Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Βελτιωμένα τα δωρεάν στοιχήματα της BetFair

Η εταιρία στοιχημάτων BetFair δίνει στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες να κερδίσουν κάποια δωρεάν στοιχήματα και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, συμμετέχοντας σε προσφορές που ανακοινώνονται τακτικά στην ιστοσελίδα της. Τα στοιχήματα αυτά, μάλιστα, βελτιώθηκαν σημαντικά (μαζί με κάθε υπηρεσία που τα αφορά).

 

Αναλυτικότερα, η BetFair ανακοίνωσε πως προχώρησε σε βελτιώσεις στον τομέα των δωρεάν στοιχημάτων, με αποτέλεσμα όσοι τα κερδίζουν να είναι σε θέση να τα εντοπίσουν πιο εύκολα, αλλά και να τα χρησιμοποιήσουν με διαφορετικούς τρόπους.

 

Όσοι έχουν κερδίσει ένα δωρεάν στοίχημα στις ιπποδρομίες (πραγματικές ή εικονικές), λοιπόν, θα είναι σε θέση να τα βρίσκουν ευκολότερα, στον τομέα Sport Bonus, αφού συνδεθούν στον λογαριασμό τους. Στον ίδιο τομέα θα βρίσκουν και όλες τις σημαντικές πληροφορίες για τα δωρεάν στοιχήματά τους: την αξία και την ισχύ. Επιπλέον, όσοι τοποθετούν το δωρεάν στοίχημα και κερδίζουν θα βλέπουν τα κέρδη που δικαιούνται (με μορφή μετρητών ή bonus) να μεταφέρονται άμεσα στον λογαριασμό τους.

 

Η σημαντικότερη βελτίωση, όμως, αφορά στον τρόπο χρήσης των δωρεάν στοιχημάτων. Πλέον, οι παίχτες που έχουν κερδίσει ένα τέτοιο στοίχημα θα έχουν στη διάθεσή τους μία ακόμη εναλλακτική: να το σπάσουν σε μικρότερα στοιχήματα (για παράδειγμα, ένα δωρεάν στοίχημα των 20 ευρώ μπορεί να σπάσει σε τέσσερα των 5 ευρώ) και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο σε περισσότερες ιπποδρομίες.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Ξεκινά η δημόσια διαβούλευση για το νέο νομοσχέδιο online στοιχήματος

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι Έλληνες στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες είναι το γεγονός ότι πολλές από τις εταιρείες που έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες άδειες δραστηριότητας στη χώρα μας δεν καλύπτουν τις ιπποδρομίες ανά τον κόσμο. Αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα, όταν το νέο νομοσχέδιο για την αγορά του online στοιχήματος δημιουργήσει την ευκαιρία για την δραστηριοποίηση νέων μεγάλων εταιρειών του εξωτερικού που καλύπτουν στοιχηματικά τις ιπποδρομίες.

Χορηγός των αυστραλιανών ιπποδρομιών θέλει να γίνει η Unibet

Η Unibet αποτελεί μία από τις λίγες διεθνείς εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Αυστραλία και προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες της χώρας. Πλέον, όμως, οι υπεύθυνοι επιθυμούν να εμπλακούν ενεργά και στον τομέα των χορηγιών προς τις ιπποδρομίες της χώρας και ήδη έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την πρώτη συνεργασία τους.

 Αναλυτικότερα, η Unibet ενδιαφέρεται να αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό της ιπποδρομίας Golden Eagle, στην περιφέρεια New South Wales της Αυστραλίας.

 

Nέες άμεσες πληρωμές στις εικονικές ιπποδρομίες από τη Vistabet

Η Vistabet αποφάσισε να αναβαθμίσει μία από τις μεθόδους συναλλαγών που χρησιμοποιούν τα μέλη της, προκειμένου να μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους και να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες. Πρόκειται για τη μέθοδο των ηλεκτρονικών πληρωμών, η οποία πλέον πραγματοποιείται πιο άμεσα και χωρίς καμία προμήθεια.

 Συγκεκριμένα, όσα μέλη της Vistabet μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους μέσω τραπεζικής πληρωμής μπορούν να βλέπουν άμεσα τα χρήματά τους να εμφανίζονται, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν – ακόμα και τις μη εργάσιμες ημέρες.

 

Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες από την Paddy Power

Η Paddy Power επανέφερε μία από τις αγαπημένες προσφορές των μελών της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες και υπόσχεται να τους δίνει καθημερινά τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες. Σήμερα, λοιπόν, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα σατοιχήματα στις κατάλληλες ιπποδρομίες θα δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, αν χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Η προσφορά της Paddy Power

Νέες προσθήκες στη μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π.

