Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ευκαιρίες για ανταμοιβές φέρνουν τα παρολί στις ιπποδρομίες της Novibet

Τα μέλη της Novibet μπορούν να στοιχηματίζουν καθημερινά σε μια σειρά από αγγλικές ιπποδρομίες και να συνδυάζουν τις επιλογές τους σε παρολί, προκειμένου να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη. Ειδικά σήμερα, όμως, οι παίχτες που τοποθετούν παρολί στις ιπποδρομίες μπορούν να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή, αρκεί να καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της νέας προσφοράς της Novibet.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

 Οι παίχτες που θα δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά της Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις ιπποδρομίες, προκειμένου να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι παρολί 4 σημείων και άνω και να έχουν αξία 10 ευρώ. Επιπλέον, θα πρέπει να συνοδεύονται από συνολική απόδοση 5.00 και άνω. Εφόσον καλύπτονται οι παραπάνω προϋποθέσεις, τα παρολί θα αποφέρουν μια ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 Η ανταμοιβή αυτή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο με συγκεκριμένη αξία. Οι παίχτες που θα το κερδίσουν θα μπορούν έπειτα να το χρησιμοποιήσουν στην ιπποδρομία της επιλογής τους, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν χωρίς περιορισμούς από τον λογαριασμό τους.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Στοίχημα χωρίς ρίσκο για την πρώτη κούρσα του Cheltenham στην Paddy Power

H αντίστροφη μέτρηση για το κορυφαίο φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham έχει αρχίσει και οι λάτρεις των ιπποδρομιών ήδη έχουν ξεκινήσει το “ζέσταμα”, τοποθετώντας στοιχήματα σε ιπποδρομίες του φεστιβάλ και μη. Όσοι, μάλιστα, εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της Paddy Power θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, προκειμένου να το τοποθετήσουν στην ιπποδρομία που θα ανοίξει την αυλαία του φεστιβάλ, τη Supreme Novices Hurdle.

Betbright: Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες μετ΄ εμποδίων

Αν και οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος έχουν αυτές τις ημέρες στραμμένα τα βλέμματά τους στο ποδόσφαιρο, στην Αγγλία διεξάγονται αρκετές ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες. Ανάμεσά τους, μάλιστα, κατέχουν περίοπτη θέση οι σημερινές ιπποδρομίες μετ’ εμποδίων, οι οποίες δεν υπόσχονται μόνο μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στα μέλη της Betbright, αλλά και κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Κορυφαία χορηγία προς τις ιπποδρομίες ανακοίνωσε η Novibet

Η Novibet έχει καταφέρει να επεκτείνει, όχι μόνον τις επιχειρήσεις της, αλλά και τις χορηγίες της, και εκτός συνόρων και πρόσφατα ανακοίνωσε μια μεγάλη επιτυχία στην αγορά της Ιρλανδίας, όπου έχει παρουσία. Η Novibet θα αποτελεί χορηγό του ιπποδρομιακού φεστιβάλ Tattersalls Irish Guineas, το οποίο διεξάγεται φέτος στις 26-28 Μαΐου.

Nέες εικονικές ιπποδρομίες στην ιστοσελίδα της Interwetten

H Interwetten θα προσθέσει σύντομα ένα νέο παιχνίδι εικονικών ιπποδρομιών στην ιστοσελίδα της και θα αυξήσει τις επιλογές που έχουν τα μέλη της, χάρη στις virtual ιπποδρομίες της Golden Race. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει σχεδιάσει μια σειρά από υπερσύγχρονες εικονικές ιπποδρομίες και σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε αυτές (αλλά και να τις παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο) και τα μέλη της Interwetten.

 

Οι νέες εικονικές ιπποδρομίες της Interwetten

Ακόμη καλύτερος ο στοιχηματισμός στις ιπποδρομίες μέσω της Coral

Η εταιρεία στοιχημάτων Coral δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν σε ένα πλήθος ιπποδρομιών καθημερινά, αλλά και να βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία τους (μα και τις ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών), χάρη σε κάποιες κορυφαίες υπηρεσίες, όπως η ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming και οι εγγυημένες αποδόσεις.

 Οι δύο υπηρεσίες, μάλιστα, βελτιώθηκαν ακόμη περισσότερο πρόσφατα, με αποτέλεσμα ο στοιχηματισμός στις ιπποδρομίες μέσω της Coral να έχει γίνει ακόμη καλύτερος.

