρομίες, αλλά και να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία cash-out, η οποία τους επιτρέπει να εισπράξουν τα έως τότε κέρδη τους, πριν αλλάξουν τα δεδομένα και χάσουν το στοίχημά τους. Η συγκεκριμένη υπηρεσία, μάλιστα, ενισχύεται ακόμη περισσότερο, χάρη στο τμηματικό cash-out που ετοιμάζεται να προσφέρει η εταιρεία.

Ιπποδρομίες με εμπόδια (jump ή steeplechase)

Οι ιπποδρομίες με εμπόδια είναι κυρίως διαδομένες σε Ιρλανδία,Μεγάλη Βρετανία, Καναδά, ΗΠΑ, Γαλλία και Αυστραλία. Με τον όρο εμπόδια, εννοούμε θάμνους (συνήθως τεχνητούς), τάφρους και άλλα τεχνητά εμπόδια μέσα στον στίβο του ιπποδρομίου.

Το jump racing έχει τρεις κύριους τύπους κουρσών:

Κορυφαίες αποδόσεις στο περσινό Glorious Goodwood από τη BetFair

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν στρέψει αυτές τις ημέρες την προσοχή τους στο φεστιβάλ Glorious Goodwood και ήδη έχουν ξεκινήσει να μετρούν τα κέρδη τους ή τα χαμένα χρήματα που οφείλονται στις προβλέψεις τους. Οι ημέρες αυτές, όμως, αποτελούν μια καλή αφορμή για την στοιχηματική εταιρεία BetFair, προκειμένου να θυμίσει στους παίχτες του στοιχήματος τις δικές της περσινές επιδόσεις (και αποδόσεις).

Παρολί με ενισχυμένα κέρδη στις ιπποδρομίες που καλύπτει η Novibet

Η Novibet είναι μία από τις νόμιμες ελληνικές ιστοσελίδες στοιχήματος που καλύπτουν τις αγγλικές ιπποδρομίες και ανακοινώνουν συχνά-πυκνά σχετικές προσφορές, που μπορούν να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων. Η νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι κινείται στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση και μπορεί να ενισχύσει τα κέρδη των παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στις ιπποδρομίες έως και κατά 100%.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Ανταμείβει στα στοιχήματα μέσω κινητού στις ιπποδρομίες η Betbright

Τα μέλη της Betbright μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα στις ιπποδρομίες και μέσω του κινητού τους, χρησιμοποιώντας το ειδικά σχεδιασμένο app, το οποίο υπόσχεται πρακτικότητα, ευκολία, αλλά και μια ανταμοιβή σε όσους συμμετάσχουν σε μια ειδική προσφορά.

 Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα σοτιχήματα στις ιπποδρομίες με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Και, χάρη σε αυτό το στοίχημα, κάθε παίχτης θα είναι σε θέση να διεκδικήσει κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσει χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Ανανεώνεται το στοίχημα στις ιπποδρομίες που προσφέρει η Unibet

H στοιχηματική εταιρεία Unibet προχώρησε σε μια νέα συνεργασία, η οποία αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο που προσφέρει στοιχήματα στις ιπποδρομίες. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν τη νέα συνεργασία με την εταιρεία The BetMakers και θα είναι σύντομα σε θέση να προσθέσει νέες ιπποδρομίες και νέες δυνατότητες στην στοιχηματική πλατφόρμα της.

Mειώνει το ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες η εταιρία στοιχημάτων William Hill

Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων William Hill θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να τοποθετήσουν μια σειρά από στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες, χάρη σε μια νέα προσφορά. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει τους παίχτες εκείνους που θα στοιχηματίσουν σε νίκη ενός αλόγου, αλλά θα το δουν να τερματίζει πίσω από το φαβορί της τιμής εκκίνησης (SP).

 Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, ισχύει για όλες τις σημερινές κούρσες του Kempton, που ολοκληρώνονται απόψε στις 22:30.

