Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες από την Paddy Power

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power δίνει στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες την ευκαιρία να διεκδικούν κέρδη με μειωμένο ρίσκο σε καθημερινή βάση, επιλέγοντας τις κούρσες ενός διαφορετικού ιπποδρομίου κάθε ημέρα και υποσχόμενη επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει κάθε ημέρα και σήμερα το επιλεγμένο ιπποδρόμιο είναι αυτό του Salisbury.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν σήμερα σε οποιαδήποτε από τις ιπποδρομίες του Salisbury θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν, έως και το ποσό των 25 ευρώ. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει σήμερα, μόνο για τις κούρσες του επιλεγμένου ιπποδρομίου και αφορά σε όσους τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε κούρσας και επιλέξουν την αγορά του γκανιάν.

 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης στοιχηματίσει σε ένα συγκεκριμένη άλογο, προβλέποντας πως θα τερματίσει πρώτο στην κούρσα του, αλλά αυτό τερματίσει δεύτερο, πίσω από το φαβορί της Starting Price (SP), θα δικαιούται επιστροφή των χρημάτων που έχασε, έως και το ποσό των 25 ευρώ. Τα χρήματα της επιστροφής, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή δωρεάν στοιχήματος, γεγονός που σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, αλλά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, προκειμένου ο παίχτης να διεκδικήσει εκ νέου κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Έρχονται αλλαγές στο Μαρκόπουλο και στο ιπποδρομιακό στοίχημα

Το νέο νομοσχέδιο του υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, το οποίο παρουσιάστηκε το Νοέμβριο και θα τεθεί σύντομα προς ψήφιση στη Βουλή, επιφυλάσσει αρκετές αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του ιπποδρομιακού στοιχήματος, αλλά και στο ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου. Αν το νομοσχέδιο τελικά υπερψηφιστεί, θα αλλάξει μεταξύ άλλων τη διαδικασία επιλογής διοίκησης, την αξιοποίηση του ιπποδρομίου, αλλά και τη σύσταση της εταιρείας Ιπποδρομίες Α.Ε., η οποία έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών και του ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα.

 

Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες από την Paddy Power

Η Paddy Power επανέφερε μία από τις αγαπημένες προσφορές των μελών της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες και υπόσχεται να τους δίνει καθημερινά τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες. Σήμερα, λοιπόν, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα σατοιχήματα στις κατάλληλες ιπποδρομίες θα δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, αν χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Η προσφορά της Paddy Power

Ακόμη περισσότερο μειώνει το ρίσκο των πλασέ επιλεγμένων ιπποδρομιών η Paddy Power

Τα πλασέ στοιχήματα έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να μειώνουν το ρίσκο στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, αφού θα ανταμείψουν με (έστω μειωμένα) κέρδη τους παίχτες, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη, αλλά στη δεύτερη θέση. Χάρη σε κάποιες προσφορές, όμως, όπως η σημερινή της Paddy Power, το ρίσκο των πλασέ μειώνεται ακόμη περισσότερο.

Βet365: Δωρεάν στοιχήματα στις αυστραλιανές ιπποδρομίες

Κάθε εβδομάδα, η εταιρία στοιχήματος Bet365 επιλέγει τις Δημοφιλείς Συναντήσεις των ιπποδρομιών που διεξάγονται στην Αυστραλία και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να εξασφαλίσουν δωρεάν στοιχήματα σε καθεμία από αυτές.

 

Εγγυημένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες της Paddy Power

H Paddy Power καλύπτει στο σύνολό τους τις αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες και πλέον το κάνει με εγγυημένες αποδόσεις, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες μπορούν να είναι ανά πάσα στιγμή σίγουροι πως θα εξασφαλίσουν τη μεγαλύτερη αξία στα στοιχήματά τους.

 Αναλυτικότερα, η Paddy Power υπόσχεται στα μέλη της να τους δίνει την ευκαιρία να στοιχηματίζουν κάθε φορά με την υψηλότερη δυνατή απόδοση, ώστε να μη χάνουν ούτε σεντ από τα κέρδη τους.

 

Τις 1.000 χορηγίες στις αγγλικές ιπποδρομίες έφτασε η Unibet

Η Unibet βρέθηκε στο πλευρό των αγγλικών ιπποδρομιών από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται νόμιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω χορηγιών σε κούρσες και φεστιβάλ. Αρκετά χρόνια μετά, η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε ότι άγγιξε τις 1.000 χορηγίες προς τις αγγλικές ιπποδρομίες.

