Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Διαφημίσεις στοιχηματικού περιεχομένου στο αγγλικό τηλεοπτικό κανάλι At The Races

Το αγγλικό τηλεοπτικό κανάλι που ανήκει στον όμιλο Sky και στη διοργανώτρια ιπποδρομιών Arena Racing, το At The Races, ανακοίνωσε ότι επιτρέπει πλέον στο πρόγραμμά του τη μετάδοση διαφημίσεων στοχηματικού περιεχομένου. Το τηλεοπτικό κανάλι που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στις ιπποδρομίες θα μεταδίδει πλέον και τα διαφημιστικά σποτ των στοιχηματικών εταιρειών, με τις οποίες θα συνεργάζεται.

 Ήδη, η πρώτη συμφωνία πραγματοποιήθηκε με την εταιρεία στοιχηματισμού Ladbrokes Coral, η οποία θα μπορεί να προωθεί τις υπηρεσίες της στα διαφημιστικά διαλείμματα των προγραμμάτων ιπποδρομιών.

 

Διαφημίσεις στοιχηματικών εταιρειών στο AT The Races

 Έως πρόσφατα, ο μόνος τρόπος για να διαφημιστεί μια στοιχηματική εταιρεία στο κανάλι At The Races ήταν εντός των προγραμμάτων του. Πλέον, όμως, μπορεί να προβάλλει τις διαφημίσεις της και στα διαλείμματα από τις ιπποδρομίες και τα υπόλοιπα τηλεοπτικά προγράμματα του καναλιού.

 Έτσι, οι στοιχηματικές εταιρείες αποκτούν μια επιπλέον ευκαιρία προβολής στους λάτρεις των αγγλικών ιπποδρομιών και όχι μόνο – άλλωστε, το At The Races ξεκίνησε πρόσφατα να προβάλει και ιπποδρομίες από τη Γαλλία, την Αυστραλία, τη Νότια Αφρική και τις ΗΠΑ.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Στοιχηματικό σκάνδαλο στις ιπποδρομίες της Αυστραλίας

Οι ιπποδρομίες της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία ταλανίζονται αυτές τις ημέρες από ένα σκάνδαλο, αφού ένας επαγγελματίας τζόκεϊ κρίθηκε ένοχος για σωρεία παραβάσεων του νόμου περί στοιχήματος.

 Όπως και σε άλλες χώρες, άλλωστε, έτσι και στην Αυστραλία, οι επαγγελματίες αθλητές απαγορεύεται να τοποθετούν στοιχήματα, ειδικά σε αγώνες που συμμετέχουν οι ίδιοι. Ωστόσο, ο τζόκεϊ Adam Hyeronimus βρέθηκε ένοχος για συνολικά 30 παραβάσεις, κατά το διάστημα 2016-2019.

 

Παράνομα στοιχήματα ακόμη και στον εαυτό του

Sportingbet: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Cheltenham

Η Sportingbet αποτελεί μία από τις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος που προσφέρουν τη δυνατότητα στοιχηματισμού και στις ιπποδρομίες, γεγονός που σημαίνει πως δε θα μπορούσε να λείψει από το φετινό φεστιβάλ του Cheltenham, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη! Η Sportingbet καλύπτει στο σύνολό τους τις κούρσες της φετινής διοργάνωσης και έχει ήδη ανακοινώσει και μια σχετική προσφορά για όσους αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σε αυτές. Πρόκειται για μια προσφορά που επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες.

Ενισχυμένες υπηρεσίες και δωρεάν live streaming στις ιπποδρομίες προσφέρει η Paddy Power!

H Paddy Power αποφάσισε να υποδεχθεί την επιστροφή των αγγλικών ιπποδρομιών με μια αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει στα μέλη της και οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στις κούρσες ή απλά να τις παρακολουθήσουν έχουν πλέον πολλές και κορυφαίες επιλογές.

