Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Αυξάνει τις νικητήριες θέσεις των πλασέ στις αγγλικές ιπποδρομίες η BetFair

Η BetFair ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες και στρέφει το ενδιαφέρον τους στις κούρσες του Kempton, όπου θα πληρώσει επιπλέον θέσεις στα πλασέ επιλεγμένων ιπποδρομιών. Αναλυτικότερα, στο σημερινό πρόγραμμα ιπποδρομιών της BetFair βρίσκονται 5 κούρσες του Kempton, στις οποίες η BetFair θα πληρώσει επιπλέον νικητήριες θέσεις σε επιλεγμένα πλασέ.

 Χάρη σε αυτή την προσφορά, το ρίσκο όσων θα τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα στις επιλεγμένες ιπποδρομίες μειώνεται ακόμη περισσότερο, αφού θα μπορέσουν να εισπράξουν κέρδη, ακόμα κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις.

 

Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ του Kempton

 Οι παίχτες που θα επιλέξουν τις επιλεγμένες ιπποδρομίες του Kempton δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως ένα πλασέ στοίχημα οποιασδήποτε αξίας. Στην περίπτωση, λοιπόν, που το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει πρώτο ή δεύτερο, αλλά σε μία από τις επόμενες θέσεις (τρίτο ή τέταρτο), θα δικαιούται και πάλι κέρδη. Ωστόσο, τα κέρδη αυτά θα είναι μειωμένα και δε θα ξεπερνούν το 1/5 της αρχικής απόδοσης.

 Η προσφορά της BetFair, τέλος, θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των αλόγων που θα αγωνιστούν στις επιλεγμένες ιπποδρομίες.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Οι αγωνιστικές ημέρες του Craven Meeting: Day Two

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Craven Meeting συγκεντρώνει πλήθη κόσμου, καθώς αποτελεί την επίσημη έναρξη της σεζόν των επίπεδων κουρσών, ενώ η δεύτερη ημέρα του, όσο κι αν δεν περιλαμβάνει πλέον κάποια από τις σημαντικότερες κούρσες της χρονιάς (το Craven Stakes που μεταφέρθηκε στην τρίτη ημέρα), αποτελεί μια καλή ευκαιρία για το κοινό να πάρει μια πρώτη γεύση από τις επιδόσεις των συμμετεχόντων στις κλασικές κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών.

 

Πέντε θέσεις στο Grand National πληρώνει η Paddy Power

Μπορεί το Grand National να βρίσκεται ακόμη μακριά – ξεκινά, άλλωστε, στις αρχές Απριλίου και προηγείται το φεστιβάλ του Cheltenham τον Μάρτιο – αλλά η Paddy Power δε μοιάζει διατεθειμένη να χάσει καιρό και ήδη ανακοίνωσε την πρώτη της προσφορά για το φεστιβάλ.

 

Προς αναζήτηση αθλητικών χορηγών η ρωσική κυβέρνηση

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Russia Τoday, η κυβέρνηση της Ρωσίας και ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση χορηγών για τις αθλητικές διοργανώσεις της χώρας (στο ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα), στο χώρο εταιρειών online στοιχημάτων. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση παίζει και η επικείμενη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία, για το οποίο η κυβέρνηση αναζητά χορηγούς.

 

Ιπποδρόμιο Newmarket

Ιπποδρόμιο NewmarketΤο ιπποδρόμιο του Newmarket βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη και συγκεκριμένα στο Suffolk της Αγγλίας. Ο επισκέπτης, εκτός από το να παρακολουθήσει το αγαπημένο του σπορ και να νιώσει τη δράση και την ένταση στο μεγαλείο τους, μπορεί επίσης να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Μειωμένο ρίσκο στο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Epsom προσφέρει η Paddy Power

Όσοι οι λάτρεις των ιπποδρομιών ετοιμάζονται να στοιχηματίσουν στο αυριανό Epsom Derby, μπορούν να στοιχηματίσουν στους σημερινούς αγώνες του φεστιβάλ και να διεκδικήσουν κέρδη, ακόμη και με μειωμένο ρίσκο. Μία από τις σημερινές ιπποδρομίες του Epsom, άλλωστε, συνοδεύεται και από μία προσφορά, που υπόσχεται να αποζημιώσει όλα τα χαμένα στοιχήματα υπό μία συγκεκριμένη προϋπόθεση.

Πράσινο φως για την ολοκλήρωση πώλησης του ιπποδρομιακού στοιχήματος στον ΟΠΑΠ

Επίσημα στα χέρια του ΟΠΑΠ ετοιμάζεται να περάσει το ιπποδρομιακό στοίχημα, μετά τις αποφάσεις της πρόσφατης συνεδρίασης του ΤΑΙΠΕΔ. Το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρίαση, μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου, και η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου εξουσιοδότησε τον πρόεδρο, κ. Πιτσιόρλα, να υπογράψει τη σύμβαση πώλησης στον ΟΠΑΠ.

