Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Συνεχίζουν την παράδοση των κορυφαίων στατιστικών οι ιστοσελίδες της Flutter

Η εταιρεία στοιχήματος Fluutter Entertainment (ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair μεταξύ άλλων) έχει δημιουργήσει μια παράδοση προσφοράς κορυφαίων στατιστικών και πληροφοριών στις ιπποδρομίες και τα μέλη των ιστοσελίδων της έχουν τη δυνατότητα, όχι μόνον να στοιχηματίζουν σε κούρσες από όλον τον κόσμο, αλλά και να ενημερώνονται για στατιστικά και νέα.

 Η παράδοση αυτή οφείλεται στην πολυετή συνεργασία της Flutter με την εταιρεία στατιστικών PA Betting Services. Μέσω της συνεργασίας, οι ιστοσελίδες της στοιχηματικής εταιρείας εξασφαλίζουν τις κορυφαίες υπηρεσίες της εταιρείας στατιστικών και τις παρέχουν στα μέλη τους. Και η συνεργασία αυτή ανανεώθηκε για αρκετά ακόμα χρόνια

 

Η ανανεωμένη συνεργασία της Flutter

 Η PA Betting Services προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στατιστικών και δεδομένων σε ιπποδρομίες από όλον τον κόσμο. Το δίκτυο υπηρεσιών που έχει δημιουργήσει καλύπτει περισσότερες από 50.000 κούρσες σε ολόκληρο τον κόσμο και περιλαμβάνει κορυφαία γεγονότα σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, ΗΠΑ, Νότια Αφρική, Ντουμπάι, Αυστραλία και Ινδία μεταξύ άλλων. Χάρη στην PA Betting Services, μάλιστα, οι ιστοσελίδες της Flutter μπορούν να προσφέρουν όχι μόνο στατιστικά στα μέλη τους, μα και άλλες υπηρεσίες, όπως νέα και στοιχηματικές αναλύσεις.

 Οι παραπάνω υπηρεσίες, λοιπόν, θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες της Flutter και, μάλιστα, θα βελτιώνονται με το πέρασμα του χρόνου.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Kαι ιπποδρομίες από Αυστραλία και Ασία στο Tote της BetFred

H στοιχηματική εταιρεία BetFred διατηρεί ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην αγγλική αγορά στοιχήματος στις ιπποδρομίες, αφού αποτελεί ιδιοκτήτρια του Tote, του αποκλειστικού φορέα διεξαγωγής αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Tote της BetFred, μάλιστα, προσφέρει πλέον ακόμη περισσότερες επιλογές, αφού επεκτείνεται και σε κούρσες που διεξάγονται στην Αυστραλία και σε χώρες της Ασίας!

 Οι νέες επιλογές για τους παίχτες του Tote οφείλονται στη συνεργασία που σύναψε η BetFred με την αυστραλιανή εταιρεία TopBetta.

 

Bonus επαναφόρτισης λογαριασμού τον Ιανουάριο στην 10Bet

Ο Ιανουάριος μπορεί να αποφέρει πολλά περισσότερα από ευκαιρίες στοιχηματισμού στις πραγματικές και στις εικονικές ιπποδρομίες για τα μέλη της 10Bet. Η ιστοσελίδα στοιχήματος, άλλωστε, υπόσχεται ένα bonus επαναφόρτισης λογαριασμού σε κάθε μέλος της που θα προχωρήσει στην επόμενή του κατάθεση μέσα στον Ιανουάριο.

 

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες. Την προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα σε δύο σημερινές επιλεγμένες κούρσες: αυτή των 14:45 στο Musselburgh και αυτή των 17:40 στο Kempton.

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο σε αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες

Και σήμερα, το πρόγραμμα των αγγλικών και ιρλανδικών ιπποδρομιών είναι πλούσιο, αλλά οι κούρσες που θα ξεχωρίσουν στα μάτια των μελών της εταιρίας στοιχήματος Ladbrokes είναι τρεις. Πρόκειται για τρεις ιπποδρομίες που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά της Ladbrokes, μια προσφορά που υπόσχεται να πληρώσει επιπλέον θέσεις στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες.

Στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes: Επιπλέον θέσεις στο Scottish Grand National

Η καρδιά των ιπποδρομιών χτυπά για τις επόμενες δύο ημέρες στο ιπποδρόμιο του Ayr και στο φεστιβάλ Scottish Grand National, το οποίο ολοκληρώνεται το Σάββατο, με την ομώνυμη κούρσα. Η συγκεκριμένη ξεκινά στις 17:55 και παρουσιάζει σίγουρα το περισσότερο ενδιαφέρον για τους παίχτες του στοιχήματος. Κάθε πρόβλεψη είναι ανοιχτή, αλλά κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η Ladbrokes.