Bonus επαναφόρτισης λογαριασμού από την 10Bet

Ο Οκτώβριος μπορεί να αποτελέσει έναν όχι μόνο άκρως ενδιαφέροντα, αλλά και άκρως κερδοφόρο μήνα για τους λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην 10Bet. Κατά τη διάρκεια του μήνα, άλλωστε διοργανώνονται – πέρα από τις μεμονωμένες κούρσες στα ιπποδρόμια του κόσμου, ενδιαφέροντα φεστιβάλ, όπως το γαλλικό Prix de l'Arc de Triomphe, τα αγγλικά Future Champions Festival, Champions Day  και Racing Post Trophy και το αμερικανικό Breeders' Cup.

Ελεύθερες ξανά οι καταθέσεις μέσω τραπεζικού εμβάσματος

Μετά τις αλλαγές που φέρνει μια νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όσοι επιθυμούν να προχωρήσουν σε νέα κατάθεση στον λογαριασμό που διατηρούν σε κάποια ιστοσελίδα του στοιχήματος έχουν πλέον ξανά τη δυνατότητα να μεταφέρουν τα χρήματα που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στις ιπποδρομίες. Σύμφωνα με ενημέρωση των υπευθύνων του τραπεζικού τομέα της Ελλάδας, η αποστολή χρημάτων μέσω τραπεζικού εμβάσματος σε τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούν εταιρείες του εξωτερικού είναι ξανά ελεύθερες – αν και με κάποιους περιορισμούς.

 

Betbright: Τριπλή προσφορά για τις σημερινές ιπποδρομίες του Grand National!

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National έχει ήδη ξεκινήσει και το ίδιο συμβαίνει και με το πρόγραμμα προσφορών διάφορων εταιρειών του στοιχήματος, οι οποίες υπόσχονται συνήθως μειωμένο ρίσκο σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Ειδικά όσοι διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betbright και τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τρεις σχετικές προσφορές!

 

Οι τρεις προσφορές της Betbright στο Grand National

Paddy Power: Δυνατότητα cash out και στα παρολί

Τα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες έχουν εδώ και μήνες τη δυνατότητα να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα στις κούρσες της επιλογής τους και να εισπράξουν κέρδη, ακόμη και πριν τη λήξη τους, χάρη στην υπηρεσία cash out. Την ίδια δυνατότητα έχουν πλέον και όσοι τοποθετούν παρολί στις ιπποδρομίες, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να μειώσουν σημαντικά το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Cheltenham: Εξτρά θέσεις πληρώνει η Paddy Power

To φεστιβάλ του Cheltenham ξεκίνησε και η πρώτη ημέρα υπόσχεται συγκινήσεις που προέρχονται από δύο εκ των σημαντικότερων ιπποδρομιών της διοργάνωσης. Πρόκειται για το Supreme Novices’ Hurdle, το οποίο ξεκινά στις 15:30, και το National Hunt Chase, το οποίο ξεκινά στις 18:50.

 

Μέθοδοι καταθέσεων εν μέσω capital controls

Όπως φαίνεται, τα capital controls που επιβλήθηκαν στους ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς την 29η του περασμένου Ιουνίου θα παραμείνουν για αρκετό χρόνο ως κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Στις κατηγορίες αυτών που επηρεάζονται, άλλωστε, συμπεριλαμβάνονται και οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, διατηρώντας λογαριασμούς σε ιστοσελίδες στοιχήματος του εξωτερικού.

Κανονικά οι καταθέσεις στη Vistabet

Μέσα στο γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί στην Ελλάδα, η Vistabet καθησυχάζει τα μέλη της για την ασφάλεια των χρημάτων που βρίσκονται στους λογαριασμούς τους και τα ενημερώνει πως εξακολουθούν να είναι σε θέση να προχωρήσουν κανονικά σε καταθέσεις, ώστε να συνεχίσουν να στοιχηματίζουν απερίσπαστοι στις ιπποδρομίες όλου του κόσμου.