Η Ε.Ε.Ε.Π. έδωσε στη δημοσιότητα τη νέα αναθεωρημένη μαύρη λίστα της, στην οποία πρόσθεσε 70 νέες ιστοσελίδες. Πολλές από αυτές τις ιστοσελίδες προσφέρουν υπηρεσίες στοιχηματισμού και στις ιπποδρομίες, αλλά το γεγονός ότι δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά χωρίς άδεια σημαίνει ότι έχουν μπλοκαριστεί, ως αποτέλεσμα της συμπερίληψής τους στη μαύρη λίστα.

 Πλέον, η μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π. έχει φτάσει στην 30η αναθεώρησή της και περιλαμβάνει περίπου 2.500 ιστοσελίδες, οι οποίες εντοπίστηκαν να δέχονται Έλληνες παίχτες, χωρίς να διαθέτουν άδεια.

 

Στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες: Γκανιάν

Προκειμένου κάποιος λάτρης των ιπποδρομιών να διεκδικήσει κέρδη από το αγαπημένο του άθλημα, έχει την επιλογή να στοιχηματίσει σε μια από τις κούρσες που διεξάγονται καθημερινά σε ολόκληρο τον κόσμο και να προβλέψει σωστά τους νικητές και τους χαμένους. Με τον τρόπο αυτό, κάθε σωστή του πρόβλεψη, όσον αφορά στο νικητή κάθε κούρσας, μπορεί να του αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Οι virtual ιπποδρομίες ήρθαν στη Winmasters

Η Winmasters προσφέρει μια τεράστια γκάμα στοιχημάτων σε δεκάδες αθλήματα, μα όχι και στις ιπποδρομίες. Επιπλέον, σε αντίθεση με πολλές άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες, μέχρι πρότινος δεν έδινε ούτε τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε virtual ιπποδρομίες.

 Αυτό, όμως, έχει πλέον αλλάξει και τα μέλη της Winmasters είναι σε θέση να τοποθετούν τα στοιχήματά τους σε εικονικές κούρσες ιπποδρομιών και να απολαμβάνουν τη ρεαλιστική δράση. Η Winmasters προσφέρει πλέον και virtual sports και ανάμεσά τους βρίσκονται και οι virtual ιπποδρομίες.

 

Ladbrokes: Περισσότερες πιθανότητες νίκης στις ιπποδρομίες

Tο σημερινό πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού και ειδικά οι παίχτες που θα προχωρήσουν σε προβλέψεις μέσω της Ladbrokes θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους. Χάρη στη σημερινή της προσφορά, άλλωστε, η στοιχηματική εταιρεία υπόσχεται περισσότερες πιθανότητες νίκης σε όσους τοποθετήσουν πλασέ σε επιλεγμένες ιπποδρομίες.

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο μέσω κινητού στις ιπποδρομίες μοιράζει η Betbright

Τα μέλη της Betbright που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μέσω του κινητού τους έχουν αυτές τις ημέρες τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Η νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις ιπποδρομίες μέσω του ειδικού app για το κινητό. Και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Nέα πλατφόρμα στις ιπποδρομίες της Coral

Η Coral βάσιζε την ιστοσελίδα του στοιχήματος, εκεί που τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίσουν σε ένα πλήθος ιπποδρομιών, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Playtech τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, όμως, ήρθε η ώρα της ανανέωσης και αυτή πραγματοποιήθηκε με το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας στοιχήματος της Coral.

 

To ενδεχόμενο χρέωσης των στοιχηματικών υπηρεσιών στις ιπποδρομίες εξετάζει η Σουηδία

Οι αρμόδιοι στη Σουηδία εξετάζουν τις τελευταίες ημέρες το ενδεχόμενο να επιβάλλουν μια νέα χρέωση στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που προσφέρουν υπηρεσίες στον τομέα των ιπποδρομίων. Το μοντέλο που εξετάζεται ισχύει ήδη σε άλλες χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Δανία, και επιβάλλει σε όσες στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν στοίχημα στις σουηδικές ιπποδρομίες να συνεισφέρουν οικονομικά για την ανάπτυξή τους.

Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές κούρσες του Royal Ascot από τη William Hill

Η William Hill ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στις κορυφαίες ιπποδρομίες του φεστιβάλ Royal Ascot. H συγκεκριμένη προσφορά μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού, χάρη στο γεγονός ότι υπόσχεται να αποζημιώσει εκείνους που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα δουν το άλογό τους να τερματίζει στη δεύτερη θέση.