Tips και προγνωστικά για το Cheltenham στο blog της Paddy Power

Το ιπποδρομιακό φεστιβάλ του Cheltenham έχει ήδη ξεκινήσει και οι ιστοσελίδες του στοιχήματος που προσφέρουν την ευκαιρία προβλέψεων στο μεγαλύτερο ίσως φεστιβάλ ιπποδρομιών της Αγγλίας έχουν πάρει φωτιά! Φωτιά έχουν πάρει και όσες ιστοσελίδες προσφέρουν συμβουλές και προγνωστικά (δωρεάν ή επί πληρωμή), καθώς οι παίχτες αναζητούν και τη γνώμη των ειδικών.

Διπλασιάστηκαν τα έσοδα του ιπποδρομίου Churchill Downs το 2021

Το ιπποδρόμιο Churchill Downs αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ιπποδρόμια στις ΗΠΑ και φιλοξενεί κορυφαίες ιπποδρομίες ολόκληρο το χρόνο. Ωστόσο, όπως και άλλα ιπποδρόμια ανά τον κόσμο, το 2020 είδε τα έσοδά του σχεδόν να μηδενίζονται, εξαιτίας των προβλημάτων και των περιορισμών που έφερε η πανδημία.

 Το 2021, όμως, φαίνεται ότι θα είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για το Churchill Downs, καθώς τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου δείχνουν ότι τα έσοδά του σχεδόν διπλασιάστηκαν, σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά!

Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες από την Betbright

Η στοιχηματική εταιρεία Betbright δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, μέσω της νέας της προσφοράς. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις – με άλλα λόγια, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού σε όσους χάσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς κανένα ρίσκο.

Στοιχήματα και μέσω φωνητικών εντολών στη Unibet

Η Unibet αποτελεί μία από τις ιστοσελίδες στοιχήματος που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, μέσω υπολογιστή ή μέσω κινητού. Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι οι επιλογές αυτές είναι πολλές, οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να εντοπίσουν πολύ εύκολα την κούρσα που τους ενδιαφέρει.

 

Πακέτο προσφορών για το Cheltenham Festival από την Coral

Οι παίχτες που λατρεύουν να στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες περιμένουν πώς και πώς την έναρξη του Cheltenham Festival 2015, του δεύτερου μεγαλύτερου φεστιβάλ ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κρίνοντας, όμως, από τις προσφορές που έχουν ανακοινώσει ήδη οι περισσότερες ιστοσελίδες του στοιχήματος, και οι περισσότεροι bookmakers ανυπομονούν το ίδιο.

Στοιχηματισμός και στις κυπριακές ιπποδρομίες για τους Έλληνες παίχτες

Η νέα στρατηγική συνεργασία της Ιπποδρομίες Α.Ε. με τη Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας παρέχει πλέον στους Έλληνες παίχτες του στοιχήματος τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν και στις κυπριακές ιπποδρομίες. Η Ιπποδρομίες Α.Ε., μέλος του ομίλου ΟΠΑΠ και κάτοχος των αποκλειστικών δικαιωμάτων στοιχηματισμού στις ελληνικές ιπποδρομίες, συμπλήρωσε στα κουπόνια του στοιχήματος του ΟΠΑΠ και τις κυπριακές ιπποδρομίες.

 

Οι νέες δυνατότητες στοιχηματισμού στις κυπριακές ιπποδρομίες

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Preakness Stakes

To Preakness Stakes διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα φεστιβάλ ιπποδρομιών ανά τον κόσμο, από την άποψη ότι επίσημα δεν αποτελεί φεστιβάλ, αλλά μια μεμονωμένη κούρσα που διεξάγεται σε συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε χρόνο. Ωστόσο, η τεράστια σημασία που έχει για τις αμερικανικές ιπποδρομίες και το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που συνοδεύει την κούρσα έχουν καταστήσει, έστω και ανεπίσημα, το Preakness Stakes ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στις ΗΠΑ.

Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των ιπποδρομιών προσφέρει η Paddy Power

Τα μέλη της Paddy Power έχουν και σήμερα την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα στις αγγλικές και ευρωπαϊκές ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν κέρδη με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμούν. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου, όπως τα πλασέ, θα έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν ακόμη περισσότερο το ρίσκο που συνοδεύει τις επιλογές τους, μέσω μιας νέας προσφοράς.

Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στο Cheltenham η Paddy Power

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham, το κορυφαίο φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, ξεκινά την Τρίτη 12 Μαρτίου και τα μέλη των εταιρειών στοιχήματος έχουν άφθονες ευκαιρίες, όχι μόνο να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και να εκμεταλλευτούν συμφέρουσες προσφορές. Μια τέτοια προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν και τα μέλη της Paddy Power και να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στις κούρσες της πρώτης ημέρας του Cheltenham.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Champions Day

Στα μέσα κάθε Οκτωβρίου διεξάγεται το φεστιβάλ ιπποδρομιών που αποτελεί ένα από τα highlight της χρονιάς για τους επίπεδους (flat) αγώνες. Πρόκειται για το Champions Day, ένα μονοήμερο φεστιβάλ ιπποδρομιών που διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του Ascot.