 

Οι βελτιώσεις στις υπηρεσίες της Coral

Πέντε θέσεις στο Grand National πληρώνει η Paddy Power

Μπορεί το Grand National να βρίσκεται ακόμη μακριά – ξεκινά, άλλωστε, στις αρχές Απριλίου και προηγείται το φεστιβάλ του Cheltenham τον Μάρτιο – αλλά η Paddy Power δε μοιάζει διατεθειμένη να χάσει καιρό και ήδη ανακοίνωσε την πρώτη της προσφορά για το φεστιβάλ.

 

Στην τελική ευθεία το νέο αμοιβαίο στοίχημα στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες ετοιμάζονται να περάσουν σε μια νέα εποχή, κατά την οποία θα διεξάγονται χωρίς το ιστορικό Tote, το αμοιβαίο στοίχημα που διεξάγεται τα τελευταία 90 χρόνια στη χώρα! Το Tote θα αντικατασταθεί από ένα νέο σύστημα αμοιβαίου στοιχήματος, με το όνομα Britbet, από τα ιπποδρόμια της χώρας που “επαναστάτησαν” απέναντι στο Tote της BetFred.

Για το μεγαλύτερο στοίχημα στον κόσμο ετοιμάζονται στη Νέα Ζηλανδία!

Μια τεράστια ομάδα λάτρεων των ιπποδρομιών στη Νέα Ζηλανδία σκέφτεται να τοποθετήσει το μεγαλύτερο στοίχημα στον κόσμο, στην αυριανή ιπποδρομία Karaka Million! Πρόκειται για μια ομάδα 1000 ατόμων, ένα… συνδικάτο στοιχηματισμού, το οποίο ονομάζεται Boys Get Paid και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στον τομέα των παγκόσμιων ιπποδρομιών.

 Η κούρσα Karaka Million, από την άλλη, είναι μία από τις κορυφαίες της Νέας Ζηλανδίας και αυτή με το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο, αφού μοιράζει 1 εκατομμύριο δολάρια στους νικητές.

 

Μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού από την Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes στρέφει σήμερα το βλέμμα της στις ιπποδρομίες του Newcastle και επιλέγει μία από αυτές, προκειμένου να ανακοινώσει τη νέα της προσφορά. Πρόκειται για μια ευκαιρία που δίνουν οι υπεύθυνοι στους παίχτες, προκειμένου να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο.

Ενισχύει την “αντιπαλότητα” Άγγλων και Ιρλανδών το νέο διαφημιστικό σποτ της Paddy Power

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του ετήσιου φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham είναι και η “αντιπαλότητα” ανάμεσα σε Άγγλους και Ιρλανδούς, οι οποίοι κάθε χρόνο περιμένουν να μάθουν ποια πλευρά θα εξασφαλίσει τις περισσότερες νίκες στις κούρσες. Η αντιπαλότητα αυτή, μάλιστα, βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου χιουμοριστικού διαφημιστικού σποτ της Paddy Power για το φεστιβάλ.

Ανταμείβει τα σημερινά παρολί των ιπποδρομιών η BetFair

Tα μέλη της BetFair έχουν σήμερα την ευκαιρία να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί στις ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή, παράλληλα με τα κέρδη τους. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα εξασφαλίσουν την εν λόγω ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν οι προβλέψεις τους επιβεβαιωθούν ή διαψευστούν.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς

Νέες εικονικές ιπποδρομίες στη Betsafe

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών δε μπορούν να στοιχηματίσουν σε πραγματικές κούρσες μέσω της στοιχηματικής εταιρίας Betsafe, αλλά πλέον έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη στις εικονικές ιπποδρομίες, χάρη στη νέα πλατφόρμα της ιστοσελίδας. Η νέα πλατφόρμα προσφέρει την ευκαιρία στοιχηματισμού σε διάφορα αθλήματα και ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν, φυσικά, οι ιπποδρομίες.

Betbright: Τριπλή προσφορά για τις σημερινές ιπποδρομίες του Grand National!

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National έχει ήδη ξεκινήσει και το ίδιο συμβαίνει και με το πρόγραμμα προσφορών διάφορων εταιρειών του στοιχήματος, οι οποίες υπόσχονται συνήθως μειωμένο ρίσκο σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Ειδικά όσοι διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betbright και τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τρεις σχετικές προσφορές!

 

Οι τρεις προσφορές της Betbright στο Grand National

Είδη ιπποδρομιών

Αν και στην Ελλάδα ο Ιππόδρομος προσφέρεται προς στοιχηματισμό μόνο για επίπεδες κούρσες (flat), στο εξωτερικό οι ιπποδρομίες με εμπόδια (steeplechase ή jump) είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ιπποδρομίες με άμαξες (αμαξίδια trot). Τα παραπάνω αποτελούν και τα τρία είδη κουρσών στις πιο γνωστές ιπποδρομίες.

