Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Συνεχίζονται οι ανταμοιβές στις εικονικές ιπποδρομίες της Novibet

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες της Novibet έχουν και αυτή την εβδομάδα μια ευκαιρία να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να διεκδικήσουν, όχι μόνο τα κέρδη που μπορούν να αποφέρουν οι προβλέψεις τους, αλλά και μια ανταμοιβή. Η καθιερωμένη πλέον προσφορά της Novibet για τις εικονικές ιπποδρομίες συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα και οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, έως την Παρασκευή 22 Μαΐου.

 Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

 Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες, έως την Παρασκευή. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας τουλάχιστον 25 ευρώ στις κούρσες της επιλογής τους, με το καθένα να έχει απόδοση 1.70 και άνω. Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 Η ανταμοιβή, τέλος, θα αποτελείται από ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο και από περιστροφές χωρίς ρίσκο σε επιλεγμένα φρουτάκια. Η αξία της, μάλιστα, θα εξαρτάται από τη συνολική αξία των στοιχημάτων που θα έχουν τοποθετήσει και μπορεί να είναι μικρή (για στοιχήματα 25-49,99 ευρώ), μεσαία (για στοιχήματα 50-99,99 ευρώ) ή μεγάλη (για στοιχήματα 100 ευρώ και άνω).

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Σε… χειμερία νάρκη λόγω κορωναϊού η SIS

H SIS αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρείες διανομής στατιστικών και εικόνων στον τομέα των ιπποδρομιών, αφού συνεργάζεται με τα κορυφαία ιπποδρόμια ανά τον κόσμο (από τις ΗΠΑ έως την Αυστραλία και από την Αγγλία έως τη Νότια Αφρική) και τις πιο γνωστές στοιχηματικές ιστοσελίδες, στις οποίες προσφέρει τις υπηρεσίες της – μεταξύ άλλων και τη μεγαλύτερη κάλυψη σε ζωντανές μεταδόσεις ιπποδρομιών στον κόσμο.

Εγγυημένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες από την εταιρεία στοιχήματος BetFair

Η BetFair προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν καθημερινά στις κορυφαίες ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Παράλληλα, οι λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην BetFair έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν εγγυημένες αποδόσεις. Τι σημαίνει αυτό; Πως, οποιαδήποτε απόδοση κι αν επιλέξουν για ένα άλογο που συμμετέχει σε επιλεγμένες αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες, μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα έχουν επιλέξει την υψηλότερη δυνατή.

 

Πώς λειτουργεί η εγγύηση υψηλότερης απόδοσης;

Ακόμα καλύτερη η μηχανή αναζήτησης της Novibet

Τα μέλη της Novibet μπορούν να περιηγηθούν ανάμεσα στις δεκάδες ιπποδρομίες της ημέρας που συνήθως καλύπτονται στοιχηματικά ή, εναλλακτικά, μπορούν να τις εντοπίσουν άμεσα, χάρη στη μηχανή αναζήτησης που λειτουργεί εδώ και καιρό στην ιστοσελίδα. Η μηχανή αυτή, μάλιστα, βελτιώθηκε πρόσφατα και έγινε ακόμα καλύτερη.

Nέες προσθήκες στη μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π.

Η μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π., η οποία περιλαμβάνει όλες τις ιστοσελίδες στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών που έχουν εντοπιστεί να δραστηριοποιούνται παράνομα στην Ελλάδα, ανανεώθηκε πριν μερικές ημέρες και πλέον οι καταχωρήσεις της έχουν αυξηθεί κατά 1.111! Πρόκειται για 1.111 νέες ιστοσελίδες που εντόπισαν τα στελέχη της Ε.Ε.Ε.Π. και που πλέον έχει μπλοκαριστεί η είσοδος σε αυτές.

Σε νέα πλατφόρμα το στοίχημα στη Ladbrokes

Όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μέσω της Ladbrokes έχουν εδώ και μερικές ημέρες τη δυνατότητα να αναζητήσουν την ιπποδρομία της επιλογής τους και να στοιχηματίσουν σε αυτή, μέσω της νέας και βελτιωμένης πλατφόρμας της εταιρείας. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα που σχεδίασε η Ladbrokes, σε συνεργασία με την Playtech, που βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία στοιχηματισμού των μελών της.

 

Αποζημιώνει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα του Cheltenham η Paddy Power

Σήμερα, είναι η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham, και η Paddy Power προσφέρει άφθονες επιλογές στοιχηματισμού στα μέλη της, αφού καλύπτει όλες τις κούρσες της ημέρας, με αρκετές διαθέσιμες αγορές στην καθεμία. Επιπλέον, όλες οι κούρσες της πρώτης ημέρας του κορυφαίου φεστιβάλ συνοδεύονται από μία νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού.