Ιπποδρόμιο Chester

Ιπποδρόμιο ChesterΗ πίστα αγώνων με άλογα του Τσέστερ βρίσκεται στο Cheshire, μία κομητεία της βορειοδυτικής Αγγλίας, δίπλα στις όχθες του ποταμού Dee. Είναι η παλαιότερη του είδους της, αφού το συγκεκριμένο ιπποδρόμιο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον 16ο αιώνα.

Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές ιπποδρομίες από τη Ladbrokes

each way στοιχήματα είναι αρκετά δημοφιλή ανάμεσα στους παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, για αρκετούς λόγους που σχετίζονται με τη μείωση του ρίσκου. Παράλληλα, πολλές φορές, τα συγκεκριμένα στοιχήματα συμμετέχουν και σε προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών, με αποτέλεσμα το ρίσκο να μειώνεται ακόμη περισσότερο.

Βελτιώνει τον στοιχηματισμό στις ιπποδρομίες το νέο app της BetFair

Η BetFair λάνσαρε την έκδοση beta του ανανεωμένου στοιχηματικού app της και οι πρώτες αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί αφορούν στον τομέα των ιπποδρομιών. Το ανανεωμένο app έχει ήδη βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρονται στις ιπποδρομίες (προς το παρόν, μόνο στον τομέα του στοιχήματος και όχι του ανταλλακτηρίου) και τα μέλη της BetFair καλούνται να το χρησιμοποιήσουν και να βοηθήσουν την περαιτέρω βελτίωσή του, με τις παρατηρήσεις τους.

Mειωμένο ρίσκο στα στοιχήματα των ιπποδρομιών υπόσχεται η Betbright

Η Betbright καλύπτει με ευλαβική συνέπεια τις αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες, ενώ πολύ συχνά δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου, χάρη στις προσφορές που ανακοινώνει. Μια τέτοια προσφορά ισχύει και σήμερα και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε μια επιλεγμένη κούρσα και δουν το άλογο της επιλογής τους να τερματίζει, όχι στην πρώτη, αλλά στη δεύτερη θέση.

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο τα στοιχήματα στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Melbourne Cup

Κάθε χρόνο, το Melbourne Cup, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ιπποδρομιών της Αυστραλίας, καταφέρνει να ξεπεράσει τα προηγούμενα ρεκόρ στοιχηματισμού και αποδεικνύει ότι αποτελεί ένα κορυφαίο στοιχηματικό γεγονός, για το οποίο ανυπομονούν εκατομμύρια παίχτες του στοιχήματος. Έτσι συνέβη και φέτος, με τον όγκο των στοιχημάτων να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

 Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, μάλιστα, κατά τη διάρκεια του φετινού φεστιβάλ τοποθετούνταν δεκάδες χιλιάδες στοιχήματα ανά λεπτό, με τις ψηφιακές πλατφόρμες να δουλεύουν υπερωρίες, ώστε να καλύψουν τη ζήτηση!

Άνοδο των γυναικών τζόκεϊ δείχνουν τα αποτελέσματα του Cheltenham

Οι γυναίκες τζόκεϊ ακολούθησαν μια άκρως επιτυχημένη πορεία στο πρόσφατο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham, κάτι που φαίνεται και από το σερί νικών που εξασφάλισαν στις κούρσες της διοργάνωσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά οι θεατές έγιναν μάρτυρες τόσο πολλών επιτυχιών από γυναίκες τζόκεϊ.

Κλείνει ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία το Hong Kong Jockey Club

To Hong Kong Jockey Club (HKJC) ανακοίνωσε ότι θα κλείσει ξανά προσωρινά τα πρακτορεία στοιχήματος που εδρεύουν εκτός των εγκαταστάσεων των ιπποδρομίων. Η κυβέρνηση του Hong Kong αποφάσισε να προχωρήσει σε νέο lockdown από τις 2 Δεκεμβρίου και τα ανάμεσα στα καταστήματα που θα παραμείνουν κλειστά βρίσκονται και τα στοιχηματικά πρακτορεία.

Netbet: Χωρίς ρίσκο το πρώτο στοίχημα της χρονιάς

Το 2016 υπόσχεται κέρδη χωρίς ρίσκο στους λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στη Netbet. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, άλλωστε, χαρίζουν ουσιαστικά στους παίχτες το πρώτο στοίχημα που θα χάσουν μέσα στο 2016, μέσω της νέας τους προσφοράς.

 

Επέστρεψε το επίγειο ιπποδρομιακό στοίχημα στην Ελλάδα

Η χαλάρωση του lockdown και των περιοριστικών μέτρων στην Ελλάδα είχε ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, και την επιστροφή των πρακτορείων του ΟΠΑΠ στην κανονικότητα και οι παίχτες μπορούν πλέον να στοιχηματίζουν ξανά επίγεια στα αθλήματα της επιλογής τους, μεταξύ των οποίων και οι ιπποδρομίες. Αν και οι ιπποδρομίες στην Ελλάδα εξακολουθούν να μη διεξάγονται, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες του εξωτερικού.

Ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένες ιπποδρομίες από τη Ladbrokes

Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στη Ladbrokes έχουν σήμερα αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες. Μία από αυτές, όμως, συνοδεύεται από μια προσφορά που μπορεί να αυξήσει τις αποδόσεις στοιχηματισμού και κατ’ επέκταση τα κέρδη που θα διεκδικήσουν. Η συγκεκριμένη προσφορά είναι διαθέσιμη σήμερα για τις ιπποδρομίες που πραγματοποιούνται στο Wetherby και μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν και θα προβλέψουν σωστά.

 

Αυτόματη ενίσχυση αποδόσεων στις ιπποδρομίες

Οι αγωνιστικές ημέρες του Epsom Derby: Ladies Day

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Epsom Derby αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα του ετήσιου προγράμματος των αγγλικών ιπποδρομιών, κυρίως χάρη στη διεξαγωγή της ομώνυμης κούρσας. Το Epsom Derby αποτελεί το δεύτερο σκέλος του Triple Crown, μία από τις κλασικές κούρσες της Αγγλίας, αλλά και το πρώτο Derby παγκοσμίως. Επιπλέον, μοιράζει ένα από τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα παγκοσμίως και συγκεντρώνει πλήθη κόσμου.

Ladbrokes: Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στις ιπποδρομίες του Σαββατοκύριακου

Τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes έχουν τις επόμενες ημέρες αμέτρητες ευκαιρίες στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες. Για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο, οι αγγλικές ιπποδρομίες προσφέρουν δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού, ενώ παράλληλα οι παίχτες μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες και να αυξάνουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, προβλέποντας σωστά τους νικητές.

Κανονικά οι καταθέσεις στη Vistabet

Μέσα στο γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί στην Ελλάδα, η Vistabet καθησυχάζει τα μέλη της για την ασφάλεια των χρημάτων που βρίσκονται στους λογαριασμούς τους και τα ενημερώνει πως εξακολουθούν να είναι σε θέση να προχωρήσουν κανονικά σε καταθέσεις, ώστε να συνεχίσουν να στοιχηματίζουν απερίσπαστοι στις ιπποδρομίες όλου του κόσμου.

 

Νέα εμφάνιση στην ιστοσελίδα της Betsonic

Αν και η Betsonic δε συγκαταλέγεται στις εταιρίες στοιχημάτων εκείνες που καλύπτουν πραγματικές ιπποδρομίες από την Αγγλία, την Ιρλανδία, τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο, πολλοί λάτρεις των ιπποδρομιών την επισκέπτονται, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με τα στοιχήματά τους στις εικονικές ιπποδρομίες. Η ιστοσελίδα, άλλωστε, φιλοξενεί καθημερινά δεκάδες εικονικές κούρσες.

 

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες του York

Η Paddy Power έσπευσε να ανακοινώσει μια προσφορά που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες και σκοπεύουν να διεκδικήσουν χρήματα, τοποθετώντας μια πρόβλεψη σε μια από τις ιπποδρομίες της 22ης Αυγούστου που διεξάγονται στο York. Η νέα προσφορά μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού, αφού θα αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, υπό την προϋπόθεση να κερδίσει ένα επιλεγμένο άλογο.

William Hill: Αποζημίωση για τη δεύτερη θέση στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σήμερα σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες μέσω της William Hill θα έχουν την ευκαιρία να μειώσουν το ρίσκο τους, αφού μπορούν να λάβουν μια αποζημίωση, υπό την προϋπόθεση ότι το άλογο της επιλογής τους θα τερματίσει στη δεύτερη θέση και όχι στην πρώτη. Για να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές επιλεγμένες ιπποδρομίες: αυτές του Beverley και αυτές του Windsor.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Νέα χορηγία της Coral προς τις αγγλικές ιπποδρομίες

Η εταιρεία στοιχήματος Coral έχει στενές σχέσεις με τις αγγλικές ιπποδρομίες και, όπως φαίνεται, αυτές θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο, χάρη στη νέα συμφωνία που υπέγραψαν οι υπεύθυνοι με το ιπποδρόμιο του Doncaster. Η νέα συμφωνία θέλει την Coral να αναλαμβάνει το ρόλο του χορηγού του φεστιβάλ ιπποδρομιών St. Leger για τα επόμενα τρία χρόνια.