 

Έξι θέσεις στο Scottish Grand National πληρώνει η Paddy Power

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στο ιπποδρόμιο του Ayr, όπου διοργανώνεται στις 21 και 22 Απριλίου το Scottish Grand National. Το Σάββατο, μάλιστα, το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με την ομώνυμη κούρσα, η οποία παρουσιάζει το περισσότερο ενδιαφέρον και κρύβει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στοιχηματισμού.

Διάσημα άλογα ιπποδρομιών στην Αγγλία

Ένα από τα σπορ που αναμφισβήτητα μετράει πολλούς οπαδούς στην Αγγλία, είναι αυτό των ιπποδρομιών. Οι αγώνες μεταξύ αλόγων συναρπάζουν τα πλήθη και όχι μόνο προσφέρουν μοναδικό θέαμα αλλά και την ευκαιρία να βάλουν στοίχημα στις ιπποδρομίες είτε στο ιπποδρόμιο αν έχουν την τύχη να παρακολουθούν τις κούρσες από κοντά, είτε από την τηλεόραση σε κάποιο κατάστημα γνωστών στοιχηματικών εταιριών ή από την οθόνη του υπολογιστή τους μέσω της live κονσόλας κάποιας στοιχηματικής εταιρίας.

Nέα πλατφόρμα στις ιπποδρομίες της Coral

Η Coral βάσιζε την ιστοσελίδα του στοιχήματος, εκεί που τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίσουν σε ένα πλήθος ιπποδρομιών, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Playtech τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, όμως, ήρθε η ώρα της ανανέωσης και αυτή πραγματοποιήθηκε με το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας στοιχήματος της Coral.

 

Και στο διαδίκτυο επεκτείνεται το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στις ΗΠΑ

Το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα είναι νόμιμο εδώ και πολλά χρόνια στις ΗΠΑ, αλλά μόνον πρόσφατα είχε την ευκαιρία να επεκταθεί και εκτός των ιπποδρομίων και να προσφέρεται και μέσω του διαδικτύου. Η αρχή έγινε με το ιπποδρόμιο του Churchill Downs στο Kentucky, το οποίο προχώρησε σε μια ιστορική συμφωνία με την ιστοσελίδα στοιχημάτων DraftKings.

Πέντε θέσεις στο Ayr πληρώνει η Paddy Power

H Paddy Power φροντίζει να ανακοινώνει καθημερινά προσφορές που αφορούν στις ιπποδρομίες. Ειδικά, μάλιστα, όταν διεξάγονται κούρσες στο πλαίσιο κάποιου φεστιβάλ – όπως το τρέχον Western Meeting που διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του Ayr – οι προσφορές της Paddy Power είναι ακόμη περισσότερες.

 

Ραδιενεργό τρόπαιο θα εξασφαλίσει ο νικητής του Paddy Power Plate στο Cheltenham

Σε μερικές ημέρες θα ξεκινήσει ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου, το Cheltenham, το οποίο αποτελείται από κούρσες μικρότερης και μεγαλύτερης βαρύτητας. Μία από τις κούρσες που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, όμως, το Paddy Power Plate, θα πρωτοπορήσει φέτος, αφού ο νικητής της θα εξασφαλίσει ένα τρόπαιο που δε μοιάζει με οτιδήποτε άλλο.

Συμβιβασμός ανάμεσα σε Bet365 και παίχτρια στοιχήματος για χρωστούμενα κέρδη

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η Bet365 είναι διατεθειμένη να αφήσει πίσω της την υπόθεση McCann, προχωρώντας σε συμβιβασμό με την παίχτρια του στοιχήματος. Η εταιρεία υποχώρησε στις απαιτήσεις της Αγγλίδας φοιτήτριας, προσφέροντάς της, όμως, μόλις το 20% του ποσού που η ίδια διεκδικούσε.

 Πρόκειται για ένα αξιοσέβαστο ποσό, που αναμένεται να δώσει τέλος σε μια τριετή δικαστική διαμάχη, το οποίο όμως δεν πλησιάζει καν τα κέρδη του 1 εκατομμυρίου λιρών που διεκδικούσε η McCann.