Αυξήθηκαν τα online στοιχήματα στις ιπποδρομίες στη Γαλλία

Οι Γάλλοι παίχτες δε σταμάτησαν να στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, παρά τις δυσκολίες και τους περιορισμούς που έφερε το 2020, και ξεπέρασαν τον σημαντικότερο από αυτούς – το κλείσιμο των πρακτορείων στοιχήματος – καταφεύγοντας στο online στοίχημα, το οποίο απέφερε σημαντικά έσοδα και στον τομέα των ιπποδρομιών. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ANJ (L’Autorité nationale des Jeux), η αγορά online στοιχήματος της Γαλλίας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ εσόδων μέσα στο 2020 και το στοίχημα στις ιπποδρομίες έπαιξε έναν διόλου ευκαταφρόνητο ρόλο σε αυτό.

 

Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένη ιπποδρομία από την Paddy Power

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 16:25, διεξάγεται η ιπποδρομία Long Walk Hurdle στο ιπποδρόμιο του Ascot και τα μέλη της Paddy Power που θέλουν να στοιχηματίσουν σε αυτή μπορούν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας και να ρισκάρουν λιγότερο τα χρήματά τους. Ακόμη κι αν χάσουν υπό προϋποθέσεις, άλλωστε, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού και να προσπαθήσουν να ρεφάρουν.

Επιστρέφει το Betshop Bomb στην ιστοσελίδα στοιχημάτων της Betshop

Η Betshop επαναφέρει σε τακτά χρονικά διαστήματα έναν διαγωνισμό με το όνομα Betshop Bomb και δίνει στα μέλη της, που στοιχηματίζουν ακόμη και στις εικονικές ιπποδρομίες, την ευκαιρία να διεκδικήσουν πλούσια χρηματικά έπαθλα, χωρίς καν να ρισκάρουν κάποιο ποσό, στοιχηματίζοντας σε κάποιο γεγονός. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός επιστρέφει την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 18:00 το απόγευμα, και υπόσχεται να μοιράσει μεγάλα ποσά στους τυχερούς.

 

Η διεξαγωγή του Betshop Bomb

Μειωμένο ρίσκο στις ιρλανδικές ιπποδρομίες προσφέρει η Paddy Power

Oι ιρλανδικές ιπποδρομίες συνεχίζουν να διεξάγονται (αν και κεκλεισμένων των θυρών) και η Paddy Power συνεχίζει να τις καλύπτει στοιχηματικά και να ανακοινώνει και σχετικές προσφορές, που μπορούν να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις των μελών της. Μια τέτοια προσφορά ισχύει και σήμερα για μια επιλεγμένη κούρσα των ιρλανδικών ιπποδρομιών: αυτή που διεξάγεται στις 17:30 (ώρα Ελλάδας) στο ιπποδρόμιο του Clonmel.

Μειώνει τα περσινά πρόστιμα του Royal Ascot η UKGC

Μετά τη λήξη του περσινού φεστιβάλ ιπποδρομιών του Royal Ascot, η UKGC αποφάσισε να τιμωρήσει αυστηρά εφτά εταιρείες στοιχήματος, οι οποίες επέτρεψαν σε έναν 16χρονο να τοποθετήσει στοιχήματα στις κούρσες. Η τιμωρία των εταιρειών, που διατηρούσαν πρακτορεία μέσα στο ιπποδρόμιο του Ascot ήταν ένα υψηλό πρόστιμο, το οποίο ισούταν με το 2,5% των μεικτών κερδών τους.

Στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες: Σκορ Πλασέ 4, 6, 7

Οι ιπποδρομίες προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού από όσες θα μπορούσε να φανταστεί κανείς – ιδιαίτερα οι λιγότερο έμπειροι παίχτες του στοιχήματος. Άλλωστε, οι διαθέσιμοι τύποι στοιχημάτων, στον τομέα των σταθερών αποδόσεων, αλλά και του αμοιβαίου στοιχήματος, είναι αρκετοί και δεν περιορίζονται στους νικητές κάθε ιπποδρομίας.

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο μέσω κινητού στις ιπποδρομίες μοιράζει η Betbright

Τα μέλη της Betbright που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μέσω του κινητού τους έχουν αυτές τις ημέρες τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Η νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις ιπποδρομίες μέσω του ειδικού app για το κινητό. Και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Επιπλέον θέσεις στις ιπποδρομίες πληρώνει η εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes

Οι επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρει σήμερα στις ιπποδρομίες η Ladbrokes είναι πολλές και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν λιγότερα ή περισσότερα κέρδη, ανάλογα με τις προβλέψεις τους και το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να λάβουν. Κάποιοι από αυτούς, όμως, μπορούν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες κούρσες με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

Τις αγγλικές ιπποδρομίες απειλεί η παράταση των περιοριστικών μέτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ξανά αντιμέτωπη με την αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας και οι αρμόδιοι αποφάσισαν την παράταση των περιοριστικών μέτρων, αλλά και την προσθήκη νέων, από τις 22 Σεπτεμβρίου. Ειδικά η παράταση των μέτρων, όμως, αναμένεται να βλάψει σοβαρά τις αγγλικές ιπποδρομίες, οι οποίες ετοιμάζονταν για την επιστροφή των θεατών στις κερκίδες.