Παραμένει στο πλευρό της Women In Racing η Kindred

Η Kindred, η στοιχηματική εταιρεία που αποτελεί ιδιοκτήτρια των Unibet και 32 Red μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε πως θα επεκτείνει και θα ενισχύσει την στήριξή της προς τον φιλανθρωπικό οργανισμό Women In Racing. Χάρη στη στήριξη της στοιχηματικής εταιρείας, η Women In Racing θα συνεχίσει να εργάζεται προς την εκπλήρωση των στόχων της, που περιλαμβάνουν την ισότητα στις ιπποδρομίες, τις ευκαιρίες για γυναίκες και μητέρες και άλλες πρωτοβουλίες.

 

Η νέα συνεργασία της Kindred με τη Women In Racing

Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Grand National από την Paddy Power

Πιθανότατα, οι περισσότεροι λάτρεις των ιπποδρομιών δεν έχουν ακόμη συνέλθει από τις συγκινήσεις και τις ανατροπές του φεστιβάλ του Cheltenham, αλλά καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί μπορεί η περίοδος του Cheltenham να τελείωσε, αλλά ξεκινά η περίοδος του Grand National!

Ενισχυμένος τομέας live streaming στις ιπποδρομίες από την Bet365

Η Bet365 είναι μία από τις λίγες ιστοσελίδες στοιχήματος στην Ελλάδα που προσφέρουν στοίχημα στις ιπποδρομίες και σίγουρα εκείνη που έχει φροντίσει ώστε να προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες και ξεχωριστές υπηρεσίες. Άλλωστε, μεταξύ άλλων προσφέρει και live στοίχημα σε κορυφαίες κούρσες ανά τον κόσμο, ενώ παράλληλα φροντίζει συνεχώς να ενισχύει το πρόγραμμα του live streaming στον συγκεκριμένο τομέα.

Aνταμοιβές στα σημερινά παρολί μοιράζει η BetFair

Η BetFair προσφέρει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, μα και ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί στις ιπποδρομίες της ημέρας. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά και να διεκδικήσουν παράλληλα και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το αν τα στοιχήματά τους κερδίσουν ή χάσουν, μάλιστα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Στοίχημα και στις ιπποδρομίες από τη Meridianbet

Ανάμεσα στα αθλήματα που προσφέρει προς στοιχηματισμό η εταιρία στοιχήματος Meridianbet είναι διαθέσιμες πλέον και οι ιπποδρομίες. Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στις κούρσες κάθε ημέρας και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Ρεκόρ τζίρου στο αμοιβαίο στοίχημα για το φεστιβάλ ιπποδρομιών Saudi Cup

Το Saudi Cup, το φεστιβάλ ιπποδρομιών που έχει χαρακτηριστεί ως το πολυτιμότερο στον κόσμο, εξαιτίας των τεράστιων χρηματικών επάθλων που μοιράζει στους νικητές, κατάφερε να καταρρίψει ένα ακόμα ρεκόρ πριν μερικές ημέρες. Το φεστιβάλ του 2023 συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο τζίρο στο αμοιβαίο στοίχημα και πλέον αποτελεί και τον πιο επικερδή στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ανανεώνεται η παρουσία των virtual ιπποδρομιών της Inspired στη Bet365

Η Bet365 συνεργάζεται σε διεθνές επίπεδο εδώ και αρκετά χρόνια με την εταιρεία λογισμικού Inspired, η οποία της παρέχει μεταξύ άλλων και τα virtual sports της. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται και οι virtual ιπποδρομίες, οι οποίες έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλείς, στην Ελλάδα και σε άλλες αγορές.

Ladbrokes: Ενισχυμένες αποδόσεις στις σημερινές ιπποδρομίες

Η Ladbrokes επαναφέρει σήμερα μία από τις πιο συμφέρουσες προσφορές της στον τομέα των ιπποδρομιών και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στις κούρσες του Hyadock Park. Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Ladbrokes αυξάνει όλες τις αποδόσεις που αφορούν στις σημερινές ιπποδρομίες του Haydock.

 

Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές ιπποδρομίες από την Betbright

Το σημερινό πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών περιλαμβάνει και αρκετές κούρσες μετ’ εμποδίων και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν αρκετές επιλογές, με κάποιες να υπόσχονται μειωμένο ρίσκο.

 Μια σειρά από τέτοιες επιλογές είναι διαθέσιμη στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betbright. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν σήμερα μια προσφορά που επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο και να εξασφαλίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, εφόσον χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Κλειστό ιπποδρόμιο στη Σικελία, λόγω σχέσεων με τη μαφία!

Οι Αρχές της Σικελίας αποφάσισαν το κλείσιμο του ιπποδρομίου Argentino de Palermo στη Σικελία, καθώς εντόπισαν παράνομες πράξεις και σχέσεις με τη μαφία της περιοχής. Η αστυνομία προχώρησε σε 25 συλλήψεις για παράνομο στοιχηματισμό και χειραγώγηση των ιπποδρομιών, ενώ αποφάσισε το κλείσιμο του ιπποδρομίου, έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση.

