Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Νέες εικονικές ιπποδρομίες στη Betsafe

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών δε μπορούν να στοιχηματίσουν σε πραγματικές κούρσες μέσω της στοιχηματικής εταιρίας Betsafe, αλλά πλέον έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη στις εικονικές ιπποδρομίες, χάρη στη νέα πλατφόρμα της ιστοσελίδας. Η νέα πλατφόρμα προσφέρει την ευκαιρία στοιχηματισμού σε διάφορα αθλήματα και ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν, φυσικά, οι ιπποδρομίες.

Πρόκειται για εικονικές κούρσες που διεξάγονται κάθε μερικά λεπτά. Οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν σε ζωντανό χρόνο και να απολαύσουν ρεαλιστικό βίντεο και εξαιρετικά γραφικά. Παράλληλα, βέβαια, μπορούν και να στοιχηματίσουν σε αυτές, επιλέγοντας ανάμεσα σε κάποιες από τις δημοφιλέστερες αγορές. Συγκεκριμένα, η Betsafe καλύπτει τις εξής στις εικονικές ιπποδρομίες της: το γκανιάν, το πλασέ, το forecast και το tricast. Έτσι, οι επιλογές διεκδίκησης χρημάτων είναι πολλές.

 

Οι ευκαιρίες αυτές αυξάνονται ακόμη περισσότερο, χάρη στο γεγονός ότι κάθε νέα εικονική κούρσα ξεκινά κάθε μερικά λεπτά στην πλατφόρμα της Betsafe. Αυτό σημαίνει ότι διεξάγονται δεκάδες κούρσες καθημερινά και οι ευκαιρίες διεκδίκησης χρημάτων είναι άφθονες.

 

Τέλος, το αποτέλεσμα κάθε κούρσας δεν κρίνεται από την τύχη, αλλά από πραγματικά στατιστικά. Τα στατιστικά αυτά είναι διαθέσιμα στους λάτρεις των εικονικών ιπποδρομιών, ώστε να βασίζονται και στις ικανότητές τους και όχι μόνο στην τύχη.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Δωρεάν στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες από την Betbright

Η Betbright προσφέρει καθημερινά στα μέλη της τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας στις εικονικές ιπποδρομίες. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, μπορούν σε πολλές περιπτώσεις να έρθουν χωρίς ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς αυτής, κάθε παίχτης που στοιχηματίζει στις εικονικές ιπποδρομίες μπορεί να διεκδικήσει καθημερινά ένα δωρεάν στοίχημα και επιπλέον κέρδη, χωρίς να αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπος με το ρίσκο που συνοδεύει κάθε στοίχημα.

 

Nέα μέθοδος πληρωμών για τις ιπποδρομίες στη Novibet

Η Novibet προσφέρει στα μέλη της αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, αφού μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα σε πραγματικές ανά τον κόσμο, μα και εικονικές κούρσες στη σχετική ενότητα. Η μεγάλη ποικιλία, άλλωστε, είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Novibet, το οποίο είναι διαθέσιμο και σε άλλους τομείς, όπως αυτός των πληρωμών.

Περισσότερες πιθανότητες νίκης στα πλασέ προσφέρει σήμερα η Ladbrokes

Τα μέλη της Ladbrokes που θα στοιχηματίσουν σήμερα στις αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης τους, τοποθετώντας πλασέ στοιχήματα στις επιλεγμένες κούρσες και εκμεταλλευόμενα τη σημερινή της προσφορά. Η συγκεκριμένη προσφορά μειώνει το ρίσκο των πλασέ στοιχημάτων, αυξάνοντας τις νικητήριες θέσεις των πλασέ σε τρεις ιπποδρομίες.