Επιστροφή χρημάτων στο Cheltenham από την Betbright

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών μετρούν αντίστροφα τις ημέρες για τη διεξαγωγή του κορυφαίου φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών. Πρόκειται για το φεστιβάλ του Cheltenham, για το οποίο πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη, έως τις 14 Μαρτίου. Ωστόσο, όσο υπομονή κι αν χρειάζεται να κάνουν όσοι θα παρακολουθήσουν τις κούρσες του φεστιβάλ, όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στα άλογα που πιστεύουν πως θα κερδίσουν μπορούν να το κάνουν από τώρα, σε ιστοσελίδες όπως η Betbright.

 

Μειωμένο ρίσκο στα πρόωρα στοιχήματα

Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Cheltenham από τη BetFred

Οι ημέρες έως την έναρξη ενός από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών της Αγγλίας, του Cheltenham είναι ακόμη αρκετές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι λάτρεις των ιπποδρομιών δε μπορούν από τώρα να κινούνται στους ρυθμούς του. Άλλωστε, αρκετές στοιχηματικές εταιρίες έχουν ξεκινήσει να ανακοινώνουν τις πρώτες αποδόσεις, αλλά και να προχωρούν σε νέες προσφορές, αποκλειστικά για το κορυφαίο φεστιβάλ.

 

Περισσότερες θέσεις στα πλασέ του Cheltenham πληρώνει η William Hill

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham ξεκινά σήμερα και οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες θα έχουν τις επόμενες ημέρες την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια σειρά από προσφορές στη William Hill. Η πρώτη από αυτές, μάλιστα, αφορά στη σημερινή κούρσα Supreme Novices’ Hurdle και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού, πληρώνοντας περισσότερες νικητήριες θέσεις στα πλασέ.

Νέα ιστοσελίδα από τη Betshop

H Betshop προχώρησε σε επανασχεδιασμό και αισθητική ανανέωση της ιστοσελίδας του στοιχήματος που διατηρεί και προσφέρει πλέον ένα πιο σύγχρονο, πρακτικό και όμορφο περιβάλλον στα μέλη της. Οι νέες αυτές αλλαγές, μάλιστα, ενδιαφέρουν και τους λάτρεις των ιπποδρομιών, παρά το γεγονός ότι η Betshop δεν καλύπτει τις σημαντικές κούρσες που διεξάγονται ανά τον κόσμο.

 

Φιλανθρωπία με αφορμή το Cheltenham ανακοίνωσε η Oddschecker

Η Oddschecker, η ιστοσελίδα που συγκρίνει online τις αποδόσεις όλων των στοιχηματικών εταιρειών στις ιπποδρομίες και σε άλλα αθλήματα, ανακοίνωσε μια νέα φιλανθρωπική πρωτοβουλία, με αφορμή το επερχόμενο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham. H συγκεκριμένη πρωτοβουλία υπόσχεται να δωρίζει 5 σεντς στην αγγλική φιλανθρωπική οργάνωση Injured Jockey Fund, για κάθε στοίχημα που θα τοποθετούν οι παίχτες μέσω της ιστοσελίδας της.

Μειώθηκαν τα έσοδα των γαλλικών ιπποδρομιών

Η France Galop, η διοργανώτρια Αρχή των γαλλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε άσχημα οικονομικά αποτελέσματα για το 2018, καθώς τα έσοδά της μειώθηκαν σημαντικά, με αποτέλεσμα να υποστεί απώλειες 21 εκατομμυρίων ευρώ. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα μειωμένα έσοδα του γαλλικού αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος (PMU), το οποίο η France Galop διεξάγει από κοινού με την Le Trot Francais.

Mειωμένο ρίσκο στα στοιχήματα των ιπποδρομιών υπόσχεται η Betbright

Η Betbright καλύπτει με ευλαβική συνέπεια τις αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες, ενώ πολύ συχνά δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου, χάρη στις προσφορές που ανακοινώνει. Μια τέτοια προσφορά ισχύει και σήμερα και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε μια επιλεγμένη κούρσα και δουν το άλογο της επιλογής τους να τερματίζει, όχι στην πρώτη, αλλά στη δεύτερη θέση.

Nέο νομοσχέδιο για πληρωμές με εταιρίες online στοιχήματος

Το υπουργείο Οικονομικών κατέθεσε ένα νέο νομοσχέδιο, με σκοπό να ρυθμίσει διάφορες πτυχές των συναλλαγών με τα ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, και ανάμεσα στις προβλέψεις τους ξεχωρίζουν κάποιες που αφορούν στο online στοίχημα. Μία από αυτές, μάλιστα, απαγορεύει τις συναλλαγές με στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται παράνομα στη χώρα.