10Bet: Νέο bonus επαναφόρτισης λογαριασμού

Μπορεί ο Αύγουστος να θεωρείται για πολλούς μήνας ξεκούρασης και διακοπών, ωστόσο, οι ιπποδρομίες δε σταματούν για το καλοκαίρι και οι παίχτες μπορούν να συνεχίσουν να στοιχηματίζουν σε αυτές – όπως στο επερχόμενο φεστιβάλ Ebor στο ιπποδρόμιο του York. Παράλληλα, φυσικά, μπορούν να στοιχηματίζουν και στις εικονικές ιπποδρομίες που διοργανώνουν αρκετές ιστοσελίδες του στοιχήματος.

 

Πλασέ μειωμένου ρίσκου στις αγγλικές ιπποδρομίες από τη Ladbrokes

Η Ladbrokes ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες και επιθυμούν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να πληρώσει ως νικητήρια πλασέ στοιχήματα που θα καλύπτουν τους όρους, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής των παιχτών τερματίσει στην τρίτη ή τέταρτη θέση.

Ζωντανή μετάδοση ιπποδρομιών από τη Betbright

Η Betbright προσφέρει στους λάτρεις των ιπποδρομιών την ευκαιρία να παρακολουθθούν πλέον ζωντανά τις κούρσες της επιλογής τους, χάρη στη νέα υπηρεσία live streaming που λάνσαρε. Έτσι, κάθε παίχτης που στοιχηματίζει σε επιλεγμένες ιπποδρομίες έχει τη δυνατότητα να ζήσει σε ζωντανή μετάδοση τις συγκινήσεις που προσφέρει το άθλημα.

 

Νέες καταγγελίες της Ιπποδρομίες Α.Ε. κατά της ΦΕΕ

Η Ιπποδρομίες Α.Ε., η θυγατρική του ΟΠΑΠ που είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση και διεξαγωγή ιπποδρομιών, καθώς και για την αποκλειστική διεξαγωγή του αμοιβαίου στοιχήματος, καταγγέλλει εκ νέου τις πρακτικές της Φιλίππου Ένωσης Ελλάδας (ΦΕΕ), με επιστολή της προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Στην επιστολή της, η εταιρεία καταγγέλλει παράνομες, καθεστωτικές και καταχρηστικές ενέργειες της ΦΕΕ και ζητά την παρέμβαση της Πολιτείας.

Παραμένει χορηγός της ιπποδρομίας Charlie Hall Chase η Bet365

Η εταιρεία στοιχημάτων Bet365 υπέγραψε την ανανέωση της συμφωνίας χορηγίας που έχει συνάψει με το ιπποδρόμιο του Wetherby. Η συμφωνία αφορά στην χορηγία της εταιρείας στοιχήματος προς την ιπποδρομία Charlie Hall Chase.

 Χάρη σε αυτή την ανανέωση, η Bet365 θα παραμείνει χορηγός της ιπποδρομίας για τα τρία επόμενα χρόνια. Πρόκειται, μάλιστα, για μια από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια χορηγίες των αγγλικών ιπποδρομιών, καθώς παραμένει ανελλιπώς σε ισχύ από το 2003!

 

Nέα Ζηλανδία: Φόρος για τις ιπποδρομίες στις εταιρείες του εξωτερικού

Οι αρμόδιες Αρχές της Νέας Ζηλανδίας έχουν έρθει αντιμέτωπες με μια τεράστια εκροή χρημάτων προς τις στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού, με αποτέλεσμα οι ιπποδρομίες να αιμορραγούν οικονομικά. Η κυβέρνηση, όμως, προσανατολίζεται σε μια νέα λύση: την φορολόγηση και των εταιρειών του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

 Με αυτόν τον τρόπο, οι αρμόδιοι εκτιμούν πως θα εξασφαλίσουν πάλι τα απαραίτητα κέρδη για την ενίσχυση των ιπποδρομιών, ενώ παράλληλα θα έχουν μεγαλύτερο έλεγχο των υπηρεσιών που προσφέρουν οι ιστοσελίδες του εξωτερικού.

 

To Ταμείο Τραυματισμένων Τζόκεϊ ενισχύει η εταιρεία στοιχήματος Sky Bet

Η εταιρεία στοιχήματος Sky Bet ανακοίνωσε μια νέα φιλανθρωπική πρωτοβουλία, με αφορμή το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Αγγλία. Η πρωτοβουλία αυτή περιλαμβάνει μια σημαντική ενίσχυση του IJF, του Ταμείου Τραυματισμένων Τζόκεϊ.

 Η Sky Bet συμμετέχει, άλλωστε, στο Cheltenham ως χορηγός της πρώτης κούρσας του φεστιβάλ, του Sky Bet Supreme Novices Hurdle, στο οποίο φέτος θα συμμετάσχει και το IJF.

 

H χορηγία της Sky Bet προς το IJF

Νέα απο το διαδίκτυο