Αυξάνεται η μέγιστη χωρητικότητα στα ιρλανδικά ιπποδρόμια

Η HRI (Horse Racing Ireland), η διοργανώτρια Αρχή των ιπποδρομιών στην Ιρλανδία, αποφάσισε να αυξήσει το ανώτατο όριο θεατών στις ιπποδρομίες, αφήνοντας μάλιστα την τελική απόφαση στα χέρια κάθε ιπποδρομίου. Συγκεκριμένα, η HRI αύξησε το ανώτατο όριο από τα 200 άτομα στα 500, αναφέροντας ότι κάθε ιπποδρόμιο θα μπορεί να αποφασίζει για το δικό του όριο, ανάλογα με τις δυνατότητές του.

Ιπποδρόμιο Chester

Ιπποδρόμιο ChesterΗ πίστα αγώνων με άλογα του Τσέστερ βρίσκεται στο Cheshire, μία κομητεία της βορειοδυτικής Αγγλίας, δίπλα στις όχθες του ποταμού Dee. Είναι η παλαιότερη του είδους της, αφού το συγκεκριμένο ιπποδρόμιο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον 16ο αιώνα.

Nέες άμεσες πληρωμές στις εικονικές ιπποδρομίες από τη Vistabet

Η Vistabet αποφάσισε να αναβαθμίσει μία από τις μεθόδους συναλλαγών που χρησιμοποιούν τα μέλη της, προκειμένου να μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους και να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες. Πρόκειται για τη μέθοδο των ηλεκτρονικών πληρωμών, η οποία πλέον πραγματοποιείται πιο άμεσα και χωρίς καμία προμήθεια.

 Συγκεκριμένα, όσα μέλη της Vistabet μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους μέσω τραπεζικής πληρωμής μπορούν να βλέπουν άμεσα τα χρήματά τους να εμφανίζονται, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν – ακόμα και τις μη εργάσιμες ημέρες.

 

Με περιορισμούς και μέτρα ασφαλείας συνεχίζουν οι ιρλανδικές ιπποδρομίες

Η HRI (Horse Racing Ireland) αποφάσισε πως οι ιρλανδικές ιπποδρομίες θα συνεχίσουν να διεξάγονται, τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες, αλλά φρόντισε να θέσει μια σειρά από περιορισμούς, οι οποίοι θα ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας κατά της εξάπλωσης του κορωναϊού. Το σημαντικότερο από τα μέτρα που ανακοίνωσε η HRI είναι η διεξαγωγή των κουρσών κεκλεισμένων των θυρών.

Επέκταση του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος εξετάζει η Βουλγαρία

Στη Βουλγαρία προσφέρονται νόμιμα αρκετά τυχερά παιχνίδια, στον online και στον επίγειο τομέα, ανάμεσα στα οποία και το αμοιβαίο στοίχημα στις ιπποδρομίες, για το οποίο η μόνη εταιρεία που έχει δικαίωμα να προσφέρει υπηρεσίες είναι η κρατική BST (Bulgarian Sports Totalisator). Η συγκεκριμένη εταιρεία, μάλιστα, αναμένεται να λάβει σύντομα έγκριση για να επεκτείνει τις επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα, όπως επιβεβαίωσε και η Εθνοσυνέλευση.

Novibet: Αποζημιώσεις για τα χαμένα mobile στοιχήματα στις ιπποδρομίες

Mια νέα προσφορά της Novibet υπόσχεται να αποζημιώσει όσα μέλη της τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα μέσω του mobile app, αν αυτό χάσει. Η προσφορά είναι διαθέσιμη και για όσους στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες και ουσιαστικά υπόσχεται να τους επιτρέψει να τοποθετήσουν το πρώτο mobile στοίχημα χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

H BetVictor εγκαινίασε τη νέα εποχή διαφημίσεων στις αγγλικές ιπποδρομίες

Πριν μερικές εβδομάδες, η BHA (British Horseracing Authority) αποφάσισε να επιτρέψει για πρώτη φορά την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων μέσω πινακίδων LED στις αγγλικές ιπποδρομίες. Η πρώτη στοιχηματική εταιρεία που άδραξε την ευκαιρία ήταν η BetVictor, η οποία εγκαινίασε τη νέα εποχή των σύγχρονων διαφημίσεων στα αγγλικά ιπποδρομία.