 

Apple Pay και Google Pay στο ταμείο συναλλαγών της Betsson

Μια βασική προϋπόθεση για να μπορέσει κάποιος να στοιχηματίσει στις εικονικές ιπποδρομίες της Betsson είναι να έχει χρήματα στον λογαριασμό του. Τα χρήματα αυτά μπορεί να τα μεταφέρει εύκολα και με ασφάλεια μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας τρόπων συναλλαγών. Πρόσφατα, μάλιστα, η ποικιλία αυτή ενισχύθηκε με την προσθήκη δύο νέων τρόπων.

 Πρόκειται για το Apple Pay και το Google Pay, τα οποία είναι πλέον στη διάθεση των μελών της Betsson, προκειμένου να πραγματοποιούν καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων.

 

Οι νέοι τρόποι συναλλαγών στη Betsson

Χορηγός του 2022 Racing League η στοιχηματική εταιρεία William Hill

Η στοιχηματική εταιρεία William Hill ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες και συγκεκριμένα προς το άτυπο πρωτάθλημα της Racing League, το οποίο βάζει αντιμέτωπους τζόκεϊ και άλογα από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, προκειμένου να προκύψει η νικητήρια χώρα. Οι δύο ομάδες ανταγωνίζονται κατά τη διάρκεια 42 κουρσών, που έχουν απλωθεί στο ετήσιο πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών και φέτος η διοργάνωση θα έχει τη στήριξη της William Hill.

Στα τυχερά παιχνίδια αναζητούν την αναγέννησή τους οι ιπποδρομίες του Illinois

Τα εναπομείναντα ιπποδρόμια της Πολιτείας του Illinois στρέφουν το βλέμμα τους στα τυχερά παιχνίδια, προκειμένου να ενισχύσουν τα έσοδά τους, και εξετάζουν το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού στις εγκαταστάσεις τους. Τα μηχανήματα αυτά, όμως, δε θα δίνουν στους παίχτες τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε νέες ιπποδρομίες, αλλά σε αυτές του παρελθόντος.

Ενισχυμένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες από τη Ladbrokes

Η Ladbrokes ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσους στοιχηματίζουν στις αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες μέσω της ιστοσελίδας της. Πρόκειται για μια προσφορά που απευθύνεται κυρίως σε όσους τοποθετούν τα στοιχήματά τους αρκετά νωρίτερα πριν από την έναρξη μιας ιπποδρομίας.

 

Nέο bonus επαναφόρτισης λογαριασμού στη Netbet

Η επόμενη κατάθεση που θα πραγματοποιήσουν τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Netbet που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μπορεί να τους αποφέρει ένα bonus έως και 50 ευρώ, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Πρόκειται για μια νέα προσφορά, η οποία ανακοινώθηκε με αφορμή τη νέα υπηρεσία cash out που απολαμβάνουν πλέον τα μέλη της Netbet. Δυστυχώς, βέβαια, η νέα υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για όσους στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της ιστοσελίδας!

 

Nέο εργαλείο αναζήτησης στην BetFair

Η στοιχηματική εταιρία BetFair εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία στην ιστοσελίδα της, ειδικά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Πρόκειται για ένα νέο εργαλείο αναζήτησης, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά ώστε να φιλτράρει τα άλογα και τις επιλογές των παιχτών, ανάλογα με τα κριτήρια που θα επιλέξουν οι ίδιοι.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες της Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 υπόσχεται στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις περισσότερες ιπποδρομίες ανά τον κόσμο εγγυημένες αποδόσεις, γεγονός που σημαίνει πως μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι αποδόσεις που επέλεξαν στην ιστοσελίδα θα είναι πάντα οι πιο συμφέρουσες της αγοράς. Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, γίνεται ακόμη πιο συμφέρουσα, χάρη στη νέα δέσμευση της Bet365.

 

Σε φιλανθρωπίες τα έσοδα των στοιχηματικών εταιρειών από το Royal Ascot

Ένα κομμάτι των εσόδων που θα εξασφαλίσουν οι αγγλικές εταιρείες στοιχήματος στο Royal Ascot θα καταλήξει σε φιλανθρωπίες, όπως ανακοίνωσε το BGC (Betting and Gaming Council). H πρωτοβουλία αυτή ανήκει σε κορυφαίες εταιρείες της αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλα ποσά για φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που αφορούν στην καταπολέμηση του κορωναϊού και άλλων ασθενειών ή κοινωνικών προβλημάτων.