 

Nέο Stoiximan Mission στις εικονικές ιπποδρομίες

Οι εικονικές ιπποδρομίες που διεξάγονται στην ιστοσελίδα του Stoiximan μπορούν και σήμερα να αποφέρουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, σε όσους παίχτες αναλάβουν το σημερινό Stoiximan Mission και το εκπληρώσουν, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες.

 Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να αναλάβουν την αποστολή και έπειτα να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες. Το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν μάλιστα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία για την προσφορά.

 

Το τρίτο στοίχημα δώρο από την Betbright!

Το σημερινό πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών περιλαμβάνει αρκετές κούρσες που διεξάγονται στο ιπποδρόμιο του Chelmsford. Κάθε κούρσα, βέβαια, αποτελεί και μια νέα ευκαιρία για διεκδίκηση κερδών και οι παίχτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αρκετές από αυτές μπορούν να διεκδικήσουν τη σημερινή προσφορά της Betbright.

 

Παγκόσμια προβολή για τις ιπποδρομίες του Μπαχρέιν

Το Μπαχρέιν διοργάνωσε την προηγούμενη Παρασκευή (22 Νοεμβρίου) το πρώτο διεθνές φεστιβάλ ιπποδρομιών, με τη συμμετοχή αλόγων από όλον τον κόσμο και έπαθλο που ξεπερνούσε τα 500.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, ενώ συνοδεύθηκε από μία ακόμη πρωτιά: ήταν το πρώτο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Μπαχρέιν που μεταδόθηκε ζωντανά σε ολόκληρο τον κόσμο.

 Άλλωστε, η αγγλική εταιρεία Racecourse Media Group (RMG) είχε προχωρήσει πριν μερικές ημέρες σε συνεργασία με την Bahrain TV, με αποτέλεσμα το φεστιβάλ να μεταδοθεί σε περισσότερες από 60 χώρες.

 

2winbet: Αυξημένα όρια στοιχηματισμού στις εικονικές ιπποδρομίες

Η 2winbet δεν καλύπτει τις πραγματικές ιπποδρομίες και τα σημαντικότερα φεστιβάλ που διοργανώνονται ανά τον κόσμο, αλλά φροντίζει να προσφέρει συγκινήσεις και κέρδη στους λάτρεις των ιπποδρομιών, διεξάγοντας εικονικές κούρσες. Όπως είναι φυσικό, σε αυτές τις κούρσες μπορεί να στοιχηματίσει και να διεκδικήσει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη κάθε παίχτης που διατηρεί λογαριασμό στην ιστοσελίδα.

 

Νέα ιστοσελίδα από τη Betshop

H Betshop προχώρησε σε επανασχεδιασμό και αισθητική ανανέωση της ιστοσελίδας του στοιχήματος που διατηρεί και προσφέρει πλέον ένα πιο σύγχρονο, πρακτικό και όμορφο περιβάλλον στα μέλη της. Οι νέες αυτές αλλαγές, μάλιστα, ενδιαφέρουν και τους λάτρεις των ιπποδρομιών, παρά το γεγονός ότι η Betshop δεν καλύπτει τις σημαντικές κούρσες που διεξάγονται ανά τον κόσμο.

 

Επιστροφή χρημάτων στο Royal Ascot από τη BetFred

Μπορεί το ποδόσφαιρο να μονοπωλεί αυτές τις ημέρες το ενδιαφέρον της BetFred, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η ιστοσελίδα ξεχνά τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Αυτές τις ημέρες, άλλωστε, διεξάγεται ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών της χρονιάς – το Royal Ascot. Και όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε μία ή περισσότερες από τις κούρσες του μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους.