Nέο 24ωρο κανάλι μετάδοσης ιπποδρομιών λάνσαρε στη Ν. Αφρική η SIS

Η SIS αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής στατιστικών και μεταδόσεων ιπποδρομιών σε ολόκληρο τον κόσμο και η νέα επέκτασή της στην αγορά της Νότιας Αφρικής της προσφέρει νέες δυνατότητες ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, η SIS λάνσαρε ένα νέο online κανάλι, στο οποίο θα μεταδίδονται ιπποδρομίες 24/7!

 Το νέο κανάλι λανσαρίστηκε σε συνεργασία με την εταιρεία στοιχήματος Marshalls World of Sport και αναμένεται να εμπλουτίσει σε τεράστιο βαθμό την εμπειρία των παιχτών από τη Νότια Αφρική που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες της χώρας, αλλά και του υπόλοιπου κόσμου.

 

Ξανακλείνουν με κυβερνητική διαταγή επιλεγμένα ιπποδρόμια στη Γαλλία

Μια σειρά από γαλλικά ιπποδρόμια θα αναγκαστούν να κλείσουν ξανά τις πύλες τους, έχοντας συμπληρώσει μόνο 10 ημέρες από τότε που ξεκίνησαν ξανά να διοργανώνουν ιπποδρομίες. Μια νέα κυβερνητική απόφαση έκρινε ότι κάποια ιπποδρόμια δε μπορούν να λειτουργήσουν σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες κοινωνικής απομάκρυνσης και προστασίας από την πανδημία.

Νέα χορηγία της Betvictor προς τις αγγλικές ιπποδρομίες

Η στοιχηματική εταιρεία BetVictor αποτέλεσε τον επίσημο χορηγό μιας ακόμη αγγλικής ιπποδρομίας που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες στο ιπποδρόμιο του Newcastle. Η εταιρεία στοιχήματος ανακοίνωσε πριν δύο εβδομάδες τη νέα χορηγία της και ενίσχυσε την παρουσία της στο ιπποδρόμιο.

 Αναλυτικότερα, η Betvictor αποτέλεσε τον χορηγό της κούρσας Fighting Fifth Hurdle, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ιπποδρόμιο του Newcastle και ξεκίνησε επίσημα τη σεζόν του National Hunt.

 

Η νέα χορηγία της Betvictor

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Gold Cup Celebration

To φεστιβάλ Gold Cup Celebration αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού του βρετανικού φιλίππου κοινού και αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να παρακολουθήσουν κούρσες επίπεδου εδάφους και μετ' εμποδίων. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο, στα τέλη Απριλίου, στο ιπποδρόμιο Sandown Park, το οποίο βρίσκεται στα προάστια του Λονδίνου και στο πλαίσιό του διεξάγονται τέσσερις κούρσες.

Και στο διαδίκτυο επεκτείνεται το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στις ΗΠΑ

Το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα είναι νόμιμο εδώ και πολλά χρόνια στις ΗΠΑ, αλλά μόνον πρόσφατα είχε την ευκαιρία να επεκταθεί και εκτός των ιπποδρομίων και να προσφέρεται και μέσω του διαδικτύου. Η αρχή έγινε με το ιπποδρόμιο του Churchill Downs στο Kentucky, το οποίο προχώρησε σε μια ιστορική συμφωνία με την ιστοσελίδα στοιχημάτων DraftKings.

Νέα προσφορά στις virtual ιπποδρομίες ανακοίνωσε η Novibet

Η Novibet υπόσχεται και σήμερα να ανταμείψει όσα μέλη της στοιχηματίζουν, όχι στις πραγματικές, αλλά στις virtual ιπποδρομίες, και οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αρκεί να καλύψουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις. Η προσφορά ισχύει μόνο για τα σημερινά στοιχήματα στις εικονικές κούρσες και θα δώσει σε πολλούς την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Novibet;

Επιστροφή χαμένων χρημάτων στις ιπποδρομίες από την Paddy Power

H εταιρία στοιχήματος Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σήμερα στις ιπποδρομίες και συγκεκριμένα στην κούρσα 888Sports Stakes που πραγματοποιείται στις 16:10 (ώρα Ελλάδας) στο ιπποδρόμιο του York. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χρημάτων, η οποία μπορεί να επιστρέψει στους παίχτες που προχώρησαν σε λάθος πρόβλεψη έως και 50 ευρώ.

