Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μηδενικός φόρος στα κέρδη των στοιχημάτων στις ιπποδρομίες της Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με τα στοιχήματά τους σε κορυφαίες ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, αλλά τα κέρδη αυτά υπόκεινται σε φορολογία, σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο. Ο νόμος αυτός έχει αυξήσει τις περιπτώσεις των κερδών που φορολογούνται, αλλά η Bet365 έχει αναλάβει να καλύψει τυχόν έξοδα που θα προκύψουν.

Με άλλα λόγια, η Bet365 θα πληρώνει στο εξής τους φόρους που προκύπτουν από τα κερδισμένα στοιχήματα των μελών της. Ακόμα και οι παίχτες που θα κερδίζουν περισσότερα από 100 ευρώ ανά δελτίο θα εισπράττουν το 100% των κερδών τους, χωρίς να παρακρατείται ο φόρος.

 

Η φορολογική πρωτοβουλία της Bet365

 Κάθε παίχτης που κερδίζει αρκετά χρήματα μέσω ενός δελτίου είναι πλέον υποχρεωμένος να στερείται ένα ποσοστό, το οποίο καταλήγει ως φόρος στα δημόσια ταμεία. Το ποσοστό αυτό το παρακρατά η ίδια η στοιχηματική και το αποδίδει στο ελληνικό Δημόσιο.

 Ωστόσο, η πρωτοβουλία της Bet365 σημαίνει ότι οι παίχτες που κερδίζουν χρήματα στις ιπποδρομίες δεν είναι υποχρεωμένοι να ασχολούνται με τη φορολογία. Όσα χρήματα κι αν κερδίσουν, θα τα εισπράξουν στο ακέραιο και η Bet365 θα αναλάβει να πληρώσει τον φόρο που απαιτείται από τα δικά της ταμεία.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Παραμένει χορηγός δημοφιλούς διαδικτυακής εκπομπής ιπποδρομιών η Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 έχει έντονη παρουσία στον τομέα των αγγλικών ιπποδρομιών και έχει προχωρήσει σε μια σειρά από χορηγίες προς το άθλημα, εντός και εκτός των ιπποδρομίων. Μεταξύ άλλων, αποτελούσε την προηγούμενη σεζόν και χορηγό της δημοφιλούς διαδικτυακής εκπομπής Upping the Ante, η οποία επικεντρώνεται στις αγγλικές ιπποδρομίες.

Σε κοινωνικούς σκοπούς τα κέρδη από επιλεγμένα στοιχήματα του Grand National

Πριν την έναρξη του Grand National, οι στοιχηματικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου, σε συνεργασία με τους βουλευτές της χώρας, ανακοίνωσαν μια νέα πρωτοβουλία, προκειμένου να ενισχύσουν κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η πρωτοβουλία αυτή ήθελε τους βουλευτές να τοποθετούν στοιχήματα στις ιπποδρομίες και να δωρίζουν έπειτα τα κέρδη σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ιπποδρομίες με αμαξίδιο στο ιπποδρόμιο Arizona Downs

Το ιπποδρόμιο Arizona Downs δε φιλοξενούσε μέχρι πρότινος ιπποδρομίες με αμαξίδιο, αλλά αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα, χάρη στην παρέμβαση της εταιρείας Watchand Wager. Η συγκεκριμένη εταιρεία προσφέρει νόμιμα υπηρεσίες στοιχήματος, αλλά ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώνει στο εξής και ιπποδρομίες με αμαξίδιο στο συγκεκριμένο ιπποδρόμιο.

Ενισχύει τα κέρδη των αγγλικών ιπποδρομιών η εταιρία στοιχήματος BetFred

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που θέλουν σήμερα να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας έχουν μια συμφέρουσα ευκαιρία που προσφέρει η εταιρία στοιχήματος BetFred. Η εν λόγω ευκαιρία έχει τη μορφή προσφοράς, η οποία υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες κούρσες και καλύψουν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται.

Νέα χορηγία της BetVictor στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η εταιρεία στοιχημάτων BetVictor ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς τις αγγλικές χορηγίες και πλέον θα στηρίζει έμπρακτα μια σειρά από κούρσες που θα διεξάγονται στο ιπποδρόμιο του Newbury. Συγκεκριμένα, η BetVictor θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό 41 κουρσών που θα διεξαχθούν στο Newbury μέσα στο 2021, ανάμεσα στις οποίες και η σημαντικότερη του ιπποδρομίου: το Gold Cup.