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Kentucky Derby

To Kentucky Derby δεν αποτελεί μόνο το δημοφιλέστερο φεστιβάλ ιπποδρομιών των ΗΠΑ, αλλά και ένα από τα πιο γνωστά στον κόσμο. Πρόκειται για ένα τεράστιο σε μέγεθος και διάρκεια φεστιβάλ γενικού ενδιαφέροντος που ολοκληρώνεται με τη θρυλική πλέον ιπποδρομία του Kentucky Derby.

 Το φεστιβάλ αποτελείται από δεκάδες εκδηλώσεις, εντός και εκτός του τομέα των ιπποδρομιών και ολοκληρώνεται το πρώτο Σάββατο του Μαΐου, με την ομώνυμη ιπποδρομία. Το 2017, η κούρσα του Kentucky Derby έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 6 Μαΐου.

 

Η ιστορία του φεστιβάλ

Χορηγός στις ιπποδρομίες του Dundalk η Titanbet

Η Titanbet ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία χορηγίας που υπέγραψε με τους υπεύθυνους του ιπποδρομίου Dundalk στην Ιρλανδία. Η νέα συμφωνία καθιστά την εταιρεία του στοιχήματος μεγάλο χορηγό σε ιπποδρομίες που θα διεξαχθούν μέσα στο 2016.

 

Μειώθηκαν τα έσοδα από το στοίχημα στις σουηδικές ιπποδρομίες

Η σουηδική ATG (AB Trav och Galopp), η εταιρεία που διατηρεί τα αποκλειστικά δικαιώματα παροχής στοιχηματικών υπηρεσιών στις σουηδικές ιπποδρομίες, ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου του 2022 και οι επιδόσεις της δεν ήταν ιδιαίτερα καλές. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, άλλωστε, τα έσοδά της από τα στοιχήματα στις ιπποδρομίες μειώθηκαν κατά τη διάρκεια του τριμήνου.

Επιστροφή χρημάτων στο φεστιβάλ Cheltenham από την Paddy Power

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών ετοιμάζονται για ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χρονιάς: το Cheltenham, το οποίο διεξάγεται φέτος στις 14-17 Μαρτίου. Παράλληλα, φυσικά, ετοιμάζονται και οι ιστοσελίδες του στοιχήματος, οι οποίες όχι μόνο έχουν ήδη ανακοινώσει τις πρώτες αποδόσεις, αλλά υπόσχονται και προσφορές για όσους στοιχηματίσουν στις κούρσες του φεστιβάλ.

 

Καθημερινή επιστροφή χαμένων χρημάτων

Αποζημιώνει τον δεύτερο στις αγγλικές ιπποδρομίες η στοιχηματική εταιρία William Hill

Η William Hill επαναφέρει σήμερα μια από τις αγαπημένες προσφορές για τις ιπποδρομίες και υπόσχεται να μειώσει αποτελεσματικά το ρίσκο σε επιλεγμένες κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών. Η σημερινή προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις επιλεγμένες κούρσες, υπό την προϋπόθεση ότι το άλογο της επιλογής τους δε θα τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

Χωρίς χορηγό μένει το Gold Cup

Χωρίς χορηγό απέμεινε μια από τις πλέον σημαντικές διοργανώσεις των αγγλικών ιπποδρομιών, το Gold Cup. Η εξαιρετικά δημοφιλής κούρσα μετ’ εμποδίων διεξάγεται κάθε Μάρτιο στο πλαίσιο του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham και τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνταν με τη χορηγία της BetFred.

Ενισχύεται η επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Fonbet

Τα μέλη της Fonbet που στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες μπορεί να χρειαστούν ανά πάσα στιγμή κάποια απάντηση σε απορία τους ή λύση σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός λειτουργίας του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

 Η επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, μάλιστα, έχει ενισχυθεί στην Fonbet και οι παίχτες μπορούν να επικοινωνούν με τρεις διαφορετικούς τρόπους, με όλους να υποστηρίζουν την ελληνική γλώσσα.

 

Η επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών

Νέα απο το διαδίκτυο