 

Απέρριψε την πρόταση εξαγοράς της BetFred η Phumelela

Η Phumelela, η διοργανώτρια Αρχή των ιπποδρομιών στη Νότια Αμερική, απέρριψε την πρόταση εξαγοράς που πραγματοποίησε η BetFred και προτίμησε το σχέδιο διάσωσής της, το οποίο όμως είχε πιο αρνητικούς όρους για τους πιστωτές της. Οι υπεύθυνοι τόνισαν ότι δεν υπήρχε χρόνος για νέες διαπραγματεύσεις και για αυτό επέλεξαν την έτοιμη πρόταση της διάσωσης, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν συμφέρουσα για όλους.

Αυξήθηκαν τα έσοδα των σουηδικών ιπποδρομιών κατά το 2020

Η ATG, η κρατική εταιρεία που έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των σουηδικών ιπποδρομιών, αλλά και την παροχή υπηρεσιών στοιχήματος σε αυτές, ανακοίνωσε πως το 2020 ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά από πλευράς εσόδων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 21% μέσα στο 2020 και άγγιξε τα 532 εκατομμύρια ευρώ.

Διπλή προσφορά της Ladbrokes στο Epsom Derby

Όπως κάθε Ιούνιο, η πρώτη Παρασκευή του μήνα σημαίνει την έναρξη του Epsom Derby, του ιστορικού διήμερου φεστιβάλ που έχει προγραμματιστεί φέτος για τις 2-3 Ιουνίου. Οι ευκαιρίες στοιχηματισμού και στο φετινό φεστιβάλ είναι δεκάδες και οι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν επίσης την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν σχετικές προσφορές που μπορούν να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

Ανταμείβει τα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες ο Stoiximan

Και αυτή την Παρασκευή, τα μέλη του Stoiximan μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες και να διεκδικούν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές, συμμετέχοντας στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες της ημέρας και να εκπληρώσουν το σημερινό Stoiximan Mission.

 Η διαδικασία είναι απλή: οι παίχτες θα πρέπει να αναλάβουν την αποστολή, να την εκπληρώσουν, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, και να εισπράξουν την ανταμοιβή τους.

 

Betrally: Δωρεάν στοίχημα σε όσους δοκιμάσουν το καζίνο

Η εταιρία στοιχημάτων Betrally είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για το online και το mobile καζίνο που διατηρεί. Σε αυτό, άλλωστε, βρίσκονται εκατοντάδες φρουτάκια και άλλα δημοφιλή παιχνίδια, όπως η ρουλέτα και το μπλακτζάκ. Αυτό, βέβαια, ελάχιστα θα ενδιέφερε υπό κανονικές συνθήκες όσους επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Betrally, προκειμένου να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες που διεξάγονται καθημερινά. Ωστόσο, η νέα προσφορά της ιστοσελίδας ενδεχομένως να τους τονώσει το ενδιαφέρον.

 

Nέο Stoiximan Mission με ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες

Για μια ακόμη εβδομάδα, τα μέλη του Stoiximan που στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες μπορούν να αναλάβουν μια νέα αποστολή και να την εκπληρώσουν, διεκδικώντας μια ανταμοιβή, που θα μπορέσει να τους αποφέρει επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Η νέα αποστολή ζητά από τους παίχτες μια σειρά από στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες, ώστε να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Ο τρόπος διεκδίκησης της ανταμοιβής

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: Paddypower

Η νόμιμη εταιρεία στοιχήματος Paddypower έχει τοποθετήσει τις ιπποδρομίες σε δεσπόζουσα θέση στην ιστοσελίδα της και προσφέρει στους παίχτες της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε δεκάδες αγώνες ανά τον κόσμο. Οι επιλογές τους δεν είναι αρκετές μόνο στην περίπτωση των διοργανώσεων, αλλά και των στοιχημάτων που μπορούν να καταθέσουν οι παίχτες, καθώς ανάμεσά τους συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, οι τριάδες, τα forecast και tricast, τα παρολί, αλλά και συστήματα όπως το Lucky 15.