Και σε HD οι ζωντανές μεταδόσεις της SIS στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η SIS θεωρείται ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες ζωντανών μεταδόσεων ιπποδρομιών σε ολόκληρο τον κόσμο και μεταξύ άλλων λειτουργεί νόμιμα και στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπου προσφέρει τις υπηρεσίες της σε στοιχηματικά πρακτορεία με τα οποία συνεργάζεται. Σύντομα, μάλιστα, κάποια από αυτά τα πρακτορεία θα είναι για πρώτη φορά σε θέση να μεταδίδουν ζωντανά ιπποδρομίες από όλον τον κόσμο σε υψηλή ανάλυση.

Δωρεάν μετάδοση ιπποδρομιών στη William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill δίνει πλέον στα μέλη της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και δωρεάν ιπποδρομίες από όλον τον κόσμο, μέσω της υπηρεσίας Betting TV. Έτσι, οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν πλέον να παρακολουθούν ζωντανά τις ιπποδρομίες από όλον τον κόσμο, όχι μόνο μέσω ραδιοφώνου, αλλά και live streaming.

 

Ανταμοιβές φέρνουν τα σημερινά στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες της Interwetten

Τα μέλη της Interwetten έχουν σήμερα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες που διεξάγονται στην ιστοσελίδα της και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια σειρά από ανταμοιβές. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της και να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες.

 Η νέα προσφορά της Interwetten ισχύει έως απόψε στις 23:59 και έως τότε οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας τουλάχιστον 100 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή.

 

Σημαντικά μειωμένα τα κέρδη της ARC για το 2018

Η διοργανώτρια Αρχή των αγγλικών ιπποδρομιών, ARC (Arena Racing Corporation), ανακοίνωσε πως τα κέρδη της για το 2018 εμφανίστηκαν μειωμένα. Η μείωση, μάλιστα, ήταν αρκετά σημαντική, σε σχέση με τα κέρδη του 2017, αφού αγγίζει το 50%!

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, η μείωση των κερδών οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση των χρηματικών επάθλων για τις ιπποδρομίες των 2018, αλλά και στα λειτουργικά της έξοδα (μισθοί, εργασίες κτλ.).

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της ARC για το 2018

Ελαφρώς ανανεωμένη η ιστοσελίδα της Bet365

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365 πραγματοποίησε πρόσφατα κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή της. Πρόκειται για κάποιες πολύ μικρές αισθητικές αλλαγές, οι οποίες είναι σχεδόν ανεπαίσθητες, αλλά εξυπηρετούν αποτελεσματικά τον σκοπό τους: να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και ακόμα λιγότερους αντιπερισπασμούς στους παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε ιπποδρομίες και σε άλλα αθλήματα.

Stoiximan: Νέες ανταμοιβές για όσους στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες

Ο Stoiximan ανανέωσε την προσφορά που ανακοινώνει για όσα μέλη του στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες και υπόσχεται για μία ακόμη εβδομάδα να ανταμείψει όσους αναλάβουν τη σχετική αποστολή και την εκπληρώσουν. Το Stoiximan Mission αυτής της εβδομάδας ζητά από τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες και, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, υπόσχεται να τους ανταμείψει με τρία διαφορετικά έπαθλα!

 

Τα κατάλληλα στοιχήματα και οι ανταμοιβές της προσφοράς

Αντιδράσεις στον κόσμο του στοιχήματος για το τελικό αποτέλεσμα του Kentucky Derby

Το φετινό Kentucky Derby έληξε με αρκετά αμφιλεγόμενο τρόπο, αφού οι κριτές αποφάσισαν να αποκλείσουν τον αρχικό νικητή, Maximum Security, και να δώσουν τη νίκη στο Country House, το οποίο τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Η συγκεκριμένη απόφαση κρίθηκε σωστή από τους περισσότερους, αλλά προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον κόσμο του στοιχήματος.

Συνεχίζονται οι ανταμοιβές της BetFair για τα παρολί στις ιπποδρομίες

Η BetFair καλύπτει έναν μεγάλο αριθμό ιπποδρομιών ανά τον κόσμο, ακόμα και αυτές τις ημέρες, που οι επιλογές είναι περιορισμένες, και παράλληλα δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές, χάρη σε μια σταθερή προσφορά. Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις ιπποδρομίες, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

Ανανεώθηκε το κρατικό μονοπώλιο στο ιπποδρομιακό στοίχημα στη Νορβηγία

Η Νορβηγία συνεχίζει να επιμένει στη διατήρηση του κρατικού μονοπωλίου σε όλα τα τυχερά παιχνίδια και το ιπποδρομιακό στοίχημα δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Πρόσφατα, μάλιστα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε την ανανέωση της αποκλειστικής άδειας που έχει η κρατική εταιρεία Norsk Rikstoto στον τομέα του ιπποδρομιακού στοιχήματος.