Παράβαση του νόμου περί στοιχήματος από την επιτυχέστερη Βρετανίδα τζόκεϊ

Η Hayley Turner, η επιτυχέστερη τζόκεϊ του Ηνωμένου Βασιλείου θα αντιμετωπίσει την εξεταστική επιτροπή της BHA (British Racing Authority), εξαιτίας των παραβάσεων του νόμου περί στοιχήματος. Η πολυνίκης τζόκεϊ κατηγορείται για την τοποθέτηση στοιχημάτων στις ιπποδρομίες και άλλα αθλήματα, κατά παράβαση του νόμου που απαγορεύει κάτι τέτοιο σε επαγγελματίες αθλητές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εξαγωγή των γαλλικών ιπποδρομιών στην Αρμενία!

Η PMU (Pari-Mutuel Urbain), η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή του αμοιβαίου στοιχήματος στις γαλλικές ιπποδρομίες, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία στοιχήματος BetConstruct, με αποτέλεσμα οι γαλλικές ιπποδρομίες να γίνουν σύντομα διαθέσιμες και στην αρμενική αγορά στοιχήματος! Η BetConstruct, άλλωστε, εδρεύει στην Αρμενία και οι παίχτες της χώρας θα είναι οι πρώτοι που θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις γαλλικές ιπποδρομίες μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της.

 

Πριμοδοτεί την… ενημέρωση η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop ενημερώνει αυτές τις ημέρες τα μέλη της ότι θα πρέπει να αποδεχθούν εκ νέου τους όρους και τις προϋποθέσεις της, εφόσον επιθυμούν να λαμβάνουν το ενημερωτικό newsletter της. Και όσοι το κάνουν εγκαίρως, θα δικαιούνται επιπλέον και μια ανταμοιβή: ένα πριμ συγκεκριμένης αξίας, προκειμένου να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο στις εικονικές ιπποδρομίες που διεξάγονται στην ιστοσελίδα της!

Εγγυημένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες και στα πρακτορεία της Ladbrokes Coral

Η Ladbrokes Coral διατηρεί ένα μεγάλο δίκτυο επίγειων πρακτορείων στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέρει και υπηρεσίες στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά τα πρακτορεία αναμένεται να αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα, λόγω του νόμου που περιορίζει το ανώτατο ποσό στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα στις 2 λίρες.

Σιγκαπούρη: 31 συλλήψεις για παράνομο ιπποδρομιακό στοίχημα

Οι νόμοι περί στοιχημάτων στη Σιγκαπούρη είναι αρκετά αυστηροί, αλλά αυτό δε σταματά πολλούς κατοίκους της χώρας από το να στοιχηματίζουν παράνομα σε ιπποδρομίες και άλλα αθλήματα. Ένα μεγάλο δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, μάλιστα, εξαρθρώθηκε πρόσφατα από τις διωκτικές Αρχές.

 Αναλυτικότερα, η Αστυνομία της χώρας ανακοίνωσε πως προχώρησε σε 31 συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες. Οι συλληφθέντες είναι διοργανωτές των στοιχημάτων, μεσάζοντες, αλλά και απλοί παίχτες.

 

Ξεκινά η δημόσια διαβούλευση για το νέο νομοσχέδιο online στοιχήματος

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι Έλληνες στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες είναι το γεγονός ότι πολλές από τις εταιρείες που έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες άδειες δραστηριότητας στη χώρα μας δεν καλύπτουν τις ιπποδρομίες ανά τον κόσμο. Αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα, όταν το νέο νομοσχέδιο για την αγορά του online στοιχήματος δημιουργήσει την ευκαιρία για την δραστηριοποίηση νέων μεγάλων εταιρειών του εξωτερικού που καλύπτουν στοιχηματικά τις ιπποδρομίες.

Επιπλέον θέσεις στις ιπποδρομίες πληρώνει η Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες σημερινές κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών. Η συγκεκριμένη προσφορά μειώνει σημαντικά το ρίσκο των στοιχημάτων στην αγορά του πλασέ, καθώς υπόσχεται να πληρώσει περισσότερες θέσεις ως νικητήριες από τις καθιερωμένες δύο.

Ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένες ιπποδρομίες από τη Ladbrokes

Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στη Ladbrokes έχουν σήμερα αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες. Μία από αυτές, όμως, συνοδεύεται από μια προσφορά που μπορεί να αυξήσει τις αποδόσεις στοιχηματισμού και κατ’ επέκταση τα κέρδη που θα διεκδικήσουν. Η συγκεκριμένη προσφορά είναι διαθέσιμη σήμερα για τις ιπποδρομίες που πραγματοποιούνται στο Wetherby και μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν και θα προβλέψουν σωστά.