 

Σιγκαπούρη: 31 συλλήψεις για παράνομο ιπποδρομιακό στοίχημα

Οι νόμοι περί στοιχημάτων στη Σιγκαπούρη είναι αρκετά αυστηροί, αλλά αυτό δε σταματά πολλούς κατοίκους της χώρας από το να στοιχηματίζουν παράνομα σε ιπποδρομίες και άλλα αθλήματα. Ένα μεγάλο δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, μάλιστα, εξαρθρώθηκε πρόσφατα από τις διωκτικές Αρχές.

 Αναλυτικότερα, η Αστυνομία της χώρας ανακοίνωσε πως προχώρησε σε 31 συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες. Οι συλληφθέντες είναι διοργανωτές των στοιχημάτων, μεσάζοντες, αλλά και απλοί παίχτες.

 

Νέα διπλή προσφορά από την Paddy Power στο Royal Ascot

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot συνεχίζει ακάθεκτο να προσφέρει θέαμα και ευκαιρίες στοιχηματισμού στους λάτρεις των ιπποδρομιών και η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power συνεχίζει να ανακοινώνει προσφορές που μειώνουν το ρίσκο σε επιλεγμένες κούρσες.

Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η Paddy Power

H ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power υπόσχεται και σήμερα να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες, αυξάνοντας τις νικητήριες θέσεις στα πλασέ στοιχήματα. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι θα πληρώσουν 4 νικητήριες θέσεις στα πλασέ που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες.

 Αναλυτικότερα, η Paddy Power υπόσχεται να πληρώσει τέσσερις νικητήριες θέσεις στις εξής σημερινές ιπποδρομίες: σε αυτή των 18:20 στο Newcastle και σε αυτή των 22:00 στο Windsor.

 

Ιπποδρομίες στην Ιαπωνία

Η κορυφαία ασιατική χώρα ιπποδρομιών, δίχως αμφισβήτηση, είναι η Ιαπωνία, με περισσότερες από 21,000 κούρσες ετησίως να διεξάγονται στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, σε τρεις διαφορετικούς τύπους: Επίπεδες ιπποδρομίες (Flat racing), με εμπόδια (Jump racing) και το ιδιόμορφο Draft Racing (ή Ban'ei Racing) που είναι κούρσες με αμαξίδια που μοιάζουν με έλκυθρα!

 

Ανοίγει ξανά τις πύλες του το ιαπωνικό ιπποδρόμιο Mombetsu

Μερικές εβδομάδες μετά τον μεγάλο σεισμό που έπληξε την Ιαπωνία και προκάλεσε καταστροφές σε κτιριακές εγκαταστάσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι υπεύθυνοι του ιπποδρομίου Mombetsu ανακοίνωσαν ότι σύντομα θα ανοίξουν ξανά τις πύλες του στο κοινό. Το συγκεκριμένο ιπποδρόμιο πλήγηκε από τον μεγάλο σεισμό και αναγκάστηκε να διακόψει τη λειτουργία του, εξαιτίας των εκτεταμένων ζημιών.

 Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, το ιπποδρόμιο Mombetsu θα ανοίξει ξανά τις πύλες του στις 25 Σεπτεμβρίου, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τον καταστροφικό σεισμό.

 

Τις καλύτερες αποδόσεις στο Cheltenham υπόσχεται η William Hill

Το φεστιβάλ του Cheltenham διεξάγεται στις 15-18 Μαρτίου και οι λάτρεις των ιπποδρομιών δεν επιδίδονται μόνον σε έναν αγώνα δρόμου για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες προβλέψεις, αλλά και στην αναζήτηση των υψηλότερων αποδόσεων. Η αναζήτηση αυτή, όμως, μοιάζει να έφτασε στο τέλος της, χάρη στη νέα προσφορά της William Hill.