 

Διείσδυση της μαφίας στο ιπποδρόμιο

Ενισχυμένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες της Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 υπόσχεται στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις περισσότερες ιπποδρομίες ανά τον κόσμο εγγυημένες αποδόσεις, γεγονός που σημαίνει πως μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι αποδόσεις που επέλεξαν στην ιστοσελίδα θα είναι πάντα οι πιο συμφέρουσες της αγοράς. Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, γίνεται ακόμη πιο συμφέρουσα, χάρη στη νέα δέσμευση της Bet365.

 

Ladbrokes: Πλασέ μειωμένου ρίσκου στο Gold Cup του Cheltenham

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham ολοκληρώνεται σήμερα, με την κορυφαία κούρσα του (και μία από τις κορυφαίες των αγγλικών ιπποδρομιών), το Gold Cup, να πραγματοποιείται στις 17:30 (ώρα Ελλάδας). Όπως είναι λογικό, το Gold Cup αναμένεται να συγκεντρώσει σήμερα τα περισσότερα στοιχήματα, αλλά και να αποτελέσει το αντικείμενο των περισσότερων προσφορών που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες.

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Kentucky Derby

To Kentucky Derby δεν αποτελεί μόνο το δημοφιλέστερο φεστιβάλ ιπποδρομιών των ΗΠΑ, αλλά και ένα από τα πιο γνωστά στον κόσμο. Πρόκειται για ένα τεράστιο σε μέγεθος και διάρκεια φεστιβάλ γενικού ενδιαφέροντος που ολοκληρώνεται με τη θρυλική πλέον ιπποδρομία του Kentucky Derby.

 Το φεστιβάλ αποτελείται από δεκάδες εκδηλώσεις, εντός και εκτός του τομέα των ιπποδρομιών και ολοκληρώνεται το πρώτο Σάββατο του Μαΐου, με την ομώνυμη ιπποδρομία. Το 2017, η κούρσα του Kentucky Derby έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 6 Μαΐου.

 

Η ιστορία του φεστιβάλ

Νέα προσφορά της Novibet για τις εικονικές ιπποδρομίες

Τα μέλη της Novibet μπορούν σήμερα να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες (που διεξάγονται στην ενότητα virtual sports) και να διεκδικήσουν κανονικά κέρδη με τις προβλέψεις τους. Ταυτόχρονα, όμως, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές ιπποδρομίες του Newmarket

Το ενδιαφέρον των παιχτών που στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες στρέφεται σήμερα στο ιπποδρόμιο του Newmarket, όπου το πρόγραμμα είναι πλούσιο και οι προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών άφθονες. Το παράδειγμα δίνει η εταιρεία στοιχηματισμού Paddy Power, η οποία επιτρέπει σήμερα στα μέλη της να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες κούρσες.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Ebor

Αν και το βόρειο τμήμα της Αγγλίας είναι γνωστό για πολλά αξιόλογα φεστιβάλ, αυτό που κατορθώνει να ξεχωρίσει εδώ και μερικούς αιώνες είναι το Ebor, το οποίο διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του York, στην περιοχή Knavesmire. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ διεξάγεται με αυτό το όνομα από το 1843, ενώ είχε προηγηθεί το φεστιβάλ Knavesmire, από το 1731.

 

Nέο συλλογικό όργανο στις ελληνικές ιπποδρομίες

Μια ομάδα 11 προπονητών των ελληνικών ιπποδρομιών σχημάτισαν πριν από μερικές ημέρες ένα νέο συλλογικό όργανο, με στόχο την ενίσχυση της φωνής του κλάδου και την καταπολέμηση όλων εκείνων των συμπεριφορών και πράξεων που έχουν επηρεάσει αρνητικά το άθλημα τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για την Ένωση Επαγγελματιών Προπονητών Δρομώνων Ίππων (ΕΝΕΠΔΙ), στην οποία συμμετέχουν κάποιοι από τους κορυφαίους προπονητές του κλάδου.

Ελαφρώς ανανεωμένη η ιστοσελίδα της Bet365

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365 πραγματοποίησε πρόσφατα κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή της. Πρόκειται για κάποιες πολύ μικρές αισθητικές αλλαγές, οι οποίες είναι σχεδόν ανεπαίσθητες, αλλά εξυπηρετούν αποτελεσματικά τον σκοπό τους: να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και ακόμα λιγότερους αντιπερισπασμούς στους παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε ιπποδρομίες και σε άλλα αθλήματα.

Νέα απο το διαδίκτυο