Το πρόγραμμα του 2022 ανακοίνωσε το ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου

Το ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου συνεχίζει να διοργανώνει ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις και πρόσφατα οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν και το πρόγραμμα του 2022. Στο νέο πρόγραμμα δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, αφού οι συγκεντρώσεις ιπποδρομιακού χαρακτήρα θα συνεχίσουν να διοργανώνονται κάθε Δευτέρα.

 Για μια ακόμη χρονιά, πάντως, το πρόγραμμα του ιπποδρομίου είναι πλούσιο και το ελληνικό φίλιππο κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ιπποδρομίες με μικρότερο ή μεγαλύτερο ενδιαφέρον και, φυσικά, να στοιχηματίσει σε αυτές.

 

Νέες μέθοδοι κατάθεσης στην Sportingbet

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν πλέον τη δυνατότητα όχι μόνο να στοιχηματίσουν στις κούρσες της επιλογής τους (πραγματικές ή εικονικές) μέσω της ιστοσελίδας στοιχημάτων Sportingbet, αλλά και να προχωρήσουν σε καταθέσεις χρημάτων χωρίς περιορισμούς στους λογαριασμούς τους, ακόμη κι όσο οι ελληνικές τράπεζες παραμένουν κλειστές και τα capital controls βρίσκονται σε ισχύ.

 

Σε “φανταστική κατάσταση” το ιπποδρόμιο του Cheltenham

Το ιπποδρόμιο του Cheltenham ετοιμάζεται να φιλοξενήσει σε μερικές ημέρες (στις 14-17 Μαρτίου) ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Αγγλία, το ομώνυμο φεστιβάλ που αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες θεατές και εκατομμύρια μάτια από τις οθόνες της τηλεόρασης και των υπολογιστών.

Μειώνει το ρίσκο σε δύο σημερινές ιπποδρομίες η Paddry Power

Η Paddy Power είναι γνωστή για τις προσφορές της που μειώνουν το ρίσκο στοιχηματισμού σε αρκετές περιπτώσεις και σήμερα ήρθε η σειρά όσων στοιχηματίζουν σε ιπποδρομίες να εκμεταλλευτούν μια προσφορά που υπόσχεται κέρδη με λιγότερο ρίσκο από αυτό που δικαιολογούν οι πιθανότητες και οι αποδόσεις. Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία πληρώνει επιπλέον θέσεις στα πλασέ που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε δύο σημερινές επιλεγμένες ιπποδρομίες.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Εντείνονται οι πιέσεις διαδηλωτών προς τις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες έχουν τους τελευταίους μήνες να αντιμετωπίσουν ένα νέο πρόβλημα: την αλματώδη αύξηση των διαμαρτυριών φιλοζωικών οργανώσεων, οι οποίες έχουν φτάσει στο σημείο ακόμα και να προσπαθήσουν να σταματήσουν κούρσες, ενόσω διεξάγονται, με κίνδυνο για την υγεία των αλόγων, των τζόκεϊ και των ίδιων των διαδηλωτών. Οι οργανώσεις αυτές έχουν συνασπιστεί και καλούν την BHA (τη διοργανώτρια Αρχή) σε δημόσιο debate, απειλώντας τη με κλιμάκωση των επικίνδυνων διαμαρτυριών, αν αρνηθεί.

Απείχε από το ιδανικό το Grand National για τις στοιχηματικές εταιρείες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Grand National ολοκληρώθηκε και χιλιάδες παίχτες έσπευσαν να στοιχηματίσουν, αυξάνοντας σημαντικά την κίνηση στις ιστοσελίδες του στοιχήματος. Παρά το γεγονός, όμως, ότι τα ποσά στοιχηματισμού αυξήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, οι στοιχηματικές εταιρείες δεν κρίνουν ιδανικό το Grand National (τουλάχιστον όχι από επιχειρηματικής πλευράς), καθώς η ανατροπή του Σαββάτου τους στοίχισε αρκετά χρήματα.

 

Επιστροφές χρημάτων στα χαμένα each way από τη BetFred

Ανάμεσα στις υπόλοιπες στοιχηματικές αγορές που καλύπτει στις ιπποδρομίες καθημερινά, η BetFred προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα να τοποθετήσουν και each way στοιχήματα, τα οποία συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο. Σε ένα τέτοιο στοίχημα, άλλωστε, ακόμη κι αν το άλογο που επέλεξε κάποιος παίχτης δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, θα λάβει κάποια μειωμένα κέρδη.