 

Καθημερινή επιστροφή χρημάτων από την Paddy Power

Αν και δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο φεστιβάλ ιπποδρομιών εν όψει (τουλάχιστον, όχι για τις επόμενες ημέρες) οι λάτρεις των ιπποδρομιών που στοιχηματίζουν μέσω της ιστοσελίδας στοιχημάτων Paddy Power έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν κάποιες προσφορές που μπορούν να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Μειώνει το ρίσκο των πλασέ στις σημερινές αγγλικές ιπποδρομίες η Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes ενεργοποίησε και σήμερα μια από τις δημοφιλέστερες προσφορές της στον τομέα των ιπποδρομιών – τη σχεδόν καθημερινή προσφορά που επιτρέπει στα μέλη της να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα μειωμένου ρίσκου. Η εν λόγω προσφορά ισχύει και σήμερα σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες και υπόσχεται το εξής απλό: να πληρώσει ως νικητήριες περισσότερες θέσεις στα πλασέ στοιχήματα που θα πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

1,5 εκατομμύριο ευρώ για φιλανθρωπίες συγκεντρώθηκαν στο Royal Ascot

Το BGC, το συλλογικό όργανο των νόμιμων εταιρειών στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου, είχε ανακοινώσει πριν μερικές εβδομάδες ότι τα μέλη του θα δωρίσουν όλα τα έσοδα που θα εξασφαλίσουν από τα στοιχήματα στην κούρσα Britannia Stakes του φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot και σύντομα αυτή η δέσμευση θα γίνει πραγματικότητα. Οι εταιρείες, μάλιστα, συγκέντρωσαν το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Σκάνδαλο παράνομων ιπποδρομιών συγκλονίζει την Washington

Πριν μερικές ημέρες, η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς στοιχήματος της Washington, η WSCG, ανακοίνωσε πως εκκρεμεί ένα ένταλμα που σχετίζεται με υπόθεση παράνομης διεξαγωγής ιπποδρομιών στην Πολιτεία. Στην ίδια υπόθεση εντοπίστηκαν και δεκάδες παράνομα στοιχήματα στις ιπποδρομίες.

 Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Πολιτεία, όχι μόνον στους φορείς των νόμιμων ιπποδρομιών, αλλά και σε εκείνους της αγοράς στοιχήματος. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι οι παράνομες πράξεις διεξάγονταν εδώ και μήνες και πλέον η Δικαιοσύνη ετοιμάζεται να απαγγείλει κατηγορίες.

 

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των σημερινών αγγλικών ιπποδρομιών

Τρεις από τις σημερινές αγγλικές ιπποδρομίες δίνουν στα μέλη της Ladbrokes την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η συγκεκριμένη προσφορά αυξάνει τις νικητήριες θέσεις των πλασέ σε 4 και ισχύει για επιλεγμένες κούρσες σε Lingfield και Kempton.

 Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα και να εξασφαλίσουν κέρδη, ακόμη κι αν τα άλογα της επιλογής τους δεν τερματίσουν στις πρώτες δύο θέσεις.

Novibet: Παρολί με ανταμοιβές στις σημερινές ιπποδρομίες

Τα μέλη της εταιρείας στοιχήματος Novibet έχουν σήμερα την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να τοποθετήσουν στις ιπποδρομίες παρολί που δεν υπόσχονται μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα τους αποφέρει επιπλέον κέρδη, αν είναι τυχεροί, ώστε να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

Στην Ιαπωνία για λογαριασμό της Paddy Power ο Ruby Walsh!

H ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power θέλει να ξεχωρίσει για μια ακόμη φορά στον τονέα του μάρκετινγκ, με αφορμή τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράγκμπι της Ιαπωνίας, και έστειλε τον επί χρόνια συνεργάτη και πρεσβευτή της, τον πολυνίκη πρωταθλητή των ιπποδρομιών Ruby Walsh στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, προκειμένου να συμμετάσχει στη νέα και πρωτότυπη καμπάνια της.

Νέα απο το διαδίκτυο