 

Αυτόματη ενίσχυση αποδόσεων στις ιπποδρομίες

Νέο bonus επαναφόρτισης λογαριασμού στη Betrally

Οι εικονικές ιπποδρομίες αποτελούν το αγαπημένο παιχνίδι πολλών μελών της εταιρίας στοιχημάτων Betrally – ειδικά όσων απολαμβάνουν τις ιπποδρομίες και έχουν τις εικονικές κούρσες της ιστοσελίδας ως τη μόνη επιλογή στοιχηματισμού (η Betrally, άλλωστε, δεν καλύπτει τις πραγματικές ιπποδρομίες). Οι συγκεκριμένοι παίχτες, πάντως, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα νέο bonus, καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, και να στοιχηματίσουν στις εικονικές κούρσες με μηδενικό ρίσκο.

 

Οικονομική ενίσχυση και από τις offshore εταιρείες στοιχήματος ζητά η Αγγλία

Ο γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού της Αγγλίας, John Whittingdale, επιβεβαίωσε την Πέμπτη πως οι Αρχές έχουν σχέδια να αντικαταστήσουν το ισχύοντα νόμο, σχετικά με την οικονομική ενίσχυση των εταιρειών στοιχήματος προς τις ιπποδρομίες, με ένα νέο, ο οποίος θα αφορά και στις εταιρείες που δεν έχουν έδρα στην Αγγλία.

 

Αποζημιώνει τον δεύτερο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες η William Hill

Για μια ακόμη ημέρα, η William Hill δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες, μέσω μιας συμφέρουσας προσφοράς. Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν, επειδή το άλογο της επιλογής τους δεν τερμάτισε στην πρώτη, αλλά στη δεύτερη θέση.

 Η νέα προσφορά της William Hill ισχύει για επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες και σε αυτή θα συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα, τα οποία θα πληρούν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Μειωμένο ρίσκο στο Cheltenham προσφέρει η William Hill

Το κορυφαίο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου, το Cheltenham, ξεκίνησε και τα μέλη της William Hill έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθειμένα να πάρουν. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, το ρίσκο θα είναι μειωμένο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η William Hill.

 Πρόκειται για μια προσφορά που θα αποζημιώσει κάθε παίχτη που θα στοιχηματίσει σε κάποιο άλογο και το δει να τερματίζει, όχι στην πρώτη, αλλά στη δεύτερη θέση.

 

Έτοιμες για καταιγισμό στοιχημάτων στο Royal Ascot οι στοιχηματικές εταιρείες

Οι στοιχηματικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου δηλώνουν πανέτοιμες για να δεχθούν έναν καταιγισμό στοιχημάτων τις επόμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot. Το φετινό φεστιβάλ δεν αποτελεί μόνο ένα από τα highlights της φετινής ιπποδρομιακής σεζόν, αλλά και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα των τελευταίων ετών, χάρη στις συμμετοχές που έχουν ανακοινωθεί.

Για την επιστροφή των ιπποδρομιών αποφασίζει η BHA

Τα στελέχη της BHA, της αρμόδιας Αρχής των ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα συναντηθούν αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των αγγλικών ιπποδρομιών και κυρίως για την ημερομηνία και τον τρόπο που θα επιστρέψουν οι κούρσες, μόλις αρθούν οι περιορισμοί της κυβέρνησης για την εξάπλωση της πανδημίας. Σύμφωνα με τους αρμόδιους, η επιστροφή των ιπποδρομιών στην κανονικότητα θα γίνει σταδιακά και με αρκετούς περιορισμούς στην αρχή.

 

Πλησιάζει η ημερομηνία ισχύος νέων κανόνων στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA (British Horseracing Authority),η ρυθμιστική Αρχή των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε την τελική ημερομηνία για την θέσπιση νέων κανόνων στον τομέα της χρήσης μαστιγίου κατά τη διάρκεια των κουρσών. Οι νέοι κανόνες, που θα εξασφαλίσουν ότι τα άλογα δεν τραυματίζονται από τη συγκεκριμένη πρακτική (που στόχο έχει να τα ενθαρρύνει) θα τεθούν σε ισχύ από τις 6 Φεβρουαρίου του 2023.

Ταξιδεύουν στις ΗΠΑ οι σουηδικές ιπποδρομίες!

Οι κάτοικοι των ΗΠΑ που μπορούν να στοιχηματίζουν νόμιμα μπορούν πλέον να παρακολουθούν και να προβλέπουν τα αποτελέσματα των σουηδικών ιπποδρομιών, χάρη σε μια νέα συμφωνία που ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή της Σουηδίας. Συγκεκριμένα, η ATG προχώρησε σε συμφωνία με την Paddy Power BetFair US (τη θυγατρική της στοιχηματικής εταιρείας, που δραστηριοποιείται νόμιμα στις ΗΠΑ), προκειμένου να προσφέρει προς στοιχηματισμό τις σουηδικές ιπποδρομίες, αλλά και να τις προβάλλει ζωντανά στην τηλεόραση.