 

Τέλος με συμβιβασμό στη δίκη

Σχέδια επέκτασης για το ιπποδρόμιο του Churchill Downs

Οι υπεύθυνοι του ιπποδρομίου Churchill Downs στο Kentucky των ΗΠΑ (εκεί που διοργανώνεται κάθε χρόνο και το Kentucky Derby), ανακοίνωσαν πως ετοιμάζουν ένα μεγάλο σχέδιο επέκτασης των εγκαταστάσεων του ιπποδρομίου. Πρόκειται για τις εγκαταστάσεις που βρίσκονται παραπλεύρως της πίστας που πραγματοποιούνται οι κούρσες και η οποία σήμερα χρησιμεύει ως κέντρο εκπαίδευσης.

Ανταμοιβές στις εικονικές ιπποδρομίες της Novibet

Η Novibet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν, όχι όσοι στοιχηματίζουν στις πραγματικές, αλλά στις εικονικές ιπποδρομίες. Η νέα προσφορά ζητά από τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές εικονικές κούρσες και υπόσχεται να τους ανταμείψει με μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Επιπλέον θέσεις στα σημερινά πλασέ των ιπποδρομιών πληρώνει η Ladbrokes

Η Ladbrokes ανακοινώνει σε σχεδόν καθημερινή βάση μια προσφορά που αφορά σε όσους στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Και η σημερινή προσφορά απευθύνεται σε όσους τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα σε επιλεγμένες σημερινές κούρσες και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάποια μειωμένα κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη ή δεύτερη θέση.

 

Περισσότερες νικητήριες θέσεις στις αγγλικές ιπποδρομίες

Ιπποδρόμιο Gulfstream Park

Ιπποδρόμιο Gulfstream ParkΤο ιπποδρόμιο Gulfstream Park βρίσκεται στην Hallandale Beach, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Θεωρείται μία από τις γνωστότερες και σπουδαιότερες πίστες ιπποδρομιών της Αμερικής. Στο συγκεκριμένο συγκρότημα, εκτός από την πίστα αγώνων, μπορεί να επισκεφτεί κανείς και το καζίνο και να απολαύσει γενικά στιγμές ψυχαγωγίας και χαλάρωσης.

Στοιχηματικό σκάνδαλο στις ιπποδρομίες της Αυστραλίας

Οι ιπποδρομίες της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία ταλανίζονται αυτές τις ημέρες από ένα σκάνδαλο, αφού ένας επαγγελματίας τζόκεϊ κρίθηκε ένοχος για σωρεία παραβάσεων του νόμου περί στοιχήματος.

 Όπως και σε άλλες χώρες, άλλωστε, έτσι και στην Αυστραλία, οι επαγγελματίες αθλητές απαγορεύεται να τοποθετούν στοιχήματα, ειδικά σε αγώνες που συμμετέχουν οι ίδιοι. Ωστόσο, ο τζόκεϊ Adam Hyeronimus βρέθηκε ένοχος για συνολικά 30 παραβάσεις, κατά το διάστημα 2016-2019.

 

Παράνομα στοιχήματα ακόμη και στον εαυτό του

Αναβάθμισε τις υπηρεσίες live streaming των ιπποδρομιών η SIS

H SIS αποτελεί την κορυφαία ίσως εταιρεία διανομής στατιστικών και εικόνων στον τομέα των ιπποδρομιών και η τελευταία συνεργασία της αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει στις στοιχηματικές ιστοσελίδες και στους υπόλοιπους συνεργάτες της. Η SIS ανακοίνωσε ότι αναβαθμίζει τις υπηρεσίες live streaming που προσφέρει στις ιπποδρομίες, χάρη στη νέα συνεργασία της με την εταιρεία Phenix.

 Η νέα συνεργασία έχει ιδιαίτερη σημασία, αν λάβουμε υπόψη μας ότι η Phenix έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με εταιρείες κολοσσούς, όπως οι Disney, Oracle και NFL.

 

Στην Πολωνία επεκτείνονται οι υπηρεσίες της SIS

Η εταιρεία στατιστικών και ζωντανών μεταδόσεων SIS είναι γνωστή στους περισσότερους παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, καθώς προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες σε ιστοσελίδες στοιχήματος σε ολόκληρο τον κόσμο. Πολύ σύντομα, μάλιστα, θα γίνει γνωστή σε άλλη μία χώρα, στην οποία επεκτείνεται για πρώτη φορά.

Συναλλαγές και μέσω Viva Wallet στη Netbet

Όσοι πραγματοποιούν νέες καταθέσεις, αλλά και αναλήψεις, στον λογαριασμό που διατηρούν στην εταιρία στοιχημάτων Netbet έχουν πλέον στη διάθεσή τους μια ακόμη εναλλακτική, προκειμένου να μεταφέρουν τα χρήματά τους. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας πρόσθεσαν τη μέθοδο του Viva Wallet στη λίστα με τις μεθόδους συναλλαγών που υποστηρίζονται και όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μπορούν να επιλέξουν το Viva Wallet, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ασφαλείς και πρακτικές μεταφορές.

 

Νέα απο το διαδίκτυο