 

Νέο πρωτόκολλο διεξαγωγής των ελληνικών ιπποδρομιών για την προστασία από την πανδημία

Το ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου εξέδωσε πριν μερικές ημέρες ένα ανανεωμένο πρωτόκολλο διεξαγωγής των ιπποδρομιών, με βάση τα ισχύοντα μέτρα για την πανδημία. Από το νέο πρωτόκολλο απουσιάζουν κάποια από τα προηγούμενα περιοριστικά μέτρα, αλλά εξακολουθούν να αναφέρονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να παραμένουν ασφαλείς, τόσο οι συμμετέχοντες στις κούρσες όσο και οι θεατές.

BetVictor: Πλούσια στατιστικά για τις ιπποδρομίες της Ν. Αφρικής

Η BetVictor αποτελεί μία από τις ιστοσελίδες που καλύπτουν στοιχηματικά ένα πλήθος ιπποδρομιών από όλον τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτές τις ιπποδρομίες είναι και αυτές που διεξάγονται στη Ν. Αφρική, οι οποίες όχι μόνο καλύπτονται στοιχηματικά, αλλά μεταδίδονται και ζωντανά, μέσω της υπηρεσίας live streaming της BetVictor. Όσοι, μάλιστα, στοιχηματίζουν στις εν λόγω ιπποδρομίες έχουν μία ακόμη νέα υπηρεσία στη διάθεσή τους: τα πλήρη στατιστικά της Timeform.

 

Ανταμείβει τα σημερινά στοιχήματα στις ιπποδρομίες η BetFair

Η BetFair καλύπτει και σήμερα ένα μεγάλο κομμάτι των ιπποδρομιών που διεξάγονται ανά τον κόσμο και τα μέλη της έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα. Η νέα προσφορά ισχύει μόνο για τα σημερινά στοιχήματα και μπορεί να ανταμείψει όσους την εκμεταλλευτούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της BetFair;

Ανησυχίες για την γρίπη των ιπποειδών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η BHA (British Horseracing Authority) προχώρησε σε έκτακτα μέτρα, προκειμένου να περιορίσει τα κρούσματα της γρίπης των ιπποειδών που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι αρμόδιοι αποφάσισαν να αναβάλλουν όλες τις ιπποδρομίες της 7ης Φεβρουαρίου, με προοπτική να ακυρώσουν κάθε κούρσα των επόμενων ημερών, αν δεν βρεθεί μια αποδεκτή λύση.

H Paddy Power πληρώνει πέντε θέσεις στο St. Leger Meeting

Η Paddy Power ανακοίνωσε μία νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες. Η νέα προσφορά αφορά σε όσους στοιχηματίσουν σήμερα στις κούρσες του Doncaster, το οποίο φιλοξενεί το φεστιβάλ St. Leger Meeting.

 

Επιστρέφουν οι βόμβες μετρητών της Betshop!

H Betshop ανακοίνωσε την επιστροφή μίας από τις δημοφιλέστερες προσφορές της, της Betshop Bomb, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν ακόμη και όσοι στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες. Η προσφορά της Betshop επιστρέφει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας θα μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή, χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματά τους.

 Άλλωστε, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να παρακολουθήσουν τις κληρώσεις, από τις οποίες θα προκύψουν οι νικητές. Και στην περίπτωση που κερδίσουν, θα πρέπει να αποδεχθούν εγκαίρως το έπαθλό τους, για να μην το χάσουν.