 

Αυξήθηκε ο τζίρος της ελληνικής αγοράς online στοιχήματος το 2018

Ο τζίρος της ελληνικής αγοράς online στοιχήματος παρουσίασε σημαντική αύξηση μέσα στο 2018 και απέφερε πλούσια κέρδη στις νόμιμες εταιρείες στοιχημάτων, αλλά και στο ελληνικό Δημόσιο, μέσω της φορολογίας. Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία της Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων), ο τζίρος της αγοράς άγγιξε τα 7 δις ευρώ μέσα στο 2018, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 27%, σε σχέση με το 2017.

 Αντίστοιχα, τα μεικτά κέρδη των εταιρειών στοιχήματος αυξήθηκαν κατά 37% και άγγιξαν τα 391,6 εκατομμύρια ευρώ.

 

Επιπλέον θέσεις στις ιπποδρομίες πληρώνει η εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes

Οι επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρει σήμερα στις ιπποδρομίες η Ladbrokes είναι πολλές και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν λιγότερα ή περισσότερα κέρδη, ανάλογα με τις προβλέψεις τους και το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να λάβουν. Κάποιοι από αυτούς, όμως, μπορούν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες κούρσες με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

Nέες ανταμοιβές στα παρολί των ιπποδρομιών μοιράζει η BetFair

Η BetFair επανέφερε την προσφορά της που ανταμείβει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις ιπποδρομίες και οι παίχτες που θα καλύψουν σήμερα τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί σε σημερινές ιπποδρομίες και να περιμένουν να διευθετηθούν, ως κερδισμένα ή ως χαμένα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της BetFair

Κέρδη και ανταμοιβές στις εικονικές ιπποδρομίες της Novibet

Η Novibet επανέφερε μία από τις ελάχιστες προσφορές της που αφορούν σε όσους στοιχηματίζουν στα εικονικά αθλήματα και συγκεκριμένα στις εικονικές ιπποδρομίες και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και ανταμοιβές, μέσω των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν.

 Συγκεκριμένα, η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στις εικονικές ιπποδρομίες

Ladbrokes: Ενίσχυση αποδόσεων σε όλες τις σημερινές ιπποδρομίες του Chepstow

Το επίκεντρο της δράσης στις αγγλικές ιπποδρομίες βρίσκεται σήμερα στο Chepstow, όπου διεξάγεται μια σειρά από κούρσες που αναμένεται να προσελκύσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του φίλιππου κοινού, αλλά και των παιχτών του στοιχήματος. Οι τελευταίοι, μάλιστα, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο, εφόσον διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes και εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της.

Νέα 24ωρη υπηρεσία στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες προσφέρει η SIS

Η SIS, η εταιρεία που έχει γίνει γνωστή από τον σχεδιασμό στοιχηματικών υπηρεσιών για τις ιπποδρομίες, αλλά και για την διανομή δεδομένων και στατιστικών, καθώς και για τη ζωντανή μετάδοση κουρσών από όλον τον κόσμο, λάνσαρε μια ολοκαίνουργια υπηρεσία που αναμένεται να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη ζωή των παιχτών του στοιχήματος.

Στο Newbury η ολυμπιονίκης Victoria Pendleton

Η Victoria Pendleton, ολυμπιονίκης στην ποδηλασία, θα κάνει το ντεμπούτο της ως jockey στην φιλανθρωπική ιπποδρομία George Frewer Charity Race, στις 2 Ιουλίου, στο ιπποδρόμιο του Newbury. Η ολυμπιονίκης απαρνιέται τη σέλα του ποδηλάτου της για αυτή του αλόγου, με την υποστήριξη της εταιρείας online στοιχήματος BetFair.

 

Μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες προσφέρει η William Hill

Η William Hill προσφέρει πλέον μειωμένες επιλογές στις ιπποδρομίες, αφού πολλές κούρσες έχουν αναβληθεί ή ακυρωθεί. Αυτό, όμως, δεν είναι λόγος για να ακυρωθούν και οι προσφορές της στοιχηματικής ιστοσελίδας, η οποία συνεχίζει να δίνει στα μέλη της ευκαιρίες για να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 Μια τέτοια προσφορά ισχύει και σήμερα και δίνει στους παίχτες που θα τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις.

 

Ο πρώτος τζόκεϊ ρομπότ στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham!

Στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham βρίσκονται αυτές τις ημέρες χιλιάδες επισκέπτες και δεκάδες άλογα και τζόκεϊ. Την Παρασκευή, όμως, την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, θα βρεθεί στο Cheltenham και ένας ξεχωριστός επισκέπτης: ο πρώτος τζόκεϊ ρομπότ στον κόσμο!

 Ο ρομποτικός τζόκεϊ παρουσιάστηκε από την στοιχηματική εταιρεία Betbright και θα επισκεφτεί το φεστιβάλ του Cheltenham την Παρασκευή, όπου θα επιδείξει τις ικανότητές του και θα επικοινωνήσει με το κοινό!

 

Νέα απο το διαδίκτυο