Πλασέ στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες της Ladbrokes

Τα πλασέ στοιχήματα των ιπποδρομιών υπόσχονται μειωμένο ρίσκο στους παίχτες, αφού αποφέρουν κέρδη, είτε το άλογο της επιλογής τους τερματίσει στην πρώτη είτε στη δεύτερη θέση. Και, χάρη σε μια ακόμη προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes, το ρίσκο ενός πλασέ στοιχήματος μπορεί να μειωθεί ακόμη περισσότερο!

Στοιχηματικές και διοργανωτές οι χαμένοι της προσωρινής διακοπής των αγγλικών ιπποδρομιών

Οι υπεύθυνοι των αγγλικών ιπποδρομιών αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην προσωρινή διακοπή των κουρσών στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού φαίνεται πως τα περιστατικά γρίπης των ιπποειδών που εντοπίστηκαν ήταν μεμονωμένα. Παρόλο που η διακοπή δεν διήρκησε περισσότερο από μερικές ημέρες, όμως, οι οικονομικές ζημίες για άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους υπολογίζεται πως είναι τεράστιες.

Για άλλα 4 χρόνια χορηγός του Irish Grand National η Boylesports

Η εταιρεία Boylesports ανακοίνωσε την επέκταση της χορηγίας της προς την ιπποδρομία Irish Grand National για τα επόμενα 4 χρόνια. Η Boylesports είναι εδώ και αρκετά χρόνια (από το 2014) χορηγός μιας από τις κορυφαίες ιπποδρομίες της Ιρλανδίας και αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία της με το ιπποδρόμιο του Fairyhouse, εν όψει και της μεγάλης επετείου της κούρσας.

 Άλλωστε, το Irish Grand National κλείνει φέτος 150 χρόνια και η επίσημη χορηγός της ιπποδρομίας, η Boylesports, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία για τα μέλη της, αλλά και τους επισκέπτες.

 

Επιστρέφει τα χαμένα στο Cheltenham η Paddy Power

Η έναρξη του Cheltenham Festival, του δεύτερου σημαντικότερου φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Αγγλία, είναι προγραμματισμένη για τις 10 Μαρτίου - ωστόσο, πολλές ιστοσελίδες του online στοιχήματος έχουν φροντίσει να ανακοινώσουν από τώρα τις σχετικές προσφορές, δίνοντας στα μέλη τους την ευκαιρία είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

Nέες ανταμοιβές στα παρολί των ιπποδρομιών μοιράζει η BetFair

Η BetFair επανέφερε την προσφορά της που ανταμείβει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις ιπποδρομίες και οι παίχτες που θα καλύψουν σήμερα τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί σε σημερινές ιπποδρομίες και να περιμένουν να διευθετηθούν, ως κερδισμένα ή ως χαμένα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της BetFair

Ιπποδρόμιο Churchill Downs

Ιπποδρόμιο Churchill DownsΟ χώρος διεξαγωγής ιπποδρομιών Churchil lDowns βρίσκεται στο νότιο τμήμα της πόλης Louisville, στην Πολιτεία Κεντάκι της Αμερικής. Εκτός από την πίστα αγώνων, μπορεί κανείς να επισκεφτεί τους χώρους χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, καθώς και το μουσείο, όπου και θα βρει ενδιαφέροντα και σημαντικά εκθέματα.

Επιστρέφει με πλούσια έπαθλα ο διαγωνισμός Betshop Bomb

Η Betshop προσφέρει στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη και στις εικονικές ιπποδρομίες και σε πολλές περιπτώσεις, ακόμη και όσοι στοιχηματίζουν μόνο στα virtual sports έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και προσφορές που τους μοιράζουν πλούσια έπαθλα. Μια τέτοια ευκαιρία θα έχουν όσοι στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες και αυτή την Παρασκευή, 12 Ιουνίου, χάρη στην επιστροφή του διαγωνισμού Betshop Bomb.

Νέα απο το διαδίκτυο