Νέο bonus επαναφόρτισης λογαριασμού στη Betrally

Οι εικονικές ιπποδρομίες αποτελούν το αγαπημένο παιχνίδι πολλών μελών της εταιρίας στοιχημάτων Betrally – ειδικά όσων απολαμβάνουν τις ιπποδρομίες και έχουν τις εικονικές κούρσες της ιστοσελίδας ως τη μόνη επιλογή στοιχηματισμού (η Betrally, άλλωστε, δεν καλύπτει τις πραγματικές ιπποδρομίες). Οι συγκεκριμένοι παίχτες, πάντως, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα νέο bonus, καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, και να στοιχηματίσουν στις εικονικές κούρσες με μηδενικό ρίσκο.

 

Αναβαθμίστηκε το mobile app της Novibet

Τα μέλη της Novibet που στοιχηματίζουν σε πραγματικές ή εικονικές ιπποδρομίες έχουντη δυνατότητα να το κάνουν και μέσω του κινητού τους. Ταυτόχρονα, έχουν και την επιλογή του να εγκαταστήσουν το σχετικό app και να εκμεταλλευτούν τις βελτιωμένες υπηρεσίες που προσφέρει.

 Το mobile app της Novibet, μάλιστα, έχει βελτιωθεί εδώ και μερικές ημέρες και προσφέρει νέες δυνατότητες στους παίχτες, ενώ παράλληλα έχει καταστήσει καλύτερη τη λειτουργία συγκεκριμένων υπηρεσιών.

 

Το αναβαθμισμένο app της Novibet

Ακόμη μεγαλύτερα έπαθλα για τους νικητές των αγγλικών ιπποδρομιών!

Το 2018 αναμένεται να είναι μια εξαιρετική χρονιά για τις αγγλικές ιπποδρομίες, με τον ανταγωνισμό να κορυφώνεται, χάρη και στα πολλά περισσότερα χρήματα που θα έχουν να διεκδικούν οι αναβάτες και οι εκπαιδευτές. Πριν μερικές ημέρες, το Jockey Club ανακοίνωσε αύξηση των χρηματικών επάθλων που θα μοιράσει στους νικητές των ιπποδρομιών που θα διοργανώσει μέσα στο 2018, ενώ στην ίδια ακριβώς ανακοίνωση προχώρησε πρόσφατα και η BHA (British Horseracing Authority).

Έσοδα 10 εκατομμυρίων ευρώ απέφερε το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα το 2017

Τα πρόσφατα οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσε η Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων) δείχνουν σταθεροποίηση (και σε κάποιες περιπτώσεις και αύξηση) των εσόδων στο επίγειο στοίχημα και στα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια για το 2017 και το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες, που την περασμένη χρονιά κατάφερε να εξασφαλίσει έσοδα της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ανταμείβει τα σημερινά παρολί στις ιπποδρομίες η Novibet

Η Novibet καλύπτει και σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και κάποιες ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στις σημερινές κούρσες. Αναλυτικότερα, η Novibet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και υπόσχεται να τα ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν!

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Αποκλεισμό για χειραγώγηση αγώνων αποφάσισαν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA, η διοργανώτρια των αγγλικών ιπποδρομιών, ερευνούσε το τελευταίο διάστημα μια σειρά ύποπτων συμπεριφορών στις κούρσες περασμένων ετών και κατέληξε ότι ένας από τους πιο γνωστούς τζόκεϊ του αθλήματος, o Danny Brock, συμπεριφερόταν με τρόπο αντιεπαγγελματικό και παράνομο.

 Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν με 15ετή αποκλεισμό, για μια σειρά γεγονότων που αποδείχθηκε ότι οφείλονταν σε χειραγώγηση και στοιχηματικές απάτες. Ο τζόκεϊ δεν έχει πλέον το δικαίωμα να συμμετέχει ή να παραβρίσκεται στις κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών.

 

Καταθέσεις και μέσω Moneysafe στη Betrebels

Oι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στην ιστοσελίδα της Betrebels. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, άλλωστε, δεν καλύπτει μόνο πραγματικές ιπποδρομίες, από την Αγγλία και τις ΗΠΑ, αλλά διαθέτει και μια πλατφόρμα εικονικών ιπποδρομιών, στις οποίες οι παίχτες μπορούν να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Νέα απο το διαδίκτυο