Νέες επιλογές στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες από την Bet365

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Bet365 προσφέρει εδώ και πολύ καιρό τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε μια μεγάλη γκάμα ιπποδρομιών ανά τον κόσμο και τα μέλη της είναι σε θέση να τοποθετούν προβλέψεις σε δημοφιλείς αγορές, μα και σε πιο ιδιαίτερες πτυχές των κουρσών. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει να συνδυάσουν τη συνηθισμένη αγορά του each way με μια ασυνήθιστη δυνατότητα, που επιτρέπει στους παίχτες να φέρουν το στοίχημα ακριβώς στα μέτρα τους.

Ιστορία των ιπποδρομιών στην Ελλάδα

Εκ των αρχαιοτέρων αθλημάτων στην Ελλάδα, οι ιπποδρομίες, αναπτύχθηκαν στα Αρχαία χρόνια και συνεχίζονται μέχρι και στις ημέρες μας, επιδεχόμενες μικρές αλλαγές και προσαρμοζόμενες στις συνθήκες της κάθε εποχής! Από τους αγώνες της Κλασσικής Αθήνας τον 5ο αιώνα π.Χ., μέχρι τον Ιππόδρομο του Μαρκοπούλου Αττικής στον 21ο αιώνα, παραμένει ένα άθλημα/σπορ, με φανατικούς φίλους!

Παρολί με ανταμοιβές στις ιπποδρομίες της Novibet

Τα μέλη της Novibet που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες έχουν σήμερα τη σπάνια ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια προσφορά και να διεκδικήσουν ανταμοιβές μαζί με τα κέρδη τους. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για όλα τα διαθέσιμα αθλήματα στη Novibet (επομένως και για τις ιπποδρομίες) και υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Aυξήθηκαν τα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Γαλλία

Μια νέα έρευνα, η οποία στηρίζεται στα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική ρυθμιστική Αρχή της αγοράς στοιχήματος, η ANJ (l’Autorité Nationale des Jeux), δείχνει ότι το 2020 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το ιπποδρομιακό στοίχημα στη Γαλλία. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, άλλωστε, σημειώθηκε μια μεγάλη αύξηση στον τζίρο και στα έσοδα του γαλλικού ιπποδρομιακού στοιχήματος, με αποτέλεσμα να καταρριφθούν παλιότερα ρεκόρ.

Χορηγός του King George VI Christmas Festival η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στο πρόγραμμα χορηγιών της προς τις αγγλικές ιπποδρομίες και πλέον αποτελεί το νέο χορηγό του σημαντικότερου φεστιβάλ ιπποδρομιών του Kempton, του King George VI Christmas Festival. Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου φεστιβάλ διεξάγεται και η δεύτερη σημαντικότερη ιπποδρομία της Κατηγορίας 1 στην Αγγλία (μετά το Gold Cup του Cheltenham), το King George VI Chase, το οποίο μέχρι πρότινος χορηγούταν από την εταιρεία στοιχημάτων 32Red της Kindred.

 

Αποζημιώση στη δεύτερη θέση στις αγγλικές ιπποδρομίες η William Hill

Η William Hill ενεργοποίησε και σήμερα την προσφορά της που απευθύνεται σε όσους τοποθετούν στοιχήματα στις αγγλικές ιπποδρομίες και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, εξαιτίας του ότι το άλογο τους δε θα έχει τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη. Η σημερινή προσφορά της William Hill ισχύει για τις κούρσες σε δύο ιπποδρόμια: του Sandown και του Hamilton.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της William Hill

Αναβαθμίζεται η υπηρεσία καταγγελιών της BHA για τις αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA (British Horseracing Authority) αναβάθμισε την υπηρεσία που επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να καταγγείλουν κακώς κείμενα και παραβάσεις στις αγγλικές ιπποδρομίες. Αν και μέχρι πρόσφατα η συγκεκριμένη υπηρεσία χρησιμοποιούνταν μόνο για συγκεκριμένου τύπου καταγγελίες, θα περιλαμβάνει στο εξής κάθε είδους καταγγελία που αφορά στις διατάξεις της διοργανώτριας Αρχής περί ακεραιότητας του αθλήματος.

Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στις εικονικές ιπποδρομίες της Betshop

Η Betshop δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν σε ένα πλήθος κουρσών στις εικονικές ιπποδρομίες και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη και στην περίοδο των εορτών. Το μόνο που χρειάζονται, άλλωστε, είναι τύχη και χρήματα στον λογαριασμό τους. Όσοι, μάλιστα, πραγματοποιήσουν επαναφόρτιση του λογαριασμού τους τις επόμενες ημέρες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κι ένα πριμ 25%, το οποίο θα τους αποφέρει επιπλέον χρήματα.