Νέο bonus επαναφόρτισης λογαριασμού στην 10Bet

Η έλευση του Μαρτίου δε μπορεί παρά να σημαίνει ένα πράγμα για τους λάτρεις των ιπποδρομιών: την αντίστροφη μέτρηση για το Φεστιβάλ του Cheltenham! To φεστιβάλ ξεκινά στις 15 Μαρτίου και, έως τότε, τα μέλη της 10Bet μπορούν να εξασφαλίσουν ένα bonus επαναφόρτισης λογαριασμού, ώστε να στοιχηματίσουν στις κούρσες του χωρίς ρίσκο.

 

Νέα ρεκόρ στοιχηματισμού στο φετινό Cheltenham

Το φετινό φεστιβάλ του Cheltenham έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στοιχηματισμού, καθώς εκατομμύρια παίχτες ανά τον κόσμο τοποθέτησαν στοιχήματα, είτε σε πρακτορεία και στους χώρους του ιπποδρομίου είτε online.

 Στον δεύτερο τομέα, μάλιστα, ο τζίρος των στοιχημάτων αυξήθηκε για μια ακόμη φορά, σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2016, ξεπερνώντας τα προηγούμενα επίπεδα και δημιουργώντας νέα ρεκόρ.

 

Το παράδειγμα της πλατφόρμας OpenBet

Nέα προσφορά στις virtual ιπποδρομίες της Novibet

Τα μέλη της Novibet που προτιμούν να στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες έχουν σήμερα την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά παράλληλα θα μπορούν να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή, χάρη σε μια νέα προσφορά. Η νέα προσφορά ισχύει μόνο για σήμερα και για συγκεκριμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στις εικονικές κούρσες. Όσοι την εκμεταλλευτούν και καλύψουν τις προϋποθέσεις της θα κερδίσουν μια ανταμοιβή, η οποία θα τους επιτρέψει έπειτα να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Mειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες κούρσες μετ’ εμποδίων στην Betbright

Για μια ακόμη ημέρα, το ενδιαφέρον των περισσότερων λάτρεων των αγγλικών ιπποδρομιών θα στραφεί στις κούρσες μετ’ εμποδίων, καθώς διεξάγονται αρκετές ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες, σε ιπποδρόμια όπως αυτά των Huntingdon, Market Rasen και Taunton. Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην Betbright και στοιχηματίσουν στις συγκεκριμένες ιπποδρομίες, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 Άλλωστε, η Betbright ανακοίνωσε σήμερα μια προσφορά που υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ των ιπποδρομιών πληρώνει η Paddy Power

H Paddy Power ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όλες τις ιπποδρομίες που καλύπτει στην στοιχηματική ιστοσελίδα της και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, υπό την προϋπόθεση ότι θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα.

 Συγκεκριμένα, η Paddy Power πληρώνει επιπλέον θέσεις (έως και τέσσερις) στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της στο σύνολο των ιπποδρομιών που καλύπτει στοιχηματικά.

 

Αποζημιώνει τη δεύτερη θέση σε επιλεγμένες ιπποδρομίες η William Hill

Η William Hill ενεργοποίησε και σήμερα μία από τις πιο συμφέρουσες προσφορές της για τις ιπποδρομίες και υπόσχεται μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες κούρσες. Άλλωστε, μέσω της προσφοράς, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και δουν το άλογο της επιλογής τους να τερματίζει στη δεύτερη θέση, αντί για την πρώτη, θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 Η σημερινή προσφορά ισχύει για συγκεκριμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σήμερα σε επιλεγμένες ιπποδρομίες: αυτές του Yarmouth και αυτές του Kempton.

William Hill: Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες

Η William Hill ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες. Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις επιλεγμένες κούρσες και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Έτσι, το ρίσκο μειώνεται, αφού κάποια από τα χαμένα στοιχήματα θα αποζημιωθούν στο σύνολό τους.

 Η νέα προσφορά ισχύει για τις σημερινές ιπποδρομίες στο Chelmsford και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα.

Έξτρα θέσεις στα each way των ιπποδρομιών από τη Ladbrokes

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες του σημερινού προγράμματος διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του Thirsk, στις 18:00 το απόγευμα. Η εν λόγω κούρσα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κυρίως για τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes, η οποία ανακοίνωσε μια νέα προσφορά και υπόσχεται μειωμένο ρίσκο σε όσους τοποθετήσουν each way στοιχήματα σε αυτή.

Νέα απο το διαδίκτυο