 

Όροι διεκδίκησης του πριμ επαναφόρτισης

Νέα στατιστικά ιπποδρομιών στις στοιχηματικές ιστοσελίδες

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες μέσω συγκεκριμένων ιστοσελίδων θα είναι πλέον σε θέση να βλέπουν και κάποια βασικά στατιστικά πριν την έναρξη κάθε κούρσας. Κάποιες από τις ιστοσελίδες που προσφέρουν στοίχημα στις αγγλικές ιπποδρομίες προχώρησαν σε μια νέα συμφωνία με την Racing Post και πλέον θα προσφέρουν και κάποια στατιστικά στοιχεία μαζί με τις αποδόσεις κάθε ιπποδρομίας.

 

Νέα στατιστικά από την Racing Post

Στοίχημα σε ιπποδρομίες

Πληροφορίες για ιπποδρομιες και όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε στοίχημα στις καλύτερες στοιχηματικες εταιριες για ιπποδρομιες.

Η σελίδα μας παρέχει πληροφορίες για τους κύριους τύπους ιπποδρομιακού στοιχήματος, καθώς και για τα σημαντικότερα ιπποδρόμια και ιπποδρομιακά φεστιβάλ ανά τον κόσμο.

Ενισχυμένες αποδόσεις στο Cheltenham από την Paddy Power

H Paddy Power συνεχίζει να ανακοινώνει προσφορές για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στις ιπποδρομίες του Cheltenham Festival και τους επιτρέπει όχι μόνο να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, υποσχόμενη επιστροφές χρημάτων σε επιλεγμένες κούρσες, αλλά και να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη, ενισχύοντας τις αποδόσεις σε κάθε κούρσα.

Mειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες κούρσες μετ’ εμποδίων στην Betbright

Για μια ακόμη ημέρα, το ενδιαφέρον των περισσότερων λάτρεων των αγγλικών ιπποδρομιών θα στραφεί στις κούρσες μετ’ εμποδίων, καθώς διεξάγονται αρκετές ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες, σε ιπποδρόμια όπως αυτά των Huntingdon, Market Rasen και Taunton. Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην Betbright και στοιχηματίσουν στις συγκεκριμένες ιπποδρομίες, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 Άλλωστε, η Betbright ανακοίνωσε σήμερα μια προσφορά που υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Πανέτοιμο για το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham το αγγλικό αμοιβαίο στοίχημα

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο, η IK Tote Group, δηλώνει πανέτοιμη να υποδεχθεί το κορυφαίο φεστιβάλ ιπποδρομιών της χώρας, το Cheltenham. Οι υπεύθυνοι έχουν ήδη ξεκινήσει να ανακοινώνουν τις κορυφαίες υπηρεσίες που θα παρέχουν στους λάτρεις των ιπποδρομιών, ενώ ξεκίνησαν και μια πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια.

Titanbet: Ένα δωρεάν στοίχημα για κάθε 10 μέσω κινητού

Οι ιπποδρομίες αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στην Titanbet και τα μέλη της ιστοσελίδας  στοιχήματος έχουν δεκάδες ευκαιρίες καθημερινά, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους. Οι παίχτες που χρησιμοποιούν το κινητό τους, μάλιστα, έχουν πλέον την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Νέες δυνατότητες στο mobile app της Novibet

Η Novibet έχει σχεδιάσει ένα κορυφαίο mobile app, το οποίο – όπως και η ιστοσελίδα της – δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε πραγματικές και εικονικές ιπποδρομίες και να εκμεταλλεύονται κορυφαίες υπηρεσίες. Κάποιες από τις υπηρεσίες, μάλιστα, είναι αποκλειστικές στην περίπτωση του app.

 Οι υπηρεσίες αυτές έχουν βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο app της Novibet, ενώ παράλληλα έχουν αυξηθεί κιόλας. Όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μέσω του app, λοιπόν, μπορούν να εκμεταλλεύονται νέες και βελτιωμένες δυνατότητες που ενισχύουν τη στοιχηματική εμπειρία τους.

Ενισχυμένες οι virtual ιπποδρομίες της Betrebels

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betrebels δεν καλύπτει στοιχηματικά τις πραγματικές ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, αλλά έχει φροντίσει να καλύψει αυτό το κενό, προσφέροντας στα μέλη της άφθονες ευκαιρίες καθημερινά, προκειμένου να στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες. Η Betrebels, μάλιστα, έχει ενισχύσει τον τομέα των virtual ιπποδρομιών και προσφέρει αρκετές διαφορετικές επιλογές στα μέλη της.

Νέα απο το διαδίκτυο